ان 73 ....نقل قول:
دوربينش 3.2 ....
و در واقع نمونه تكميل شده ان 70 ...
Printable View
ان 73 ....نقل قول:
دوربينش 3.2 ....
و در واقع نمونه تكميل شده ان 70 ...
دوست عزیز نظر شما کاملا اشتباه هست و اگه مشکلی در هنگام اجرای بازیها واستون پیش اومده به این موضوع هیچ ربطی نداشتهنقل قول:
موفق باشید.
برای قطع کردن صداری شاتر هنگام عکس در قسمت پروفایل warning tones رو off قرار بدید.
ببخشيد ، فقط برای امتحان کردن بود ، منظور ديگه ای ندارم.
با سلام خدمت دوستان...
گوشيم برای يه مدت بدون اينکه يک بار هم خاموشش کنم روشن بود تا اينکه ديدم چند روزيه که Sms ندارم ، يک بار شارژ گوشيم کامل خالی شد و گوشی خاموش شد. روشن که کردم ديدم همه Sms های اين چند روز يکدفعه سرازير شدن تو گوشيم ! چند بار تا حالا اين اتفاق برام افتاده ، در ضمن می دونم که از شبکه نيست چون حتی Sms های يک هفته قبلش رو هم نگه ميداره ، و نيز همون موقع که طرف Sms ميفرسته گزارش ارسال واسش مياد !
لطفآ راهنمايی کنيد.
با سلام خدمت دوستان...
يه مدتی هست که فايلهی ويديوئيم رو از گالری نمی تونم پخش کنم و موقعی که اونارو پخش می کنم ، چند ثانيه که ميگذره گير ميکنه و اگه همين جور ولش کنم بعد از کلی معطلی اگه دوباره پخش بشه باز بيشتر گير ميکنه و اکثرآ هيچ موقع به آخر نميرسه ولی از File Manager (چه برنامه فابريک گوشی و چه برنامه نصبی ديگه ای باشه) بدون هيچ مشکلی فايلها اجرا ميشن. در ضمن فرقی نداره که فايل تو Memory باشه يا تو Phone واسه دوتاشون گير ميکنه.
لطفآ راهنمايی کنيد.
کمکم کنید.وقتی در عکس برداری گوشی رو توی حالت sport modeقرار میدم پارازیتهایی توی صفحه بوجود میاد.ایا این پارازیتها بدلیل تغییر رزولوشن از 1600*1200 به 800*600 میباشد؟لطفا کمکم کنید.
چرا کسی جواب نمیده؟خواهش میکنم .در ضمن منت هم میکشم:ممممممممممننننننننن نتتتتتتتتتتتتتتتتت!!!!
1 : من 350 تا sms دارم تو phone memory .. مي خوام اونا رو انتقال بدم به رم گوشي .... چه جوري مي تونم اين كارو بكنم .. ؟
2 : وقتي مثلا در يه پوشه اي 20 فايل mp3 هست ، در برنامه power mp3 ميرم كه باز كنم فقط 12 - 10 تاشو load ميكنه و ميشناسه و ميشه بهشون گوش داد ؟
به نظر دوستان اشكال از چي ؟
:41: :41: :41:
والا توضيحات اين سؤالات بالا حوصله مي خواد لانم ندارمش بعدا ميام و اگه دوستي هستش بياد توضيح بده
اوني كه اس ام اساش سرازير مي شه. گوشيتو شارژ كامل كن مموريت رو تو رم ريدر فرمت كن گوشيتو ري استارت كن فريم ويرشو آپ ديت كن بايد كه حل بشه نشد فنيه بايد بره واسه گارانتي
ممنون ميشم اگه دوستاني كه راه حل اين مشكلاتي رو كه من دارم و بلدن بگن .......
tcom_mobile تشكر .. هر موقع حال داشتي ممنون ميشم واسم توضيح بدي ....
موفق باشي
سلام tcom_mobile جان؛نقل قول:
ممنونم از راهنماييت ، ولی ميشه طريقه آپگريد Firmware رو بگی؟ نياز به باکس داره؟ در ضمن گفتی رم گوشی رو از کامپيوتر فرمت کنم؟ اين جور که ميگن ضرر داره. اگه آپگريدش کنم مشکل گير کردن تو اجرای فايلهای ويديويی هم حل ميشه؟
كسي كه مي گه فرمت كردن با كامپيوتر ضرر داره هيچي حاليش نيست يا اينكه فقط نقل قول مي كنه.
بهترين راه فرمت فول فرمته كه يه ذره تخصصيي:: 3 نوع فرمت داريم
1. كويك فرمت يا فرمت سريع كه درست فرمت مموري كارت تو گوشي به همين منزله هستش تمام صفر و يك هارو صفر مي كنه ولي بازم قابل بازيافته
2. فرمت سطح بالا يا هاي لول level كه در اين حالت صفر و يك ها تو فت Fatصفر مي شن وديگه ايميجي از داده ها نيستش و به هيچ عنوان بازيافت نمي شه ومعمولا ايرادات با اين حل مي شه.
در مورد آپ ديت كردن اين مورد چندبار تكرار شده و گفته شده تو يان سايت مراجعه كنيد مي فهميد. با آپ ديت خيلي چيزا حل مي شه اگه با مواردي كه در تاپيك ها ي بالاتر گفتم حل نشد و پا ديت هم كردي حل نشد گوشي مشكل سخت افزاري داره
ایا میشود که بلندگو یا صدای ان 70 را ارتقا داد
سلام
من موبایل ان 70 دارم.
من میخواهم وقتی عکس یا فیلم بگیرم مستقیم به یه فایل دیگه برود و در گالری اصلی نرود و روی آن فولدر هم پاسورد بزارم تا کسی وارد آن نشود.
حالا از شما برنامه ای میخواهم که امکانات بالا را داشته باشد.
متشکرم
سلام
شنيدم ان70موزيك اديشن pop-port نداره .مگه pop-port همون كابلي نيست كه يه سرش به گوشي و يه سرديگش به كامپيوتر وصل ميشه ؟؟؟؟؟؟؟
اگه هست پس با چي به كامپيوتر وصل ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا بگين صداش با ان 70معمولي فرق ميكنه؟؟؟؟؟؟؟ اخه ميخوام هفته ديگه بخرمش.
چرا توn70حرف ک درست نمایش داده نمی شه
che tori mishe n70 ro format kar ?? code sho be man bedid
mamnoon
ستاره#7370#
سلام بچه ها
می خواستم بدونم کسی می دونه چطور می تونم کد های مورد استفاده در N70 رو با کار بردشون پیدا کنم.
مثل*#0000#
ممنون
کمکم کنید.وقتی در عکس برداری گوشی رو توی حالت sport modeقرار میدم پارازیتهایی توی صفحه بوجود میاد.ایا این پارازیتها بدلیل تغییر رزولوشن از 1600*1200 به 800*600 میباشد؟لطفا کمکم کنید.
كدهاي مخفي گوشي نوكيا : ( اين كدها را از سمت چپ به راست وارد گوشي نمائيد )نقل قول:
#06#*
سريال نامبر گوشي را نشان ميدهد
( IMEI )
#92702689#*
نمايش : سريال نامبر گوشي ، تاريخ ساخت ، تاريخ فروش ، تاريخ آخرين تعميرات ( 0000 به معناي نداشتن تعمير قبلي) براي خروج از اين صفحه بايد گوشي را خاموش و دوباره روشن کنيد. ( روي گوشي 3310 – 3660 )
#3370*
با اين کد شما از حالت EFR استفاده خواهيد کرد که باعث ميگردد از حداکثر کيفيت صداي گوشي برخوردار شويد اما در عوض مصرف باطري شما کمي بالاتر خواهد رفت
بر روي گوشي نوکيا 3310 آزمايش شد و عمل کرد
#3370#
حالت EFR را غير فعال ميسازد.
#4720#*
گوشي را در حالت کيفيت صداي پائين قرار ميدهد و در عوض مصرف باطري شما درحدود 30 درصد کاهش ميابد.
#4720#*
حالت قبل را غير فعال ميسازد.
#0000#* و يا #9999#*
ورژن سيستم عامل گوشي ، تاريخ ساخت نرم افزار ، و نوع فشرده سازي را نشان ميدهد.
#30#*
شماره هاي محرمانه گوشي را نمايش ميدهد.
#67705646#*
در گوشيهاي مدل 3310 و 3330 لگوي شبکه را حذف ميکند ( IR-TCI )
#73#*
تايمر گوشي و همچنين تمام امتيازات بدست آمده در بازيها را Reset ميکند.
