آی نامردا.من کلی برا این بازی خط ونشون کشیده بودم.نقل قول:
بازی قرار نیست برای Pc عرضه بشه . چند وقت پیش برای Pc خط خورد . فعلآ فقط قراره برای Xbox 360 بیاد تا ببینن چی میشه ! ( متاسفانه )
Printable View
آی نامردا.من کلی برا این بازی خط ونشون کشیده بودم.نقل قول:
بازی قرار نیست برای Pc عرضه بشه . چند وقت پیش برای Pc خط خورد . فعلآ فقط قراره برای Xbox 360 بیاد تا ببینن چی میشه ! ( متاسفانه )
نه داداش برای PC عرضه میشه بطور 1000000% منتها کمی دیرتر از Xbox!نقل قول:
منبع: مجله بازی رایانه (یکی از مجله های مطرح در ایران)
اما تو E3 2009 خیلی تحویل گرفته شد و همه را با گرافیک و دیگر مخلفاتش حیرت زده :18: کرد!نقل قول:
حالا فعلا خبری نيست ... منم فكر كنم برای PC بياد ولی يه كم ديرتر حالا بهتره اين بحث اينجا تموم بشه ...نقل قول:
میشه یک منبع برای این ادعا معرفی کنید؟نقل قول:
نه داداش برای PC عرضه میشه بطور 1000000% منتها کمی دیرتر از Xbox!
درسته برای pc نمی یاد
خود نویسنده بازی گفته که بعد از انتشار بازی به xbox برای pc
بعرضه خواهد شد.
به نظر من re5 رو بعد از چند ماه انتظار هنوز به pc
ندادند alan awak هم این طوری میشه.
عجب منبع معتبری. :31:نقل قول:
كي مياد اين بازي ؟
سلام دوستان عزیز مثل اینکه این بحث دوباره شروع شد بحث دعوا بر سر کنسولها دوستان همونطورکه قبلا گفته شد اگر خبری موجود هست لطف کنید منبع اون رو ذکر کنید و خبرهای بیخود که باعث به انحراف کشیدن تایپیک و در نهایت قفل شدن اون باعث میشه که ما از روند بازی بی اطلاع باشیم لطف کنید این بحث رو همین جا تموم کنید این پستی که در بالا میبینید مربوط به یک ماه نیم پیش میباشد که ترجمه کامل از سایت game spot هستش و در مصاحبه ای که با سازنده بازی داشته اند:10:نقل قول:
نقل قول:
نه داداش برای PC عرضه میشه بطور 1000000% منتها کمی دیرتر از Xbox!
منبع: مجله بازی رایانه (یکی از مجله های مطرح در ایران)
اول از همه بگم که مجلش خیلی معتبره و مجله ی کشکی نیست.نقل قول:
عجب منبع معتبری.
ولی در شماره 30(خرداد و تیر 88)که شماره مخصوص E3 2009 بود گفته نسخه PC منتشر نخواهد شد.
دوستان عزيز اين بحث كه واسه PC مياد يا نمياد رو تموم كنيد
فعلا خبر نيومدنش قطعی نيست يعنی بازم احتمال داره با تأخير برای PC بياد
الكی تاپيك رو با اين بحث ها شلوغ نكنيد ... هر وقت خبر بيشتری ازش اومد ميشه نظر قطعی رو داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gametrailers.com/video/gc-09-alan-wake/55308
اين بازي براي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر خواهد شد كه تنها تفاوت اين دو تاريخ انتشار اوناستکد:http://www.gametrailers.com/video/gc-09-alan-wake/55307
5 تصویر جدید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.shacknews.com/screenshots.x?gallery=12844&game_id=4871#img140949
يه شات جديد از بازي ديدم كه گفتم حيف اينجا هم نذارم اين عكس به احتمال بسيار زياد ingame هستش عجب نورپردازي داره :18::
کد:http://up.--------.ir/4/1259243643.jpg
به هر حال الكي نيست من دارم ميگم سال بعد مال 360 هستش !
بله in game هست و trailer هاش هم موجودنقل قول:
این تازه گوشه ای از قدرت عظیم 360 هست
گوشه ای از شاهکار بزرگ یعنی Alan WAKE و استودیو Remedy ....
خوب به خاطر همین سازندگان بازی تاکید داشتند که فاکتور اصلی در این بازی نور هست!نقل قول:
يه شات جديد از بازي ديدم كه گفتم حيف اينجا هم نذارم اين عكس به احتمال بسيار زياد ingame هستش عجب نورپردازي داره :18:
(البته منظور در اینجا یشتر گیم پلی بازی بوده تا گرافیک) ولی بازم تاثیر خودش رو میگذاره.
یه سوال
مگه قرار نبود این بازی رقیبی باشه برای کریسیس
و همینطور نشون دادن قدرت ویندوز 7
پس چرا میگید نمی ایه برای کامپیوتر
کریسیس که رقیبی جز خودش نداره!نقل قول:
مگه قرار نبود این بازی رقیبی باشه برای کریسیس
سیستم عامل های ویندوز در رندر و اجرای بازی تفاوتی ندارند. تفاوتشون در نسخه ی DirectX ــه.نقل قول:
و همینطور نشون دادن قدرت ویندوز 7
ما نمی گیم. remedy میگه.نقل قول:
پس چرا میگید نمی ایه برای کامپیوتر
احتمالا مثل GeOW حالا حالاها واسه PC نیاد. احتمال زیاد هیچ وقت نیاد. XBOX 360 به بازی های انحصاری مثل AW برای رقابت با PS3 نیاز داره.
نه مثله اینکه نظرشون عوض شده میخوان با PS3 و بازی هایه شاهکار Sony رقابت کنن! ( فعلا که انصاریه 360 هست احتمالا بازی میاد 1 سال بعدشم برا PC میاد )نقل قول:
من یه تریلر طولانی از بازی بدیدم:
واقعا نورپردازی در سطح فوق العاده ای قرار داره و حس تنهایی و تاریکی جنگل رو بدجوری القا میکنه
نقته قوت دیگه بازی صداگذاری محشر بازیه و تا کسی نشنیده باشه نمی فهمه من دارم چه میگم یه جایی بود که یه چیزی شبیه
به هیولا به پلیس هایی که دنبال آلن بودن حمله میکنه که اوج صدا گذاری اونجاست صدای برگی درختها و شکستن شاخه هاشون واقعا رعب آور هستش.
در آخر هم بگم که بازی یه ترس جدید رو به دنیای گیم وارد کرده که قبلا نبوده سردمداران بازیهای ترسناک با خون زامبی ما رو میترسونن ولی آلن ویک ما رو با علم روانشناسی که همنطور که گفتم یه ترس جدید برای ما به حساب میاد می ترسونه...
Des 15 2009
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: راست به چپ
به نظر من هم صداگذاری این بازی دقیقا مطابق با جو بازی هست و بسیار عالی کار شده
یکی از کسایی که برای صدا گذاری با گروه همکاری کرده Terry QQuin بید که نقش جان لاک توی لاست رو بازی می کنه
صداش فوق العاده است من که خیلی خوشم میاد از صداش
از چه لحاظ اونوقت؟؟؟نقل قول:
مگه بازی کردین؟؟؟
انم از اون اسپمها بود؟؟؟!
دوست عزیز ایشون منظورش چیزی بود که تو trailer های بازی نمایان بودنقل قول:
دوست عزیز. 2 تا پست بالاتر از پستی که شما نقل قول کردی البرز هم از نور پردازی و صدای خوب بازی گفته. مگه البرز بازی کرده؟!نقل قول:
خوب تریلر های بازی رو که میبینن به این نتیجه میرسن. ;)
اتفاقا به نظر من خیلی خوبه بچه ها نظرشون رو راجع به تریلر بگن. چون حداقل اونایی که نمیتونن یه تریلر از بازی رو ببینن یه چیزی از بازی دستگیرشون میشه. نمونش خودم :دی
------
ویرایش: با پست بالایی همزمان شد.(با موبایل هم سرعت تایپ داغونه هاااا :دی)
بروبچ زورتر از من گفتن...................شما اگه تریلر رو ببینی دستت میادنقل قول:
برای بازی کردن این بازی یک لامپ اتاق خواب کوچولو با نور قرمز بخرید که نور خیلی ملایمی داشته باشه
شب که شد در اتاق رو ببندید لامپمون رو روشن کنید در تاریکی نور خوب قرمز رنگ برید
لن بدید روی تختی چیزی...خفن برید توی بازی ...
وای چه حالی میده...یه ابمیوه هم کنارتون داشته باشید تا محیط زیاد ترسناک نباشه.
بعد تا صبح بازی کنید ....روش بازی کردن به سبک خودم برای این بازی شاید فوقلعاده خیلی کم باشه براش.
---------------------------------------------------
فکر می کنم یکجور مسائل عشقولانه هم توی بازی باشه.
قلیون یا چایی هم بدم خدمتت حامد جون.:دینقل قول:
خوب گفتی ولی محیط بازی به حدی درگیر کننده هست که هرچی هم درو ورت باشه نمی فهمی.:دی
من با تریلر بازی رفتم داخلش حالا چه برسه به بازی کردنش.:21:
کلا واسه بازی کردن محیط که توش هستی زیاد تاثیری نداره اما برای فیلم دیدن 50% جریانه!
حالا ما که اینترنتمون روغنیه و نمیتونیم تریلر ها رو ببینیم ولی عکسها رو دیدم کف کردم .:18:
عکسها منو یاد alone in the dark میندازن که یکی از بهترین بازی هایی بود که پارسال بازی کردم ...
حالا تاریخ دقیق انتشارش معلوم شده ؟ (البته ببخشید من اینو میپرسم چون 3 ماهه از دنیای بازی دورم و تا 2 ماه دیگه هم ادامه داره ...)
ولی خداییش به microsoft امیدوار شدم . مردیم از بس این پلی استیشنیا پز uncharted و GOW و heavy rain رو دادن .
حالا ما پز alan wake و splinter cell و fable 3 رو میدیم تا از اونجا بسوزن :31:
کد:http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/988/988786/e3-2009-alan-wake-screens-20090601012313836.jpg
.....کد:http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/988/988786/e3-2009-alan-wake-screens-20090601012338632.jpg
تاریخ دقیقش معلوم نیست............فکر کنم بهار تا تابستان سال آینده
یه جا خوندم 192 روز دیگه..............یعنی 29 ژون 2010.............اما با این حال همیشه تو کار بازی ساز ها تاخیر زیاد پیش میاد
این تصویر سه یعدی هم از alan wake:
کد:http://img3.-------------/files/9ohqfrgwja8viq4wc1k7.jpg
این چی میگه؟نقل قول:
تا حالا تو مجلات تصویر 3بعدی ندیدی؟
stereo grams
اینم راهنمایی:
- تصوير را جلوي چشمان خود در فاصله نزديك قرار دهيد.سپس به آن نگاه كنيد در اين حالت شما تصوير را به صورت تار مشاهده خواهيد نمود.حال در اين وضعيت به آرامي تصوير را از چشمانتان دور كنيد.مراقب باشيد حالت نگاه شما عوض نشود.اين كار را به قدري ادامه دهيد تا يك تصوير سه بعدي در جلوي چشمان شما ظاهر گردد.
2 - به تصوير نگاه كنيد، بدون آن كه به آن خيره شويد.خيلي ساده تصوير را زير نظر به گيريد.پس از چند لحظه احساس خواهيد كرد كه واقعه اي رخ مي دهد.تصوير رفته رفته تغيير مي كند.تصوير دور مي شود اما شما همچنان به تماشا كردن ادامه دهيد.اگر حوصله داشته باشيد چشمان شما تصوير را تنها خواهد يافت. ( تنها تصوير مربوط را خواهند ديد ). هنگامي كه اين امر براي اولين بار رخ مي دهد در ابتدا فقط بخش كوچكي را خواهيد ديد. اگر به تماشا كردن ادامه دهيد بزودي تصوير گسترش خواهد يافت.
3 - در يكي از تصاوير درخشان يك انعكاس را جستجو كنيد بدين ترتيب در ابتدا به نظر شما ناواضح مي آيد.چشمان خود را آسوده بگذاريد،صبور باشيد، آرام آرام متوجه خواهيد شد كه واقعه اي رخ مي دهد چشمان خود را در وضعيت روش دوم قرار دهيد تصوير ظاهر خواهد شد.
4 - براي يك لحظه به دور دست ها نگاه كنيد سپس كتاب را در ميدان ديد خود وارد كنيد . ( يا صفحه نمايش ) . تصوير باز ناواضح خواهد شد اگر همچنان به نگاه كردن در همان حالت قبلي ادامه دهيد چشمان شما تصوير سه بعدي را از كل طرح باز خواهند يافت . در اين روش نيز بايد بسيار آرام وريلكس باشيد. چنانچه شما روش فوق را فراگرفتيد ، مي توانيد يكبار هم به روش ذيل امتحان كنيد. در اين حالت به جاي آن كه نگاه پشت تصوير قرار گيرد، در جلوي تصوير فوكوس مي شود. امتحان كنيد كه با كدام روش به بهترين وجه تصوير سه بعدي را مي توانيد ببينيد. همه اين روش ها به شما كمك خواهد كرد كه شما تصوير را در ابتدا غير دقيق ببينيد و به آن خيره نشويد. چنانچه با اولين تلاش موفق نشديد دست از كار نكشيد بلكه به تمرين ادامه دهيد به چشمان خود فشار نياوريد و به اين امر توجه داشته باشيد كه ريلكس باقي بمانيد. چنانچه پيشرفته تر شديد و تمامي اين تصاوير را مشاهده نموديد مي توانيد موارد زير را امتحان كنيد:
در مواردي اين امر صادق است كه مي توان در آن ها بطور عميق تري تعمق نمود . در ابتدا اجازه دهيد تصوير سه بعدي ظاهر شود سپس سعي كنيد در اين تصوير قسمتي را بيابيد كه بزرگ و مسطح باشد. با استفاده از يكي از چهار روش ذكر شده بگذاريد كه اين قسمت ناواضح شود.با گذشت زمان ( رفته رفته ) يك تصوير سه بعدي ظاهر خواهد شد تصوير دور مي شود و به نظر شما بسيار عميق تر خواهد آمد. صبور باشيد زيرا اين روش ها نيازمند تمركز حواس زيادي است . چنانچه به اين سطح دست يابيد، خوشحال خواهيد شد كه باز هم جلوتر برويد.
تذكر1- در صورتي كه در شروع ديدن تصاوير كمي حالت تهوع به شما دست داد نگران نباشيد چون اتفاقا" به حالت ديدن تصوير نزديك شده ايد و به زودي از اين مرحله مي گذريد و به دنياي لذت بخش تصاوير سه بعدي پا مي گذاريد.
تذكر2- ديدن تصاوير سه بعدي براي كساني كه با كامپيوتر كار مي كنند مضر نيست بلكه مفيد مي باشد و خستگي چشم را بر طرف مي كند.
هر کار کردم نشد..........ولی به نظر باید جالب باشه
فکر کنم حتما باید با عینک های مخصوص آبی و قرمز نگاه کنی!نقل قول:
این چی میگه؟
خیلی جالب بود .نقل قول:
عکس یه مرده کنار یه درخت و یه اسلحه هم تو دستشه ...
آره دیگه،اون مرده آلن هست،اونم چراغ قوه معروفشه تو دستش
من نتونستم ببینم زود زود پلک میزنم.:41: