آقا من با یه قفلی در گیر شدم خیلی خفنه
اسم سی دی آزمون یار گزینه 2 هستش
کسی تونسته قفلش رو بزنه؟
اگه زدید قفلش رو به من هم بگید
من از سی دی ایمیج گرفتم ایمیجش باز هم شد اما بعضی قسمت هاش از کار افتاره
منتظرم ها
ممنوووووووووووووووووون
Printable View
آقا من با یه قفلی در گیر شدم خیلی خفنه
اسم سی دی آزمون یار گزینه 2 هستش
کسی تونسته قفلش رو بزنه؟
اگه زدید قفلش رو به من هم بگید
من از سی دی ایمیج گرفتم ایمیجش باز هم شد اما بعضی قسمت هاش از کار افتاره
منتظرم ها
ممنوووووووووووووووووون
سلام دوستان
من فكر ميكنم تايپيك قفل شكني بايد از گزاشتن فقل جدا بشه
من كه يك جورايي از بي نظمي اين تايپيك خسته شدم
یعنی این تاپیک رو ببندیم تو دو تاتاپیک دیگه فعالیت کنیم موافقم باهات
سلام دوباره
آقا من دوتا تاپیک زدم
از این به بعد بحث رو اونجا ادامه بدیم
یکی واسه شکستن و یکی واسه گذاشتن قفل
ممنوووووووووووووون
zitanix جان
شما لینک دو تا تاپیک رو هم میدادی بد نمیشد
واسه تازه وارد ها هم خوبه
من دوتا سی دی از سری سی دی های ماکس (max) دارم که قفل دارن وتوی این سی دی نرم افزارها دیده نمی شن و چند تا هم فایل با پسوند Tmp وجود دارن ووقتی از شون با کلون سی دی ایمیج می گیرم خیلی زود ایمیج گرفته می شه ولی وقتی باز می کنم باز نمی شه اگه کسی می دونه چطوری می شه این قفل رو شکست خواهش می کنم بگه
با تشکر
قفل این سی دی ها
SafeDisc V2 می باشد با کلونی ایکس ایکس ال نگاه کردم
اگه کسی می تونه کمک کنه
زيتانيكس جان مممنون ازت
حالا ميشه درست حسابي بحث كرد
پاسكال جان من اين نوع سيدي ندارم اما كپي شدشو ديدم
اين نوع قفل به سادگي قابل رايته فقط يك كار فرسايشي كرده من كه حال تستش رو ندارم
اگه راهي براي بيرون كشيدن نرافزاراش كسي بلده من مشتاق ياد گيريم
کسی به این قفل برخورد نکرده؟نقل قول:
نوشته شده توسط ZiTaNiX
راستی لینک ها رو هم گذاشتم تو امضام
فقط زحمت استیکی کردنش با خودتون :happy:
سلام
دوستان دو تا تاپیک مجزایی که زدم قفل شد
البته فکر کنم این طوری بهتر شد چون اون طوری به گفته آقا سینا مطالب پراکنده میشه
راستی اون سی دی آزمون یار گزینه دو رو هم که بهتون گفتم با قفلش درگیر شدم و بالاخره شکستمش و یه کپی ناب ازش گرفتم
راستی ارزش سی دیش 53000 تومان بوده !
میشه بگی چطوری شکوندیش
توسط برنامه محبوب خودم
یعنی بلایند رایت 5
سلام
تا حالا كسي درج 2 رو رايت كرده؟
من رايتيش رو دارم فقط وقتيDAEMON Tools فعال باشه كار ميكنه.
اما وقتي از همين كپي ميگيرم ديگه كار نميكنه.
با چی رایتش می کنی؟
عزيز من رايتيشو خريدم واون بافعال بودن دياموند بدون مشکل کار ميکنه اما دوست دارم رايتش کنم
واسه همين با کلون و الکل و بليند تست زدم بدون مشکل رايت ميشه اما
اجرا نميشه
عزيزان
شما چند وقت ژيش يك راهنما معرفي كرديد كه براي گذاشتن قفل مي بايست از چند تا برنامه استفاده مي شد كه يكي اش همين وين سي دي آر بود.
من الان كه مي خواهم نصب اش كنم(ويندوز ام اكس پي ست و سرويس پك يك) به مشكلي برخوردم:
برنامه وقتي اجرا مي شود مي گويد هيچ درايو يي براي رايت نمي شناسد.
