))): اصفهان بالا شهر هنوز هیچ خبری نیسسسسس............. ))):
))): اصفهان بالا شهر هنوز هیچ خبری نیسسسسس............. ))):
آقا با 3650 نمیشه رفت تو اینترنت ولی email میشه فرستاد ،من داشتم با 3250 میرفتم تو اینترنت که اون message کذایی واسم اومدو دیگه نتونستم تو 3650 بفرستمش ،تو 3650 یه قسمتی داره به نام gateway که ip میخواد و معلوم نیست باید چی داد،تا اینو ندی connect نمیاد،و اصلا save نمیشه.
خواهش میکنم کمکم کنین.
أادا من 5 روز پیش اومدم ;)نقل قول:
قسمت
آي
پي
اين
روبدين
010.131.026.138
من
برام
اس
ام
اسش
اومده
خودش
تنظيم
شده
بابک جان ip رو زدم بازم نشد ،میدونم زحمتت میشه ولی واقعا ممنون میشم اگه بقیه تنظیماتشم بنویسینقل قول:
با کمال تشکر
اقا کسی میدونه gprs سیمکارتای مخابرات تا چند سال دیگه فعال میشه
اصلا ممکنه که فعال بشه از ما پول خون باباشونو گرفتن ولی... .
سلام من تا دیروز صبح با GPRS ولی با تنضیماتی ایرانسل فرستاده بود کار کردم ولی از ظهر هز کازی کزدم
می نوشت Web :Page Note Founf
Check Web Address
ولی با تنضیماتی که تو سایت ایرانسل نوشته بود که کانکشنو بنویسید IranCell و AP رو بنویسید GPRS با این اینترنت می روم می خوام بدونم مشکل چیه
عزیز تکنولوژی که مخابرات استفاده میکنه نمیتونه امکانات gprs را فراهم کنه ینی اگه هم بخواد این کارو بکنه سرعت اینترنت فوق العاده پایین خواهد بودنقل قول:
اقا کسی میدونه gprs سیمکارتای مخابرات تا چند سال دیگه فعال میشه
اصلا ممکنه که فعال بشه از ما پول خون باباشونو گرفتن ولی... .
بنابراین بعید میدونم که مخابرات بخواد حالا حالا ها این تکنولوژی اش را عوض کنه (با توجه به هزینه زیاد ) اگه هم بخواد عوض کنه حداقل 5-6 سال طول میکشه
بنابراین هیچ وقت به ایرانسل نمی رسه مطمئن باش
از کی می تونیم Mms بفرستیم
ام
ام
اس
هم
راه
افتاده
فقط
بايد
تنظيم
شه
همه
گوشيها
براي
من
تنظيم
شده
حتي
فرستادم
براي
يه
نفر
ديگه
هر چی mms می خوام بفرستم resend mizane
صبر کنید از ایرانسل اس ام اس بیاد ، انگار برای پیش شماره های 2 هم میفرستن ، باسه 4-5 نفر از دوستانم اومدهنقل قول:
من به تنظیماتشون هم که نگاه کردم ، به هر کدوم یه آی پی جدا داده بود !!
در ضمن در تنظیمات MMS هم Home Server رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته بود !
کمی صبر کنید !
راست میگه ام ام اس ایرانسل این جوابو میده اشکال از کجاست برای من هم gprsفعاله ولی ام ام اس نمیده
برای فرستادن ام ام اس یه URL لازمه که اگه به قسمت تنظیمات بری، می بینی که خالیه. آدرس خاصی داره که باید ایرانسل برامون بفرسته. بعدش می تونیم ام ام اس هم بزنیم.نقل قول:
والا با چیزایی که ما از شرکت ارتباتاط سیار میدونیم و میدونیم که ورژن دستگاهاشون 2 است و میدونیم ورژن دستگاهای ایرانسل 2.75 است مطمئنیم که gprs برای سیم کارتهای دولتی هیچ فعال نمیشه .نقل قول:
میشه فعال بشه منتها مبتنی بر Gsm و نه Gprs
مسابقه ايران - استراليا
ایرانسل، ضمن آرزوی موفقیت برای ملی پوشان کشورمان، شما مشترکین گرامی را دعوت می کند تا با تلفن همراه ایرانسل خود از لحظات دیدنی مسابقه ایران – استرالیا عکس گرفته و از طریق MMS به نشانی زیر ارسال کنید. توجه فرمایید هنگام ارسال عکس، باید این نشانی را بجای شماره تلفن مقصد وارد نمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از 12 تا 24 اسفند ماه فرصت دارید تا بعد از افتتاح سرویس MMS، تصاویر گرفته شده را برای ما ارسال نمایید. ایرانسل از میان این عکسها بهترین را انتخاب نموده و به برنده خوش ذوق مسابقه یک دستگاه پژو 206 هدیه می دهد! (براي دريافت اطلاعات مربوط به نحوه تنظیم گوشی برای ارسال MMS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .)
