درسته سنسوره بی خودیه!نقل قول:
من که از همون روز اول خریدم با همین IMY ها پر نور نگه می دارم
Printable View
درسته سنسوره بی خودیه!نقل قول:
من که از همون روز اول خریدم با همین IMY ها پر نور نگه می دارم
بچه ها اگه بخوام من گوشیم رو آپدیت کنم باید چی کار های انجام بدم
یعنی فلش کنی ؟
یا درایور نصب کنی؟
باید نرم افزار sony ericsson update service رو از سایتش دانلود کنی بعد که نرم افزارو باز کردی خودش بصورت تصویری آموزش دادهنقل قول:
حالا اگه توضیح کاملتر می خوای یه سرچ کوچولو کنی توی انجمن پیدا می کنی:5:
ولي ميگن كه با نرم افزاره seus گوشي از كار ميوفته درسته ؟
با phonex 2 ميشه آپديت كرد ؟
کی گفته از کار می افته. من خودم 2 هفته پیش آپدیت کردم .2 تا اسکین هم به واکمن اضافه شدنقل قول:
فقط CID از 49 به 50 تغییر می کنه
میخام 990 بدم 850 بگیرم بنظرتون پشیمون نمیشم گوشی خوبی هست
ممنون از راهنمایی دوستان
بستگی دارا خواسته هاتون از گوشی چی باشه؟نقل قول:
850 جاواست و برنامه پذیریش در برابر 990 کمه...اگه با این مسئله مشکلی نداری...بخر که دیگهی هیچی اینگوشی کم نداره..پشیمون نمی شی...راستی 850 الان چنده؟
310 فکر می کنم
بچه ها من تازه850 گرفتم قبل از اینکه بگیرم بهم گفتن کیفیت دوربینش در حد750 ولی وقتی مقایسه میکنم پایین تره باید تو تنظیماتش کاری کنم؟؟؟؟
من یک m600 دارم و می خوام با w850 عوض کنم. اگه کسی مایل به این کار هست خبر بده. 09173189686 RamiN
نقل قول:
قيمت ديروزش
سفيد 330
مشكي 310
یه بار هم که گوشیمون گرون شده بود رجیستر رو برداشتن کلی خورد تو سرش
بچه ها يه مشكل گوشي دبليو 850 من اسامي مخاطبين رو در قسمت صندوق ورودي مسيج هام بصورت وارونه ميزنه ( اسامي فارسي ) در حاليكه در هيچ قسمت ديگه از گوشيم اين مشكل رو ندارم كسي ميتونه منو كمك كنه ممنون ميشم
اقا ی یکی بگه برای اینکه کیفیت عکس برداری w850 رو تو بهترین حالت قرار بدی چه کار باید بکنی
نقل قول:
خوب به خاطره فارسي كردنه گوشيته ديگه
نقل قول:
تو بهترين حات qulity رو رو fine بزار 2 مگاپيكسل هم كه خودش انتخاب ميكنه
دستت هم نلرزه
4 - 5 ماه گوشی رو مثل دسته گل نگه داشتم
مال همه ترک ورداشته بود
اما مال من نه
تا اینکه دو روز گوشیمو دادم دست داداشم
جهت نما ترک خورده بهم تحویل داد
اونایی که هنوز کلیدهای جهت نمای گوشیشون ترک نخورده
اگه درست استفاده کنید و با ناخن کار نکنید ترک نمیخوره
سلام دوستان قیمت w850توی شیراز کسی خبر داره اصل این گوشی ساخت کجاست مالزی یا ژا÷ن؟:31:اصلش گیر میاد؟?؟?
سلام دوستان قیمتw950i&w850i اصلی بدون گارانتی توی شیراز چنده +ادرس اصلش ساخت کجاست مالزی یا ژاپن یا ....و صدای کدومش بیشترw950؟ایا صداش خیلی بیشتره و قیمت n70 me finlandچنده؟؟??
:13:
نقل قول:
در مورده اصل يا قلابي بودنش
خيلي مواظب باش فقط سري اول اين گوشي خوب دراومد سري هاي بد يه مشكلاتي داشت حواست باشه
نقل قول:
ترك برداشتنش اعصاب ميزنه
ماله من بالا و پائينش ترك برداشته
سلام . دوستان عجب موهبتيه اين w850i . من يه سال تو كفش بودم حالا خريدم . راستي . كسي نمي دونه بلك ليست برا گوشيم چجوري مي تونم پيدا كنم ؟
جريان ترك خوردن navagation ها چيه؟
ویبره های جدید برای گوشی شما!!! هر ویبره ایی که شما بخواهید
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=109035&page=47
بچه ها . من نياز خيلي فوري به اين بلك ليست دارم . كسي نمي دونه براي w850 چجوري و از كجا بايد گير بيارم . هر چي سرچ مي زنم پداش نمي كنم . روسا كمك كنين خواهشا .
نقل قول:
تو منو قسمت calls برو manage calls بعدش accept calls حالا شماره هایی که نمیخوای جواب بدی اونجا وارد کن
این مال شماره هاییه که میخوای جواب بدینقل قول:
تو منو قسمت calls برو manage calls بعدش accept calls حالا شماره هایی که نمیخوای جواب بدی اونجا وارد کن
یعنی شماره هایی که میدی رو میتونی جواب بدی
بقیه هر کس زنگ بزنه جواب نمیدی
بلک لیست تا اونجایی که من میدونم سونی اریکسون نداره
فکر کنم بر عکس گفتی هانقل قول:
شماره ای که اینجا وارد میکنی اگه بگیردت میگه مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد
والا ماله من که اینطوریه
الان تست میکنم
خوب
تست کردم
هر چند مطمئن بودم
چون accept یعنی پذیرفتن
و تو اون لیست هر شماره ای بدی تماس رو قبول میکنه و بقیه رو قبول نمیکنه
این بلک لیست نیست
مال شما بلک لیسته که دمش گرم و خوش به حالت
چون به بلک لیست بیشتر احتیاج میشه
دوستان میشه یه مقایسه اجمالی بین w850 و w900 بی تعصب ارائه بدین؟ مرسی
سلام. مي بخشيد. واسه اينكه گوشي يه فرمت اساسي بشه چيكار بايد كرد؟ ايا كدي هست مثل كد *#7370# كه تو گوشيهاي نوكيا استفاده ميشه واسه اين گوشي هم هست يا راه ديگه هست.
ميخوام مثل روز اولش بشه برگرده به تنظيمات كارخونه اي.
ممنون.
دوست من
تو گوشی های سونی اریکسون توی بخش settings گزینه ای هست به نام Master resset
این گزینه رو بزنی حافظه داخلی گوشی پاک میشه
مسیج هات پاک میشه ( inbox و sent )
دفترچه تلفنت پاک میشه
بازیهات پاک میشن (حتی بازیهای ارجینال گوشیت
تمام تنظیمات به حالت دیفالت (پیشفرض و کارحانه ای) بر میگرده
و ...
و اشکالات جزئی و غیر اساسی گوشی برطرف میشه
موفق باشی
بلك ليست يعني ليست سياه ..يعني شماره هايي كه نميخواي جواب بدي و رو سوني هيچ نرم افزاري جهت اينكار وجود نداره
اما اوني كه سوني داره برعكسه ..يعني به هيچ كس پاسخ نميدي مگر اينكه شمارشو تو ليست قرار بدي و الباقي بوق اشغال مي شوند !
سلام به همه راستش من میخواستم این گوشی رو بخرم برا همین تمام 40 صفحه ی این تایپیک رو خوندم . میخواستم بپرسم با توجه به قیمت کنونی این گوشی (حدود 310 تومن بدون گارانتی) و با توجه به یه سری مشکلاتی که دوستان تو صفحات قبل عنوان کردن آیا این گوشی هنوز ارزش این رو داره که آدم بخواد بخره ؟ :41::13::2: یا مدلهای دیگه ای از سری w سونی اریکسون رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟
نقل قول:سلام دوستان منم همین سوال را دارم در ضمن الان این گوشی اصلی هست w950چطوره
قاب این گوشی اومده ؟
میشه عوضش کرد ؟
بدون كه اين گوشي يكي از بهترين هاست...بستگي داره كه چي نياز داشته باشي
مثلا واسه من كه فقط موزيك مهمه عاليه ! خصوصا LCD بزرگ !
ولي بعضي ها عشق هك و دوربين و اين چيزا دارن بهتره w810 بخرن !
بهر حال با توجه به قيمت عاليه البته من زماني كه 450 تومن بود خريدم كه ازم دزديدن! ولي دوباره خريدم فوق العاده اس !