خیر، SINR نسبت سیگنال به نویز (کیفیت سیگنال) است.نقل قول:
منظور از قدرت دریافتی نهایی RSRP هست.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
خیر، SINR نسبت سیگنال به نویز (کیفیت سیگنال) است.نقل قول:
منظور از قدرت دریافتی نهایی RSRP هست.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
درود
دوستان گول قیمت 215 تومنی این مودم در جشنواره رو نخورید چون بسته 6 ماهه 100 گیگی 50 هزار تومنی برای این مودم رو فعال نمیکنند و باید جداگانه به قیمت 190 هزار تومن بخرید یعنی خیلی واضحه که قیمت مودم 215 تومنی جشنواره با بسته 6 ماهه همون قیمت داخل سایت ایرانسل در میاد ... 40 درصد تخفیف این مودم فقط گول زدن مردم هست ... مطمئن هستم این مودم برای ایرانسل 150 هزار تومن هم در نیومده که داره این قیمت میده ....
اقا دمت گرم اینجوری بهش نگاه نکرده بودم
حالا سوال منم ثبت نام کردم امروز زنگ زد گفت بسته 4.5 گیگ داره 100 نمیشه به نظر شماخود مودم نمیارزه 215؟
چندتا از دوستان بنده هم ثبت نام کردند ولی وقتی فهمیدن که بسته 100 گیگی رو نمیدن کنسل کردند ... من باشم 215 به این مودم پول نمیدم نهایتا این مودم 150 بیشتر نمی ارزهنقل قول:
Gp2101 چی ؟ اون میارزه؟
بله میرزه منتها گیرندگی و فرستندگی مودمtk2510بهترهنقل قول:
دوستان عزیز و گرامی
شما میتونید این مودم (TFi60) رو در جشنواره به قیمت ۲۱۵ هزار تومان بخرید و بسته ی ۱۰۰ گیگ ۶ ماهه به قیمت ۵۰ هزار تومان رو هم روش فعال کنید.
فقط باید حواستون به یه چیزی باشه:
کارت ملی خودتون رو به پیکی که میاره مودم رو تحویل میده ندید ، نه خودشو نشون بدید،نه عکسشو و نه کپیش!
من کارت ملی رو به پیک ندادم ، سپس بلافاصله به کمک دوست عزیز و گرانقدر soheilsh مشخصات مودم و سیم کارت رو دادم و ایشون برام بسته ۱۰۰ گیگی رو هم فعال کردند روی سیم کارت.
بعد از این که فعال شد، عکس کارت ملی رو برای yello تلگرام کردم
خلاصه که حواستون باشه
-------
آنتن دهیش در FDD قویتر از مودم های FDD دیگه هست.
دوست عزیز اگربه پیک کپی کارت ملی ندیم مودم و تحویل نمیده کهنقل قول:
چرا تحویل میده.فقط باید بگید اینجا نیست کارت ملیمنقل قول:
شما برید براتون تلگرام میکنم تا ۱ ساعت
خیلیم اصرار کرد میتونید یه مدرک شناسایی دیگه برای تحویل نشون بدید
ونمایشگاه یه کپی ازم گرفتننقل قول:
حالا اقا سهیل این کارو برای منم میکنه یا برای شما این کار و کرد؟
نقل قول:من که اونجا چیزی ندادمنقل قول:
ضمن اینکه به محض تحویل میتونین اقدام کنید
اقا سهیل برای همه میکنن اینکارو
کار خیلی خاصی نیست و فکر کنم تمام نمایندگان انجام بدن
ولی ایشون شخص بسیار محترمی هستن و ترجیح دادم بسپرم دست ایشون
شرمنده یه سوال دیگه 50تومن و به اقاسهیل باید بدیم؟
دشمنت شرمندهنقل قول:
بله کارت به کارت میکنیم براشون
پس شنبه میرم دنبالش
گفت حضوری هم میتونی بیایی بگیری میدون ونک
شماره اقا سهلیل و بی زحمت لطف میکنید؟
داداش خود مودم ارزش ۲۱۵ت داره به نظرت؟نقل قول:
ارزش نداره ولی چون بازار ایران را چین فبضه کرده ارزش ملی مضاعف داره
خوب چکاری هست کپی ندیدم یکی دیگه فعال کنهنقل قول:
مگه اقا سهیل مجانی اینکارو میکنه یا سودی تو اینکار براش داره
برید صفحه اول این موضوع،روی عکس ها کانال تلگرامشون رو نوشتن،ازونجا شماره تماس رو بردارید(قرار دادن شماره تماس فکر کنم خلاف قوانین انجمن باشه)نقل قول:
بله نسبت به مودمی مثل GP-2101 ارزشش رو داره.ضمن اینکه خب FDD هم داره.نقل قول:
سرعت من در یک جای ثابت،چه در حالت TDD نسبت به مودم GP-2101 و چه در FDD نسبت به مودم های FDD دیگه بیشتره با این مودم.
بنابراین به نظر من ارزشش رو داشت.حالا شاید دوستان نظر دیگری داشته باشند.
بله میتونید بدید جای دیگه هم فعال کنهنقل قول:
در مورد آقا سهیل هم خیر ایشون ریالی بابت فعال سازی نگرفتن (من ایشون رو نمیشناختم،آشنای ایشون هم نیستم)
شما اگر کارت ملی رو به خود شرکت یا پیکیشون بدید بسته 6 ماهه 100 گیگ رو براتون فعال نمیکنند ! شما میتونید به هرنماینده دیگه بدید فعال کنه ،نقل قول:
به من زنگ زدن برای تحویل، با احتساب پیک ۲۶۱۹۰۰ ریختم به حساب، گفتن ۱۰۰ گیگ هم روش فعال میشه،موقع تحویل کارت ملی رو بدم یا نه؟
از شما پول پیک هم نگرفتهنقل قول:
سلام خدمت دوستان.
من فایل فریم ویر این مودم رو پیدا کردم اما موقع فلش زدن ارور میده.
کسی نظری راجبه طریقه فلش زدن نداره؟
رو این مودم کسی انتن استفاده کرده ؟
من کردم فقط برای FDD جواب میده اونم اصلا هیچی . مثل خود کشور چین یه چیز مسخره
بعد یه سوال دیگه پشت این مودم دو تا پورت sma هست جفتش برای fdd هست یا یکیش خالی میمونه ?نقل قول:
نقل قول:
فقط برای FDD هست . TDD را به به اندازه یه ارزن تقویت نمیکنه. رو یکیش نوشته main رو اون یکی dvi یه هم چین چیزی
سلام دوستان برنامه LTE Watch برای اندروید هست؟ چون من ویندوز 7 دارم نتونستم نصب کنم. یا برنامه مشابهش هست؟ چون من مودم CA60 دارم میخواستم تغییر فرکانسش بدم
- - - Updated - - -
سلام دوستان برنامه LTE Watch برای اندروید هست؟ چون من ویندوز 7 دارم نتونستم نصب کنم. یا برنامه مشابهش هست؟ چون من مودم CA60 دارم میخواستم تغییر فرکانسش بدم
Lte watch چجوری کار میکنه؟ یکی میشه نحوه کارشون بگه ؟؟
Sent from my VIBEUI X using Tapatalk
مثل اینکه مدل اصلی مودم TF-i60 اینه (Huawei B612s-25d)
مشخصات فنی
وزن 430 گرم اندازه ها 240*155*78 میلی متر سرعت وای فای 300 مگابیت بر ثانیه سرعت دانلود LTE FDD : 300 Mbit/s
LTE TDD : 220 Mbit/s
DC-HSPA+ : 42 Mbit/s
HSPA+ : 28 Mbit/s
HSPA : 14.4 Mbit/sسرعت آپلود LTE FDD : 50 Mbit/s
LTE TDD : 10 Mbit/s
DC-HSPA+: 5.76 Mbit/s
HSPA+ : 5.76 Mbit/s
HSPA : 5.76 Mbit/s
تعداد کاربر همزمان wifi 32 نفر عملکرد دستگاه LTE ROUTER سیستم ارتباطی LTE(4G cat6) , UMTS , GSM پشتیبانی از شبکه های اینترنت 4G , LTE (FDD – TDD) , GSM , 3G , Edge پورت USB ندارد درگاه LAN دارد (3 عدد + 1 پورت LAN/WAN) درگاه RJ11 دارد استاندارد وای فای 802.11b / g / n آنتن خارجی دارد (2 عدد) نوع آنتن 4*4 MIMO نشانگر LED دارد صفحه نمایش ندارد باتری ندارد پشتیبانی از sms دارد نرم افزار HiLink دارد
بله اين مدل انلاك يا همون فريمور اصلي هواوي هست احتمال داره اين مدل مشكلات مدل ايرانسل رو نداشته باشه چون ايرانسل اومده فريمور سفارشي خودش رو نصب كرده رو اين مدل.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
اگه اون اصلیه بیاد میشه از فریمور اون رو tf-i60 استفاده کرد که انلاک بشه?نقل قول:
این مودم که همینجوری زیاد ارزشی نداره لااقل اگر انلاک بشه باز یه مقدار قابل تحمل تر میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت IDH بزودی مودم رومیزی HUAWEI B612s-25d رو برای فروش می زاره که هم FDD و هم باند های TD_LTE رو پشتیبانی میکنه .
دانلود کاتالوگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدرد نمیخوره چون ایرانسل مک تمام مودمای td خودشو داخل یه دیتابیس گذاشته و خارج از این لیست مودم رو شبکه TD فعال نمیشهنقل قول:
در پاسخ دوستی که گفته بود این مودم از مودمهای دیگه بهتره!
باید بگم که بنا به تجربه من مودم TD-i40خیلی آنتن دهی و stablity اش از tf-i60 خیلی بهتره
با سلام خدمت دوستان من امروز این مودم رو گرفتم البته ی مودم دی لینک DWR-953 هم دارم که سیم کارت td روش انداختم انتن نداد
حالا میخوام فریمور اصلی خود هووایی رو نصب کنم میشه و راهی هست ؟اگر مودم خوبی نیست ردش کنم بره ممنون میشم راهنمایی کنن دوستان با تجربه
موچکرم
اینم تست سرعت با IDM و مشخصات دستگاه و سیگنال و ...
axgig.com/images/13765412007481441593.jpg
axgig.com/images/77994116044300347197.jpg
چقدر واسه مودم پول دادی؟نقل قول:
با ۱۰۰ گیگ نت و دو سیم کارتش شد ۴۱۰نقل قول:
نقل قول:
سلام این برنامه تنظیم خاصی داره؟ برای من کار نمیکنه. لطفا یه آموزش مختصر و مفید بدید تا دوستان تازه وارد هم بتونن استفاده کنن.
اتفاقا منم همین مشکل رو دارم و سوال منم بود وقتی برنامه رو باز میکنم هی بسته میشه و میگه تو ستینگ رو تنظیم کن یکی از دوستان وارد ی توضیح کاملی بدن اگر برنامه اندروید هم داره بگن که نصب کنیم با تشکرنقل قول: