ای جانم لوکاکو!:n20:نقل قول:
خداییش تو بحث قیافه ها کونامی جای هیچ حرفی باقی نذاشته!
Printable View
ای جانم لوکاکو!:n20:نقل قول:
خداییش تو بحث قیافه ها کونامی جای هیچ حرفی باقی نذاشته!
ویدیوی B/R ) Bleacher Report ) از اسکن سه بعدی بازیکنان آرسنال برای PES2018 . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . 7MB
تیم سازنده بازی از انتشار آپدیتی (Patch) در مورد سویچ بین بازیکن ها در بازی خبر داد .! بعد انتشار بازی بعضی کاربران از مشکل سویچ بین بازیکنان ها گله داشتند.
WOW !!!!نقل قول:
واقعا فیفا باید بیاد یاد بگیره با اون اسکنای به حساب سه بعدیش :n23:
پیشنهاد میکنم حتما این ویدیوی کوتاه رو دانلود کنید و یکی از جزییات عالی گیم پلی بازی رو ببینید. :n04::n02::n33: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . 4MB
تو حالت آنلاین هم این ویرایش ها باقی می مونن یا فقط تو آفلاین نمایش داده میشن ؟نقل قول:
لیست افسانه ها (Legends) که دربخش My Club بازی حضور خواهند داشت (تایید نشده).
سلام والا نمی دونم من نسخه کرک شده رو بازی می کنم که ابدا به شبکه کونامی نمی ذاره متصل بشمنقل قول:
بعضی پچ ها در حالت آنلاین هم براشون مشکلی نیست و میتونید بازی کنید . تو توضیحات پچ های معتبر و معروف توضیحاتی راجع به اینکه آیا در حالت آنلاین هم جواب میده یا نه داده میشه .نقل قول:
چهره آپدیت شده برخی بازیکنان که طی Data Pack 1.0 بازی منتشر میشود . تاریخ انتشار Data Pack 1.0 هنوز مشخص نیست .به کیفیت ساخت چهره ها توجه کنید . :n01:
طراجی لباس ها (Kit) به بهترین نحو ممکن انجام میشه و به کوچکترین جزییات توجه می کنن . لباس های تیم هارو بهتر از تیم سازنده بازی می سازن . :n02:
اپدیت واسه اسما و لوگو نیومده؟ رونی هنوز تو منچستره :n35::n13:
آپدیت های جزیی و ساده همون روزهای اول انتشار بازی منتشر شدن اما هنوز پچ های معتبر و معروف مثل PTE منتشر نشدن .نقل قول:
این هم یک پچ با مشخصات زیر که میتونین دانلود کنین.
محتوای مخفی:
Usain Bolt افسانه ای در بخش My Club بازی .
بعد از شایعات فراوان به طور رسمی تیم AC Milan به عنوان همکار و شریک تجاری PES2018 معرفی شد . در همین زمینه تریلری کوتاه منتشر شد .
PES2018 AC Milan Partner Trailer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . 16MB . 1080P
+نقل قول:
چهره آپدیت شده برخی بازیکنان که طی Data Pack 1.0 بازی منتشر میشود . تاریخ انتشار Data Pack 1.0 هنوز مشخص نیست . به کیفیت ساخت چهره ها توجه کنید .
توضیحات انگلیسیشو رو کامل نفهمیدم میشه بگید دقیقا چکارش کنم؟نقل قول:
دوست عزیز شما باید بری تو قسمت تنظیمات edit personal data و گزینهnext player Indicatorرو غیر فعال کنی مشکلتون حل میشهنقل قول:
من بازی رو هنوز ندارم .نقل قول:
هم اکنون تور رایگان بازی ویژه کودکان با همکاری KONAMI UK و کانون طرفدارن محلی باشگاه لیورپول ( Red Neighbours ) در محل ورزشگاه آنفیلد در جریان است .
سلام به تمامی دوستان
یه گلایه دارم ازاتون قبلا تو این فروم لینک دانلود بازی قرار میگرفت اما الان هیچی دوستانی که بازی رو دان کردن یه لطفی کنن حداقل لینک بزارن تا بقیه راحت دانلود کنند
سلام دوست عزیز اینم لینک دانلودنقل قول:
کد:http://www.----------.com/game/pro-evolution-soccer-2018/
منون دوست عزیز جای نقطه چین چی بزارمنقل قول:
به انگلیسی بنویس دانلودهانقل قول:
download+ha
علامت + رو نزار اینجوری نوشتم که متوجه بشی چون اگه پشت سر هم می نوشتم باز --------- می شد :n02:
نقل قول:
Wijnaldum و Flanagan دو بازیکن تیم فوتبال لیورپول میهمان ویژه این مراسم بودند .
برای دیدن در اندازه واقعی کلیک کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چهره آپدیت شده برخی بازیکنان که طی Data Pack 1.0 بازی منتشر میشود . تاریخ انتشار Data Pack 1.0 هنوز مشخص نیست .
بر اساس قوانین کپی رایت و قوانین مربوط به آن بعد از انتشار جدیدترین آپدیت بازی دیگرتتو های نیمار در PES2018 وجود نخواهد داشت چون باشگاه پاریس سنت ژرمن به صورت انحصاری با بازی FIFA18 قرارداد دارد.!
دوستان کسی از تکنولوژی Nvidia Ansel استفاده کرده و عکس از محیط بازی گرفته ؟!
تغییر حالت مو بازیکنان در طول بازی ! :n05::n04:
ویدیویی کوتاه از PES2018 که مدتی پیش در حاشیه مسابقات قوتبال DanaCUP به نمایش و تست عمومی در اومد . موقع بازی چه هیجانی دارن:n02:یاد دوران نوجوانی خودم افتادم. :n14:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . 23MB. 720P . 1:40
تصاویر بسیار زیبا از PES2018 نسخه PC که توسط تکنولوژی انحصاری NVIDIA Ansel از محیط بازی گرفته شده است . برای اطلاع بیشتر در مورد این تکنولوژی و کارت هایی که از این تکنولوژی پشتیبانی می کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون از طراحان لباس (Kit) برای تیم های بدون لیسانس هستن .:n33::n02:
دوستان من بازی برام استاپ ورکینگ میده ویندوزم 8 هست و تمامی پیش نیاز ها هم نصبه
کسی روی ویندوز 8 اجرا کرده ؟
چکار کنم ؟
بازی فعلا با این لگ افتضاح و بدون لایسنس قابل تحمل نیست
منتظر آپدیتی از کونامی هستیم و یه پچ خوب!:n33:
پیشنهاد میکنم نه فقط برای این بازی برای همه بازی های جدید که میاد Windows 10 رو نصب کن چون بازی های جدید همه بر اساس این نسخه بهینه شدن و تو اجرای بازی های جدید مشکلی نداری اما نسخه های قبلی ویندوز مشکلاتی برای اجرا بازی ها دارن .نقل قول:
و اینکه درایور کارت گرافیک رو به آخرین نسخه به روز زسانی کن .
طبق اعلام رسمی گروه معتبر PTE Patch اولین پچ این گروه بین 5 تا 7 اکتبر (13 تا 15 مهر) منتشر خواهد شد.
کامپیوتر من فیفارو گرافیک فول راحت اجرا میکنه واسه pes همه گزینه ها اوکی داده ولی تو بازی لگ داره حتی گرافیکو رو LOW میزارم! چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو game setting بازی میشه حالت low گزاشت..
الان همچی اوکی هست چرا روون نیست؟ نمیشه کاری کرد؟
این کارت گرافیک قوی تره یا قبلی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]