شما کتابهای Cambridge رو بخر عین سوالات داخل اون هستنقل قول:
Printable View
شما کتابهای Cambridge رو بخر عین سوالات داخل اون هستنقل قول:
ممنون، but منظورم این بود که شبیه ساز امتحان IELTS رو دانلود کنم!نقل قول:
نقل قول:
سلام
من بهتون پیشنهاد می کنم سی دی های ماکزیمم رو که مال شرکت نارسیس هست خریداری کنید و لغات تافل رو با معانی فارسیش یاد بگیرید ...برای من که کمک بزرگی بوده!
موفق باشید
سلام دوستان
من زبانم زیاد بد نیست ولی زیاد هم خوب نیست
من ماکزیمم رو تقریبا تمام کردم (400 word & essential)
می خوام حداکثر تا آبان ماه تافل بدم با نمره بالای 100 (آخه احتیاج دارم)
تقریبا هم می خوام از هفته دیگه به صورت جدی شروه کنم
خیلی ها بهم کلاس رو پیشنهاد دادن ولی خودم زیاد مایل نیستم از طرفی وقت هم ندارم (مهر دارم می رم آمریکا)
تقریبا یک ماه ایران و یک ماه هم اونحا وقت دارم
مشکل اصلی من هم speaking هست راستش نمی دونم چه جوری خییلی سریع درستش کنم اگه کسی کتابی سی دی خوبی سراغ داره ممنون می شم بگه
اگر هم شبیه ساز تافل دارین ممنون می شم مهرفی کنن (بشه رایگان از اینترنت دانلود کرد)
من کتاب دلتا رو دارم شروع می کنم چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خدمت شما
من زمستان سال 87 AD4 رو تو کلاس های کانون زبان ایران تموم کردم و از اون موقع به بعد زیاد زبان کار نکردم. الان میخوام برای مدرک
تافل تلاش کنم. به نظر شما کی امتحان بدم خوبه و اینکه آیا کلاس های پیش تافل کانون رو برم همشو ؟ کدوماشو برم بهتره ؟ تو امتحان تافل کدوم مهارت مهتر هست ؟
ممنون
خدانگهدار
سلام.
میشه بهترین کتاب برای امتحان IELTS ACADEMY و بگید ؟ مرسی
دوست عزیز یز کتابهای cambridge ielts هست که هفتا کتابه به نظرم کتابهای خوبی هستننقل قول:
cambridge books for cambridge exams
نقل قول:
سلام
همه مهارت های تافل مهم هستند. معمولا برای پذیرش از دانشگاه های خارج از کشور بعضی از دانشگاه ها مثلا می گن که نمره در مجموع بالای 90 و مثلا writing بالای 25 یا همه مهارت ها بالای 22
من در مورد کانون خبر ندارم. ولی برای شرکت در امتحان تافل کلاسهای writing , speaking را توصیه می کنم حتما برین، دو مهارت باقی مانده با حل کردن تمرین کتابها و امتحانات مشابه درست میشه
من خودم با دلتا شروع کردم که عالی بود و بعد هم کتابهای barron's و ETS را زدم. به نظر من کلاس سریع ترین راه برای رسیدن به آمادگی هست. اگه وقت ندارید حتما از معلم خصوصی کمک بگیرید. خصوصا در قسمت writingنقل قول:
موفق باشید:11:
سلام دوستان :
2 تا سوال ديگه :
1- به نظر شما كدوم نو آزمون تافل بهتر هست ؟ ( اينترنتي يا كامپيوتري و يا كاغذي )
2- آزمون toefl tolimo gre چيست و چه تفاوتي با آزمون هاي معمولي تافل داره ؟
ممنون
خدانگهدار
سلامنقل قول:
1- به نظرم آزمون IBT اینترنت بیس بهتره. به خاطر تایپ قسمت نوشتاری و هدر ندادن زمان.
2- جواب در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hi to All.
. I have searched through Internet alot. I could find many PDF format of ebooks but there wasn't any audio file for TOEFL listening test!!! so can any one help me out and show a link for listening section of TOEFL including audio file as well? I appreciate it.bye
نقل قول:see here
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5308904&postcount=426
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5317269&postcount=427
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5317316&postcount=428
مدارک
tofel
ielts
gre
چه فرقی با هم دارند؟
هزینه ثبت نام هر کدام ؟
و مدت اعتبار هر یک بعد از گرفتن نمره قبولی ؟
go to this link.you can give a better answer.good luckکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=89854
مدارک
tofel
ielts
gre
چه فرقی با هم دارند؟
هزینه ثبت نام هر کدام ؟
و مدت اعتبار هر یک بعد از گرفتن نمره قبولی ؟
سلامنقل قول:
یک کم دقت می کردین همین دو پست بالاتر نوشتم جواب اینجاست
تافل و آیلتس فرق خاصی ندارند، تافل آمریکاییه و آیلتس انگلیسی. مدارکشان به صورت مساوی معتبره، تافل در بیشتر کشورها و آیلتس به طور خاص در انگلیس، استرالیا و کانادا، هرچند آنها هم تافل را قبول دارند.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5116287&postcount=331
مدت اعتبار تافل و آیلتس و GRE هر کدام 2 سال
هزینه ثبت نام تافل حدود 200 هزار تومان در مورد آیلتس اطلاعی ندارم ولی اون هم همین حدود باید باشه
هزینه ثبت نام GRE پارسال 180 دلار بود. امسال باید گرونتر شده باشه
به نظرتون برای تافل چه جور شروع کنم ؟ از چه کتابی ؟ چه منبعی ؟ من از منابع تافل هیچی نمی دونم . زبانم هم متوسط هست .
سلام
من برای آبان آیلتس را رزور کردم به نظر شما
چه کار کنم ؟ چی بخوانم ؟ روزی چند ساعت
1. من روزی می توانم 8 ساعت انگلیسی بخوانم ولی نمی دانم چقدر و چی بخوانم ؟
2. برای دایره لغات چطوری بخوانم که راحتر حفظ بشم ؟
3. یک مشورت کنید
خوب برای شروع می تونی هم از کتاب های راهنمای تافل و هم از این لینک هایی که داده شده استفاده کنی.نقل قول:
---------- Post added at 09:26 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------
سلام.نقل قول:
آیلتس رو نمی دونم ولی من برای تافل از یکی از دوستان یک فایل پی دی اف رو گرفتم که به نظرم جالب هست. این فایل برای دامنه ی لغات تاقل هست. که یک کلمه رو گفته و مترادف هایی که تا به حال در تست ها سئوال شده ، رو بروش اومده. خواستی بگو برات آپلود کنم.
این هم از فایل واژگان تافل که گفتم.
به درد من که خیلی می خوره.
موفق باشید.کد:http://rapidshare.com/files/416578002/toffel.pdf
نقل قول:
اگر آپود متشکر می شوم
سلام من دارم خودم کتاب new insight into ielts رو می خونم. اما یه مشکل دارم جوابهایی که من در قسمت situationمی نویسم به نظر خودم درسته اما با جوابهای کتاب فرق داره مثلا من می نویسم :Broadcasting a football match جواب کتاب اینه : introduction to tv sport commentary
در حال حاضر مدرک آیلتس بهتره و بیشتر مورد قبول دانشگاهها..نقل قول:
مدارکشان به صورت مساوی معتبره، تافل در بیشتر کشورها و آیلتس به طور خاص در انگلیس، استرالیا و کانادا، هرچند آنها هم تافل را قبول دارند.
هرچند که تافل هم به میزان آیلتس اعتبار داره ولی خب مثله قدیم نیست..
نمرش (آیلتس) هم از 9 شروع میشه و برای پذیرش اروپا نمره 7 به بالا خوبه ولی آمریکا بیشتره..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پروسه ی آزمون تقریبا به مانند کنکور میمونه ( از لحاظ خوندن) و تکنیک های خاص خودشو داره ، به طوری که نمره های که ایرانی ها میارن معمولا از کشورهای دیگه بالاتره ( به دلیل آشنایی با کنکور و تجربه ی درس خوندن به خاطر یک هدف).
بهترین روش رفتن به کلاس هست و یا اینکه استاد خصوصی بگیره شخص.
موفق باشید
جواب همه سوالاتت رو تو این آدرس هست
حتی سوالایی که نپرسیدی هم هست:46:
آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا کسی جوابمو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان
من میتونم کتاب های مربوطه رو بخونم و تنها امتحان بدهم؟
اگر میشه.کجا ها تنها امتحان میگیرند و هزینش؟
ممنون میشم اطلاعات کاملی قرار بدید
سلام
من دانشجوی رشته نرم افزار هستم.برای من و خیلی ها این سوالات بسیار پیش اومده پس اگه میشه با حوصله جواب بدید .شاید سوالات بسیار ابتدایی باشد .
1.تافل و ایلس چیستند و غیر از اینا ما چی داریم؟ این کلمه pre دیگه چیه قبل از اینا؟
2.در کل مدرک تافل و ایلس چه فرقی باهم دارن ؟ کدوم بهتره؟کدوم سخت تره؟
3.در ایران کدام موسسات مدرک معتبر جهانی میدن ؟
4.ایا ما غیر از امتحان تافل امتحان ایلس هم در سازمان سنجش داریم؟
5.نمره های اینها از چند هستند(مثلا از 100 هستند).و چه نمره ای معمولا مناسبه(بیشتر برای تافل)
6.هزینه این دو مدرک چقدره؟
7.من جهاد دانشگاهی میرم که بیشتر رو مکالمه تاکید دارن.ایا برای تافل خوبه؟ما با اینتر چنج زرد شروع کردیم .تا چندتا کتاب از این مدل تموم کنیم توانایی امتحان تافل را خواهیم داشت
8.بعد از این دو مدرک چه مدارکی قرار دارند؟ کسی که رشته زبان می خونه مدرکش چه فرقی با این دو تا داره؟
9.برای من کدام مدرک بهتره؟
شرمنده اگه سولاتم زیاد شد اخه خنگم.
منتظرتونم
موفق باشید
البته جواب همه سوالات رو نمی دونم دیدم کسی جواب نداده گفتم تا اونجایی که می دونم راهنماییت کنمنقل قول:
1-دو تا آزمون بین المللی هستند که سطح انگلیسی شما رو می سنجند.pre مخفف preparation به معنای آمادگی هست (آمادگی برای تافل یا ایلتس). آزمون های زیادی هستند. GRE و toeic و sat و gmat و ...
2-بهتر یا بدتری وجود نداره. شما باید ببینی مدرک رو برای کجا می خوای. مثلا اگه برای فلان دانشگاه می خوای باید ببینی چه مدرکی رو قبول دارند و حداقل نمرشون چیه. البته توی آزمون هم یک فرق هایی هست که توی دوره های آمادگی یاد میگیری.
3-برای ایلتس موسسه ایران ایلتس رو فقط می شناسم.(احتمالا جاهای دیگه هم باشند.)
4-تا اونجا که من میدونم نه.
5-نمره ایلتس از 9 هست. تافل دو نوع داره و نمره هاشو نمی دونم. خوبی و بدی رو جایی که می خوای بری مشخص می کنه.(شاید یک جا نمره 7 بخواد و یک جا 7.5 یا 6.5)
6-نمی دونم
7- ببین کتابهای interchange ربطی به تافل ندارن. اگه شما عجله ای نداری همون دوره ها رو برو بعد که به آزمون نیاز پیدا کردی برای کلاس های آمادگی آزمون شرکت کن.
8- اینطوری نیست که احتمالا شما فکر می کنی(مثلا toefl معادله دیپلمه پس لیسانس چه آزمونیه) قبل و بعد وجود نداره شما باید ببینی کدومش به کارت میاد.( البته این به این معنی نیست که این دو آزمون دیگه ته زبان هستند و اگه این مدارک رو داشته باشی دیگه فول هستی)
آزمون هایی هم هست که بعد داشته باشه مثل FCE بعدش CAE و بعدش هم CPE ولی این دوتا نه.
9-فکر کنم جواب رو توی 2 دادم.
امیدوارم تا حدی تونسته باشم کمک کرده باشم.
به نظر شما آیلتس بهتر است یا تافل؟
سلام.
من فک کنم بستگی داره به استفاده ات.
نمیدونم کدوم بهتره.
اما مثلا اگر برای تحصیل خارج از گشور میخوای ، مدرک زبانت بستگی به دانشگاهی میخوای بری داره.
بعضی ها IELTS میخوان و بعضیا Toffel.
سلام دوستان
از بين كلاس هاي پيش تافل مراكز كدوم بهتر؟ من الان يك سال و نيمه كه AD 4 كانون زبان ايران رو تموم كردم. چند روز پيش رفتم بپرسم براي كلاس هاي تافل، مثل اينكه بايد كلاس هاي پيش تافل 1 و 2 رو برم كه يه جورايي ممكنه يك سال طول بكشه.ارزش داره. يعني من الان نميتونم تا 3-4 ماه ديگه كار كنم و تافل با نمره خوب بگيرم ؟
لطفاً راهنمايي كنيد و همچنين اگه مركز ديگه اي ميشناسيد كه بهتر براي آمادگي تافل معرفي كنيد.
ممنون
با سلام ...
من خيلي وقته كه دوست دارم يه مدرك زبان براي خودم دست و پا كنم ... چه تافل چه آيلتس ... چون هنوز قصد خاصي ندارم ...
اما مشكلي كه دارم اينه كه چون دانشجوي كارشناسي ارشد هستم وقت ندارم سر كلاس بشينم ... داشتم تو اينترنت چرخ ميزدم كه اينو پيدا كردم ... البته اگه تبليغ محسوب نشه ...
آموزش از راه دور IELTSکد:www.ieltsiran.net
من بانك لغاتم مناسبه و الان هم دارم خودم 504 ميخونم ... ولي مشكل speaking و listening دارم ... ابته اين سايت مدعي شده كه خودش هم در پايان دوره مدركي صادر ميكنه كه تا حدودي معتبره ... خودتون بخونيدش ...
به نظر شما اين دوره ارزشش رو داره ... ؟؟؟؟؟ با توجه به اينكه هزينه اش هم مناسبه ... اگر دوستان دوره مشابه اين كه معتبر باشه اينجا بگن تا ما هم استفاده كنيم
مرسي
نقل قول:
ممنون از جوابت من برای مهاجرت می خوام
مرسی ... از توجه دوستان
بسیار متشکر دوست عزیزنقل قول:
سلامنقل قول:
آقا يكي جواب ما رو بده!
ممنون
سلام من یک سوالی داشتم آیا بین امتحانات تافل ibt که در ایران برگذار می شه و تافلی که در کشورهای دیگه مثل آمریکا برگذار می شه تفاوتی وجود داره از نظر سطح سوالات و سختی و آسانی یا اینکه نه همه مربوط به یک سرور هستند
سلام نه هیچ فرقی نمی کنه. به صورت آنلاین از طرف مرکز برگزار میشه.نقل قول:
سلام من یک سوالی داشتم آیا بین امتحانات تافل ibt که در ایران برگذار می شه و تافلی که در کشورهای دیگه مثل آمریکا برگذار می شه تفاوتی وجود داره از نظر سطح سوالات و سختی و آسانی یا اینکه نه همه مربوط به یک سرور هستند
سلامنقل قول:
از بين كلاس هاي پيش تافل مراكز كدوم بهتر؟ من الان يك سال و نيمه كه AD 4 كانون زبان ايران رو تموم كردم. چند روز پيش رفتم بپرسم براي كلاس هاي تافل، مثل اينكه بايد كلاس هاي پيش تافل 1 و 2 رو برم كه يه جورايي ممكنه يك سال طول بكشه.ارزش داره. يعني من الان نميتونم تا 3-4 ماه ديگه كار كنم و تافل با نمره خوب بگيرم ؟
لطفاً راهنمايي كنيد و همچنين اگه مركز ديگه اي ميشناسيد كه بهتر براي آمادگي تافل معرفي كنيد.
ممنون
همه آموزشگاه ها وضعیت مشابه دارند. جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران یک سری کلاسهای تافل برای کسانی که فشرده می خواستند قبلا داشت الان را نمی دونم. برای سه 4 ماه دیگه اگه سطح زبانتون متوسط به بالاست خودتون کتابهای تافل را بگیرید و کار کنید، مسلما نتیجه بهتری می گیرید
موفق باشید:11:
نقل قول:
سلام واقعا از نظر سختی هیچ فرقی نمی کنه
راستش در مورد ielts یکی از دوستام می گفت مثلا ارمنستان امنحانش آسون تره
راستی من امریکا هستم و می خوام امتحان بدم مطمئنید فرقی نداره آخه ممکنه تو کشورهایی که زبان اصلیشون انگلیسی نیست سطحش یکی باشه ولی کشورایی که زبانشون انکلیسی سخت تر باشه
سلامنقل قول:
ببخشيد ميشه اين كتاب ها رو معرفي كنيد؟
اگه ميشه براي ielts و toefl هر كردوم جداگانه معرفي كنيد.
ممنون