مي شه كسي بگه كه آيا اون مرحله با برنامه’ ديگري هم قابل انجامه يا من بايد با همين وين سي دي وربرم؟
آقا این قفل نگهبان هم خیلی خفنه ها
یکی بود که میگفت قفل نگهبان و طریقه شکوندنش با Ultra ISO رو میخواد بگه
کی بود؟
البته این قفل در 3 سطح امنیتی مختلف ارائه میشه
شاید پایی ترین سطحش رو شکستن
قفل گلهای بهشت هم نگهبان بود
جدیدا هم یه قفل ساختن مخصوص Mp3
فکر میکنم باید چیز جالبی باشه کاری که این قفل می کنه اینه که سی دی های Mp3 تو کامپیوتر اجرا نمیشه
دوستان من سی دی آموزشی مطلب 7 رو دارم .
اما با هیچ برنامه از جمله Clone , BlindWrite 5.2.19 , Alcohol 120% نتونسم قفلشو بشکنم .
کسی موفق به این کار شده .
در ضمن قفل نرم افزاری هست .
دوستان اگر کسی موفق شده بگه . من کارم حتی با image هم راه میفته . چون حتی این برنامه ها ازش image هم نگرفتن .
در ضمن ورژن برنامه ای که باش قفل رو شکوندید حتما بگید .
ممنونم .
دوستان من این برنامه رو نمیتونم تو کامپیوترم اجرا کنم اشکال از چیه
Tz copy pritection 1.54
این خطا رو میده
--------------------------------
run time error 339
component 'msccomctl.ocx 'or one of its dependencies not corectly registered : a file is missing or invali
--------------------------------
لطفا راهنمایی کنید
آقا ما این سی دی آزمون یار که گفتی شکستی را می خواهیم .
چه کار کنیم ؟
من يك سي دي اطلس دارم وقت اين را رايت ميكنم اجرا نميشه چكار بايد بكنم
در ضمنن با كلن سي دي هم رايت شده
خوب عزیزم برنامه های دیگه رو هم تست کن
کلان سی دی یه سری قفل محدود رو میشکنه
از نسخه های قدیمی تر کلان سی دی هم استفاده بکن
مثلا نسخه 2.5
می تونی از اینجا دانلود کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگه بخوای من می تونم این سی دی رو برات بفرستمنقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
البته ماله رشته تجربی هستش
اگه یه موقع خواستیش به طور خصوصی به من اطلاع بده
;)
خوب شما این فایل رو از اینجا دانلود کننقل قول:
نوشته شده توسط moneyed
یا از اینجاکد:http://www.santanacreations.com/needed_files/mscomctl.zip
بعد باید از حالت فشرده خارج کنی مثلا با winrarکد:http://freeware.it-mate.co.uk/downloads/controls/mscomctl_6019545.zip
بعد اونو تو پوشه system32 کپی کن
بعد تو run این دستور رو بنویس
regsvr32 msccomctl.ocx
بعدشم دیگه همه چی حله
نقل قول:
نوشته شده توسط moneyed
دوستان من در برنامه اي كه مونآيد آورده يك چيز توژ كشف كردم:
ببينيد چند وقت پيش يك راهنماي انگليسي لينك داده شده بود اين جا البته برنامه هاي 6گانه لازم داشت كه دليل اصلي اش اين بود كه برنامه ها قديمي بودند.
من به دليل ضرورت كلي به تمام برنامه هاي مجاني موجود براي محافظت از سي دي ها از كپي شدن ور رفتم.
اگر فرصت كردم اون مقاله رو دوباره به فارسي برمي گردونم البته با تجربه خودم.من فقط از
تی زد 1.54 و یک نرم افزار مبدل ایمیج ها(من از وین آیزو 5.31 استفاده کردم) استفاده کردم.منظورم اینه که خیلی کار راحت تره.برنامه ای که من این جوری محافظت اش کردم ،قابل کپی بروی سی دی های دیگر حتی با کلون هم نیست،یعنی هر رایت با کلون حدود 1 ساعت طول می کشه که فقط ازش ایمیج بگیره ،تازه اگه ایمیج اش قابل کپی باشه.
البته نمی خوام بگم که کارم درسته،صد در صد راحته برای اساتید شکستن اش،اما برای امثال من که خیلی هم کامپیوتر سرشان نمی شه و لی نمی خوان هم سی دی های زحمت کشیده مثل فرفره کپی شن مناسبه.
راز کار این جاست که قبلاً از سی سی دی لاک به عنوان عامل ضد کلون نام برده شده بود.در حالی که اصلاً این برنامه برای سی دی های تصویری و صوتی ست.حال ان که برنامه تی زد (قب:قربان اش بروم) ورژن 1و54 در یکی از زبانه هاش به نام سی دی پروتکشنز اگر بروید جایی نوشته
mateusz CCD Protections
طریقه اجرا اش البته خیلی مسخره است .یعنی ساده اس ولی در جایی یک صفحه داس باز می کنه و قبل اش در یک پنجره ازتون می خواد که آدرسی رو که می گه دقیقاً در فرمان صفحه داس بنویسید.اما نتیجه عالیه،کلون بعداش که سی دی رو کپی کردید چت می کنه و ردیفه.
البته اینم بگم من حالا که دوباره می خوام خودم از تی زد استفاده کنم.نمی شه ،یعنی برای یک نرم افزار دیگه کارش دارم و می خوام از مراحل 4گانه اش استفاده کنم ،تمام مراحل را پر می کنم،اما مسخره وقتی صفحه اصلی تبدیل می آد می گه
CueSheet Error.
کسی می دونه چی کار کردم که تی زد باهام قهر کرده اینجوری؟
دوستان من کمی عجله دارم .نقل قول:
نوشته شده توسط pedramonline
لطفا اگر کسی اینکارو کرده ندایی به من بده .
یا اگر برنامه قفل شکن قوی ای وجود داری به جز اونایی که نام بردم معرفی کنید .
سپاسگذارم .
سودا جان من اون فایل رو کپی کردم اون مشکل حل شد اما یه پنجره باز میشه که میخواد یکی از دو برنامه مورد نظرش رو انتخاب کنم من اولی رو انتخاب میکنم و دوباره یه پیغام میده که این فایل پیدا نشد
COMDLG32.OCX
در ضمن از اون دستوری رو هم که گفته بودید تایپ کنم خطا می گیره عین خطا رو در زیر میارم
Loadlibrary ('mcscomctl.ocx')faild - The specified module coud not be found
حالا باید چیکار کنم
لطفا راهنمایی کنید
برای شکستن قفل 2 تا چیز لازمه
اولیش یه سی دی رام قوی
دومیش یه برنامه قوی
و اونقدری که اولیش مهمه دومیش مهم نیست
من اکثر قفل ها رو یا رایتر Tdk میشکنم
Asus رو که اصلا بی خیال شین
Teak هم اگه اصل باشه خوب جواب میده
Yamaha هم خوب عمی میکنه
بقیه هم تعریفی ندارن
مشکل من حل شد فایل رو گیر آوردم و حالا دیگه برنامه اجرا میشه
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوستان. این اولی نوشته ای است که در این انجمن می دهم. چند صفحه قبل مربوط به این تاپیک رو هم خوندم و خیلی استفاده کردم.
حقیقتش من یه سی دی آموزش زبان انگلیسی دارم که در حقیقت مربوط به کتابی به اسم Interchange هست . روی این سی دی یه قفل گذاشتن که من نمی دونم از چه نوعیه. ولی حجمی نیست چون فایلهای حجمی رو تو سی دی ندیدم . اول خواستم با نرو از سی دی ایمیج بگیرم که همون اولش متوقف شد. بعد با کلون این کارو کردم. اولش و در شروع کمی معطل کرد ولی آخرش از اون ایمیج گرفت و حتی ایمیج رو هم با استفاده از درایور مجازی کلون اجرا کردم و خیلی راحت اجرا شد و نرم افزار رو نصب کردم. ولی وقتی خواستم با کلون اون رو رایت کنم وسط رایت کردن یهو بافر خالی کرد و سی دی سوخت. :sad:
حالا موندم چکار کنم. البته فکر نکنم قفله خیلی قوی باشه ولی به هر حال من نمی تونم ازش کپی بگیرم. از دوستان خواهش می کنم یه راه حلی به ما بدن. لطفا خیلی زود فوریه.
در ضمن سی دری رام من Asus 40x هست و رایترم TDK. با سی دی رام ایمیج گرفتم , چون رایتر در موقع خوندن و یا ایمیج گرفتن سی دی ها رو می شکونه. چند روز پیش یه سی دی توش شکست و ده هزار تومن ریختم تو حلقو مش تا درست شد. :angry:
خواهش می کنم زودتر بهم جواب بدید.
یه چیز دیگه چطوری می تونم بفهمم ایمیجی که از سی دی گرفتم سالم ویا روی سی دی رایت می شه یا نه. یعنی یه طوری آزمایشش کنم؟
ممنون که وقت گذاشتید. منتظر می مونم....
نقل قول:
نوشته شده توسط didar
آقاي گل
براي كپي كردن سي دي ات از
BlindWrite Suite 5
استفاده كن تضمين مي دم كه مثل فرفره كپي ش كنه.خودم 4تا قفل روي يك سي دي تعبيه كردم ولي بلايند رايت بدون خم بر ابرو آوردن كپي اش كرد.اين در حالي بود كه حتي كلان و نرو و الكوحول تو رايت اش فتيله پيچ شدند.
مي دوني به نظرم بلايند خداس.بهترين كژي برداري خام رو انجام مي ده
براي تهيه اش هم يا تو نت سرچ كن يا توي پايتخت
1900 سي دي كه من خريدمه.اگه خيلي مشكل پيدا كردي بگو برات آپ لودش كنم كه ورش داري.
