عزیزم با کابل نمیشه ...منم امتحان کردم...سیستم هنگ کرد...حالا خوددانی!نقل قول:
Printable View
عزیزم با کابل نمیشه ...منم امتحان کردم...سیستم هنگ کرد...حالا خوددانی!نقل قول:
این علامت چیه؟ مدتیه بالای گوشیم ظاهر شده و نمی دونم چه طور برطرف میشه
یه چیزی شبیه علامت زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این علامت علامت دایورت هست...یعنی شماره شما رویه یه شماره دیگه دایورت شده...
برای کنسل کردنش از قسمت Settings و Cancel all diverts کمک بگیر.
خیلی ممنون اون علامت رفت
حالا معنیش اینه تا حالا هرکی زنگ زده به یه شماره دیگه که دایورت شده وصل شده ؟ (از موقعی که اون علامت امده)
بله ... یعنی تا قبل از اینکه Cancel کنید هر کسی با شما تماس میگرفته روی اون شماره ای که بهش دادین دایورت شده و اون خط زنگ میخورده ...
امیدوارم که بدونی وقتی دایورت کنی هر کسی باهات تماس بگیره هزینش به حساب شماست و اون طرف ...
یعنی یکی از شهرستان با گوشیت تماس بگیره و شما خطتت رو دایورت کرده باشی اون هزینه بین شهری برای شما میوفته ... ( کسی که دایورت میکنه ) ........ این برای تلفنهای ثابت هم صادق هست
ولی الان که Cancel کردین به حالت اول برگشته ....
با سلام ... دوستان کمک کنید ...
من هر سیم کارتی تو گوشی میزارم اصلا آنت نمی ده ... در حالی که همون سیم کارت تو گوشی که کنار همونه آنت می ده ...
مشکل از کجاست ؟!؟!؟
شاید گوشی رو Offline کردینقل قول:
اما مشکل خودم
پس چه طور طوی این مدت به تماس ها جواب می دادم؟
از اونجایی که مدتی گوشی دست من نبود و بعدش اینجوری شده بود ممکنه فقط برای بعضی شماره ها دایورت شده باشه ؟
ممکنه...اما چند مدل دایورت داریم...نقل قول:
1-وقتی شمارت اشغال باشه
2-وقتی در دسترس نباشی یا خاموش باشه
3-وقتی تو محدوده پوشش شبکه نباشی
فکر کنم سه مورد یا چهارتا بود که در صورت اکتیو کردن دایورت تحت شرایط یکی از این موارد ,دایورت میشد....
نه عزیز آف نیست ... روی تمام پروفایل ها همین طوره ...نقل قول:
شاید گوشی رو Offline کردی
راستی دیشب رفتم گوشی رو آپدیت کنم نشد ...
پیغام میداد که فریم ویر شما آخرین ورژنه ... برای من هست 6.03.08
مگه جدیدترین 6.03.40 نیست !!!
با تشکر ...
مرسی
هرچی بود مشکل حل شد
من توی Image چند پوشه با موضوعات مختلف قرار دادم ولی توی گالری همه عکس هارو با هم نشون میده
در مورد فیلم و صوتی هم همینجوره
چه طور میشه این مشکل رو حل کرد ؟
این که مشکل نیست ... گالری پوشه ای هست که تمام فایل های مولتی مدیا تو حافظه داخلی و مموری رو بر اساس نوع اونها دسته بندی می کنی ...نقل قول:
اگه می خوای جدا ببینی باید بری به Menu - Media - Image MGR.
راستی کسی نتونست مشکل من رو حل کنه ؟؟؟
من هم چند بار این مشکل رو داشتم ولی اون موقع گوشیم سونی اریکسون بودنقل قول:
یه بار مشکل سخت افزاری داشت 15000 تومن خرجش شد یه بار هم مشکلش نرم افزاری بود که 2000 خرجش شد
می تونی یه بار تنظیمات رو ریست کنی شاید درست شد
گوشی رو ریست کردم .. اما درست نشد ... احتمالا سخت افزاریه ... شاید امروز بردمش تعمییر ...نقل قول:
با تشکر
محمد حسین جان گوشیتون چی هست ؟
!!!!!!نقل قول:
اینجا مگه کلوپ 6630 نیست ؟
این چه سوالیه می پرسی !!!
:31:نقل قول:
یادم رفت کجا بودم
ببین اگه از این کد ها استفاده کنی کارت درست نمیشه
#7780#*
RESET گوشی یا همان بازگشت به حالت تنظیمات کارخانه ای است. مناسب برای زمانیکه گوشی هنگ کرده است . درواقع درایو C گوشی را ریست میکند ( ریست گوشی بدون حذف برنامه ها و دفترچه تلفن و اس ام اس ) بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security code را خواهد داشت.
#7370#*
فرمت گوشی . مناسب برای زمانیکه گوشی بسیار زیاد هنگ کرده است. درواقع این کد درایو C گوشی را فرمت میکند و البته تمامی برنامه ها و فایلهای موجود بر روی این درایو از بین خواهند رفت . بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security code را خواهد داشت.
اگه درست نشد :41: فکر می کنم بهتر باشه بدیش بیرون
سلام ...نقل قول:
عزیز کار گوشیم از این کارا گذشته ...
بردم بیرون گفت سخت افزاریه ... احتمال 70 درصد درست می شه 30 درصد هم ممکنه درست نشه ...
امیدوارم که گوشیت درست بشه :10:نقل قول:
سلام میخواستم بدونم که چجوری باید فریم ویر رو اپدیت کرد و اینکه خودتون تجربشو داشتین
بیا اینجا همه چی رو توضیح دادم...خودمم آپگرید کردم,واقعا گوشی جون میگیره!!نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=114273
dj mamalجان ممنون ولي يه سوال ديكه من 6630 من timهست و يه سري برنامه هاي ىيكه به جؤ برنامه هاي 6630 هاي معمولي داره ميخواستم بدونم بعد اؤ اتمام نصب برنامه هام بر ميكرده؟!!
dj mamalجان ممنون ولي يه سوال ديكه من 6630 من timهست و يه سري برنامه هاي ىيكه به جؤ برنامه هاي 6630 هاي معمولي داره ميخواستم بدونم بعد از اتمام نصب برنامه هام بر ميكرده؟!!
6630 اصلی وقلابی داره
اصلی و قلابی نداره - فنلاندی و چینی و آلمانی و مجارستانی دارهنقل قول:
در حال حاضر بیشتر گوشی های بازار چینی هستند که خوب انصافا هم فرقی با گوشی های فنلاندی ندارن
فقط بگم مدل tim 6630 مال ایتالیا و به سفارس شرکت tim از فنلاند گرفته شده و کاملا اصل هستش.که بعضی ها میگن تقلبی هستش که کاملا اشتباه هستش
کلوپ خوبیه
خاموش روشن شدن مکرر نوکیا 6630
سلام. موبایل من بی دلیل و مکرر خاموش روشن میشه. وقتی رم رو میارم بیرون مشکل حل میشه اما با رم این مشکل هست. به نظر شما چه اتفاقی افتاده و چی کار باید بکنم؟ من همه محتویات رم رو پاک کردم. اما مشکل حل نشد. راهنمایی لطفا.
رم شما احتمالال بیش از 512 هست ... حداکثر رمی که 6630 به خوبی می تونه باهاش کار کنه 512 هست ... بعد از اون مشکلات شروع می شه ...نقل قول:
نه رفیق رم من 512 است.نقل قول:
بنده خدا رم من 1 گیگه ...راحت هم کار میکنه ..یه سری 750 مگ پر کرده بودم آخ نگفت...البته اینم بگم که آپگریدش کردما....اون دوستمون هم که مشکل خاموش روشن داشت , یه بار رمتو فرمت کن بلکه درست بشه.
ببخشید چه جوری فرمت کنم؟
یه نگاه به حافظه خود گوشی بندازه ... شاید اون رو زیاد پر کردی ...نقل قول:
اگه اینطور هم نبود برای فرمت کردن رم به اینجا بیا ...
Menu --- Organiser ---- Memory----Options ----Format Mem.Card
بهتره حافظه گوشی رو هم فرمت کنی ... با این کد
#7370#*
گوشیت میشه این روز اول که خریدی ...
تایید میشه اما قبل از هر کاری یه Back Up بگیر..نقل قول:
ممنون رفیق. اما فرمت هم کردم مشکل حل نشد. هم رم رو هم حافظه گوشی رو. فکر کنم گوشی ام ویروس گرفته. بالا سمت راست گوشی یک پبغام ظاهر میشه که می نویسهنقل قول:
Infected by Conmwarrior
چی کار کنم؟ نمی دونم این چه ویروسیه که با فرمت کردن از بین نمی ره. رفقا کمک کنید! راستی من این رم رو تازه نخریدم. خیلی وقته. اما تازه به این مشکل برخوردم. بلو توثم باز بوده
فکر کنم یک فایل آلوده دریافت کردم.
فکر کنم بهترین راه اینه که دستی به جیبت ببری و براش یه خورده خرج کنی ...نقل قول:
احتمالا با یک بار فلش کردن مشکلت حل می شه ...
حتما ببر یه جا که طرف مورد اطمینان باشه ... بهش بگو برات فلش کنه ...
فلش نکن ویروسی شده..ویروس Conmwarrior ...تو انجمن موبایل یه انتی ویروس پیدا کن نصب کن درست میشه....نقل قول:
اینجا
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=133210&page=5
آقا شرمنده اونجا کلی آنتی ویروسه. کدومش رو بریزم؟ طریق استفاده اش چه جوریه؟ بریزم تو گوشی؟
بیا...اینو دانلود کن بعد نصب کن...وارد محیط نرم افزار شو...بعد از منوی Options گزینه Scan رو انتخاب کن...خودش بقیه رو انجام میده...اگه حل نشد دوباره بگو بهت توضیح بدم.
کد:http://www.forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=4793&d=1181589592
ممنون. دارم دانلود می کنم. من برای سیمانتک رو دانلود و نصب کرده بودم اما گزینه اسکن نداشت. برای همین مونده بودم چی کار کنم. حالا ببینم این چطوره.