سلام دوستان من مادربوردم msi k9n هست میخوام برم رم بگیرم تا 60 تومان حاضرم بدم به نظرتون چی بخرم راستی خودم یه دونه کینگ 533 1 گیگی دارم به نظرتون چند اینو بر میدارن چون از کینگ خوشم نمیاد
ممنون
Printable View
سلام دوستان من مادربوردم msi k9n هست میخوام برم رم بگیرم تا 60 تومان حاضرم بدم به نظرتون چی بخرم راستی خودم یه دونه کینگ 533 1 گیگی دارم به نظرتون چند اینو بر میدارن چون از کینگ خوشم نمیاد
ممنون
رم پاتریوت آبی برای سیستم گیم مناسبه
كسي نيست جواب بده؟!:blink:نقل قول:
دوستان من رم پاتریوت ابی رنگ از این مدلها که روش هدسینک داره انداختم
سیستم هم راحت بوت شد و مقدار رم رو شناخت !
حالا میترسم رمی که گرفتم تقلبی باشه
چطوری می تونم بفهمم که تقلبیه ؟
بعد بعضی ها میگن با مادربورد بایواستار مشکل داره ؟ چه مشکلی میتونه پیش بیاد ؟
نقل قول:
سلام دوست من
اين مادربورد فقط تا 533 ساپورت مي كنه ... البته مادربورد خوبي است انصافا .....
سلام دوستان مادر بورد من albatron 865 pe.pepro رو نوشته تا 4 گیگ رم ساپورت میکنه ولی می خواستم ببینم از این رم های ddr3 میتونم بخرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصاتش اینجاست
CPU Intel
Chipset Intel 865PE/ICH5
Socket 478
Form Factor ATX (244mm x 293mm)
FSB/Hyper Transport 400/533/800/1200+(by overclocking) MHz
Memory 4*DDR266/333/400 (Dual Channel DDR400)
Int. GFX N
AGP 8X
PCI-E/PCI 5
USB 8 USB 2.0/1.1 Ports (6 ports by optional cable)
LAN 3Com 10/100 Ethernet LAN (3C920)
Sound 6 Channel Audio Codec (Realtek ALC655)
IDE ATA100
RAID N
Serial ATA 2 Serial ATA150 Channels
IEEE 1394 N
BIOS Mirror N
با این حساب من نمی تونم رم با باس 800 بخرم
سلام دوست خوبمنقل قول:
اگه اشتباه نكنم مادربوردت ddr1 ساپورت ميكنه پس نميتوني غير اين مدل چيز ديگه اي بزاري
من میخوام رم بگیرم که از سیستم های core i 7 پشتیبانی کنه شنیدم ddr3 1066 بیشتر ساپورت نمیکنه نظر شما چیه چی بخرم؟
میخوام سه تا 2 گیگ بذارم رو سیستم. 6 گیگ سه کاناله
اگه نشد باید با q9550 سیستم ببندم دو تا رم2 گیگ بخرم.
تو بازار ارومیه ddr1 یک گیگ فقط این مارکا هست با این قیمت لطفا بگین کدوم بهتره
rc 37000
pqi 34000
umax 30000
patriot 2*18000
خودم هم یه مشکلی با ره هام که دو تا 256 هستن دارم که تازه پیدا شده وقتی دو تاشونو باهم نصب هستن گاهی ویندوز کریتیکال ارور میده و میگه مشکل در خواندن اطلاعات وا سه همین موندم دو تا 512 بخرم
سلامنقل قول:
ممنونم يعني نميشه باس بالاتر انداخت؟من شنيدم كه اگر 800 هم بگيرم خودش اتومات 533 ميشناسه.
راستش تو اين فكرم كه دوتا Crucial 1gig با باس 667 بگيرم و با اين دوتا 512 به صورت دوال چنل (1.5گيگ تو هر كانال)استفاده كنم.نميدونم مچ ميشه يا نه؟
كسي ميدونه اين كار درسته يا نه؟
سلام بر دوستان.