سئوال آخرت هم بايد بگم اگه سي دي ات مثل بچه آدم باشه بهترين برنامه
CDRWIn 5
هست كه اونم تو سي دي بلايند هست.
اگرم كه قفل هاي مثلاَ حجمي و يا
TOC modified
باشه كه من نتونستم اما شايد با
Daemon Tools
بشه كه امتحان كرد.روش كار ساده اس همه اين برنامه ها يك درايو مجازي مي سازن كه مثل سي دي رفتار مي كنه.
حالا با بلايند كار كن اگر نشد بم خبر بده
یه سی دی دیگه هم سوخت آقا بلبل. :wac:
این برنامه بلیند رایت رو خودم تو سی دی داشتم. البته نسخه 4. نصبش کردم بعد با بلیند رید یه ایمیج گرفتم. بعد وقتی خواستم با بلیند رایتش کنم تو قسمت verification ایمیج ,کامپیوتر هنگ می کرد . وقتی داشت headers سی دی رو چک می کرد هنگ کرد. بعد خواستم بدون انجام این وریفیکشن رایتش کنم که بافر تا 94 درصد پر شد بعد قسمت رایت تا 13 درصد رایت کرد البته این 13 درصد خیلی زود پر شد بعد همه چی متوقف شد به جز ساعت که زمان رایت رو می شمرد. چراغ رایتر زرد شد و چراغ هارد هم خاموش شد. خداییش این برنامه خیلی درپیته چند بار خود به خود و الکی هنگ می کرد....
وقتی سی دی رو هم دراوردم اثری از رایت رو سطح سی دی نبود یعنی همون حالت قبل رو داشت. حالا نمی دونم خراب شده یا نه؟
حالا با قیافه کش اومده و دهن سرویس موندم چکار کنم؟ :worried:
بهر حال من باز هم منتظر نظرات دوستان می مونم.....
سلام دوست عزیز
به نظرم شما با کلون ایمیج بگیر با کلون هم رایتش کن ولی با سرعت های پایین مثل12یا10منم یه سی دی این طوری داشتم که با10رایتش کردم
البته اگه میخوای بدونی رو سیدی اجرامیشه یا نه روی سی دی rwرایتش کن
انشاالله که مشکلت حل بشه
نقل قول:
نوشته شده توسط didar
واقعا متاسفم
ولي اين طوري كه گفتي احتمالاَ بلايند رايت اصلا به مرحله رايت نرسيده پس سي دي ات شايد سالم باشه
اما هنوز پيشنهاد م بلايند رايت 5 هست.اما اگه نشده
Deamon
رو هم امتحان كن.
موفق باشي و معذرت مي خوام كه نتونسنم كمك كنم
خوب حالا که داشتی از BlindWrite استفاده میکردی از نسخه 5 اون که بهتر و قویتر هستش استفاده میکردی تا نتیجه بهتری بگیری
با نسخه های قدیمی کلان سی دی یه امتحانش کن
لینکش تو همین انجمن هم هست
بالا خره موفق شدم این سی دی ضایع رو رایت کنم. :thumbsup: این کار رو با نسخه 2.8 کلون انجام دادم. طبق توصیه دوستان اول از همون سایتی که تو همین تاپیک معرفی شده این نسخه رو دانلود کردم بعد با سرعت خیلی پایین 2x ازش ایمیج گرفتم ودر آخر با سرعت 10x هم رایت شد. نمی دونید وقتی سی دی رو تو سی دی رام گذاشتم و اتو رانش اومد بالا چقدر خوشحال شدم آخه بد جوری گیر این سی دی بودم. اینو مدیون همه شما دوستان عزیز هستم.
zitanix و iran118 ازتوصیه ای که کردید ممنون خیلی بهم کمک کرد.Soda خان من از این بلایند رایت 5 هم استفاده کردم ولی از 4 خیلی ضعیفتر بود. البته رابط گرافیکیش بهتر از 4 بود ولی هیچ کدوم کمکم نکردند.
در ضمن کینگ دنی جان معذرت خواهیت منو بیشتر ناراحت کرد. :sad: بابا این حرفا چیه می زنی یه سی دی ارزشش رو نداره فدای سرت . من بیشتر , از اینکه به بن بست خوردم ناراحت شدم تا سوختن سی دی. شما هم یه پیشنهاد به من دادید برا کمک من هم استفاده کردم حالا نشد این دیگه معذرت خواهی نداره. در ضمن اون سی دی هم همونطور که حدس زده بودی سالم بود و روش رایت کردم. به هر حال ازت خیلی ممنونم .
از همه دوستان متشکر که واقعا کارمو راه انداختید و باید بگم که آخریشید... ;)
با سلام
2.
كسي درج 2 رو رايت كرده؟
.................................................. ...........................