نقل قول:کد:http://wiki.ubuntu-ir.org/DialupModemHowto
Printable View
نقل قول:کد:http://wiki.ubuntu-ir.org/DialupModemHowto
ببخشید دوستان من تا به حال لینوکس کار نکردم ولی میخوام اونو نصب کنم و استفاده کنم ولی سوالات زیادی برام پیش اومده لطفا راهنمایی کنید :
1-توزیع که اینقدر صحبتش میشه چیه ؟
2-من برای شروع کار چه ورژنی از لینوکس رو بگیرم و چطوری نصبش کنم ؟ من الان xp , vista رو سیستم دارم .مشکلی نداره همه رو باهم داشته باشم ؟
شما میتونید از نسخه LIVE که نیاز به نصب نداره استفاده کنید ...نقل قول:
میشه یه کم بیشتر توضیح بدید . چرا نیاز به نصب نداره ؟نقل قول:
دوست عزیز میشه بگید کجا باید رجیستر کنیم ؟نقل قول:
دوست من شما به آدرس زیر برو :نقل قول:
و همینجا هم رجیستر کن و هم با وارد شدن به اوون سی دی رو سفارش بده.کد:https://shipit.ubuntu.com/login
البته اگر توان دانلود دارید بهتر دانلود کنید و این امکان رو برای دوستانی که امکان دانلود ندارند بگذارید.
ممنون:11:
خب لایو هست یعنی سی دی رو میزارید و با سی دی بوت میکنید و میاد بالا ...یه کم بیشتر طول میکشه تا لود بشه اما خیلی راحت میشه باهاش کار کرد ...نقل قول:
توی همون سایت باید ubuntu pc edition رو بزنید و اول یه اکانت بسازید و بعد سفارش بدید ..همه آدرسها و سفارش رو هم باید به انگلیسی بنویسید ...نقل قول:
من هم خودم سفارش دادم برام فرستادند ....
آقا من یه سوال دارم در مورد این fstab
من یه پارتیشن به هاردم اضافه کردم با فایل سیستم ex3 حالا چطور اون رو به fstab اضافه کنم؟
و این uuid ها چی هستن؟
این رو هم بگم که اینطور جمله ای به ته فایل اضافه کردم ولی بهم جواب نداد:
کد:/dev/sda5 /home/ISO ext3 relatime 0 2
UUID یک رشته شامل عدد و حرف هست که هسته لینوکس به ابزارهای ذخیره سازی مثل هارد دیسک و پارتیشن ها اختصاص میده. بعد از فرمت کردن یک پارتیشن, uuid هم تغییر می کنه.نقل قول:
برای پیدا کردن uuid پارتیشن جدید دستور زیر را اجرا کنید:
کد:su
vol_id -u /dev/sda5
یک فولدر در مسیر دلخواه بساز تا پارتیشن جدید رو در آن mount کنی. به عنوان مثال :
کد:/media/sda5
این دوخط رو به فایل fstab اضافه کن :
کد:# /dev/sda5
UUID=? /media/sda5 ext3 relatime 0 2
به جای علامت سوال مقدار uuid مربوط به پارتیشن جدید رو که از دستور قبل بدست آوردی قرار بده.
توجه کنید یک خط خالی در انتهای فایل fstab وجود داشته باشه.
حالا یکبار سیستم رو ریست کنید.
مرسی حسین جون.نقل قول:
راستی یه سوال دیگه. برای پارتیشن های fat32 و ntfs ویندوز، این ارقام و تنظیمات چطور باید باشه؟
اینجا برای پارتیشن های ویندوزی همه چیز رو توضیح داده:
)کد:http://gentoo-wiki.com/HOWTO_Mount_MS_Windows_partitions_(FAT,NTFS
یه سوال :2::2:
اطلاعات فارسی در مورد یه توزیع رو از کجا باید گیر آورد ؟؟
برای توزیع پارسیکس :نقل قول:
کد:http://parsix.org
برای ریکاور کردن فایل های پاک شده راهی هست؟ برنامه ای وجود داره؟
بله. وجود داره:نقل قول:
کد:sudo apt-get install testdisk
سلام...
برای خیلی از کاربران هنگام کار با دستورات مربوط به هارد دیسک سوالاتی از این دست که فرق بین hda و یا hdb چی هست در زیر یک مقایسه ساده ولی بسیار کاربردی توضیح دادم:
master primary dev/hda/
slave primary dev/hdb/
master secandary dev/hdc/
slave secandary dev/hdd
و عبارت sd هم نشانگر نوع SATA هست
دوستان من یکی دو ماهه با لینوکس کار میکنم (اوبونتو - فدرا)و هر چی ازش بلدم حاصل ور رفتن های خودم هست!
چند تا سوال داشتم: (فقط سوتی چیزی دادم به بزرگواری خودتون ببخشید!)
mount کردن دقیقاً یعنی چی؟
codec ها چی اند؟
با gprs هم میشه با لینوکس رفت نت؟
نقل قول:
در حد دانسته های خودم توضیح می دهم :
1. Mount کردن به معنای نصب کردن ، شناساندن و ملحق کردن است . مثلا شما وقتی یک پارتیشن را مونت می کنید ، در واقع آن را نصب می کنید و به لینوکس می شناسانید .
2. اما در باره ی Codec : ویکی پدیا می گوید : کدک عبارت است از وسیله یا برنامه ای که می تواند یک دیتای دیجیتالی را رمز گذاری / رمزگشایی کند . البته این تعریف کلاسیک است و امروزه در نت ، کدک به قطعات کوچکی از برنامه گفته می شود که با نصب آن بر روی یک پلیر خاص ، امکان دیدن یا شنیدن فرمت خاصی برای شما فراهم می شود . به عنوان مثال ، شما با نصب کدک Divx می توانید فایل های دارای پسوند Avi یا Dvx و یا Xvid را ببینید .
3. تا جایی که بنده اطلاع دارم ، پروتکل GPRS ویژه ی موبایل است و استفاده از آن در پی سی تنها در صورتی امکان پذیر خواهد بود که موبایل شما قابلیت عمل کردن به عنوان مودم را داشته باشد ( این خصوصیت را در P990 دیده ام ) اما در باره ی تنظیمات دقیقش اطلاعی ندارم .
دوستان ببخشید پست اشتباهی دادم....معذرت میخوام
ازونجائي که پست رو هم نمیشه پاک کرد در تکمیل جواب سرامیک عزیز:
۱.مونت کردن به معنی سوار کردن هست. نحوه ارتباط و نگاه لینوکس (و کلا خانواده یونیکس) به مسئله ورودی خروجی خیلی جالبتر و زیباتر از ویندوزه شما توی ویندوز به سخت افزاهاتون به شکل محصولات یک شرکت معظم که باید بابتش پولی داده باشین نگاه میکنین مدام درایورهاش به رختون کشیده میشه و ده تا توافقنامه EULA و سه تا Certificate باید رد کنید.(یا قبلا واسه تون زحمت کشیده باشن رد کرده باشن.)
ولی توی لینوکس به صخت افزار مثل یه فایل برخورد میشه حالا شما یه وقت یه متن رو یا یه کد رو به یه فایل درون هاردتون میفرستید یه وقت یه جریان استاندارد رو مثل همون قبلی واسه یه فایل دیگه که در واقع به یک سخت افزار نگاشته شده میفرستین در حالت ایده آل اینه که شما مثلا یه متن رو یه بار توی یه فایل توی دسکتاب میفرستین یه بار این متن رو میفرستین به فایل /dev/ttys0 که مودمتون میشه میفرستین توی این سیستم عاملها سخت افزارها مثل یک فایل اند حالا تصورشون بکنین که این امکان نوشتن روی فایل (و در واقع سخت افزار) رو با برنامه نویسی و لوله کردن داده ها و دادن خروجی این دستور به وردی این و انتقال و.... حلقه و...همه رو باهم توی ترمینال میتونیم ترکیب کنیم و این چه اختیاری به کاربر میده......
و در نهایت شما به سوار کردن سخت افزار یا پیاده کردن اون در واقع سخت افزار رو به اون فایله که توی پوشه /dev هست وصل میکنین (به تعبیری میشه گفت اینجوریه)
بقیه موارد هم دوستمون کامل توضیح دادن.
واقعا تاپیک بیخودیه اصلا بدرد نمیخوره!!!
دوست عزیز این چه حرفیهنقل قول:
لطفا پستتون رو ویرایش کنید
اگه تاپیک شما بسته میشه فقط بخاطر اینه که هر سوال مربوط به هر توزیع در تاپیک خودش پرسیده بشه
و قصد خاصی نیست
دوستان هم برای این تاپیک زحمت کشیدند ....
سلام
من در حال تحقیق برای نصب و استفاده از Linux هستم!
بیشتر با نرم افزارهای الکترونیکی سرو کار دارم
میخواستم بدونم امکان نصب برنامه هایی مثل Protell Dxp و Orcad
در Linux وجود داره؟؟؟(مثلا با شبیه ساز یا........)
توسط wine امکان پذیر هستنقل قول:
وکد:http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=5406&iTestingId=17883
کد:http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=1150&iTestingId=15524
والا من با پروتوث کار می کنم. با همین wine که تونستم نصبش کنمنقل قول:
ممنون از توجه شما
2 تا سوال داشتم!!
1- عملکرد برنامه wine در توزیع های مختلف فرق میکنه ؟؟( protellTest Results:fedora و ubunto :orcad Test
2-دیسک زنده KNOPPIX_V5.3.1 ارزش دانلود داره اگه نه از کجا بگیرم ؟؟؟(4.5 gbyte):18:
در مورد سوال دوم عرض شود که شما چرا پارسیکس رو نمی گیری که مبتنی بر ناپیکسه و ایرانیه؟نقل قول:
ناپیکس توضیع قدرتمند و نسبتا مشهوریه ولی من استفاده از اوبونتو رو پیشنهاد می کنم. البته همچین تو ظاهر نباید با هم فرق کنن. هر دو مبتنی بر دبیان هستن و هر دو از gnome برای مدیریت گرافیکی بهره می برن و کلا خیلی به هم شبیه هستن. اما محبوبیت و جامعه ی کاربری و در نتیجه پشتیبانی اوبونتو بیشتره.
سلام دوستان
من يه سري اطلاعات متني ساده تو لينوكس دارم
ولي نمي تونم روسي دي رايت كنم دوبار سي دي روسوزوندم
فلش مموريمو نميشناسه
موبايلمم نمي شناسه
فلاپيم خرابه
وصل اينترنت هم نمي تونم بشم
مي شه طريقه خروج اطلاعات رواز لينوكس فدورا رو براساس رايت سي دي يا شناسايي فلش ويا وصل شدن به اينترنت به من توضيح بديد
ممنون واين لينك مشخات كامل سيستمم رونشون مي ده
کد:http://rapidshare.com/files/127038136/Desktop.rar.html
می شه بفرمایین از چه نسخه ای از فدورا استفاده می کنید؟ این مشکلات خیلی عجیب به نظر میان!نقل قول:
فدوراي نه استفاده مي كنم شايد سيستم اين دستگاههارومي شناسه ومن بلد نيستم ازش استفاده كنمنقل قول:
من يه مبتدي بيشترنيستم
بعید می دونم فدورای 9 نتونه فلش رو بشناسه یا رایت رو پشتیبانی نکنه. چطور متوجه شدین که فلش رو نمی شناسه؟نقل قول:
تو قسمت سخت افزارها مشخصات usbبود ولي هيچ كجا نتونستم فلش روپيداكنم
شايدميشناسه ومن بلدنيستم
اگه شناسايي مي كنه كجا بايد برم وبازش كنم؟
فلشم توين موس2گيگه
اول این که با دستور lsusb می تونی usb ها رو چک کنی. اما فلش رو وصل کن و برو تو Computer احتمالا اونجا می بینی درایو فلش رو. البته اگه نبود بگو تا با یه دستور اطمینان پیدا کنیم که فلش رو نشناخته.نقل قول:
كجابرم؟؟/
ماي كامپيوتركه نداره محيط gnume خانه داره اونجا هم چيزي نيست
نتيجه اين دستوري كه شما داديد اين بود
#lsusb
bus 003 device 001:id 0000:0000
bus 002 device 001:id 0000:0000
bus 001 device 001:id 0000:0000
فایل منیجر ( nautilus ) یا همون پوشه خانگی ( home ) رو اجرا کن و به مسیر زیر برو ( در نوار آدرس بار مسیر زیر رو تایپ کن ! ) :نقل قول:
کد:/media
اونجا باید درایو مربوط به فلش مموری رو ببینی !
مرسي از لطفتون ول اصلا اين دستور قابل اجرا نبود وپيغام خطاي زير رومي داد ومن علاوه بر دستور زير يه بار homeرو پاك كردم ويه بار پارميس جواب نداشت
couln't find "/home/parmis/media" please chek the spelling and try again
به اين مفهوم كه دستور ناشناخته است وبعداز چك كردن درستي املاش دوباره امتحان كنيد
دوست عزیز مسیر رو اشتباهی رفتید. من گفتم برید به media ...نقل قول:
------------
این دستور رو اجرا کنید :
کد:nautilus /media