اسکین زیبای اسنیک که توی بازی MSG بود. حالا توی GTA هست
این اسکین ها جایگزین فایل Player شوند.
اسکین زیبای اسنیک که توی بازی MSG بود. حالا توی GTA هست
این اسکین ها جایگزین فایل Player شوند.
تامی که توی GTA 4 بود حالا در GTA5 هست!!!!
سعید جان نرم افزاری سراغ نداری که محیط جی تی ای رو تغیر بدی
برنامه که زیاده ولی یکی از بهترین هاش مپ ادیتور هست که چند صفحه پیش لینکش رو گذاشتم ;)نقل قول:
سعیدجان هرچی گشتم نتونستم لینک دانلودش رو پیدا کنم لطفا اگه زحمتی نیست بزارین در ضمن اگه نرم افزار دیگه ای هم لازم باشه بزارین و همینطور اموزش مپ ادیتور رو خیلی خیلی ممنون
محمد جان سلام من دارم نرم افزار ماشین سازی رو دانلود می کنم فقط همین نرم افزاره چون شما چند صفحه پیش گفتین با چند نرم افزار دیگه تبدیل می کنید و خلاصه اگه نرم افزار دیگه لازم هست لینکش رو بذارین و همچنین آموزش ماشین سازی و نحوه قرار دادن اونهارو بگین خلاصه خیلی زحمت می کشید ان شاالله بتونم جبران کنم به هر حال مرسی
آقا محمد اين ماشينهايي كه درست كردي بايد اول از همه حجم و دنده و هزار تا چيز ديگه كه توي zmodler (درست نوشتم ؟) ميتوني پيداشون كني رو در بياري و بعد به صورت يه فايل readme بزار همراه ماشيننقل قول:
مثلا براي حجم و سرعت و تعداد دنده و مقاومت تو فايل handling مقدار ها رو بنويسي البته بايد خيلي دقيق باشه كه چهار تا چرخ يكي نشه :31: يا اصلا ماشين ظاهر نشه(البته بگم اين ها رو از ترجمه ي يه سايت خارجي فهميدم:46: )
هرگونه كپي برداري از اين مطلب با ذكر منبع بلا مانع ميباشد :34:
مشکلم برطرف شده سمند رو هم ساختم ... ولی حجمشون زیاده اگه آپلود کنم 1 سال طول میکشه با ابن ابنترنت
این تاپیکه باز نمیشهنقل قول:
نمیشه لینکشو مستقیم بزاری؟
مرسی
چرا وقتی با برنامه ی zmodeler فایل dff رو که وارد کردیم رو اکسپورت میکنیم یه فایل خالی با حجم 0kb خروجی میده؟
کسی میتونه جواب منو بده
مگه حجمش چقدره ؟نقل قول:
مي توني از كافي نت آپلود كني
تايپك رو فكر كنم بستننقل قول:
ولي اوني كه گفتم به احتمال زياد يه فايل آپديت براي سان آتندرياس بود
حالا برات ميگردم آگه پيدا شد برات ميزارم :10:
اينم لينك سايتش برو اينجا همه چيز دستگيرت ميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
سلام بچه ها خسته نباشین غرض از مزاحمت اینه که آقا محمد لطف کردن و نرم افزار ماشین سازی که اسمشZModeler2هستش می خواستم بدونم با این نرم افزار میشه ماشین های جی تی ای رو تغیراتی انجام داد اگه میشه راهش رو یاد بدین
در ضمن آقا سعید نرم افزار مپ چیچی رو نتونستم پیدا کنم اگه میشه دوباره بزارین مرسی
EN HAM BRAEH SHOMA :10:نقل قول:
آقا من تو يكي از پستا خوندم يي پيكان رو درست كرده بود واسه سان آندرياس! ميشه لينكشو بدين؟ ممنون ميشم...
عزیزان کسی جواب مارو نمی ده در ضمن آقای yahayمیشه آموزش این ساختن شهر رو بدین مرسی در ضمن اگه میشه پست بالایی مارو بخونید اگه تونستید کمکم کنید ممنون می شم
اون پیکان کارلوکس که سعید جان گذاشتن فقط سفید دارهنقل قول:
به نظر من این باحال تره
۱. بر جای ماندن آثار تصادفات روی اتومبیل
۲. قابل اسپرت کردن
۳. قابل رنگ زدن در تمامی رنگ های داخل بازی
۴. پراکندگی نسبتا زیاد درون شهر ها
۵. رنگ با بازتاب نور
شما 3d max بلدین چون باید مدل خونه ها ، برج ها و خیلی چیزارو بسازینقل قول:
برای سوال قبلی :
با Zmodeler میشه تغییر داد ولی اصلا کارش خوب نیست شما با اون پلاگین 3dmax که یکی دو صفحه پیش گذاشتم DFF رو ایمپورت کن :5:
پلاک ماشین پلیس چی بود ؟
معمولی بود یا فرق داشت ؟
دستت طلا داش محمد !! خير ببيني!
خواهش میکنم :11: کاری نکردیم که :10:نقل قول:
من 3 تا ماشین ساختم (سمند و آردی و ماشین پلیس ایران) که میخوام ماشین پلسشو بزارم و اگه تونستم سمند رو هم آپلود میکنم .
آردی تو عکس نیفتاد یعنی اصلا 2 بار گذاشتمش دزدیدن :41:
ماشین پلیس ایرانی
( بعدا پست رو ویرایش میکنم و لینک دانلود رو قرار میدم ! "چون طول میکشه 2 مگ با اینترنت ما !")
اقا محمد سلام خسته نباشی من اون پلاگینی که گفتی رو پیدا نکردم در ضمن اگه میشه آموزش این نرم افزار ماشین سازی رو بذارین همچنین لینک دانلود مپ چیچی نمیدونم با پلاگینی که گفتین رو بذارین مرسی راستی من 3dmax بلد نیستم
عزیزان کسی جواب مارو نمی ده من دنبال نرم افزار مپ ادیتور می گردم اگه دارین بزارین در ضمن اگه میشه آموزش ساخت ماشین با نرم افزارکه آقا محمد گفتند رو اگه بلدیتن بزارین راستی آقا محمد میشه البته اگه زحمتی نباشه خودتون با اون نرم افزاری که گفتین ماشین درست کنید مثلا زانتیا و از صفحه دستاپ فیلمبرداری کنید و لینک دانلودش رو بذارین یعنی آموزش تصویری میشه راستی اگه میشه نرم افزار مپ ادیتوری که گفتن رو بزارین در ضمن آقا سعید برنامه ساخت شهرتون لینکش خرابه و همچنین برنامه ای که گفتین با اون محیط gtaرو دست کاری می کنن مپ ادیتور ؟نمی دونم چی خلاصه بذارین من لینکش رو پیدا نکردم
اين پلاگين براي وارد كردن فايل هاي dffنقل قول:
msa جان امكان گذاشتن آموزش ويديوي نيست آگه ميخواي بگو تا تصويري بزارمنقل قول:
آقا خدايش با اين سايت جديدي كه پيدا كردم حال ميكنم همه چيز رو توش توضيح داد يعني هر چيزي رو كه فكرش رو بكنين
خيلي عجيبه راست ميگه لينك خراب شده (واقعا عجيب سايت به اين بزرگي لينك دانلودش خرابه ؟)نقل قول:
شرمنده خيلي گشتم نبود مگه بعدا برات آپلود كنم
در مورد آموزش ساخت ماشين فكر كنم آقا محمد هم با 33ds maxكار بكنه (آره؟) اما گذاشتن آموزش ويديويي امكان پذير نيست مگه بگي آقا محمد تصويري بزاره
بابا كارت درسته خيلي خوشكل درش آوردينقل قول:
حتما آموزش تصويريش رو بزار خيلي خوب درش آوردي
من يكي درست كردم خيلي در پيتي بود خودم فهميدم آگه بزارم آبروم رو ميبرين
اينم map editor
لينك سالمه خودم امتحان كردم :31:
يه چيز ديگه كساني كه ZModeler2 رو دانلود كردن يه فايل ديگه براي آپديت داره حتما برنامه رو آپديت كنن خيلي سريع ميشه و چند تا بازي هم بهش اضافه ميشه مثل باتلفيلد
تا فردا باي
:46: خواهش میکنم.نقل قول:
:40: حالا شما اونی که درست کردیو بزار اشکالی نداره منم یه تاکسی درست کردم (سمند ) شبیه همه چی شد الا تاکسی :31:
برای ادیت ماشین این برنامه خیلی خیلی کمکتون میکنه
(احساس میکنم مپ ادیتور رو هم من گذاشتم و هم YAHAY )
منم دارم شهر تهران رو میسازم از آقا سعید یه درخواست داشتم اگه میشه برج میلاد و ساختمان ها رو بزارن
در ضمن آموزش ماشین سازی رو هم میدم !
محمد جان خسته نباشی دست طلا مپ ادیتورو گرفتم راستی آموزش نرم افزارZModeler2رو چکار کردین لطفا جواب بدین در ضمن برنامه ای آقا سعید برای ساخت شهرو گفتن رو هم لینکش رو بذارین چون لینکی که خودش گذاشته بود خرابه مرسی
بابا ما که مردیم از بس تو کف موندیم:13:
من دیدم هیچی نمیشه گفتم یه نیمچه آموزش بزارم بره مپ ادیتور که بقیه یکم کارشون راه بیفته:27:
خوب اول برنامه مپ ادیتو رو باز کنید
بعد در کادر ظاهر شده روی دکمه add بزنید و اسم بازی را در قسمت type the name of gta game بنویسید و محل نصب بازی را (جایی که بازی gta sa در آن نصب شده) در قسمت type the location of installation وارد کنید و بر روی ok کلیک کنید.
سپس اسم بازی gta sa در لیست ظاهر میشود ، روی آن کلیک کنید و بر روی ok بزنید.
بعد از لود شدن در قسمت بالا که گزینه های IDE IPL Scene Item وجود دارد ، روی Scene کلیک کنید و بعد روی دکمه ی Select All در پایین کلیک کنید و بعد از آن روی Render بزنید.
بعد از رندر شهر در جلوی شماست. میتوانید با کلید های جهت و ماوس در شهر بگردید و هر چیزی را با دوبل کلیک یا راست کلیک و گزینه های مربوط به آن تغییر دهید یا جسم جدیدی قرار دهید.
حالا حال کنید با GTA SA
بازم واستون راهنمایی میزارم
ولی یکی نیست جواب پستای قبلی منو بده؟
مصطفی جان مپ ادیتور خودش برای ادیت شهره . تو پست قبلی هم گفته بودم آموزش ماشین ساختن رو میزارم :11:نقل قول:
راستی چه ماشینی می خوای بسازی تا من کمکت کنم ؟ :4:31:
توی پستای قبلیتون سوالی که پرسیده بودین فکر کنم در مورد Readme بود من درست یادم نیست ولی فکر کنم برای handling بودنقل قول:
یه خاطر این آموزش هم دستت درد نکنه :20:
تاپیک خالی شده بود گفتم اینو بزارم در ضمن ماشین پلیس رو هم آپلود میکنم امروز !
آقا محمد عکسشو بزارم یا خودشو اگر عکسشو بزارم که فعلا نمی تونم ولی لینکشو می تونم :10:نقل قول: