spywar detecto چیز فوق العاده ایه.با اینکه تازه ویندوزمدیا سنتر را نصب کرده بودم و 5 دقیقه هم بیشتر کانکت نشده بودم6 تا اسپای ور و یه ورم پیدا کرد.
Printable View
spywar detecto چیز فوق العاده ایه.با اینکه تازه ویندوزمدیا سنتر را نصب کرده بودم و 5 دقیقه هم بیشتر کانکت نشده بودم6 تا اسپای ور و یه ورم پیدا کرد.
سلام دوستان
اگر کسی با دکتر وب از نظر نقاط ضعف و قدرت
اشنایی داره ممنون میشم به طور کامل و با مدرک اطلاعاتی به من بده؟؟
Dr web 4.32b Anti virus
با سلام.
spyware detector پس از كرك كردن اپديت نميشه و error ميده ايا كسي هم اين مشكل را داره؟
سلام عليكمنقل قول:
نوشته شده توسط hamilton
من اول آپديتش كردم حالا كه ميخام كركش كنم اين پيغامو ميده و رجيستر نميكنه ؟
يعني چي اين؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من بعد از کرک کردن spyware detector آن را Update کردم...یک کم طول کشید ولی انجام شد
دوستان میدونم به تاپیک ربطی نداره.ولی اگه ممکنه بدون اینکه البته بحثش ادامه پیدا نکنه الان بهترین آنتی اسپای وار چیه تا من دانلود کنم .لینکشم اگه میشه بذارید.
Spy Sweeper 4.0.2 Build 349
شماره سريال:
SSDF-ONLN-AAAA-RZDG-CVXD
.................................................. .............................
Ad-Aware SE Professional 1.06
.................................................. .............................کد:http://dl2.rapidshare.de/files/2049007/29221811/Ad-Aware.SE.Pro.v1.06r1.Final.rar.html
Spybot - Search & Destroy 1.4
.................................................. .............................کد:http://betanewsdl.ams.cachefly.net/spybotsd14.exe
Pest Patro 4.4
کرک شده هستش و پیشنهاد میکنم که دانلود و آپدیتش کنی و بعد از اسکان متوجه خواهی شد که چیزهایی رو پیدا میکنه که بقیه Anti Spyware ها قادر به شناساییش نیستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://rapidshare.de/files/1515185/setuppestpatrolcorporate.exe.html
spyware detector رو من نصب كردم كرك هم خيلي راحت ميشه اما خب طبق گفته دوستان هم وقتي آپديت ميشه در حقيقت ورژن هم عوض ميشه كه بعد از آپديت ديگه برنامه از حالت ريج.. در مياد و كرك قبلي هم خب طبيعي هست كه كار ديگه نمي كنه
:lol: :|
سلام به همگی
بعد از آخرین آپدیت کاسپراسکای دیگه license key قبلی رو قبول نکرد لطفا اگر کسی license key جدیدو داره لینکشو قرار بده در ضمن ورژن 5.0.20
ممنونم :arrow:
arg2005 جان
وقتي انتخاب كردي گزينه يه كي جديد رو انتخاب كن
دستت درد نکنه مافیا جان
کرکی جان ممنونم.زحمت کشیدی
مافیا جان من از سایت اصلی نتونستم دانلودش کنم .لینکش خراب شده فکر کنم.
gilopa جان تو دپ زده خرابه اما با خود ويندوز دانلود شد :shock: :wink:
ممنون.
راستی من خیلی وقت با leechget و intenet download کار میکنم.از َdap بدم اومده مخصوصا از موقعی که kaspears به عنوان جاسوس شناختتش.
