نمیدونم والا!!
یعنی فقط طرح کنسل یا کلا میخوای اکانتتو پاک کنی؟؟
Printable View
نمیدونم والا!!
یعنی فقط طرح کنسل یا کلا میخوای اکانتتو پاک کنی؟؟
کرک جون تو حمله که دیشب بهم کرد، این 2 چیز اتفاق افتاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معدن آهن از سطح 5 به سطح 3 آسیب دید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انبار غذا تخریب شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا نیم ساعت دیگه 2 تا حمله دیگه میرسه اونم توش منجنیق آورده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابانقل قول:
فقط طرح كنسل
هستم باهاتون تا اتحادو بسازيم
بدبختي اينجاست كه رفيقم امروز كلاسه و تا 2 نميادنقل قول:
كاشكي ديشب تهديدش نميكردي تا الان اينجوري نشه
ولي بذار باشه تا بدم پدرشو در بيارن
ميدوني چيه؟..........توي اونجا ديگه به هيچ جا نميرسي
تا بروبچ سهيل هستن به نميتوني بياي بالا
بهتره حذف كني بره پي كارش
ولي اين بابا بايد حساب كار بياد دستش
دمت گرم :10:نقل قول:
فقط ببین چه پیغامی به من زده:
اکناتم هم همینطوری درست کردم... میدونم به جایی نمیرسم ولی برای سرگرمی دارم میچرخونمش :8:نقل قول:
to hardo pm be man tohin kardi age ye hamle faghat ye hamle be man beshe be multi hanter gozaresh midam ok
يعني دس از سرت برداشت؟نقل قول:
نه بابا بعد از اون 2 تا حمله دیگه هم زده که 7 دقیقه دیگه میرسه
اون که گفته به مولتی هانتر گذارش میدم، بخاطر این توهین هایی هست که بهش کردم :31: (آخه وحشتناک تهدیدش کردم)
فش دادي بهش؟نقل قول:
عيب نداره
اگه اكانتت تا ساعت 2 بمونه رفيقم احتمالا يه كاري ميكنه:20:
فهش که ندادم!
یکی از PM هام این بود:
الان هم 2 تا حملش انجام شد:نقل قول:
ببین من پدری از تو در بیارم که بیای بگی غلط کردم..!
فقط وایسا تا به دوستام pm بدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انبار غذا تخریب شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انبار از سطح 6 به سطح 5 آسیب دید.
اگه الكي بوده كه عيبي ندارهنقل قول:
انبار غذاتم پوكيد
ديگه تموم شد
کرک جان این رسمش نبود
من به امید شما سرباز نساختم که طرح عقب نیافته
از اول می گفتید تکلیف خودمون روشن می کردیم
این جوری منم حذف می کنم