با سلام آيا كسي هست كه اطلاعاتي راجع به پاور هاي با برند Silver Stone داشته باشه؟ من يدونه از نوع 500 w اش رو خريدم...اين پاورها نسبت به كولر ماستر و امثالهم چطورن؟
Printable View
با سلام آيا كسي هست كه اطلاعاتي راجع به پاور هاي با برند Silver Stone داشته باشه؟ من يدونه از نوع 500 w اش رو خريدم...اين پاورها نسبت به كولر ماستر و امثالهم چطورن؟
سلام دوست من اقایینقل قول:
مهدی من خودم یه پاور (اکتیو)400W ACBEL دارم ولی برای سیستم جدید مجبور شودم عوضش کنم
خوب حالا نکته جالبه من این پاور رو 2 سال پیش خریدم بعد شما بعد از دو سال هنوز پاور زیر 400 وات معرفی می کنند در صورتی که پاور من خیلی بهتر از اون پاوری بود که شما معرفی کردید به این دوستمون
در کل من منظورم بدیم ندارم ولی اون شخص مقابل باید این رو درک کنه
پاور باید یه پاور خوب و قابل اعتماد باشد طوری نباشه که بعدان براش مزاحمت ایجاد کنه
حالا شما می تونستید بجایی پاور 380 مدل اکتیو یه پاور بالایی 450 مدل پسیو بهش معرفی کنید اگر بودجشون نمی رسه مثل کولر مستر که من دارم این رو بگم با وجود که این پاور پسیو هست ولی اندازه پاور قبلی من گرم نمی کنه و همیشه دماش خوب است و هر وقت دستمم رو پشتش می گیرم باد خوبی میاید بیرون
در کل ببخشید که من علمی صحبت نکردم و اگر به شما توهینی شود ببخشید
امیدوارم مهدی جان از دستتتتتتتت من ناراحت نشوده باشد:10::11:
ممنون وخدا حافظ:11:
نقل قول:
معمولا هرکدام از برندهای Silver Stone, Cooler Master, Tagan, Ultra,... در چند مدل خاص با Seventeam همکاری دارند.به عنوان مثال کولر مستر فقط در رنج پاورهای 600 و 650 وات از سری eXtremePower با کمپانی Seventeam همکاری دارد
اين Seventeam ديگه چي هست؟نقل قول:
من بالاخره نفهميدم پاورهاي سيلور استون در حد كول ماستر و Acbel و امثالهم هستند يا نه؟
قبلآ هم به شما گفته بودم ... پاور شما به احتمال زیاد مشکل فنی داشت ! یا مشکل از قسمت دیگه ای از سیستم شما بود !نقل قول:
الان با یه پاور 400W میشه از خیلی از سخت افزار های روز استفاده کرد .
ناراحتی چیه ؟ :31: من نمیدونم چرا هر وقت بحث تازه داره داغ میشه ... بیشتر کاربر ها اینطوری فکر میکنند ! :14:
سلامنقل قول:
دوست عزيز برندهايي مثل CoolerMaster, Thermaltake, SilverStone, Corsair و خيلي برندهاي ديگه سازنده پاور نيستند و پاورهاي اونها توسط OEM هاي ديگري ساخته و براشون فرستاده ميشه. يكي از اون سازنده ها SevenTeam است كه با اكثر برندهاي دنيا ارتباط داره. در كل اكثر پاورهاي SilverStone ساخت SevenTeam هستند و كيفيت خيلي خوبي دارند.
سلام مهدی جاننقل قول:
راستش من از حدود 6 سال خوردی هست با مشکل ریستارت و صفحه کراش بزرگ شدیم:27:
دیگه همه طرفند هاش رو بلدم
اولین ریستارت من تویه بازی استراتژی حدود 4 تا 5 سال پیش بود ( سیستم کارت گرافیک 64 بود فکر کنم)
پاور رو نمی دونم چی بود مادربوردم MSI بود رممم هم 256 بود البته نه به صورت فول:31:
یه بازی استراتژی بود به نام سولدر( سرباز)
من یه مرحله بود تقریبان شلوغ بود وقتی میرفتم تویه اون قسمت سیستم بعد از چند دقیقه بازی ریستارت می کرد و بیشتر صفحه کراش میومد
اخرش بردیمش تعمیرگاه ( تعمیرگاه که نه خدمات کامپیوتری اونم نه درست حسابی)
بهشون گفتم چش گفت احتمالان یا فن سی پی یو ضعیف شوده یا سیستم کثیف شده احتمالش هست
ولی تست کردیم همون جان فهمید که موقعه که سیستم ریستارت کرده دور فن پایین نبود و همچیز خوب بود
در کل چند روز بعدش امدم سیستم رو به دستگاه که داشت تمیز کرد ولی درست نشوده
راستش من خودم می دونستم اشکال از این نیست
ولی الان می گم حدود 98% به دلیلی برق رسانی بد پاور بود که سیستم ریستارت می کرد
چون تویه بازی ها مثل IGI 2 هم ریستارت می کرد راستش وقتی که کارت گرافیک ضعیف باشه و همچنین رم
باید فرم بندازه ( همون صحنه اهسته بشه) ولی نشود فقط بعد از چند دقیقه تویه بعضی از بازها می موند و بعد ریستارت می کرد:13:
احتمالش خیلی زیاد هست
من یه سیستم حدود دوسال پیش خریدم با این قطعات
POWER ACBEL 400w
mian ASUS M2N32-SLI Deluxe
cpu AMD 3800+
Crucial Ballistix 512 bass 400 2add
Geforce 6600GT 256 ddr3 PcI X16 sli 2add
هارد هم 300 مکستور بود ( که الان شده 320 هیتا چی)
خوب من این سیستم رو خریدم بعد از چند روز یه دفعه فکر کنم تویه یه بازی بود ریستارتت کرد
و همچین چند وقت چند وقت ریسارت می کرد تویه بعضی از بازی ها
که بعدان فهمیدم که یکی از رم ها خراب شوده ( حالا نمی دونم به چه دلیلی فرستادمش گرانتی) درستش کرد بعد از چند ماه امد و یه رم دیگه بهش اضافه کردم شود 3 تا رم ولی رم سومی رم pc4000 بود ولی اون دوتا قبلی pc3200 بود در کل عوضا خوب بود فکر کنم بعد از چند مدت یا قبل
یه دفعه هارد سوخت( 300 مکستور) اخرشم هم نفهمید چی شود فرستادمیش گارانتی بعد از چند ما هم هنوز درستش نکردن برخره یه هارد جدید دیگه از پسر دایم گرفتم جایی هارد قبلیم
در کل هارد جدید هم امد و بعد از چند مدت فکر کنم از دوباره سیستم ریستارت کرد تویه بازی
تا همین حدود 1 ماه یا 2 ماه پیش بود جاها رم رو باهم تست کردم برخره به یه جایه ایده عال رسیدم
دیگه بعد از اون دیگه ریستارتش خیلی خیلی کم شود در حد 1 درصد یعنی از حدود 1ماه پیش به الان فقط 1 بار ریستارت کرد بعد از اون دیگه هیچ ریستارت نکرده ( منظور تویه بازی و بدون دلیلی بود):10::11:
اینم داستان ریستارت ما
ولی الان سیستم جدیدم رو گرفتم فعلان که شکر خدا هیچ خبری نیست پاورم که عاله 650 کور مستر
البته فعلان چون قرار کارت گرافیک 4870 بیاید اون موقعه ...
به نظر من با این پاور دیگه سیستم ریستارت هی بیجا نمی کنه و پاور بسیار خوبی
ادم همیشه باید یه چیزی مطمعان بخره
اقا مهدی این پاور که شما می گید 380 رو می گید خوب یه وقتی دیدید این دوستمون می خواد یه دی وی دی جدید بهش اضافه بکونه یا می خواد یه رم جدید بهش اضافه کنه یا می خواد یه هارد جدید بهش اضافه کنه
یا می خواد یه کارت گرافیک جدید بهش اضافه کنه یه سی پی یو ... خوب نباید یه پاور خوب بهشون پیشنهاد بدید که در اینده حداقل خیالش راحت باشه از پاور
نه که یه بار دیگه خواستمسیستم رو عوض کنه بره یه پاور جدید بخره
در ضمن پاور باید از همه لحاظ امن باشه یعنی حداقل از نظر من باید بالا 450 باشه بهتر از لحاظ برق رسانی
کلان......
لطفان این پست رو جزو اسپام حساب نکنید یه خورده غزییا با هم ربط داشت:31::20::11:
بحث علمی با شما بی فایده هست ! :31: بیخیال !نقل قول:
سلام مهدینقل قول:
خوب
نگاه کن
حساب می کنیم
اول شما بفرمایید مصرف برق مادربورد چقدر است ( به وات)
مصرف هارد؟
مصرف کارت گرافیک ؟
مصرف رم ؟
مصرف سی پی یو ؟
و خود پاور هم ایا مصرفی دارد؟
مصرفی دی وی دی ؟
برای مثال از سیستم خودم استفاده می کنیم
ASUS - P5K SE
Intel Core 2 Duo E8400 - 3.0GHz - 45 nm
CORSAIR- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)XMS2 DHX
Liteon 20a3L DVD rw
HD 4870(coming soon