سلام دوستان اینم یه آنتی Spy که تازه اومده و کارشم حرف نداره
Download:
Crack:کد:http://www.antispy.biz/downloads/inst_antispy.exe
کد:http://rapidshare.de/files/2885777/Personal.Antispy.v1.2.0.1.Incl.Keymaker-EMBRACE.ZIP.html
سلام دوستان
اگر کسی با دکتر وب از نظر نقاط ضعف و قدرت
اشنایی داره ممنون میشم به طور کامل و با مدرک اطلاعاتی به من بده؟؟
Dr Web 4.32b Anti virus
سلام به همه
من یه آنتی اسپای خوب می خواستم که auto protection داشته باشه یعنی بتونه در موقع اتصال به اینترنت از نصب آنتی اسپای در کامپیوتر جلوگیری کنه
در ضمن آپدیت هم بشه
اگر کسی برنامه ای با این خصوصیات سراغ داره لطفا لینک دانلودش رو قرار بده .
لینک کرک فراموش نشه.
ممنونم
am جان من خودم دکتر وب را قبول دارم و استفاده هم می کنم(البته نه همیشه) این انتی ویروس دارای هوش مصنویی پیشرفته ایی هستش و حتی یکبار یه ویروس دست نویس رفیقم را که هیچ انتی نشناخت دکتر وب شناختش.درسته تو دیتابیسش مثلا زده 79 هزار ولی این انتی ، ویروس های خیلی بیشتری را می شناسه.
به دلیل اینکه کد بسیاری از ویروس ها شبیه همه (البته نه همشون) این انتی ویروس بصورت هوشمند عمل می کنه و اگر کدی را ویروسی تشخیص بده بالا می اید حالا ممکنه اون رو به اسم نشناسه.اپ دیتش بسیار سبکه و ضرف چند دقیقه(2 دقیقه خود را بروز می رساند.فرمت های زیادی را هم می تونه اسکن کنه.مخصوصا برای این اینترنت دایل اپ انتی ویروس خوبی می تونه باشه چون اپ دیتش خیلی سبکه.
البته این صحبت های من زیاد فنی نبود.یادمه قبلا یکی از دوستان توضیحات کاملی در مورد این انتی ویروس ارایه کرده بودند.
arg2005, جان این آنتی اسپای که من معرفی کردم خوبه (خودم امتحان نکردم شما امتحان کن تا بقیه دوستان هم استفاده کنن) :wink:
میل کوچول جان دستت درد نکنه
دوستان اگه در مورد دکتر وب اطلاعات کاملی دارند ممنون میشم که در اختیارم قرار بدن
am
جان یه سری به سایت فارسیش بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Trojan Remover 6.4.1
Fix:کد:http://dl.filekicker.com/send/file/153006-O03L/trjsetup.exe
کد:http://rapidshare.de/files/2936329/TrojanRemover6.4.1.rar.html
سلام...
یکی از دوستان در پیغامی از من پرسیده بودند که چطور میشه Database کاسپرسکای رو بیشتر کنند که از این به بعد بتونه Adware و Riskware ها رو هم تشخیص بده ... من هم در جواب دوستان اینجا اعلام میکنم که اگر کس دیگه ای نیز خواست که تغیراتی رو انجام بده از اینجا استفاده کنه.
شما برای این کار اول باید برید به قسمت Settings و این گزینه ای رو که Mouse بر روش قرار داره رو کلیک بکنید.
بعد از کلیک کردن گزینه Threats and Exclusions پنجره ای برای شما باز خواهد شد که شما در این پنجره یک مستطیل دراز را میبینید که توش نوشته Standard Database .... شما باید این قسمت رو با Redundant Database عوض کنید یعنی دقیقا مانند عکس پایین و بعد از انتخاب این گزینه کار را با زدن دکمه OK تمام میکنید.
بعد از انجام کار بالا شما کافیه که فقط یک بار آنتی ویروس خود را آپدیت کنید و بعد از آپدیت مشاهده خواهید کرد که Database آنتی ویروس شما افزایش چشم گیری را داشته است.
در ضمن دوستان اگر سوالی در مورد آنتی ویروس دارند چه بهتر که در تایپک مطرح شود تا که دوستان دیگه نیز استفاده بکنند.