شرایط شرکت در مسابقه:
حجم عکس باید حداکثر 200 کیلو بایت باشد.
در هر نوبت ارسال، تنها باید یک عکس فرستاده شود.
MMS عكسها تنها بايد از طريق ایرانسل ارسال شده باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چه فوتبالییه بازی ماله قدیمیه یا جدیدنقل قول:
قدیمی که نیست. احتمالا یه بازی دوستانه در پیشه... وگرنه از چی عکس بگیریم؟ از عکسهای روزنامه ها؟!نقل قول:
شاید هم تیمو اشتباه گفته.
پس یاید استادیوم بریم
آقا ما وصل شدیم 5 6 کیلو رو دانلود میده حالا چند تا سوال:
1...ما اینو چه جوری به کامی وصل کنیم . و810 رو به عنوان مودم میشناسه وتو گزینها 2 تا اضافه میشه با pc suit هم کانکشن ساختم dial هم میکنه ..وقتی میرسه به register your computer on the network یه اروری میده میگه: the ppp link control protocol was terminated
2....این برنامه مینی اپرا که میگین من نصب کردم وقتی بهش آدرس سایت میدم میگه : verification of server certificate failed. pleas check your date setting in your device
تنظیمات gprs هم خودم دستی تنظیم کردم بدون ip
حالا ما باید چه بکنیم ؟ ...............................................ه �!!!!
متشکرم.. ... .
بازی تیم امید رو میگه که امروزه.نقل قول:
تو این لینک تنظیمات ام ام اس رو نداره!نقل قول:
چطوری تنظیم کنیم؟
تا حالا کسی ام ام اس فرستاده؟
منم دیدم نداشت!
شهاب جان شما تونستی mms بفرستی؟!!!
ببينم مگر mms رو فعال كردن ....
حالا فعلا شما عکسهاتونو بگیرین و ذخیره کنین، هر وقت MMS راه افتاد بفرستید. البته فکر کنم باید برین استادیوم چون از تلویزیون که نمیشه عکس گرفت (البته اگه بازی تو ایران باشه) تازه عکسی که مثلا با یه دوربین 2 مگاپیکسلی بگیرین 300 - 500کیلوبایته. یعنی یا باید رو کامپیوتر با AcdSee ادیتش کنین یا با کیفیت VGA دوربین عکس بردارین. فکر میکنم یه کم سوژه رو بد انتخاب کردن. برای همه امکان پذیر نیست. :jealous:
سلام.
من می خوام به اینترنت وصل بشم Error می ده می نویسه:GPRS:GPRS Not Available.Check Network Service
برای من هم SMS اومده.گوشی من 6600 است.
سلام
دوستان واسه من یه سوال پیش اومده
امروز تو یه مکان بسته بودم که ایرانسل آنتن نمیداد، وقتی به صفحه نمایش نگاه کردم دیدم که علامت 3G به جای حجم آنتن اومده و بعد از چند لحظه این علامت حذف شد.
آیا ایرانسل به این زودی میخواد به نسل سوم تغییر پیدا کنه یا چی؟
در ضمن من تنضیمات Connection رو روی When Available تنظیم کردم و گوشی هم N90 هست.
salam che gone mitavanam be internet vasl shavam az tarige etesale mobile be kampiuter khaheshan kamel tozih dahid
agar kasi midanad ke mms che gone faal mishavad mara komak konad
فکر نکنم، چون اونجا شبکه آنتن نمیده دنبال همه شبکه های موجود میگرده اگه نگاه کنی میبینی که علامت 3G میره هر از چند گاهی و علامت gsm میاد دوبارهنقل قول:
بچه ها لطفا كمك كنيد .
اولا توي gprs ايرانسل اصلا عكسا رو نشون نميده و جاشون رو خالي ميذاره . ثانيا من هنوز نفهميدم آدرس ها رو چه
جوري تايپ كنم يه سري از سايتا رو بايد wap بزني يه سري رو بايد www بزني . مثلا براي ورود به p30world چه جوري
بايد آدرس رو تايپ كرد؟ اگه ميشه توضيح بدين
ديگه اين كه آيا شبكه ايرانسل فقط سايتهاي با پسوند com. رو نشون ميده ؟ چون من هر چي سايتاي غير از com. را
امتحان ميكنم هيچ كدوم رو باز نمي كنه.
گوشي من 6600 هستش .
اگه جواب بدين ممنون ميشم.
bye
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
من با w810 هم از طريق گوشي هم از کامپيوتر به اينترنت وصل شدم ولي اون گوشيم که N70 باخود کوشي وصل ميشه ولي با کامپيوتر وکابل وصل نميشه هر کي n70 داره توضيح بده برام چه طوريه
:exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati
آقا من تنضيماتي كه واسم اومد اشتباهي دليت كردم دوره بعدي كي واسم مي فرستن
من یه مشکلی دارم. گوشی من اصلا G رو نمایش نمی ده و جاش E (مخفف EDGE ) نمایش می ده.
دیروز G رو نمایش می داد و به اینترنت هم وصل شدم. من نمی دونم امروز چرا نمی تونم وصل شم.
گوشی من w300 هست و edge و gprs هم ساپورت می کنه.
براب منم E شد چرا؟؟؟
ولی تو اینترنت میره
تورو خدا یکی بگه به وسیله بلوتوث چه شکلی با کامپیوتر میشه رفت تو نت؟؟؟
مال من با browser خود گوشی می ره ولی با opera mini نمی ره. چرا؟؟؟
opera برای خیلیا نمیره
نمیدونم مشکلش چیه؟
ولی اگه میرفت خو ب بود
وصل کردنه گوشی به کامپیوتر :
کسایی که تنظیماته گوشیشونو انجام دادن و به اینترنت وصل کردن (تو یه تاپیک توضیح داده بود) باید pc-suite مربوط به گوشیشونو نصب کنن با این کار driver های گوشی نصب میشه و وقتی گوشیو با کابل usb وصل میکنی به کامپیوتر مودم گوشی شناخته میشه و خو ویندوز شروع میکنه به نصب مودم گوشی بعد یه پیغام میده میگه: your device installed and ready to be used حالا به network conection رفته یه کانکشن dial up بسازید در قسمت شماره اینو بدین *99# از راست به چپ(ستاره رو اول بزنین) بعد در قسمت مودم usb wmc modem رو تیک بزنین(بهتره اونی که کلمه data توش نیست رو تیک بزنین) و تیک مودمهای دیگه رو بردارین و user name & password رو خالی بذارین و کانکشنتون رو ذخیره کنین حالا اگه موبایلتون وصل باشه (علامت G کنار آنتن باشه) کانکشنتونو باز کنید و dial رو بزنید تا وصل بشید
اکثر گوشیها صفحات بزرگ رو باز نمیکنن برای این کار باید سایت google رو بالا بیارید بعد آدرس مورد نظر رو توش وارد کنید و اونو جستجو کنید وقتی پیداش کرد لینکشو کلیک کنید با این کار صفحات بزرگ به چند صفحه کوچک برای موبایل تقسیم میشوند که با کلید 3 به صفحه بعد و با کلید 1 به صفحه قبل میروید ...مثلا اینجا رو میخواهید بیارید ...تو گوگل میزنی forum.p30world بعد که پیداش کرد اونو انتخاب میکنی واگه بخواهین اونو به صفحه عادی برگردونید زیر پنجره گوگل نوشته html اونو انتخاب کنید...در ضمن سرعت gprs در زمانهای مختلف فرق میکنه مثلا روز که بری گاهی 3 تا 4 کیلوبایت یا کمتر حتی 0.5 کیلو بایت دانلود میده ولی شب بری 1 به بعد تا 10 . 11 کیلوبایت دانلود میده ... اگه سرعتش کم باشه عکسها رو نمیاره یا دیر میاره...........
........موفق و پیروز باشید......
آقا من تنضيماتي كه واسم اومد اشتباهي دليت كردم دوره بعدي كي واسم مي فرستن
سلام
توضیحات ^^ Hamid ^^ جان خیلی کامل بود از ایشان بسیار متشکرم.
من حالا دو طرفه وصلم یعنی از هر دو مودم!