عكس هاي خوبي بود اما بجز 206 همگي ساختگين
Printable View
عكس هاي خوبي بود اما بجز 206 همگي ساختگين
البته سمند هم با برنامه درست از آب در اومد
ایول..من هم رفتم با سمند این سرعت رو....مردونه راحت میره این سرعت رو.راستی...واسه شما گفت و این است خودروی ملی؟؟؟؟؟؟مال من گفت!!!!!کف کردم!نقل قول:
نوشته شده توسط jazire_eshgh21
یا حق..... ;)
آره من هم شنيده ام كه وقتي سرعت بالاي 200 را طي ميكنيد اين حرف زده ميشود ولي خيلي جالب است چون يكي از دوستانم ميگفت يك بنده خدايي شب هنگام حوالي ساعت 3 نيمه شب داشته از اتوبان تهران - كرج تردد مينموده كه حوس پر كردن سرعت بهش دست ميدهد...نقل قول:
واسه شما گفت و این است خودروی ملی؟؟؟؟؟؟مال من گفت!!!!!کف کردم!
ميآيد تا 200 رو پر كند كه در همين لحظه ندا ميآيد اين است خودروي ملي و همانا چپ شدن سمند مذكور به همراه چند ملق در اتوبان كه فكر كنم راننده اش هم به شدت مجروح ميشود...
زين پس براي كم نمودن خطرات احتمالي سيستم سخنگوي ماشين خود را براي دست يافتن به سرعت هاي بالا قطع نموده و يا به كل به دور بياندازيد...
ضمنا ماشيني همانند پرايد هم كه يكسره بعد از 120 بوق ميزند هم ميتوانيد بوقش را از پشت صفحه كيلومتر دست كرده و كنده و دور اندازيد تا ديگر 120 تا استرسي به شما وارد ننمايد...
كاش فنتورش قمصور نشده بود تا بهت نشون ميدادم ساختگيه يا واقعي !!نقل قول:
نوشته شده توسط Hpower_sl3
داداش من يه فنتور فروشي سراغ دارم اگه خواستي آدرس بدم(از بچه هاي راسته كف بازارن).
فقط ممكنه كه فنتور يه ذره بزرگ باشه كه بايد يه ذره سنگ بگيري.
گارانتي هم داره.
نقل قول:
درسته شما حرفه ای هستی از دسته ما کاری ساخته نیست فط شما این کارارو بلدی
نقل قول:
خودتون نمیتونین برین چرا به دیگران میگی دروغه
آقا حمید سلام
میخواستم نظرت رو در مورد پژو Rdx میخواستم. تفوت لون با Rdi معمولی. خیلی تو شتاب سرعت فرق کرده یا نه .
به نظرت چند تا میره
می ارزه که ما به خاطر خرید ماشین صفر قید 405 2000 رو بزنیم
سلام
به نظر من که بازم هیچی 2000 نمیشه
روا دارای 83 اسب بخار و موتور بهینه سازی شده ی آردی است
درحالی که 405 2000 دارای 99 اسب هست و 0-60 اون 10است.درحالی که روا 14 ثانیه هست.
آقای اچ پاور )سلاحی( چرا دیگه مارو تحویل نمیگیری ؟یادت رفته منو (برزو سپاسی)اون روزی اومدم ...