مهيار جان شما فعلا مقايسه كا 750 با دي 600 رو ارزيابي دقيق بكن ..... عجله نكن دي 600 رو با كا 800 مقايسه كني ....نقل قول:
جدي نگير كمي شوخي بود ...
Printable View
مهيار جان شما فعلا مقايسه كا 750 با دي 600 رو ارزيابي دقيق بكن ..... عجله نكن دي 600 رو با كا 800 مقايسه كني ....نقل قول:
جدي نگير كمي شوخي بود ...
سايبر شات به تنهايي لرزش گير دوربين ديجيتال نيست ....نقل قول:
اين امكان بسته به مدل گوشي اضافه ميشه به دوربين ....
تقريبا عكاسي با دوربين هاي سوني ساده است و اين نام هم به همين موضوع شناخته شده ...
سايبر شات هم يه نام تجاري بيش نيست كه شايد با كيفيت مناسب دوربين هاي سوني تلفيق شده ....
جواب هاتون زیاد درست نبود... cyber shot به دوربین های ساخت سونی میگن که یه سری مشخصه های ویژه دارن. تو ویکی پدیا نوشته یه خط تولید دوربین های دیجیتال ....
مهمترین مشخصه این نوع دوربینها سرعت بالای شاتر اونهاس که میتونن تو زمان خیلی کم شاتر رو باز و بسته کنن و لحظه ای عکس بگیرن. و اما در مورد k800 درسته نوشته cyber shot ولی این یه جور حقه تبلیغاتی بوده چون دوربین k800 کاملا سایبرشات نیست . مثلا لنز کارل زایس که روی همه دوربینهای cyber shot نصبه رو k800 نیست. البته واسه اینه که نوکیا قرارداد انحصاری با کارل زایس بسته تا از بین شرکتهای تولید کننده گوشی فقط واسه دوربینهای گوشی های نوکیا لنز تولید کنه ....
دوست من این چیزا چرا باید تو این بحث باشه این جا بحث بهترین 2 مگا پیکسل است اینا چه ربطی به این جا دارن شما و اون دوست k800 دارنقل قول:
دارین بحث ها و دعوا های تاپیک بهترین 3 مگا رو اینجا میارین لطفا کمی رعایت کنید:41:
اصلا ربطی به دوست k800 دار نداره من دیدم شماها دارید از cyber shot حرف میزنید خواستم ببینم این همه میگید سایبرشات اصلا میدونید چی هست یا نهنقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز حرف هاي شما متين .... من هم تقريبا ميخواستم هچين منظوري رو برسونم كه شما بهتر ارائه كرديد !نقل قول:
خوب وقتی عکسهارو گذاشتم اونوقت میبینی که دی 600 یعنی چی :10: :10:نقل قول:
دوست من شما خيليي عشق سامسونگي ها.من مطمئنم كه دوربين هاي سامسونگ به كيفيت نوكيا وسوني اريكسون نمي رسه.:10:نقل قول:
من با d900 عکس انداختم از نظر رنگ حتی به پای w810 هم نرسید :13:
دوست عزيز شما اگر بيشتر دقت ميكرديد متوجه واظح بودن و رنگهاي طبيعي عكسهاي دي 900 ميشديد !نقل قول:
فقط n91 چون خودم دارم!!!
SAMSUNG i750
pocket pc
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اون نکته properties هم فکر کنم چون پاکت پی سی هست اینطوره.
من که مطمئن شدم که با همین گوشی خودش عکس گرفته چون عکسهایی که از ماشین خودش بود رو دیگه نمیشه از اینترنت گرفته باشه!!!! اگه می خوای عکسای ماشینش رو بزارم ببینی.
زیاد مطمئن نباش . راستشو بگو عکس های سامسونگ رو دیدی ؟:13: :13:نقل قول:
شهاب جان سلامنقل قول:
ببينم شما منظورت محمد ه ....؟
نبابا عكساش ماله خودشه واسه چي شك كردي بهش !؟
به به. آرش گل خودمون. کجا بودی تا حالا که ندیدیمت؟
والا من شک ندارم که عکسا رو با همون گوشی خودش i750 میندازه. ولی just iran میگه تو properties باید نوع دوربین رو سامسونگ نوشته باشه. من این مسئله رو با خود محمد مطرح کردم اونم چند تا عکس از ماشینش گذاشت که همینطوری که گرفته بود، همونطور آپلودش کرده بود. ولی بازم نوع دوربین رو ننوشته بود. بازم به محمد گفتم. گفت فکر کنم به خاطر اینه که این i750 یه پاکت پی سیه.
در هر حال محمد گفت چیکار داری، هر کی می خواد باور کنه، هر کی هم نمی خواد، باور نکنه!!
واسه همین هم من اینا رو گفتم.
ان91 در حده ان 70نقل قول:
ولی ان 90 یه چیزه دیگس
ان 90 و ان 70 عالین . از اونها که نباید رای می اوردن خیلی خیلی بهترن
ممنون شهاب جان !نقل قول:
ما همينجاييم
هر از چند گاهي ميايم ميريم ! :11:
اين حرفا را ول كنيد فقط W810
دوست عزيز در دوربين دبليو 810 چه چيزه متمايزي ديدي ....نقل قول:
تنها دليل خوب بودن دوريين نسبت به ابعاد دبليو 810 است ....
خداییش در حق ان90 ظلم شد
باید 60 تا رای میاورد
810 51 رای
ان 90 19 رای:41:
اكتروس جان مطمئن باش با اينكه خودم تا حالا ان 90 نداشتم ولي انصاف اينو ميگه كه حداقل به خاطر دوبين خوبش تو اين رده بايد راي بيشتري مي اورد !
فقط W810
واقعا معرکس
مل گیبسون بچه کجا کرمانشاه هستی همشهری؟نقل قول:
دیدی تا خودت 810 گرفتی شد بهترین دوربین:5:
خدایشش با ان90 عکس انداختی ببینی معرکه یعنی چی؟
دوست من سلام خوبی همشهرینقل قول:
می دونی من ان 73 داشتم اون واقعا معرکس
در ضمن من بچه گذرنامه ام
خوشبختیم از آشنایی با شما
همه جوره در خدمتیم
نوکرتمنقل قول:
منم بچه خیام
خدایشش بهترین 2 مگایی ان90
عکس انداختی باهاش؟
فقط K750 چون خیلی راحت هک میشه من علان خودم درایور W900 ریختم ر.ش وکلی در کیفیت عکس تغییر ایجاد کرده تازه 17 فریم در پانیه هم فیلم می گیره
نه والا ملی تعریفشو زیاد شنیدمنقل قول:
حتی شنیدم به خاطر دوربینش هست که ویبره نداره
انشاالله هماهنگ می کنم می بنمت دوست من .
شما مغاره داری؟نقل قول:
توپاساژ ارگ
actors تو این عکسا رو دیده بودی و اینقدر از n90 تعریف میکردی ؟ همش تو کلوپ n90 بود
اصلا فکر نمیکردم n90 اینطوری بگیره w810 خیلی بهتره
شما رفتی گشتی بدترین عکسارو که گرفته شده ییدا کردی
بعد میری بهترین عکسی که با دوربین 810 گرفتی باهاش مقایسه میکنی
نمیشه که
810 هم عکس اینجوری داره
نه دوست من من نرفتم بگردم یه دفه به کلم زد و فهمیدم شاید تو کلوپ n90 یه چیزایی گیرم بیادنقل قول:
بعد درصفحات 1 و 2 شخصی 4 تا عکس گذاشته بود من سه تاشو گذاشتم دوربین n90 فوقش میخاد
چقدر بهتر بگیره از اون تابلو دو تا عکس گرفته بود یعنی دوتاشون اتفاقی این طور شدن خیلی بعیده
فقط دبلیو 810 بهترین دوربین رو داره
البته این نظر من بود
تایید میشود:5:
هر جوری میخوای قضا وت کننقل قول:
ولی اون یه تابل. بود و در محیط بسته
دیگه میخوای چی کارکنه دوربین
از یه فضای سبز مثل شما عکس ننداخته بودکه
دوربین n90تو دوربین های دو مگاپیکسلی از همشون سر تره مخصوصا لنز دوربین ان 90 توپه به قول معروف ترکونده من خودم دبلیو 800 دارم نمونه عکسش رو دیدم منظورم نمونه عکس n90 هست که باهاش گرفتم و توی کامپیوتر باز کردم کیفیت تا حدی بود که منو جانباز کرد
بابا اینکه معلومه . عکس برداری با کیفیت 810 در دو مگا پیکسلی ها وجود نداره .
میبینم رقابت اصلی هم بین 810 و 750 هست . فکر نکنم هیچ کدوم به 810 برسند .
دلیلش کاملا مشخصه خز شدن بیش از حدنقل قول:
یعنی هر کی میبینی اگه یکم مایه دار باشه 810 میگیره. اگه نه زیاد مایه دار نباشه 750
اگه پول نداشته باشه کا300
ولی خدایشش عکس با ان90 بنداز خودت قضاوت کن
نگه کن چه قد بچه خوبیه خودش و800 داره ولی میگه ان90 بهترهنقل قول:
واقعیت رو میگه
دمت گرم دادا
یه طرفدار ان90 پیدا شد آخرش:11: