سلام دوست عزیزنقل قول:
برای این کار کافیه شما ابتدا سربرگ Screen saver را توی Display properties برگردونید و بعد مقدار فعال شدن اون را که همون wait هست را روی بیشترین مقدار قرار بدید و دوباره تب Screen saver را حذف کنید .
موفق باشید .
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای این کار کافیه شما ابتدا سربرگ Screen saver را توی Display properties برگردونید و بعد مقدار فعال شدن اون را که همون wait هست را روی بیشترین مقدار قرار بدید و دوباره تب Screen saver را حذف کنید .
موفق باشید .
دست شما درد نکنه ممنون ولینقل قول:
مشکل من حل نشد
در ضمن من پسورد هم ندارم
کمک کنید:19:
خب عزیزم مشکل منم همینه که نمیتونم سربرگ Screen saver رو برگردونمنقل قول:
بخاطر همین گفتم که بطور کلی قفلش کنم
سلامنقل قول:
دوست خوبم
تو رجیستری برو به مسیر زیر:
یه DWORD با نام NoDispScrSavPage بساز بعد مقدارش رو بذار 0 ، تب ScreenSaver فعال میشهکد:HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\ System
بعد تغییراتی که می خوای بدی رو انجام بده:46:
موفق باشید
كسي به داد من نميرسه؟نقل قول:
ميخوام بدونم كجاي كار اشتباه كردم كه اينجوري ضد حال خوردم
سلامنقل قول:
پس بهتر بود می گفتید تب اسکرین سیور حذف شده .
در کادر Run بنویسید Gpedit.msc و اینتر بزنید
در پنجره Group Policy به مسیر پایین برید:
User Configuration>Administrative Templates>Control Panel>display
در سمت راست روی گزینه hide screen saver tab دابل کلیک کنید و از پنجره باز شده ابتدا گزینه enable را انتخاب کنید و بعد هم روی گزینه applay کلیک کنید و دوباره برگردید و گزینه disable را انتخاب کنید .
با این روش تب اسکرین سیور برمیگرده سر جاش .
موفق باشی .
قربونت رو ویندوز خودم که Screen saver داشت امتحان کردم و با عدد 1 مخفی شدنقل قول:
امیدوارم رو ویندوزی که نمیدونم چرا Screen saverش نیست انجام بدم و بتونم دوباره فعالش کنم
دستت مرسی:11:
نقل قول:
قربون شما هم too:31:
روشی رو که دوست عزیز Drxox گفته بودٌ قبلا انجام نداده بودم اما از این روشی که شما گفتید قبلا برای غیرفعال کردن Desktop استفاده کرده بودم
ننه پیری دیگه:18:
تشکر دوست عزیز:11:
سلام.
من بعد از نصب مجدد ویندوز xp هر بار که می خواهم scroll کنم، صفحه از بالا به پایین لود می شود در صورتی که هنگام کپی گرفتن متن بلندی که اتوماتیک صفحه پایین می آید، چنین مشکلی ایجاد نمی شود.
در ضمن من تمام محتویات هارد را پاک کرده ام.
ممنون می شوم جواب دهید.
سلام دوستان
قابلیت allow indexing...... رو یکی بزای من توضیح میده چیه؟