اکثر چیزها قدیمیشون بهترند...(البته توی ایران)....این ثابت شده...پس من به IR-TCI رای میدم...چون که ای ی ی ازش راضیم...:cool:
Printable View
اکثر چیزها قدیمیشون بهترند...(البته توی ایران)....این ثابت شده...پس من به IR-TCI رای میدم...چون که ای ی ی ازش راضیم...:cool:
پس شما فعلا با همین سیم کارتهای مخابرات خوش باشین.الان دنیا رقابت دوست عزیز این چه حرفی که چی قدیمی بهتر
تا حد زیادی از گذشته پرستی ماست و گرنه همیشه اینطور نیست;)
آقا بلاخره اين سرويس ها شامل حال چه كساني ميشه؟نقل قول:
چون تو سايت نوشته فقط اونايي كه از 21 بهمن تا 20 اسفند ثبت نام كردن
لطف كنين هركي از ايرانسل پرسيده يا ميدونه بگه تا مثل اون قضيه 30 دقيقه مكالمه رايگان تو پاچمون نره
دوستمون راست میگه تو سایت زده از 21 تا 20 اسفند!!نقل قول:
ما که نفهمیدیم برای ما هم هست یا نه، من یک میل به ایرانسل زدم، هنوز جواب نداده!!!!!!!
والا ما الان زنگ زدیم گفت برای کلیه مشترکین هست وگفت حتی برای آنهایی هم که از 21 بهمن تا 20 اسفند می خرند هم این خدمات رایگان هست حالا میخواین شما زنگ بزنید تا مطمئن تر شوید
پسنقل قول:
پيکان
بهتر
ار
ماکسيمات
دوست عزیز هر چی تو مدل خودش...نقل قول:
البته خیلی بجا اشاره کردی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیکانهای مدل پائین ( 47-48-...) حدود 200000% بهتر از مدل های دهه 70 و 80 می باشد.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میگی نه , خوب بگو نه !!!!!:biggrin:
نه
گلم
اشنباه
ميفرماييد
پس میگن که اون هایی که از 21 بهمن تا 20 اسفند ثبت نام کنند شامل حال بند 4 و 5 می شوند.
درست میگین بند 4و5 برای کسانی هست که از 21 بهمن تا 20 اسفند ثبت نام می کنند امروز داخل خود سایت ایرانسل هم که رفتم نوشته دیروز یعنی جمعه به تاریخ:20/11/85 را امروز ویرایش کرده ودرست نوشته پس بند 1و2و3 برای همه مشترکین می باشدنقل قول:
امروز اتفاقا با گوشی n93جستجوی شبکه زدم جالب غیر از ir-tci تالیا هم پیدا کرد؟؟؟؟؟؟
4 بار این کار رو امتحان کردم باز هم علاوه بر ir-tci تالیا هم پیدا کرد البته با گوشی زیمنس جستجو زدم ولی این رو پیدا کرد cc 432 NC 32
چقدر ما بدبختیم
بعد از این همه سال قول دادن وعده وعید هاIR-TCI نه به ما mms دادن نه gsm دادن
این همه پولمان خوابید
mms رو که باید فعال کنی
ولی اگه گفتن که فعال می باشد دروغ بوده
در پايان هشت روز نخست ثبت نام تلفنهاي همراه شركت ارتباطات سيار، ۷۰۸ هزار و ۹۲۰سيمكارت دائمي و اعتباري اين اپراتور دولتي در سراسر ايران پيشفروش شد.
پيش فروش سيمكارتهاي دايمي و اعتباري اپراتور اول از ۱۲بهمن آغازشد و تا ۳۰بهمن ادامه دارد.
"محمد حسن محبيان عراقي" مدير عامل شركت پست ايران روز شنبه در گفتوگو با ايرنا افزود تا پايان وقت اداري پنجشنبه گذشته، قبض ثبتنام ۲۸۸هزار و ۵۸۰سيمكارت پس پرداختي(دائمي) و۳۲۰هزارو ۳۴۰سيمكارت پيشپرداختي (اعتباري) در دفاتر پستي كشور صادر شده است.
"وحيد صدوقي"، مدير عامل شركت ارتباطات سيار هفته گذشته با استناد به نتايج افكارسنجي در ۳۰استان كشور ، پيشبيني كرد كه در اين دوره كه آن را آخرين ثبت نام سيمكارت دولتي ناميد ، بين سه ميليون و ۱۴۰هزار تا چهار ميليون و ۱۷۰هزار نفر فروخته شود.
شركت ارتباطات سيار، اپراتور دولتي تلفن همراه در اين مرحله از ثبت نام سيمكارتهاي خود براي نخستين بار سيمكارت اعتباري نيز واگذار ميكند كه طبق اعلام اين شركت، بخشي از ثبت نام اين نوع سيمكارت از طريق اينترنت و سايت شركت انجام خواهد گرفت.
ارتباطات سيار براي نخستين بار از تاريخ شكلگيري اين شركت در سال ۱۳۷۲ براي ثبتنام سيمكارتهاي خود اقدام به تبليغات وسيع از جمله از صدا و سيما كردهاست.
توجه ویژه:
در تبليغات تلويزيوني اين شركت ، تنها گفته ميشود كه ثبت نام سيمكارت دائمي با ۱۵۰هزار تومان و سيمكارت اعتباري با يكهزارتومان ميتوان ثبتنام كرد و گفته نميشود كه بقيه وجه ۲۸۸هزارتوماني و كل وجه ۳۴هزار توماني سيمكارتاعتباري در هنگام تحويل سيمكارت كه موعد آن معمولا در ارديبهشت ماه با قرعهكشي اعلام ميشود، دريافت ميشود.
ثبت نام ۷۰۹ هزار سیم کارت Mci
در پايان هشت روز نخست ثبت نام تلفنهاي همراه شركت ارتباطات سيار، ۷۰۸ هزار و ۹۲۰سيمكارت دائمي و اعتباري اين اپراتور دولتي در سراسر ايران پيشفروش شد.
پيش فروش سيمكارتهاي دايمي و اعتباري اپراتور اول از ۱۲بهمن آغازشد و تا ۳۰بهمن ادامه دارد.
"محمد حسن محبيان عراقي" مدير عامل شركت پست ايران روز شنبه در گفتوگو با ايرنا افزود تا پايان وقت اداري پنجشنبه گذشته، قبض ثبتنام ۲۸۸هزار و ۵۸۰سيمكارت پس پرداختي(دائمي) و۳۲۰هزارو ۳۴۰سيمكارت پيشپرداختي (اعتباري) در دفاتر پستي كشور صادر شده است.
"وحيد صدوقي"، مدير عامل شركت ارتباطات سيار هفته گذشته با استناد به نتايج افكارسنجي در ۳۰استان كشور ، پيشبيني كرد كه در اين دوره كه آن را آخرين ثبت نام سيمكارت دولتي ناميد ، بين سه ميليون و ۱۴۰هزار تا چهار ميليون و ۱۷۰هزار نفر فروخته شود.
شركت ارتباطات سيار، اپراتور دولتي تلفن همراه در اين مرحله از ثبت نام سيمكارتهاي خود براي نخستين بار سيمكارت اعتباري نيز واگذار ميكند كه طبق اعلام اين شركت، بخشي از ثبت نام اين نوع سيمكارت از طريق اينترنت و سايت شركت انجام خواهد گرفت.
ارتباطات سيار براي نخستين بار از تاريخ شكلگيري اين شركت در سال ۱۳۷۲ براي ثبتنام سيمكارتهاي خود اقدام به تبليغات وسيع از جمله از صدا و سيما كردهاست.
در تبليغات تلويزيوني اين شركت ، تنها گفته ميشود كه ثبت نام سيمكارت دائمي با ۱۵۰هزار تومان و سيمكارت اعتباري با يكهزارتومان ميتوان ثبتنام كرد و گفته نميشود كه بقيه وجه ۲۸۸هزارتوماني و كل وجه ۳۴هزار توماني سيمكارتاعتباري در هنگام تحويل سيمكارت كه موعد آن معمولا در ارديبهشت ماه با قرعهكشي اعلام ميشود، دريافت ميشود.
نزول ستاره بخت سیم کارتهای دولتی
۲۰ بهمن ۸۵
تاليانيوز- فعالان بازار خرید و فروش سیم کارت تلفن همراه می گویند استقبال چندانی از آخرین دوره ثبت نام سیم کارت های اپراتوردولتی نشده است و جو روانی ایجاد شده كه ناشی از استقبال اندک متقاضیان براي ثبت نام است، باعث شده قیمت سیم کارت در بازار آزاد افزایش یابد.
به گفته آنان ، کاهش قیمت سیم کارت شرکت ارتباطات سیار و رسيدن آن به 288 هزار تومان و اعلام این خبر که قیمت سیم کارت درآینده کمتر هم می شود باعث شده استقبال از ثبت نام سیم کارت کاهش یابد.
آنان می افزایند : از سوی ديگرعدم استقبال مردم از ثبت نام سیم کارت و تمایل آنان به خرید سیم کارت از بازار آزاد ، باعث افزایش قیمت آن در بازار شده است.
از نظر اين افراد انتشار خبر اخرین دوره واگذاری سیم کارت از سوی شرکت ارتباطات سیار به عنوان اپراتور دولتی تلفن همراه به افزایش قیمت سیم کارت در بازار آزاد کمک کرده است.
برخی از کارشناسان هم ، از میان رفتن سود حاصل از دریافت سیم کارت های ثبت نامی در سالهای گذشته را اصلی ترین دلیل کاهش استقبال مردمی از ثبت نام های جدید می دانند.
گفتني است تا یک سال پیش و از نخستین روز ثبت نام سیم کارت های اپراتور دولتی بسیاری از مردم به منظور سرمایه گذاری اقدام به خرید سیم کارت این اپراتور می کردند تا پس دریافت سیم کارت خود آن را به دو برابر قیمت در بازار بفروشند.
کارشناسان می گویند: زمانی در ایران مردم برای خرید سیم کارت های اپراتور اول ساعتها در صف های طولانی می ماندند، چون یقین داشتند سال بعد سیم کارت خود را با دو برابر قیمت در بازار می فروشند اما با از بین رفتن این درآمد که توجه قشر متوسط جامعه را به خود جلب کرده بود ، ثبت نام سیم کارت هم با استقبال اندکی مواجه شده است.
رضا یکی از متقضیان سال گذشته سیم کارت شرکت ارتباطات سیار می گوید: سال گذشته دو سیم کارت ثبت نام کردم تا پس از دریافت سیم کارت ها آنها را بفروشم و از سرمایه اندک خود سودی کسب کرده باشم.
وی می افزاید: پس از قرعه کشی ، نخستین سیم کارت را پس از گذشت شش ماه دریافت کردم که بهای آن در بازار آزاد 200هزار تومان از ودیعه ثبت نامی (360 هزار تومان) بیشتر بود اما سیم کارت دوم را نزدیک به یک سال بعد (دی ماه سال جاری) دریافت کردم که 20هزار تومان ارزانتر از ودیعه ثبت نامی در بازار ارزش داشت.
رضا می گوید: حالا که ثبت نام سیم کارت سودی برایم ندارد تنها در صورت نیاز سیم کارت خریداری می کنم.
حسین یکی دیگر از خریداران سیم کارت می گوید: درحالی که هر روز سیم کارت ارزانتر می شود و شرکت های مختلف به دلیل رقابت با یکدیگر به دنبال جذب مشتری بیشتر و کاهش بهای سیم کارت ها و افزایش خدمات خود هستند ، لزومی ندارد که در قرعه کشی سیم کارت شرکت کنم .
وی می گوید: به نظر من دوره انتظار یک ساله دریافت سیم کارت به سر آمده و اگر هم روزی نیاز به سیم کارت داشتم آن را از بازار آزاد تهیه می کنم
مجید دلبندم اون gsm نیست gprsنقل قول:
gsm نوع شبکه است که از نسل دو به بعد اومده
شبکه مخابرات روی gsm900 کار میکنه
ولی شبکه ایرانسل دو باندست و روی gsm 900 و gsm1800 کار میکنه که این باعث کیفیت بیشتر شبکه میشه
ماشالا هزار ماشالا ایرانسل خیلی تبلیغاتش گسترده شده..!!!!!
چقدر دارن سنگشو به سینه میزنن..(مواظب سینه هاتون باشین زخم نشه)
تمام فروم رو داره میگیره....
عجب دورو زمونه ای شده....:blink: دیگه آواتار ایرانسل هم برای خودشون می گذارن...
فکر میکنم در این فروم تبلیغات ممنوع باشه..!!:blink:
نمیدونم مدیران نمی خوان فکری به حال این قضیه بکنن...؟؟؟
باتشکر...
والا منم با اینکه 912 دارم،ایران سل هم خریدم.بابا دیگه اینقدر بزرگش نکنین.همچین چیزیم نیست.با اینکه 912ها این همه خودشون مشکل دارن،ایران سل که دیگه در برابرش ...
مشکلات زیادی داره،برای شماره گرفتن لااقل باید سه بار بگیری.sms 160 کاراکترش ارسال میشه،اما نمیرسه،و.......به هر حال مطمانم تا چند سال آینده،حرف اول رو خواهد زد.حالا همه منتظر gprs هستیم!!تو شماره گیری مشکل داره،حالا با gprs چه شود!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخونين
اطلاعات
درمورد
سيم
کارتهاي
موجود
راستش من این آدرس رو رفتم ولی چیزی نبود!!!!!!!
کجا در مورد سیم کارت بود؟؟؟؟
شهاب راست می گه منم رفتم، چیزی ندیدم!!
منم چیزی ندیدم
بالاخره از کی اینترنت فعال میشه وسرعتش چنده؟؟؟
پس کی می خوان محاسبه مکالمه ایرانسل رو بر اساس ثانیه کنن؟؟
من الان مشهدم.از ایرانسل به سیم کارت های دولتی که تازه تحویل دادن هر چی sms میزنم fail میشه!!!!
برای شما هم اینجوریه؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قشنگ بخونين آخرشم نکست داره ميره صفحه بعد
تمام اطلاعاتشون هست
تعرفه ها
و.....
اشکالاتی که در خصوص آنتن دهی ایرانسل مطرح کرده بودم حل شده و بسیار از اون راضی ام.نقل قول:
فقط کاش اپراتورهای پشتیبانی رو زیاد کنن.
در خصوص gprs آخرین خبر اینکه هنوز برای هیچ مشترکی فعال نشده و در صورت فعال شدن بصورت پیغام کوتاه باطلاع مشترکان جهت تنظیم و استفاده خواهد رسید
خیر. اولاً مشکل از مخابرات دولتیه چون به هرجای دنیا که اس ام اس بزنی میرسه. فقط به سیم کارت های دولتی نمیرسه!!!!!!!!نقل قول:
دوماً موقتی هستش و یه مدت فوری میرسه، یه مدت دیر می رسه. ولی من تا حالا Fail نداشتم.
اون مشکلاتی که فرمودید هنوز وجود داره،وقتی میخام شماره بگیرم،آنتن پره،وقتی شروع به شماره گیری میکنه،آنتن صفر میشه!!!!!نقل قول:
دوستمون درست می گه، منم با ir-mci مشکل دارم اصلاً نمی تونم sms بفرستم، ولی به ir-tci میشه!!!!
شهاب جان شما به mci می تونی sms بفرستی؟
سلام... ما اومدیم... بیاین یه چند تا خبر مرور کنیم...
نرمافزار ثبتنام اينترنتي سيمكارتهاي تلفن همراه از سوي مركز تحقيقات مخابرات ايران طراحي شد.
با طراحي و استفاده از نرمافزار تهيه شده در مركز تحقيقات مخابرات، ثبتنام سري جديد سيمكارتهاي شركت ارتباطات سيار، اپراتور دولتي، همزمان با آغاز دههي فجر از طريق اينترنت صورت گرفت.
بر اساس اين گزارش ثبتنام اينترنتي سري جديد سيمكارتها كه در 3500 واحد پستي و در 1116 نقطه آغاز شد، حايز شرايط ويژهاي است به نحوي كه با صرف هزينهاي معادل 10 هزار ريال ثبتنام سيمكارتهاي اعتباري پريپيد امكانپذير شده است.
بنا بر اعلام شركت ارتباطات سيار در يك حركت نوآورانه با حمايت مركز تحقيقات مخابرات ايران امكان ثبتنام اينترنتي سيمكارتهاي دايمي و اعتباري را در پايگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فراهم آورد؛ از ويژگيهاي ديگر اين نرمافزار، پوشش كارتهاي خريد بسياري از بانكها است.
روابط عمومي مركز تحقيقات مخابرات ايران اعلام كرد: با استفاده از اين ويژگي و امكان جديد، نيازي به معطل شدن در صفهاي طولاني بانكها براي ثبتنام نخواهد بود و پيشبيني ميشود كه طي روزهاي آتي با توجه به مطلع شدن مردم، استقبال خوبي از اين امكان اينترنتي به عمل آيد.
بر اساس اين گزارش نرمافزار مذكور با هدف داشتن امنيت بالا به صورت نرمافزار متن باز يا open source طراحي شده است.
شرکت ارتباطات سیار،اپراتور دولتی تلفن همراه ایران پس از 13سال حضور موفق و بی رقیب در عرصه ثبت نام سیم کارت تلفن همراه، با بی رونقی بازار ثبت نام سیم کارت مواجه شده است و برای گریزاز این روند دست به تبلیغات تلویزیونی زده است .
برای نخستین بار این شرکت اقدام به پخش آگهی تبلیغاتی برای ترغیب مردم به ثبت نام سیم کارت کرده است.
تا يك سال قبل بسیاری از مردم ایران برای خرید سیم کارت این اپراتور در صف های طولانی می ماندند و پس از انجام قرعه کشی و مدت زمان حداقل شش ماه سیم کارت های خود را دریافت می کردند.
اما بسیاری از متقاضیان بهمن ماه سال گذشته زمانی سیم کارت خود را دریافت کردند که قیمت آن در بازار آزاد خرید و فروش تلفن همراه تهران از ودیعه ثبت نامی (360هزار تومان) ارزانتر شده بود.
بسیاری از کارشناسان معتقدند : با تجربه تلخی که بسیاری از مردم در سال گذشته از سوی این شرکت کسب کرده اند، تمایل کمتری به خرید سیم کارت های غیر ضروری دارند.
حسین یکی از متقاضیان سالهای گذشته سیم کارت اپراتور اول می گوید: اصلا منطقی نیست که اقدام به ثبت نام براي سیم کارتی کنیم که حداقل شش ماه بعد قابل دریافت بوده و قیمت آن دربازار آزاد نصف ودیعه ثبت نامی است.
شایان ذکر است ، شرکت ارتباطات سیار در تبلیغات خود اعلام کرده است که متقاضیان به هنگام ثبت نام می توانند مبلغ 150هزار تومان ودیعه پرداخت کنند و مابقی 288هزار تومان را در هنگام دریافت سیم کارت بپردازند.
رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران گفت: شركت مخابرات ايران طرحي را براي حذف كد بين شهري در سطح استان در تلفن ثابت (افزايش 16 درصدي نرخ مكالمات تلفن ثابت) را به شوراي اقتصاد پيشنهاد كرد.
وفا غفاريان در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: نرخ مكالمات شهري با بين شهري در تلفن ثابت متفاوت است و اگر مشترك از شهري با شهر ديگر ارتباط برقرار كند بايد براي هر دقيقه تماس، هزينهي تعداد پالس بيشتري را پرداخت كند، از اين رو اگر بخواهيم نرخ مكالمات را در سطح هر استاني يكسان كنيم بايد اين كار طوري انجام شود كه بر روي درآمد مخابرات تاثير منفي نگذارد.
او افزود: با توجه به بررسيهايي كه در اين زمينه انجام شده، اگر نرخ مكالمات در سطح هر استان يكسان شود و همان نرخ شهري در نظر گرفته شود، 16 درصد برروي درآمد مخابرات تاثير منفي خواهد داشت. بنابراين اگر مجلس شوراي اسلامي و مسوولان امر بپذيرند كه تعرفهي تلفن ثابت حدود 16 درصد افزايش پيدا كند، ميتوانيم نرخ مكالمات تلفن بين شهري را در سطح استان با نرخ مكالمات تلفن شهري يكسان محاسبه كنيم؛ به طوري كه اگر مشتركي در سطح استان از شهري با شهر ديگر تماس برقرار كرد، نرخ اضافي براي آن در نظر گرفته نميشود.
غفاريان تصريح كرد: اين تغيير هيچ تاثيري برروي درآمد مخابرات نخواهد داشت، از اين رو با توجه به اين كه اين امر از سوي چند مرجع و نمايندگان مجلس به مخابرات پيشنهاد شده بود، بنابراين ما نيز طرحي را در قالب افزايش 16 درصدي نرخ مكالمات تلفن ثابت به شوراي اقتصاد ارايه كرديم كه در صورت تصويب مراجع امر، اجرا خواهد شد.
او افزود: در حال حاضر هر پالس نرخ مكالمات تلفن ثابت 47/4 تومان است كه اگر 16 درصد به آن افزوده شود، هر پالس 2/5 تومان محاسبه خواهد شد.
وي دربارهي يكسان كردن تعرفهي مكالمات تلفن همراه تصريح كرد: با توجه به اين كه نرخ هر پالس در تلفن ثابت و تلفن همراه يكسان است، از اين رو وقتي نرخ پالس افزايش مييابد، اين طرح نيز به تلفن همراه تسري پيدا ميكند، بنابراين در صورت تصويب اين طرح نرخ مكالمات تلفن همراه در استانهايي كه داراي چند مركز Sc هستند به طور يكسان محاسبه ميشود، چرا كه نرخ مكالمات تلفن همراه از يك Sc به Sc ديگر در يك استان متفاوت است
تعداد پيام هاي كوتاه(SMS) ارسالي توسط مشتركان تلفن همراه تا پايان سالجاري به رقم 8 ميليارد خواهد رسيد.
داود زارعيان مدير روابط عمومي شركت مخابرات با بيان اين مطلب افزود: آمارها نشان ميدهد كه تعداد پيامهاي كوتاه ارسالي مشتركان تلفن هماره كشور بعنوان مثال در عيد قربان به رقم 72 ميليون پيام رسيده بود.
وي ادامه داد: بسياري از پيام هاي ارسالي داراي محتواي خبري، پيامهاي مرتبط با قرارهاي كاري و شغلي، لطيفه و جوك و نيز پيام هاي تبليغاتي هستند.
زارعيان گفت: شركت مخابرات ايران در حال حاضر با سه شركت قرارداد همكاري براي ارسال پيام هاي تبليغاتي دارد.در طول سالجاري 150 تا 200 ميليون پيام تبليغاتي توسط اين شركتهاي ارسال شده است.
اين گزارش حاكي است: با توجه به رقم پيش بيني 8 ميليارد پيام ارسالي توسط مشتركان تلفن همراه حدود 112 ميليارد تومان براي دولت درآمد زايي خواهد داشت.
مشتركان شبكه تلفن همراه دولتي كشور (MCI) در روز عيد غدير خم (18ديماه) با ارسال 72 ميليون پيام، ركورد ترافيك روزانه تبادل SMS در كشور را شكستند.
با تبادل اين حجم پيام در طول يك روز SMS Centerهاي كشور بطور متوسط در هر ثانيه بيش از 830 پيام را به مقصد رسانده و بطور متوسط هر مشترك حدود 6 پيام ارسال كرده است.
ركورد قبلي تبادل SMS در كشور را روز قبل از عيد غدير خم (17 ديماه) با 71 ميليون بار ارسال پيام كوتاه بود. همچنين ركورد پيشين ترافيك روزانه تبادل SMS در كشور با 58 ميليون پيام در روز30آذرماه (شب يلدا) ثبت شده بود
محدوديتهاي سيمكارتهاي اعتباري تاليا، همزمان با آغاز دور جديد واگذاري و نيز ثبت نام در مراكز 14 استان حذف ميشود.
به گزارش روابط عمومي شبكه مستقل تلفن همراه اعتباري تاليا، اين تصيمم به دنبال نظرسنجيهاي صورت گرفته و گلايه برخي مشتركين از اعمال محدوديتهايي در زمينه تعداد خريد سيمكارت و نيز پايين بودن ميزان اعتبار زماني در صورت موافقت شركت مخابرات ايران اعمال ميشود.
هم اكنون 30 شهر بزرگ در 26 استان تحت پوشش راديويي شبكه مستقل تلفن همراه اعتباري تاليا قرار دارد و حدود 700 هزار مشترك اين شبكه ميتوانند در اين شهرها از خدمات مخابراتي اين شبكه ملي بهره مند شوند.
واگذاري در مراكز استانهاي سمنان، تهران، خراسان رضوي و آذربايجان شرقي هماكنون آغاز شده و انتظار ميرود از هفته آينده با توجه به بسترسازيهاي صورت گرفته، واگذاري سيمكارت در اين استانها به روز شود.
همچنين ثبت نام سيمكارت در مراكز 10 استان ديگر نيز ادامه دارد و از ماه آينده واگذاري در اين استانها آغاز ميشود.
راستش تا حالا امتحان نکردم چون دور و برم mci ندارم. فقط tci هست.نقل قول:
فعلاً که بازار تالیا خوابیده. یکی از فامیلامون تالیا داشت. میگه 20 هزار تومن میخرنش!!!!نقل قول:
حتی اگه محدودیت زمانی رو هم برداره، قمت مکالماتش از ایرانسل گرونتره و ضمناً GPRS نداره.