مرسي
راستي اين كاسپر سرعتو كم نميكنه
سيستمه من كه واقعا سرعتش كم شده
با سلامخدمت همه دوستان خوبم
به عرض برسونم بنده برای اینکه لایسنس کی مربوط به آنتی ویروس کاسپر اسکای ورژن5.0.20 لو نره همیشه اول آپدیت انرا بصورت فایل زیپ دانلود کرده و نرم افزار رو از روی هارد آپدیت میکردم اما به هر حال احتمالا به خاطر آپدیت کردن دیگر دوستان در سراسر این جهان هستی بالا خره این رج-کی هم لو رفت چون دیروز وقتی میخواستم از روی هارد اپدیت کنم پیغام داد که نمیتونم و باید با ادمین تماس بگیرید....
فکر میکنم رج -کی مورد نضر در اپدیت جدید جزو لیست سیاه است لطفا اگر به رج -کی جدید نیاز هست بنده را مطلع کنید و در باره این مطلب اظهار نظر بفرمائید با تشکر از همه david_007
AntiVir Personal Edition 6.31.00.03
: VDF Update
حجم اولي:6.66MB
حجم اپديت :3.5MB
همين ديروز اين ورژن اومده.
سلام به دوستان عزيز
نمي دونم چرا بعضي وقتها اين IMON تو نود 32 خاموش میشه یا رنگش خاستری میشه IMON برای چی هست؟
با تشکر :wink:
دوست خوبم سلام. اگه به چند پست قبل مراجعه كني خواهي ديد كه مافيا جان لينك ليسنس كي جديد رو كه كار مي كنه و مشكلي نداره رو گذاشته اند.نقل قول:
نوشته شده توسط david_007
---------------------------------------------------
دوست خوبم سلام. متاسفانه يكي از معدود اشكالات كاسپرسكي كه واقعا يكي از بهترين آنتي ويروس هاي حال حاضر هست همين كم كردن سرعت سيستم هست.نقل قول:
نوشته شده توسط parla
البته تنظيماتش رو مي توني طوري تغيير بدي كه كمتر روي سرعت سيستم تاثير بگذاره.
مهدی جان نظری به ما بنداز :wink:نقل قول:
نوشته شده توسط پوریا
مهدي جان سلام.
در پاسخ به فرموده شما در مورد تاثير kaspersky بر روي سرعت سيستم بايد عرض كنم با وجودي كه بالاترين سطح ايمني اين انتي ويروس را انتخاب كرده ام بايد بگم واقعا روي سرعت سيستم من تاثير بدي نداشته و به نظر من اين برنامه فوق العاده است با كارايي بسيار بالا.
البته اينو گفتم تا افرادي كه ميخواهند اين انتي ويروس را انتخاب كنند با اگاهي اين كار را كرده باشند كه البته نبايد شرايط سخت افزاري و نرم افزاري سيستمها را ناديده گرفت.
سلام دوباره به همه
به عرض آقا مهدی برسونم که اتفاقا بنده همون لا یسنس کی رو داشتم اما باز هم آپدیت نشد ایندفعه به سرورش وصل میشم ببینم چی میشه بازم همه رو در جریان قرار میدم
دوست خوبم سلام. من خودم مدتها از كاسپرسكي پرسونال پرو استفاده مي كردم. الان هم براي تست چند روزي است كه كاسپرسكي 2006 رو نصب كرده ام اما باور كن كه اين حرف من نيست. بلكه خيلي از دوستان ديگر هم اشاره به اين نكته داشته اند كه سرعت سيستم كم مي شه.نقل قول:
نوشته شده توسط hamilton
به خيلي از موارد هم گير مي ده. من تنظيماتش رو در حد متوسط هم گذاشته ام اما باز هم نسبتا سرعت كم شده. در ضمن بگم كه سيستم من خوبه و سطح پايين نيست كه بگم به خاطر اينه.
البته نسبت به قبل خيلي بهتر شده. مخصوصا هنگام بالاآمدن ويندوز قبلا خيلي طول مي كشيد كه امير جان مدير انجمن كامپيوتر هم همين نكته رو متذكر شده بودند اما در اين نسخه 2006 واقعا اين مورد بهتر شده. اما به نظر من هر كي از كاسپرسكي استفاده كنه ضرر نمي كنه. مي ارزه اگه يك مقدار هم سرعتش كم بشه.
فکر کنم چون شما از روی هارد قبلش آپدیت کردی روی همین گزینه ای که ماله آپدیت شدن از هارده گذاشتی و این باعث میشه که آپدیت نشه (فکر کنم)نقل قول:
نوشته شده توسط david_007
برو تو قسمت onfigure updaterوقسمت آپدیتو به سرور تبدیل کن
اين كاسپر 2006كه ميگين همون 5.0.372.0 هستش
سلام به mehdi_best و تمام دوستان اقا مهدي من با نود يه مشكل پيدا كردمنقل قول:
نوشته شده توسط پوریا
در ضمن بين نود32 و نسخه جديد كاسپر كدوم بهتره؟
نود 32 يه خوبي كه داره سرعتو پايين نمياره و اپديت اون راحته(مثل كاسپر) بعد يه سوال داشتم اينه كه وقتي كه ما نود رو اپديت ميكنيم خود به خود ورژنش جديد ميشه ؟ اگر اين طوري باشه كه خيلي خوبه و يه امتياز براش ميشه نسبت به كاسپر يعني ديگه نبايد منتظر ورژن جديدش باشيم. با تشكر
دوست عزیز کاسپرسکای 2006 اینیه که عکسش رو در پایین میبینی.
برای اینکه عکس های بیشتری رو از این آنتی ویروس بتونی ببینی و همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت زیر برو.
Kaspersky Anti-Virus Personal 2006 6.0.13.177 Betaکد:http://www.cdrwxp.co.pt/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=5619&mode=thread&order=0&thold=0
Size: 8,75 MGکد:ftp://81.176.69.115:21/6.0.13.177 temp/KAV.6.0.13.177.exe
تا حدود 5 ماه دیگه بدون داشتن لیسنسه کی میتونید از این آنتی ویروس استفاده کنید.
اقا ما از 2 تاش استفاده كرديم ....ولي الان كاسپر نصبه
من ازش خوشم اومده ولي نتونست ويروس جي فو
رو بشناسه و پاكش كنه حتي سايتش رفتم آنلاين هم نتونست
پاك كنه ولي بيت دفندر تونست
حالا ما كه بي خيال كاسپر نشديم....همينطوري گفتم
تا اونجايي كه من اطلاع دارم كاسپرسكي ويروس جي فو رو كلين مي كنه. من نمي دونم چرا شما نتونستي اين كار رو بكني؟نقل قول:
نوشته شده توسط parla
---------------------------------------------
در جواب اون دوستمون كه گفتند 2006 همون 372 پرسونال پرو هست يا نه بايد بگم كه همونطور كه دوست عزيزم كركي عكس ورژن 2006 رو گذاشتند اين نسخه با پرسونال پرو فرق داره و به نظر من خيلي بهتر از نسخه هاي ديگر كاسپرسكي هست. امكانات زيادي هم بهش اضافه شده.
--------------------------------------------
در جواب دوست خوبمون كه سؤال كردند كه nod32 بهتره يا اين ورژن كاسپرسكي هم بايد بگم كه نمي شه يكي رو با قاطعيت انتخاب كرد. هر 2 خيلي عالي هستند. الان هم كه من كاسپرسكي 2006 رو هم نصب كرده و تست كردم واقعا نمي دونم كدوم رو پيشنهاد بدم. هر كدوم مزايا و معايبي دارند اما واقعا هر 2 حرف ندارند.
باور كنين دروغم چيه.........نتونست
حتي تو سايتش رفتم...آنلاين فايبم اسكن كردم نتونست پاك كنه
ديگه نميدونم چي بگم
دوست خوبم من كه نگفتم شما دروغ مي گي. من هيچ وقت چنين جسارتي نمي كنم. من فقط چيزي رو گفتم كه اطلاع داشتم