نیاز به خرید 4 گیگ RAM dual Channel با Bus 800 دارم. مشخصات Mother Board و CPU سیستمم رو براتون میگذارم و بهترین انتخاب رو با توجه به مشخصات فنی مادر برد رو از دوستان تقاضا دارم. لطفا قیمت را هم مرقوم بفرمائید. مورد استفاده این سیستم برای کارهای Rendering سنگین ویدئویی هست. ضمنا من قصد تغییر مادر برد و cpu را ندارم. لطفا نظرتون رو راجع به همین سیستم بفرمائید.
System Specifications
Mother Board
GA-M55SLI-S4 (rev. 1.0)
http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2310
CPU
AMD - Athlon 64X2 dual core 5000 MHz
با سپاس
سلام دوست من
با اجازه مدیران محترم
شما این پست رو تو یه تاپیک دیگه هم نوشتید.همونجا بهتون جواب دادن.
سلام من میخوام بهترین رم باس 800 و بگیرم چه مارکی خوبه و کاراییش بیشتره.2g یا 4g راستی قیمتش رو هم بکین ممنون.
cpu:am2 athlon doual core 4800
main:gigabyte m68sms2
من دنبال ddr1 باس 333 هستم اونجا هنوز موجوده ؟نقل قول:
اقایوون کسی هست بگه مدل های مین برد sl-85erv یا 85erv3-l چقدر رم ساپورت میکنه؟؟؟ و باس چند ؟
خواهش می کنم اگه کسی میدونه بم بگه کارم گیره...
سلام
من می خوام برای سیستم رم بگیرم با این مشخصات Crucial Ballistix Tracer Red 800 MHz 4 GB Kit
میدونم رم خوبیه ولی خواستم ببینم با مادربوردم سازگار یانه
Motherboard: Asus P5KC
CPU: Intel Core 2 Duo E8400
هیچ مشکلی نداره !
سلامنقل قول:
دوستان بالاخره من چه بايد بكنم!!!!؟:41:
ميتونم اين رم crucial رو با 512 كنار هم قرار بدم يانه؟
بابا ناسلامتي اينهمه استاد سخت افزار تو اين فرومه:19:!يك نفر بياد درست و حسابي مارو توجيه كنه ديگه:19:
با من بودی !نقل قول:
سلام خدمت دوستان
قصد خرید رم geil black dragon 4gb ddr2 800MHZ رو دارم .کسی در مورد رمهای ژل اطلاعی داره.یک مدل دیگر به نام evoone از همین مارک تازگیها اومده بازار اونها چطورند.متشکرم
-8 تا چیپ 64 یا 128 مگی دارهنقل قول:
- تایمینگش 5-5-5-15
- 8لابه pcb مشکی به همراه ِ Led (دیود نوری)
-مورد استفاده: گیم
من یه رم DDR2 512 دارم با مادربورد gigabyte 915p
حالا میخوام یه رم 1 بگیرم که بذارم کنار همین به چی باید توجه کنم؟
منبعي هست براي ديدن ميزان مچ بودن و كارايي ram و main؟
ميخوام biostar tp43d2 a7 بگيرم با e7400.چه رمي براش مناسبه كه خيليم گرون نباشه؟AData خوبه؟
اتفاقا من این مادربردو با رم AData (2*1 gigabyte دارم .این دو قطعه با هم کاملا مچ هستن .اگه یک سر به سایت این مادر برد بزنی اونجا هم به این مساله اشاره شده . در ضمن ویستا به این رم ها نمره 5.2 داد.نقل قول:
من قصد خرید 2*3 گیگابایت رم برای مادربرد asus p6t deluxe رو دارم . نظر خودم روی corsair - ddr3 - 1333 / dhx با زمان تاخیر 24-9-9-9 و ولتاژ 1.5 با قیمت 330 هزار تومان و geil - ddr3 - 1333 با کد dc زمان تاخیر 21-7-7-7 ، ولتاژ 1.7 و قیمت 340 هزار تومان هست . شنیدم رم های geil خوب نیستن . اگر امکان داره من رو راهنمایی کنید .:10:
بهتره که دو تا یه گیگ بگیری و دوال کنی برای این کار هم حتما باید یک مدل و برند باشن!اگه نه یه سر به سایت مینت بزن ببین مشلی از این مورد نداشته باشه و بایوست رو آپدیت کن ولی یه رم یه گیگ و یک 512 زیاد جالب در نمیاد!و احتمال زیاد مشکل ساز بشه!نقل قول:
من یه رم ddr2 512 دارم با مادربورد gigabyte 915p
حالا میخوام یه رم 1 بگیرم که بذارم کنار همین به چی باید توجه کنم؟
Gskill Pi هم هست قیمتشم فکر کنم ارزونتره رم خیلی خوبیم هست.نقل قول:
سلام
یه رم خوب 2 گیگ تا 50 هزار تومن معرفی کنم. مدل مین بورد روهم بعدآ میگم m2 هستش.
یه 4 گیگ Adata یا Transcend ب DDR800 بگیر حالشو ببر.نقل قول:
PC3-12800 DDR3 Memory Roundup
بررسي رمهاي ddr3 سه كانله pc3-12800
Crucial BallistiX 6GB kit (2GBx3) BL3KIT25664BN1608
OCZ PC3-12800 6GB kit (2GBx3
Features
* Designed specifically for the Intel X58 chipset / Core i7
* XMP Profile 1: 1600MHz 8-8-8-24 1.65*
* XMP Profile 2: 1800MHz 9-9-9-28 1.65V*
* Available 3GB and 6GB Triple Channel Optimized kits
* Unbuffered
* XTC Heatspreader**
* Lifetime Warranty
* 1.65V EVP**
* 240 Pin DIMM
براي مشاهده تست ها و اطلاعات بيشتر به لينك زير مراجعه كنيد:
کد:http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Print.aspx?ArticleId=25003
<!-- Begin ------------ Banner Code -->
<script type="text/javascript" src="http://www.------------/showbannerj.php?uid=17873&cid=7&n=1"></script>
<!-- End ------------ Banner Code -->
با سلام
يه سري اطلاعات در مورد اصطلاحات رم مي خواتم نمي دونم درست دارم مطرح مي كنم يا نه
اصطلاحات dhx xms2 pc2-8500 kit or platinum dual channel
چرا در رم 2g به اين صورت نوشته مي شود 2*1g
تلفظ فارسي corsair patriot crucial
باس بر روي رم به چه معني است آيا هم رم باس دارد هم سي پي يو و هم كارت گرافيك
با اجازه اساتيد.
دوال چنل: دو ماژول رم مشابه از لحاظ فركانس رو ميگن كه هنگام خريد هم معمولا در يك پك به فروش ميرسند.
پلاتينيم هم نوع خاصي از رمهاي شركت ocz هست كه نسبت به سري معمولي برتري هايي مثلا در اوركلاك دارد.
dhx xms2 pc2-8500 kit: اين يك مدل رم از شركت كورسير هست كه xms2 يعني ddr2 هست. و dhx هم به خاطر هتسينك غير معمولي هست كه براي خنك كردن به كار ميره. 8500 iهم به معناي اينه كه باس اين رم 1066 هست.
چرا در رم 2g به اين صورت نوشته مي شود 2*1g: به خاطر اين كه در پك اين رمي كه مد نظر شماست دو تا ماژول 1 گيگا بايتي وجود دارد. رمي كه يك ماژول 2 گيگابايتي هم هست وجود داره.
تلفظ فارسي corsair patriot crucia: به ترتيب از راست به چپ: كروشيال، پتريوت، كرسير.
