آخرین قیمت؟؟
Printable View
آخرین قیمت؟؟
گارانتی اصل هنوز 235 هستنقل قول:
متفرقه 200 حدودا
خداییش خوب حفظ قیمت کرده.زیاد افت نکرده.
سیاست بازار نوکیاست! نمونه هایی از افت قیمت ان78 -ان85 و ... نمونه هایی از ثبات قیمت :6630-6120 و 6600 و ان 73 و...نقل قول:
به هر حال هدف ماکزیمم کردن سود هست:27:
یادمه موقعی که امکان نصب N.Gage روی گوشی ما فراهم شد روش یونس جواب نمیداد و از این روش استفاده میکردیم:
پارسا جون تو که گوشیت رو چند وقت پیش فرمت کردی روش الآن اقا یونس جواب میده یا باید از همون روش استفاده کرد؟کد:http://p30world.com/forum/showthread.php?t=226813&page=4
میخوام یه حالی به گوشی بدم و فرمتش کنم.
اقا گوشیم یه مشکل پیدا کرده :
وقتی دارم باهاش فیلم نگاه میکنم ( 3gp ) وسط فیلم ها گیر میکنه بعد چند ثانیه دوباره ادامشو میخونه
جدیدا اینطوری شده
به نظرتون چی کار کنم ؟
مرسی
چی شد جوابم؟نقل قول:
گوشیم رو فرمت کردم.2 بار با کد 7370 و یه بار با 3 تا دکمه اما هنوز برنامه ها و بازی ها رو گوشی هست!!!!:18:!!!!
نه اجرا میشن و نه پاک به جز 9 تاشون.
دارم فکری میشم.کمکم کنید.
مموری رو هم فرمت کن ........:27:نقل قول:
احتمالا مموریت خیلی خیلی پره. (مخصوصا فایل های کوچولو کوچولو)نقل قول:
اقا گوشیم یه مشکل پیدا کرده :
وقتی دارم باهاش فیلم نگاه میکنم ( 3gp ) وسط فیلم ها گیر میکنه بعد چند ثانیه دوباره ادامشو میخونه
جدیدا اینطوری شده
به نظرتون چی کار کنم ؟
مرسی
-----
چون نرم افزار ها رو روی مموری ریختی (نصب کردی) اینجوری شده. با فرمت کردن مموری حل میشه (از طریق کامپیوتر یا خود گوشی)نقل قول:
چی شد جوابم؟
گوشیم رو فرمت کردم.2 بار با کد 7370 و یه بار با 3 تا دکمه اما هنوز برنامه ها و بازی ها رو گوشی هست!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!
نه اجرا میشن و نه پاک به جز 9 تاشون.
دارم فکری میشم.کمکم کنید.
پست 1000 به من رسید:27:نقل قول:
احتمالا رم باید باشه(تم گوشی سنگینه-مموری پره-برنامه ای در حال اجراست و...). من تو پخش فایلهای طولانی ام.پی4 این مشکل رو دارم با coreplayer راحتتره