سلام ببخشید میخواستم بدونم میشه از هندس فری 3250 در N73 معمولی استفاده کرد و دکمه های آن کار میکنه:31: :46:
Printable View
سلام ببخشید میخواستم بدونم میشه از هندس فری 3250 در N73 معمولی استفاده کرد و دکمه های آن کار میکنه:31: :46:
ببخشید میخواستم فرق n73 معمولی با مزیک ادیشن رو بدونم واینکه آبا می صرفه که موزیکش رو بگیرم:31: :31: :46:
لطفا به من کمک کنید
اقا منم مثل تو بودم
یه کاری کن
میری یه دونه n73 music edition میگیری راحت میشی
الان فرقاش :
1.تک رنگه:مشکی
2.رم 2گیگ داره توپ
3.فریم ورش بالاست هنگ نیکنه تا حالا من یکی دوبار هنگیدم (از 2 گیگ 1گیگ و 600 مگام پره)
4.اکولایزر و پلیر توپی داره.
عزیز یادم نیست تو کدوم تاپیک بود درخواست یه آنتی ویروس واسه n73 داده بودی. من واست آپ کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام و خسته نباشید یک بار من گوشیم رو گذاشتم توی شارژ تازه هنوز کامل نشده بود بعد از شارژ درش اوردم از اون به بعد یک موقعهایی ری استارت میشه نمیدونم چرا مثلا وقتی پلیرش رو پاوز میکنم ری استارت میشه یا وقتی که داره پلیرش کار میکنه اونموقع میخوام دوربینش رو باز کنم یک هو ری استارت میکنه ری استارتش هم ناجوره نمیدونم چی شده حتی آپدیتش هم کردم ولی فایده ای نداشت اگر کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم ازش
ولی یه ذره دیر شد
من یکیش و از تاپیک دانلود کردم
اینم دارم ولی اون که دانلود کردم خوبه
آقا دنبال یه منشی برا 73 هستم که خوب کار کنه
یه برنامه کال رکوردر نصب کردم با نامultimatevoicerecorder_s60_3_0_v3_01_1
فک نکنم اختلال ایجاد کنه اگه منشی بریزم نه؟
با سلام به دوستان چند تا سواله راجع به ان73:
1- چگونه شرت کات هاي روي صفحه ي اصلي (contacts, new text msg, calender, music player , web , gallery)را تغيير دهم؟
2- voice recorder که در آفيس است فقط يک دقيقه صدا ضبط مي کنه و توي آپشن هم چيزي نداره! يعني با ان 73 نمي شه بيشتر از يک دقيقه صدا ضبط کرد؟!
3- چطوري مي تونم فلاش دوربين را به طور دستي در حالت فيلم برداري خاموش کنم؟ من مي خواهم دوربين مخفي راه بياندازم ولي فلاش آن مزاحممه!
4- راسته که کيفيت عکس بعد از يه مدت کم مي شه؟ يکي مي گفت هر چي بيشتر روي کارت حافظه عکس بگيري کم کم کارت داغون مي شه و روي کيفيت عکس ها هم اثر مي زاره!!
5- براي اضافه کردن ليريکس به موسيقي هايم چه کنم؟
ممنون!
من یه سوال از دوستانی که N73 دارند , دارم ؟؟؟؟؟
گوشی من دوربین جلوش بعضی وقت ها یه حالت نویز آبی داره و کیفیتش خیلی پایین هست؟؟؟؟/میخواستم ببینم دوستان دیگه هم همین مشکل رو روی گوشی هاشون دارن ؟؟؟؟
دوربین اصلی گوشی هم وقتی که زوم میکنم خیلی کیفیت میاد ÷ایین و شطرنجی میشه ؟؟؟؟ میخواستم ببینم کلا اینجوری هست یا اینکه .....؟؟
خیلی ممنون میشم که جواب سوال منو بدید ؟؟؟؟؟
دوست مننقل قول:
اشكال بوجود آمده از روش شارژت نيست. مطمئن باش چون من اطلاعات كاملي در مورد باطري موبايل پيدا كردم كه درصفحه 30 قرار دادم برو بخون.:31:
1 - برو به این مسیر ......... settings >> phone >> standby mode >> active standby appsنقل قول:
2 - چرا میشه ... با برنامه ultimate voice recorder یا برنامه ها مشابه ....
4 - مزخرفه .....
:41: :41: :41: از ان 73 خریدن ما یه جند روزی گذشت که ناگاه این گوشی فوق مدرن از دستمان بلکیدن و خرابیدن گرفت. خلاصه جوی استیکش خراب شد و اومد بیرون. به خاطره شل بودنش ما خریت کردیم از چسب پر قدرت قطره ای استفاده کردیم!. این بود که از این اشتباه بزرگ و بد جازدن اون دکمه کارمان زار شد. البته جهتش کار میکنه .فقط فشار نمیخوره!!! به هیچ عنوان هم کنده نمیشه! حالا من چیکار کنم؟ میشه این قطعه رو عوض کرد؟ قطعه های ان73 اومده تو بازار؟ اگه عوش میشه هزینش چقدره؟:41: :41:
نقل قول میکنیم که گارانتی هم نداشت.نقل قول:
با جوی استیکش کشتی گرفتی ؟ چی شد از جاش در اومد ؟ فکر نکنم اینقدر مزخرف باشه که به این راحتی ها در بیاد...
به سوال من کسی جواب نمیده ؟؟؟ خواهش میکنم چون تازه گوشی رو خریدم ، و میخوام ببینم که مشکل کلی هست یا نه و فقط مشکل گوشی منه ؟؟؟؟نقل قول:
آره عزیز مال همه اینجوریه مشکلی نیست :46:نقل قول:
نقل قول:
با تشکر از شما آخه اختلاف قیمت معمولیش با موزیک ادیشن زیاده
ممنون
یعنی N73 معمولی اکولایزر نداره بعدشم اصلا هندس فری 3250 روش کار میکنه یا نه.
دکمه های کم و زیاد کردن صداو بقیه دکمه ها در n73 معمولی کار میکنه یا نه.
با تشکر:31:
الان قیمت N73 معمولی و موزیک چنده؟؟
اقا من يه مشکلي دارم با ان 73 البته نرم افزاري
آفيسي که رو خود گوشي هست برا من کار نميکنه
يعني فايل افيس رو که باز ميکنم باز ميشه ولي هيچي نشون نميده
خواهشا بچه ها تست کنن ببينن چه جورياست؟
يا يک فالي که تونستن با آفيس بازش کنن بزارن واسه دانلود من چک کنم
ممنون
اقا منظور از اکولایزر رقص نور هست که با نامvisualistion در optione پلیر قرار دارهنقل قول:
کمک وکنید. میشه عوض کرد یا نه؟نقل قول:
از دستم افتاد !!! به حر هال کاریه که شده! میشه عوض کرد یا نه؟نقل قول:
دوست عزیز اکولایزر داره N73نقل قول:
کم و زیاد کردن صدا هم وجود داره در حالت معمولی
هندس فری رو نمیدونم
ببخشید دوستان
من هر وقت مموری ان73 رو در میارم و دوباره میزارمش دویاره از اول شروع میکنه برنامه ها رو اینستال میکنه 5 دقیقه طول میکشه و آخرش هم نصفشون رو نمی ریزه و کلا گوشی به هم می ریزه ، باید همه رو از اول اینستال کنم و هر وقت که گوشی رو روشن می کنم دوباره می خواد اینستال کنه که باز هم نمی تونه ، آخرش باید با مموری ریدر فولدر private رو پاک کرد که کلی دردسر داره
لطفا راهنمایی کنید ...
یه پیشنهاد بهت دارم
قبل اینکه مموری رو دربیاری
یه کاری کن
دکمه خاموش بالای گوشی رو بزن یه دونه
بعد که پروفایلها اومد گزینه آخر رو بزن بعد مموری رو در بیار
یه توصیه هم بهت دارم هر برنامه ای که نصب میکنی سعی کن روی فون مموری نصب کنی
کلا تمها بازیها و برنامه ها رو روی فون مموری نصب کن
هم سرعت لود برنامه ها خوب میشه هم اینکه دردسر نداره
surena_iran2564 دوست خوبم چرا نمیشه
البته که میشه من پرسیدم کل قاب فابریک 75 تومنه
اما تو فقط جواستیک میخوای
ببین قاب ان 73 خیلی تیکه میکه داره
قیمت جو استیکش رو نمیدونم
ولی همینطور که گفتم تو میخوای جواستیکش رو عوض کنی امیدوارم کارت درست بشه
surena_iran2564 دوست خوبم چرا نمیشه
البته که میشه من پرسیدم کل قاب فابریک 75 تومنه
اما تو فقط جواستیک میخوای
ببین قاب ان 73 خیلی تیکه میکه داره
قیمت جو استیکش رو نمیدونم
ولی همینطور که گفتم تو میخوای جواستیکش رو عوض کنی امیدوارم کارت درست بشه
salamنقل قول:
en masiro boro
menu
tools
setting
phone
stand bye mode
سلام دوستان...من مي خوام N73 بخرم ولي اين چند روزه كه تاپيك هاي اينجا رو خوندم يه كم دو دل شدم :41: ...ميشه يه كم راهنماييم كنيد؟ N73 چه مشكلايي داره؟ چه مزيت هايي داره؟ممنون مي شم...:46:
نخر بابا یه کم وایسا گوشی های جدید در راه هستن. با همین حدود قیمت....
نقل قول:
دوست عزیز اکولایزر داره N73
کم و زیاد کردن صدا هم وجود داره در حالت معمولی
هندس فری رو نمیدونم
اتفاقا" خودم یه دونه هنزفری 3250 واسه N73 خریدم
e moshkel vasam pish oomadeh
hameye them haye roo gushim tooapp. manger
nistan k remove konam
chi kar konam ?
سلام دوستان
همه دوستانی که با N73 عکس گرفته اند حتما متوجه شده اند که رنگ عکس ها اندکی غیر طبیعی و لبه تیز دارد
سوالی که از دوستان متخصص دارم اینه که آیا با آبدیت نرم افزار گوشی ممکنه این مشکل برطرف بشه چون من احساس می کنم سیستم سخت افزاری دوربین این گوشی در وحله اول عکس را طبیعی گرفته و بعد عکس توسط نرم افزار به شکلی که گفتم ویرایش می شه یعنی رنگ غیر طبیعی و غلیظ و لبه برجسته !!
آیا دوستان در این زمینه اطلاعاتی دارند ؟؟؟
سلام
یه سوال:
Output شارژر ان 73 هست:5V - 890M
Output شارژر 1100 هست: 3.7V - 355M
با این تفاوت موردی نداره گوشیم را (با تبدیل شارژر ) با شارژر 1100 شارژ کنم؟
:10: :10: :10::10:نقل قول:
یه برنامه برای جدا کردن فایل های عکس و کلیپ ها و چیزای دیگه میخوام.
یه برنامه برای مخفی کردن بعضی از فایل هاو ...
چند تا بازی گرافیک بالا و توپ
و چراغ قوه
برای ان 73
لطفآ کرک و رجیستر شده باشن.
ضمن اینکه برنامه هایی که از آرشیو سیمبین9.1 سری 60 دانلود کردم, رو گوشیم ساپورت نمیکنه!
[QUOTE=ali racer;956418]e moshkel vasam pish oomadeh
hameye them haye roo gushim tooapp. manger
nistan k remove konam
chi kar konam
شما یه بار گوشی را ریست کن ببین درست میشه یا نه چون بعضی مواقع گوشی قاطی میکنه
شما یه بار گوشی را ریست کن ببین درست میشه یا نه چون بعضی مواقع گوشی قاطی میکنهنقل قول: