من از شرکت سرزمین گرفتمنقل قول:
4500 انداختم جلوش :biggrin:
Printable View
من از شرکت سرزمین گرفتمنقل قول:
4500 انداختم جلوش :biggrin:
من این بازی رو نگرفتم اما .cab مکمل مرضه... ویروسه... فقط دی وی دیش رو بگیرید!نقل قول:
من از شرکت سرزمین گرفتم
راستش ببخشید یک لینک میدید برای داستان بازی؟
بازی من مال شرکت takin .. پنج سی دی ( کیفیت جنس سی دی در حد افتضاح!! ) 2500 دادم...بعد از extract از ترس اینکه سی دی ها دیگه کار نکن بازی رو خودم رایت کردم رو یک دی وی دی..
من بازیو 1500 تومان خریدم روی Dvd
من بازی رو پسر عمویم برای من از اونور آب فرستاد.
سی دی من اورجینال بود. نمردیم تو عمرمون یک بازی اورجینال دیدیم :biggrin:
منم دقیقا دچار مشکل شما شدم.نقل قول:
پس دادم و DVD تکین گرفتم. انصافا DVDش سالم و بی نقص بود.
به خدا ببخشيد منو
ولي من تاپيك براي مشكلات اين بازي پيدا نكردم خيلي خيلي ممنون ميشم اگه جواب بديد :sad:
من اين مشكلو دارم كه بازي كامل نصب ميشه حتي نوشته ها و دموي اول بازي هم مياد ولي وقتي ميخواد وارد بازي بشه صفحه سياه ميشه اما صداي بازي مياد
گرافيك ati 9200 se 128
رم 512
سي پي يو 2
در ضمن تو سايته خوده بازي اين كارت گرافيك ساپورت شده
درايوره كارتم هم آخريت ورژنه
سلام..نقل قول:
دوست عزيز به نظرم اگر شما آخرين درايور كارت گرافيكتو دانلود و نصب كني مشكلت حل ميشه... البته اميدوارم كه اين كارت گرافيك shader رو سپاورت كنه... تا اونجايي كه يادمه فقط تا ورژن1 رو ساپورت ميكرد.
آها راستي يادم رفت بگم من هم سي دي شركت تكين رو گرفتم.. بد نبود ولي روي جلدش نوشته بود شركت apple .. ظاهرا همون سي دي رو شركت هاي ديگه بردن براي خودشون كپي كردن.. بگذريم خوب بود. ولي من هنوز روي هارد برنامه نصبش رو دارم! سي دي ها هم به عبارتي شد 1000 تومن براي من!!
دیگه از موضوع خود بازی خارج شدیم
خودم توي همين تاپيك نوشتم . بگرد پيدا ميكني .نقل قول:
راستش ببخشید یک لینک میدید برای داستان بازی؟
بيشتر بحث تبليقاتي شده .نقل قول:
دیگه از موضوع خود بازی خارج شدیم
آره همه ي بازي هاي دي وي دي بي نقص هستند .نقل قول:
منم دقیقا دچار مشکل شما شدم.
پس دادم و Dvd تکین گرفتم. انصافا Dvdش سالم و بی نقص بود.
این Decoder برای پخش فایل های MPEG و MPEG 2 مفید هست, یکی از کاربران گفته بود که توی بازی دمو ها رو ناقص پخش میکنه من اینرو گذاشتم.چونکه خودم هم این مشکل رو داشتم ولی با نصب این Decoder مشکلم حل شد...;)نقل قول:
خوب! کم کم به ریلیز نسخه یوبی این بازی نزدیک میشیم و دوباره سروکله من پیدا شد :rolleye:
خبرای خوبی دارم که نشون میده نسخه یوبی بازی گرافیکش خیلی بهتر از این نسخه ایه که الان دستمونه !
عکسهارو ببینید !
نسخه یوبی :
نسخه آسیایی:
نسخه یوبی :
نسخه آسیایی:
نقل قول:
سلام دوست من
همونطور كه در پست قبلي گفتم آخرين ورژن كارت گرافيكو نصب كردم ولي مشكل حل نشد راستي از كجا بفهمم كارتم shader2 رو ساپورت ميكنه يا نه ؟
نقل قول:
سلام ..
متاسفانه كارت گرافيك شما shader 2.0 رو ساپورت نمي كنه و فقط تا ورژن 1.4 پشتيباني مي كنه كه با اين بازي همونطوري كه خودتون ديديد سازگاري نداره.. به نظر من يا كارت گرافيك بهتري تهيه كنيد يا بيخيال اين بازي بشيد!
من كه گرافيك بازي زياد برام اهميت نداره همينو كه دارم باهاش حال مي كنم! اگر هم زماني مال يوبي هم اومد اون رو هم مي خرم! بگذريم با هزار زحمت و از كار و زن و بچه زدن رسيدم به اون مرحله كه با اشلي بايد از يه معبد رد بشم همش سنگ آتشين پرتاب مي كنن و يا اشلي ميميره و يا اينكه اگه عقب تر بزارمش يدفه صداي كمك خواستنش مياد و تا من مي خوام برگردم و به دادش برسم مي برنش.. نمي دونم چيكار كنم!
یه خبر جدید که البته نوع خبر قدیمیه:blush: تاریخ انتشار بازی در امریکا بازممممممممم به تعویق افتاد:biggrin:
تاریخ انتشار بازی از 2 اپریل به ماه ژوئن تغییر کرد. یعنی 4 ماه دیگه.
من حدس می زنم اصلا" این یوبی سافت همه رو فیلم کرده و قصد انتشار بازی رو نداره. شما چی می گین؟؟ شایدم می خواد بزاره واسه 2008 شاید هم 2009. خدارو چه دیدی:biggrin:
لینک تاریخ انتشار در اروپا امریکا و استرالیا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیز جالبی هم که توی این لینک هست اینه که تاریخ انتشار بازی در استرالیا 22 فوریه تعین شده. البته نه فردا. بلکه 22 فوریه 2006:laughing: از gamespot هم سوتی گرفتیم....
سلام
بازي رزيدنت اويل 4
يه جايي هست که حالت دمو هست يه تخته سنگي از پشت سر مي ياد همون اوايل بازي هست ها
بعد نمي دونم بايد چيکار کنم. تخته سنگ مي ياد روي طرف اونجا
بايد چيکار کنم
با تشکر
وقتی که سنگه پشت سرته باید تند تند Enter رو بزنی بعد سریع وقتی که 5+6 نوشت shiftراست وچپ رو باهم بزن ، اگر 1+3 رو نوشت همزمان Ctrl + Enter رو بزن:biggrin:
برای اونجایی که آتیش رو سرت میریزن اولا دختره رو همه جا با خودت ببر. اول به یه قسمت امن برو که آتیشها بهت نمی خوره ( همون جایی که یه در قفل داره) بعد با تفنگ دوربین دارت بشکه های قرمزه نار اون
راهبا رو بزن . دو تاشونو این طوری که زدی با احتیاط و سریع تو اون راه باریکه اونایی که بالای اون دره هستند رو میزنی (جمها 4 تا). تو این فاصله چند نفرهم سرت میریزن .
یکی میگه اون راهب قرمزه رو که مسلسل ورمیداره چطوری میشه زد؟ آخه از بین ستونها اصلا بهش نمی خوره.
دستت درد نکنه
دوست عزيز از لطفت ممنون!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولي ميشه بگي كه شما كمك خواستي يا راهنمايي كردي؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
Cheatcode برای این بازی نیست؟
این چیه دیگه؟
کد تقلب نداره...نقل قول:
- فقط ترینر
كد تقلب منظورتون چيه ؟نقل قول:
کد تقلب نداره...
- فقط ترینر
مثلا توي كنسول بنويسي ؟
چي چيه ؟نقل قول:
سلام
Cheatcode برای این بازی نیست؟
این چیه دیگه؟
نقل قول:
خيلي ممنون از راهنماييت دوست عزيز پس تا وقتي كارت گرافيك رو ارتقا بدم از راهنمايي هاي شما و دوستان استفاده ميكنم
هردوش، این راهب قرمزه رو چطوری میشه زد؟ موقع تعقیبش هم که نمیشه زدش، بعدشم مسلسل بر میداره که اصلا نمیشه زدش.
راهب قرمزه رو راحت ميشه زد بزار بره پشت مسلسل بعد كه رفت هر موقع خواست شروع كنه به شليك تو سريع بدو برو يه طرف ديگه بعد بزنش به همين راحتي.. ضمنا نميشه تا قبل از اينكه بره پشت مسلسل بزنيش جزو مراحل كشتنش بيد!! تازه حالا داره دردسرات شروع ميشه!نقل قول:
سلام.نقل قول:
همین بازی رو میگم .
قدیم بازیها راحت تر بودن.اصلا را نمیده .
لطفا یه ترینر براش بذارید. من وقت نمیکنم روش کار کنم.
با تشکر.
من چشم اب نمی خوره ..من گرافیک اویل رو مثل پی اس دو میخوام نه کمتر ... مگه پی سی چیش کمتره ... =تازه این یوبی بی پدر مادر زاغارت هم قوز بالا قوز شده ...نقل قول:
انویدیا جان این عکس روا از کجا گذاشتی لینکش رو اگه بذاری خوبه .
همين جا هست بگردينقل قول:
سلام.
همین بازی رو میگم .
قدیم بازیها راحت تر بودن.اصلا را نمیده .
لطفا یه ترینر براش بذارید. من وقت نمیکنم روش کار کنم.
با تشکر.
Resident Evil 4 Trainer Sportboyنقل قول:
کد:http://www.egoshare.com/e40e5f40a15f50d8422c7ae27c6f92be/asxbio4rar.html
دوستان می خوام برم دو تا بازی توپ بگیرم!
حساسیتم به خاطر اینه که این دفعه خودم میخوام بخرمش!
COD2 - MOH Pacific - FIFA 2007 - The Godfather - GTA SA - Pariah - POP 2T2 - - ...... اینارو از بقیه گرفتم.
به نظرتون Resident Evil 4 رو بگیرم؟ دموهاشو تو Off Download دیدم خوب بود!!!
جدید تر از 4 که برای PC نیومده! اومده؟؟؟
نه عزیز آخریش همین 4 هست
سلام
یک چیز جالب برای دوستدران بازی بی نظیر Resident Evil
فایلهای آرشیو DAT. موجود در دایرکتوری بازی رو می تونید با برنامه که پیوست شده extract کنید و اگه خواستید دوبله زبان فارسی کنید یا از صداها و تصاویر استفاده کنید ویا....... انجام بدید به راحتی امکان پذیر هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابتدا پسوند فایل مورد نظر را به CGA. تغییر بدید و بعد با برنامه زیر اون رو extract کنید. به طور مثال فایل ogg.dat حاوی کلیه جلوه های صوتی و موسیقی های پیش زمینه بازی هست. به زبان دیگه هر چی صدا تو بازی شما می شنوید تو اون فایل هست.
آره آخره بازیه . از هر لحاظ :نقل قول:
دوستان می خوام برم دو تا بازی توپ بگیرم!
حساسیتم به خاطر اینه که این دفعه خودم میخوام بخرمش!
COD2 - MOH Pacific - FIFA 2007 - The Godfather - GTA SA - Pariah - POP 2T2 - - ...... اینارو از بقیه گرفتم.
به نظرتون Resident Evil 4 رو بگیرم؟ دموهاشو تو Off Download دیدم خوب بود!!!
جدید تر از 4 که برای PC نیومده! اومده؟؟؟
گرافیک
داستان
گیم پلی و هر چیزی که فکرش رو بکنی
سلام
اين بازي رو نصب کردم روي سيستم اجرا مي شه ولي تصوير نمي ياد
سيستم ام:
cpu 2600 amd barton
ram512 king
hard 160
vga 64 ati 7000 serios
همه چي مي ياد اجرا مي شه ولي سياه هست
يعني يه حالا سايه مانند هست
هيچي پيدا نيست
راهي نيست بتونم بيارمش بالا
آخه ديگه نمي خوام سيستم رو ارتقاش بدم
با تشکر
جالب بود ولی روش قدیمی شرکت های ایرانینقل قول:
سلام
یک چیز جالب برای دوستدران بازی بی نظیر Resident Evil
فایلهای آرشیو DAT. موجود در دایرکتوری بازی رو می تونید با برنامه که پیوست شده extract کنید و اگه خواستید دوبله زبان فارسی کنید یا از صداها و تصاویر استفاده کنید ویا....... انجام بدید به راحتی امکان پذیر هست.
ابتدا پسوند فایل مورد نظر را به CGA. تغییر بدید و بعد با برنامه زیر اون رو extract کنید. به طور مثال فایل ogg.dat حاوی کلیه جلوه های صوتی و موسیقی های پیش زمینه بازی هست. به زبان دیگه هر چی صدا تو بازی شما می شنوید تو اون فایل هست.
2 راه دارینقل قول:
سلام
اين بازي رو نصب کردم روي سيستم اجرا مي شه ولي تصوير نمي ياد
سيستم ام:
cpu 2600 amd barton
ram512 king
hard 160
vga 64 ati 7000 serios
همه چي مي ياد اجرا مي شه ولي سياه هست
يعني يه حالا سايه مانند هست
هيچي پيدا نيست
راهي نيست بتونم بيارمش بالا
آخه ديگه نمي خوام سيستم رو ارتقاش بدم
با تشکر
1. گرافیکت رو عوض کنی
2. هر دفعه که بخوای وارد بازی بشی گاما مانیتور رو زیاد کنی .
روش اول به نفعته
اونجا که یه درو باید با شمشیرای طلا و نقره باز کنیم گیر کردم چی جوری در باز میشه؟