سرویس پینگ رو عیر فعال کردم چون فعلا نیاز ندارم و کمتر بازی می کنم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرویس پینگ رو عیر فعال کردم چون فعلا نیاز ندارم و کمتر بازی می کنم!
دوستان من دم عید اینترنتم تموم شد و قرار بود مسافرت بریم،به خاطر همین سرعت کم گرفتم که الکی حیف نشه.ولی مسافرت نرفتیم و اینم حجمش داره تموم میشه:))
به نظرتون زنگ بزنم اینو منقضی میکنن که سرعت بالاتر بگیرم؟
من دیده بان نت 8 مگ دارم
کیفیت عالی نیست ولی اونقدری هم که دیگه دوستان میگن بد نیست و نسبت به اوایل که ازشون سرویس داشتم بهبود پیدا کرده
چن تا تست:
شما بنظرم الکی سرویستون رو منقضی نکننقل قول:
یه دیدی جت بخر رو سرویس فعلیت 1397 گیگ حجم اضافه میکنه + افزایش سرعت تا 8 مگابیت
لینکشو لطف میکنی ؟تو سایتش ندیدم همچین چیزی!نقل قول:
تو پنل هستنقل قول:
قسمت خرید سرویس یه گزینه دیدی جت داره
نقل قول:دیگه چجوری باید عالی باشه ؟
فقط پینگ داخلی باید بهتر شه که اونم اگر بزاره رو حالت fast ،نصف میشه!
مال من بعد از سه هفته همچنان عالی مثل روز اول بدون افت.
خوب شد گفتید مرسینقل قول:
من گرفتم این سرویس رو ولی سرعت رو باید زنگ بزنید بگید،ظهر زنگ زدم یکی برداشت معلوم بود خیلی بلد نیست و نتونست سرعتمو تنظیم کنه.
ولی الان زنگ زدم دستش درد نکنه رو ۱۲مگابیت بست،سرعت دانلودم ۱.۳مگابایته.
بعد از سه هفته استفاده همچنان عالی و مثل روز اول
سرور داخلینقل قول:
واقعا دیدی سنگ تموم گذاشته امیدوارم بتونه همینجوری ادامه بده . مناطق تحت پوشش از اون داتک با اون بزرگی بیشتره.
نقل قول:اره دقیقا!
من قبل اینکه بیام اصلا فکرشم نمی تونستم بکنم انقدر خوب باشه گفتم شاید تو چندتا مرکز 16 میده بی خیال بقیه مراکزه ولی سرعتش کاملا تضمینی هست یعنی وقتی 8 مگ میفروشه واقعا 8 میده!
اون پیشگامان با اون همه ادعاش که میگه من بزرگترین شبکه رو تو ایران دارم نتونست تو مرکز ما 16 بده! 16 چیه اصن 8 مگم نبود!
بعد یه سری ترول نوب میان اینجا الکی دروع میگن طرف سرویسش 1 مگه میاد میگه نخرید من کندی داشتم! تاسف باره!
نهایتا کیفیت خط منطقه به منطقه با فاصله از dslam و تعداد کاربران فرق میکنهنقل قول:
نقل قول:نه!
منظورم چیز دیگه ای بود!
یه سری چون خودشون مشکل داشتن دوس دارن طوری جلوه بدن که انگار همه مشکل دارن!
من دفاعی ندارم از این شرکت ، ولی به کسی که میاد اینجا دائم آه و ناله می کنه و الکی میگه که مشکل داره واقعا باید شک کرد!
اگر مشکل باشه باید اکثرا مشکل داشته باشن پس چرا ندارن ؟
فقط که مرکز مخابراتی نیست!
طرف براش خوب نبوده یا خودش مشکل داشته تا اینجا برای من قابل قبوله، ولی اینکه من هر پستی بزارم بیاد یه چرتی بنویسه و من رو هم منشن کنه این دیگه یه چیز دیگه میشه!
من یک هفته ای میشه از دیده بان اینترنت گرفتم ، نسبت به جای قبلیم (های وب) خیلی بهتره. تازه فهمیدیدم که های وب چه کلاه گشادی سرمون گذاشته بود. (های وب تو بهترین حالت اش ۶ مگ سرعت میداد ، تو ساعت شلوغی هم تا ۳ مگ پایین میومد ، جدیدا هم اصلا سرویس حجم بالا نمیفروختن و مجبورت میکردن که اون نیتروهای مسخرشون رو با قیمت بالاتر بخری.)نقل قول:
این چندتا تست دانلود تک کانکشن از سرور های خارجی هست ، اینترنتم ۸ مگ هست.
تست سرور ها از سایت vultr هست ، این هم لینک تست فایل ها : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت تک کانکشن فرانکفورت ، آلمان
تست سرعت تک کانکشن پاریس ، فرانسه
تست سرعت لندن ، انگلستان
تست سرعت امستردام ، هلند
تست سرعت نیویورک ، امریکا
ترافیک باقیمانده بعد از 15 روز استفاده!
شاتل فقط 375 گیگ میده که با مصرف من الان باید موقع شارژ دوباره باشه!
کیفیت هم هیچی از شاتل کم نداره!
نظر دارم تابستان بیام دیدبان, طرح قدیم یه ساله با آسیاتک تا شهریور دارم...فعلا از 4G شبانه رایگان استفاده میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خواهشا تست ها به این صورت باشه ساعت و تاریخ توی عکس ها باشه
نقل قول:نقل قول:چقدر اینجا جنگ و دعوا هست :n02::n02:نقل قول:
من تنها مشکلم با دیده بان پینگش بود اونم الان زنگ زدم حل شد و پینگ داخلیم اومد پایین
الان واقعا بنظرم هیچ مشکلی نداره:n31:
اینم تست با شرایطی که گفتین
سلام
دیده بان و داتک و پیشگامان در تعرفه های غیر حجمی واقعا سنگ تمام گذاشتن مخصوصا دیده بان که از همون اول تعرفه های عالی ارائه کرد کاری که شرکتهای پر ادعای مثل شاتل و اسیاتک و صبانت و... نتونستن انجام بدن یعنی نخواستن که انجام بدن چون طمع بهشون اجازه نمیده یه مقدار از سود کلانی که میبرن کم بشه
المان
هلند
اوهایو
لس انجلس
ژاپن
سیدنی
-------------
من به راحتی تو یوتیوب ویدیو ها رو روی 4K استریم می کنم بدون لحظه ای مکس
داتک فقط سه شهر پوشش میدهنقل قول:
پیشگامان نصف ایران را پوشش نمیده
به شاتل که نمیرسه ولی بدک نیستنقل قول:
آقا یه جوون مرد پیدا شه یه تست ساعت ۹ شب به بعد از گیت هاب تک کانشکن برای ما بگیره خوبه مثلا این : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از کارمندان شاتل هستید که اینقدر روی شاتل تعصب دارید؟ :n02:نقل قول:
توی تاپیکش که دارن میگن سرعتش مشکل داره و ضمنا به مدیریت شاتل دارند انتقاد میکنن
حجم هم اینقدر کم میده که توی همون هفته اول حجمت تموم میشه. الان دقیقا نکته مثبتش چیه؟ :n27:
شاتل بهتره از عکس های میشه فهمیدنقل قول:
شاتل هزار برابر دیده بان کاربر داره حالا چند نفر ناراحت باشن
اگه شاتل بده دیده بان زور نمیزنه ازش پورت کرایه کنه
خدمت شمانقل قول:
ساعت 9 و ربع از لینک خود شما
سلامنقل قول:
نه بابا این بنده خدا رفیقه منه و همسایه هستیم .
از بس 2 نفره شرکت عوض کردیم دیگه میدونیم وضعیت شرکتا رو
اون رفیقمم دیده بان داشت 2 ماه پیش من رفتم یوزنت
حجم زیاد میدن ولی کیفیت خیلی بد بود .
تک کانکشن خیلی مهمه و پینگ
من چون ps4 بازی میکنم خیلی واسم مهم بود . یوز نت گرفتم . اکسین نت گرفتم . پارس گرفتم . صبانت . فناوا . لقمان . اسیاتک ( البته اسیاتک الان خیلی خوب شده و پینگ 80 میده ، واسه همسایمون گرفتم )
همه رو تو 2 ماه گرفتم ولی متاسفانه هیچکدوم به پایداری شاتل نبودن
البته شاتل هم اگر بد بشه 100 درصد عوض میکنیم
کاش تست نمی گذاشتی .......نقل قول:
من خودم هنوز یک ماه و نیم از قراردادم با شاتل مونده و قضیه "پایداری شاتل" که فرمودین رو قبول دارم ولی 175 گیگ حجمی که توی سرویس 8 مگابیت میده برای بازی و دانلود فیلم و سریال و انیمه و موزیک و وب گردی بنظرم کافی نیست.نقل قول:
ضمن اینکه به آدم زور میاد که یکی داره یک ترا میده و اون یکی نمیاد حداقل 350 گیگ (حدود یک سوم) اون حجم رو بده.
منم به پینگ و گیم اهمیت میدم ولی با دانلود هم سر و کار دارم. اگه شاتل 350 گیگ میداد عمرا به دیده بان نمی رفتم ولی حالا که حجم کمی میده مجبورم دیده بان برم.
ما سی دی کلوپ داریم تازه 175 گیگ زیاد میاد :n04:نقل قول:
من خوده دیده بان بهم گفت تخلیه کن تا بزودی پورت شاتل بگیرم اوضاع بهتر بشه
من دوستان زیادی دارم در سراسر ایران که از دیده بان تخلیه کردن برای مشکلاتی که داشت
نمی دونم چه نوع استفاده ای از اینترنت دارید ولی هر جوری که حساب میکنم میبینم غیرممکنه که 175 گیگ زیاد بیاد. :n31: دم به دقیقه داره فیلم و بازی و سریال و انیمه و موزیک ویدیو عرضه میشه. یک توضیح کامل بدید که چه فایل هایی هر ماه دانلود میکنید :n02:نقل قول:
فیلم ها که الان بعید میدونم کسی 4K Remux نگیره که حجمش از 30 تا 70 گیگه. یعنی من اگه در هر ماه فقط یک ریماکس 4K بگیرم حدود یک چهارم حجم دانلودم برای اون ماه مصرف میشه!
مگه اینکه شما تلویزیون 4K نداری که اون یه بحث دیگه است. :n27:
حتی اگه فرض کنیم که تلویزیون شما فول اچ دی است باز هم برای یه فیلم 1080p با کیفیت معقول باید حدود 14 تا 20 گیگ حجم اختصاص بدی.
تازه این مثال ها فقط برای موضوع فیلم بودند!
حجم بازی ها رو هم خودتون مسلما خبر دارین و احتیاجی نیست من بگم که حجم عادی برای یه بازی معمولی 30 گیگه. (حالا امثال بازی هایی مثل Gears of War 4 به کنار که 100 گیگ هستن) :n05:
بعدش به موضوع انیمه میرسیم.
توی ترکر انیمه بایتس دم به دقیقه داره انیمه آپلود میشه! کاربر معمولی هم که باشی حداقل باید هر روز یکیش رو بتونی دانلود کنی که حجماش حدود 15 تا 20 گیگه.
موزیک با کیفیت FLAC و موزیک ویدیو ProRes اصلی و انکود شده از روی ProRes با فرمت mkv هم هست که میانگین حجمشون یک گیگه.
این مواردی که گفتم فقط مال بخش دانلود بودند و خواستم بدونید که 175 گیگ واقعا کمه و بخش گیمینگ رو نگفتم.
من باش درامد دارم اگه الکی بخواهم هی دانلود کنم پاک کنم که که نشد وگر نه ماهی 5000 گیگ هم کمه :n10:نقل قول:
نمیدونم شاید شما ده تا هارد 8tbدارید که شاتل جوابگو تون نیست
خب چه کاره چرا خودتو الاف adsl کردی با 4g+همراه اول یا ایرانسل که سرعتش ده برابر adslهست بگیر اذیت نشو
جان خودت اینقدر شاتل شاتل نکن که مفتشم گرونه !:n34: من قبل از عید ثبت نام کردم . گداگشنه تر و بد بخت تر و طمع کارتر از این شرکت ندیدم . همون اول 15 هزار تومن به زور برای هزینه نصب گرفته . بهش میگم بعداز 8 سال ADSL داشتن بلدم یه مودم رو تنظیم کنم میگه اگه خودتون تنظیم کردید از ماه بعدتون کم میشه .حالا اومدیم من نخواستم ماه بعد تمدید کنم باید دو برابر اون پول رو هزینه تلفن بدم تا 15 هزار رو برگردونن ؟ تو فاکتور خرید زده عوارض شهرداری !! و 2310 تومن از من گرفته ! شاتل مثل مخابرات داره کوچه و خیابون رو حفاری میکنه تا سیم و کافو نصب کنه ؟ دقیقا این عوارض رو واسه چی به شهرداری میده ؟! اصلا گیرم که داره عوارض میده به کاربر چه ربطی داره ؟ درسته این پول هیچی نیست ولی عملا دزدی محسوب میشه چون هیچ قانونی برای گرفتنش نیست و بعداز عوض کردن کلی شرکت میدونم هیچ شرکت دیگه ای هم این پول رو نمیگیره حتی برادران دزدمون در مخابرات !نقل قول:
برای من فاکتور زده هزینه SMS ! برای من هنوز یه پیامک هم نیومده بعد این هزینه چی رو میخواد . یه شرکت از اون سر دنیا برات پیامک میزنه ولی هیچی بابتش نمیگیره بعد این بدبخت ها برای یه پیامک اتمام سرویس میخوان جیبت رو بزنن در صورتی که همین پیامک رو بقیه شرکت ها هم میزنن ولی بدون هزینه . حالا اگه سرویسشون هم چیزی بود باز آدم نمی سوخت . 8مگ خریدم و خطم رو بیشتر از 9 مگ بسته شده ولی تک کانکشن خارجی در بهترین حالت به 500 کیلوبایت میرسه یه ویدیو 1080 بدون لگ تو یوتیوب نمیشه نگاه کرد (با سنگ شکنی که رو vps خودم تو آمستردام ساختم) . تو مرکز ما دیده بان سرویس نمیده ولی تو مرکز دیگه شهر که یکی از دوستام از دیده بان داره پینگ اون و من یکی هست. این بود کیفیتی که این همه سنگش رو به سینه میزننین ؟ اگه چند ماهه یا یک ساله هم تمدید کنی هم که ترافیک کل دوره رو یک جا بهت نمیدن و ماه به ماه میدن و هرچی رو هم مصرف نکردی میسوزونن ! این که هیچ فرقی با فشفشه های یک ساله سابق های وب نداره !
تنها مزیتی که تو شاتل دیدم پشتیبانیش بود که باعث میشه بی خیال مشکلات بشی و به ازدواج فکر کنی !:n08:البته جدا از شوخی با پشتیبانی دیده بان هم که تماس گرفتم(برای تنظیم خط دوستم) به اندازه شاتل خوب بودن و با احترام حرف میزدن .
دیدبان برا ما حجم خورها عالیه, کاری با دنگ و فنگ و پینگ ندارم
میخوام روزی 10 یا 15 گیگ دانلود و ستریمینگ بکنم و همین
هرچه ارزونتر بهتر, فعلا شهرمون دیدبان بیهترینه. اگر تهران بودم داتک میگرفتم
عزیز دل اگه امکانش هست آدرس جاهایی که موزیک ویدیو ها و خصوصا انیمه ها رو میگیری رو بهم بده .اون هایی که کیفیت بالا میزارن رو .نقل قول:
رفیق من واسم فرقی ندارد ده ساله سروکارم با نت هست کلی شرکت عوض کردم اگه به دزدی باشه همه دزدن توی این مملکت :n27:نقل قول:
من اگه دیده بان خوب بود چه دلیلی داشت تخلیه زدم ؟؟؟!!!
شما زنگ بزن دیده بان اقای سلطانی بگو مشکل خوزستان و بوشهر چیه بهت میگه ...
اسم منو بیار حامد از اهواز مرکز مخابراتی علامه .....یادش میاد
رییس دیده بان اقای برومند فر زنگ گفت بزودی پورت شاتل را جایگزیت اسیا تک میکنیم :n02::n02:
این شرکت فعلا نتش از پیشگامان هست پورتش اسیا تک ایا حرفه ای هست ؟؟؟؟؟؟؟!!