#746025625#*
نمايش وضعيت سرعت clock سيمکارت گوشي. اگر گوشي شما داراي حالت SIM Clock Stop Allowed باشد به اين معنا خواهد بود که گوشي شما ميتواند درحالت کمترين ميزان مصرف باطري درحالت Standby قرار بگيرد.
#2640#*
کد رمز فعلي گوشي را نشان ميدهد. کد رمز گوشي در حالت عادي 12345ميباشد.
#7780#*
RESET گوشي يا همان بازگشت به حالت تنظيمات کارخانه اي. مناسب براي زمانيکه گوشي قاطي کرده است . درواقع درايو C گوشي را ريست ميکند (ريست گوشي بدون حذف برنامه ها) بعد از وارد کردن اين کد ، گوشي از شما تقاضاي وارد کردن security code را خواهد داشت که اگر آنرا قبلا تغيير نداده باشيد 12345 ميباشد.
#7370#*
فرمت گوشي يا همون مستر ريست . مناسب براي زمانيکه گوشي خيلي خيلي قاطي کرده است. درواقع اين کد درايو C گوشي را فرمت ميکند و البته تمامي برنامه ها و فايلهاي موجود بر روي اين درايو از بين خواهند رفت . بعد از وارد کردن اين کد ، گوشي از شما تقاضاي وارد کردن security code را خواهد داشت که اگر آنرا قبلا تغيير نداده باشيد 12345 ميباشد.
#43#*
کنترل حالت) call waiting انتظار گوشي).
#61#*
کنترل شماره اي که به عنوان divert در صورتيکه به تلفن پاسخ داده نشود ، تعيين گرديده است.
#62#*
کنترل شماره اي که به عنوان divert درصورتيکه شبکه دچار اشکال باشد( آنتن نباشد) تعيين گرديده است.
#67#*
کنترل شماره اي که به عنوان divert درصورتيکه گوشي اشغال باشد ، تعيين گرديده است.
#شماره*21**
divert به شماره مورد نظر در هر حالتي.
#شماره*61**
divert به شماره موردنظر در حالت عدم پاسخ گوئي ( no Reply )به تلفن زده شده.
#شماره*67**
divert به شماره مورد نظر در حالت اشغال بودن گوشي
* سبز meno
مستر ريست گوشي در حاليكه گوشي به هيچ وجه بالا نياد – گوشي را خاموش كرده و سه دكمه فوق را گرفته و گوشي را روشن ميكنيم تا زماني كه نوشته مربوط به فرمت بياد بعد دكمه ها را ول مي كنيم
دكمه pen
رفتن به حال safe mode - گوشي را خاموش كرده و دكمه فوق را گرفته و گوشي را روشن ميكنيم تا زماني كه برنامه گوشي بالا بياد.
سلام
من موبایل ان 70 دارم.
من میخواهم وقتی عکس یا فیلم بگیرم مستقیم به یه فایل دیگه برود و در گالری اصلی نرود و روی آن فولدر هم پاسورد بزارم تا کسی وارد آن نشود.
حالا از شما برنامه ای میخواهم که امکانات بالا را داشته باشد.
ایا میشود که بلندگو یا صدای ان 70 را ارتقا داد
متشکرم
salam mishe komakam konid man n70 daram baraye meno goshim code gozashtam manzoram ine ke on code aslie khodesho ke 12345 bodo taghir dadam hala cod jadide yadam raftr nemitonam vared goshi be sham azam cod mikhad manam yadam nis komakammmmmm konid:41: :41:
چه چوري ميشه با فايلهاي Word تو گوشي n70 كار كرد؟
من یه سوال داشتم که با کمی فکر کردن دیدم بهترین جای طرحش اینجاس
دوستان n70 دار خواهشا راست و حسینی بیان معایب n70 رو بگن
خواهرم میخاد گوشی بخره بین n70 و چند تا دیگه گیر کردم خواهشا کمک کنید
بابا يكي جواب بده!:41:نقل قول:
از من میشنوی نخر ما خریدیم توش موندیم
از من میشنوی نخر ما خریدیم توش موندیم
گوشي n70 كه ورد نداره كه بخواد بخونهنقل قول:
اوني كه نو ميگي تو گوشي هاي ورژن سوم سيمبين نوكياست:46:
بعضي از اين كد ها روي گوشي هاي سيمبين كار نميكنه !!:46:نقل قول:
اتفاقا n70نتنها word داره بلکه power point و pdf رو هم نشون میدهنقل قول:
دوستان سلام من گوشی ان70 موزیکال دارم که لاک کود آن را تغییر دادم ولی یادم رفته لطفا برنامه ای که بتوان لاک کود را شناسایی کرد را در سایت قرار دهید
ممنون
طريقه آپگريد کردن گوشی Nokia N70 رو می خواستم لطفآ ، اگه لينک هم داريد ممنون ميشم.
سلام با برنامه phone lock مشکلم حل شد خیلی ممنوننقل قول:
جریان هنگ n70meچی؟ چند تا از مغازه دارای علاالدین امروز میگفتن هنگ میکنه و اصلا me رو توصیه نمیکردن میگفتن n70 بهتره چون mpeg4 و pop port و html نسبت به me داره
راستی ..جریان گارانتی های مختلف واسه این مدل چی هست ؟ چون با هم کلی از نظر قیمت تفاوت دارن
معايب ان70 به شرح زيره:نقل قول:
اينفرارد نداره
سرعتش نسبتا پايينه با توجه با ساير گوشي ها
با زدن دكمه ي قرمز كل برنامه هاي درحال اجرا بسته مي شه.
دوربينش اتوفوكوس و ماكرو نداره عكسهاي مثلا كمتر از 1 مترت بدرد نمي خوره. از يه صفحه كتاب يا سند، يه گل يا نماي 3*4 نمي توني عكس بگيري.
باتريش تقريبا ضعيفه
يكم سنگينه و زنانه نيستش
عكس و فيلمها تو گالريش قاطين. مي گن با نصب برنامه حل مي شه
از بين ايرادات بالاي ذكر شده مهمترين ايرادش به نظر من نداشتن اتوفوكس و ماكروي دوربينشه.
ولي عزيز من اين گوشي جواب پس داده مثل پژو405 و كلاس 2000 سي سي فرانسه مي مونه. عاليه
دوست عزيز معتبرترين سايت براي اينكه گوشي موزيم ان70 فلا چيز نداره يا داره سايت خود نوكيا است. بنده رفتم از خود سايت نوكيا نگاه كردم هم ام پگ داره هم پاپا پورت داره و همه چي... هيچ فرقي نداره با ان70 معمولي از اين لحاظ. بابا دوستامن دارن امتحانش كرديم همه چي درسته. اينا رو من مي دونم از چي مي گن از سايت gsm.ir همه ي اينا رو تو اون سايت نوشته كه نداره ولي اشتباه محضه.نقل قول:
در مورد هنگش بايد بگم كه من تا حالا موردي نشنيدم همه راضين همه. اگه مموري رو فول كني خوب معلومه كه هنگ مي كنه اونم گوشي ان70 كه ذاتا سرعتش پايينه و در ان70 موزيك هم همينطوره. والا مي گن فريم وير جديد نصب شده رو ان70 موزيك قائدتا بايد هنگ حل بشه گرچه ان70 معمولي هنگ الكي نداره. چه برسه به موزيكش.
در مورد گارانتي ها. دوست عزيز جز گارانتي هاي معتبر نوكيا عمرا هيچ گارانتي اي رو نخر . همشون دوز و كلك اند . ممكنه خارج تهران خط نده. ممكنه بعد مدتي مخابرات بدليل عدم ريجستر بودن قانونيش تمام قاچاقي هاي بعد 20 آبان 85 ر وببنده اين احتمالات هستش. فقط گارانتي اصلي اونم به به خاطر اينكه گوشيت خراب بشه مي دي تعمير مي كننن...نه دوست عزيز تو ايران خدمات گارانتي كشكه فقط به خاطر ريجستر قانوني بودن برو گارانتي اصل بگير
جواب من رو مدیدید.نقل قول:
راستیمن برنامه اپدیتش رو گرفتم حالا می خواد ورژنش رو اتوماتیک بالا ببره و این کار هم شدنی نیست چون باید این کار را انجام بدی که 22.1 mb است و نمی توان راهی نیست که درست بشه چون اگر اینجوری باشه هر چند وقت باید اپدیت بشه