باس بر روي رم به چه معني است آيا هم رم باس دارد هم سي پي يو و هم كارت گرافيك : اين يكي خيلي توضيح ميخواد بهتره اساتيد جواب بدن.
یک رم میخوام بخرم..یک گیگ..چی بگیرم..قیمتش حدودا چنده؟
و اینکه طریقه جا زدن رم تو مادر برد..فرقی داره از کدوم طرفش باشه..ممنون..
با سلام
دوستان اين اصطلاح در مشخصات رم به جه معني است
pc3 10600 يا pc2
pc3 10600 يعني رم ddr3 باس 1333
pc2 كه يعني ddr2
با سلام
اين اعداد چطور محاسبه ميشن
مثلا XMS3 DDR3 1600 (PC3 12800)
باس در اين نوع چند است آيا 1600 نيست يادر سوال اولم PC2 -8500 را گفتيد از كه باس 1066است چگونه محاسبه شده ؟
آيا PC2 مشخصه DDR2 است و PC3 مشخصه DDR3 ؟ چون نوع DDR بودن را در مشخصات رم مي نويسند و معمولا PC را داخل پرانتز ؟
PC البته در اينجا مخفف چيه ؟
مارك نوع رم مثلا KINGSTON و يا ... در ويندوز چگونه پيدا كنم فقط مارك ؟
در مدل مادربرد زير اصطلاح TRIPLE CHANNEL DDR3 1333 به چه معني است .يعني اين مادربرد از رم DDR3 با باس 1333 پشتيباني مي كند .به فرض درست بودن ايا رم DDR3 با سرعت كمتر را هم قبول مي كند يا نه و بعد از كجا بفهميم كه تا چه سرعتي را قبول مي كند مثلا چند گيگ را ؟
TRIPLE CHANNEL جديده ؟
Intel X58 chipset-LGA1366 ( i-7 ) - Triple Channel DDR3 1333MHZ
مي بخشيد سوالاتم طولاني شد
با تشكر
در دردها دوست را خبر نكردن خود يك عشق ورزيدن است ( علي شريعتي )
رم یه باس داره یه فرکانس داره و یه حجم: باسش همون عددیه که مینویسن 800 یا 1066 و... اصطلاحا عرض باند فعالیت رم رو میگن باس . فرکانسش سرعت عمل انتقال بین رم وسایر قطعات به خصوص سی پی یو رو میگن که واحدش مگاهرتزه. حجم رم یا همون گیگا بایت رو میگن که خیلی ساده بگم مقدارحجم اطلاعاتی رو که رم میتونه در واحد ثانیه تو خودش جابده. این خیلی سادشه. حالا ddr , ddr2 . Ddr3 و.... کلماتی که رو بدنه ویا پک رم میبینی کلمات اختصاری این اصطلاحاته که عرض شد. اگه باز توضیح بیشتر خواستی در خدمتم.
با سلام و تشکر
لطف کنيد در اين مدل رم سه قسمتي که معرفي کرديد مشخص کنيد
PC2 6400 - CL6
و همچنين مادربرد من asus p4sp -mx است و در مشخصات رم pc1600 . pc2 100 . pc2 700 نوشته شده آيا اين pc2 ها نشاندهنده اين است که رم ddr 2 را ساپورت مي کند و اگر ساپورت مي کند رم ddr2 تا با س 700 را ساپورت مي کند
با تشکر
آیا واقعا باور دارید که 3 گیگ رم برای هر سیستم High End کافیه! به بنچ های زیر از سایت تامس دقت کنید
[HTML]http://www.tomshardware.com/reviews/memory-module-upgrade,2264-2.html[/HTML]در این بنچ های که از سنگین ترین برنامه ها و بازی های روز دنیا استفاده شده رم های 3GB و 6GB و 12GB بررسی شده و هیچ تفاوت Performance بین این سه مشاهده نشده!