حس چطوري ميشه كرد:31:نقل قول:
اره ميشه دربو باز ميكنه و شما استارت ميزني ولي ماشينو روشن نميكني يعني نيم استارت كه دندونه ها حركت كنن...
Printable View
حس چطوري ميشه كرد:31:نقل قول:
اره ميشه دربو باز ميكنه و شما استارت ميزني ولي ماشينو روشن نميكني يعني نيم استارت كه دندونه ها حركت كنن...
خوب اگه در شرف پاره شدن باشه، پشتش ترک ترک داره:دینقل قول:
7.5 نفد 4 تا چک 2.090 با فاصله 3 ماههنقل قول:
تقریبا 2 هفته طول کشید تا تحویل بدن
سلام خدمت دوستان 206 سوار خودمون:دی من 2 تا مشکل دارم! تو tt هم گفتم اما انگار اونجا کسی مارو دوست نداره:18:
اول اینکه چند روز بود ماشین رو استارت میزدم، دقیقا بعد اینکه روشن میشد، از پشت آمپر یه صدای بوق خیلی بلندی میومد! صداش از بوق های معمول خیلی بلند تر بود!!!
اما امروز یه مشکل دیگه پیش اومد، اونم اینکه ماشین روشن میشه، ولی بعد خاموش میشه! مگه اینکه گاز بدی و پاتو رو پدال نگه داری، تا دور موتور مثلا 4000، اما تا پاتو برداری، دور موتور میاد پایین و ماشین خاموش میشه!
سلامنقل قول:
مشکل اولیت احتمالا باتری ماشینت داره مرخص میشه:46:
مشکل دومت هم باید بدی دیاگ بزنن از چی هست.ممکنه از استپ موتورت باشه
در مورد مشکل اول، اگه موقعی که اون صدا رو میشنوید روی Display مینویسه ECO MOD دلیلش اینه که باتری دقیقه مداوم کار کرده در حالی که ماشین خاموش بوده، و برای اینکه باتری بیخودی مصرف نشه خودبخود خاموش شده. معمولاً موقعی پیش میاد که ضبط یا چراغ ماشین روشن بوده قبلش، و مشکل خاصی هم نیست و یکی از امکانات ماشین بحساب میاد، در غیراینصورت دلیلش این میتونه باشه که باتری ضعیف شده و اگه هر دفعه که ماشین رو روشن میکنید این صدا میاد احتمالاً باتری مشکل داره. باید ببینید بین 11 تا 13 ولت هست یا کمتره، اگه کمتر بود اون رو به یه باتری ساز نشون بدید....نقل قول:
سلام خدمت دوستان گرامی !
من یه 206 تیپ 2 صفر گرفتم (10روزه) یه مشکل دارم
تو دنده یک وقتی ترمز وکلاج میگیرم و دوباره میخوام راه بیفتم یه صدایی میده مثل اینکه دنده رو بد جا زده باشی در صورتی که به دنده دست نمیزنم(4 بار اینجوری شده)
بچه ها کسی عکسی، راهنمایی داره در مورد باز کردن اون ساعت جلو، 206 تیپ 2 دارم قسمت سال تاریخ تو ساعت کمرنگ شده میخوام خودم کل اون جلو رو باز کنم
سلام دوست عزیز.نقل قول:
کیلومتر ماشین چقدر هست؟؟
اگه زیر 1000 هست کمی باهاش بساز ممکنه برطرف بشه اما اگه 1000 به بالا هست حتما ببر گارانتی ممکنه از گیرباکس یا دیسک و صفحه ... باشه:46:
سلام دوست عزیزنقل قول:
بچه ها کسی عکسی، راهنمایی داره در مورد باز کردن اون ساعت جلو، 206 تیپ 2 دارم قسمت سال تاریخ تو ساعت کمرنگ شده میخوام خودم کل اون جلو رو باز کنم
والا در آوردنش کار راحتیه اما درست کردنش کار شما نیست اگر که وارد نیستید چون لامپ هاش سوخته و برای تعویض هم باید لحیم کاری کنید
یه سوال آیا می شه 206را برد ودنده اوتومات کرد؟