من بدون گارانتي از شيراز گرفتم ٤٣٥٠نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
من بدون گارانتي از شيراز گرفتم ٤٣٥٠نقل قول:
مشکل نشت نور اصلا نداری یا کم هست ؟ ولی احتملا باید باشه چون تو همه ال ای دی ها هست مال منم بصورت هاله هست سامونگ 7980نقل قول:
تو چراغ خاموش هنوز تست نكردمنقل قول:
تست ميكنم امشب ب دوستان اطلاع ميدم
بفرماييد دوستان
اينم مشكل نشت نور با Sony X850D
اما اين نكته رو هم بگم كه اين مشكل توي دوربين موبايل انگار اغراق ميشه
با چشم واقعي نشت نور خيلي كمتر از اسن عمس ديده ميشه و بايد حساس باشي تا متوجهش بشي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این مشکل نشت نور تو تمام تلویزیونها هست تو صفحه تمام مشکی اگه یک نوشته سفید بیاد دور تا دورش یا یک هاله سفید ایجاد میشه
بعضی از دوستان میگن آزار دهندست آخه مگه صفحه سیاه میشینید نگاه میکنید که آزار دهنده باشه؟!!!
من تو یه مغازه که تقریبا تمام مدلهای جدید رو داشت تو صفحه مشکی نگاه کردم همه مدلها چه سونی چه الجی و سامسونگ داشتن
حتی مدل جدید سونی که فکر کنم x930 بود
والا من تو اتاق تاریک و روشن باهاش فیلم نگاه کردم هیچ جای صفحه نشتی نور ندارم
این همه حساس نشید این تلویزیون حرف نداره هرکی میخواد بخره بخره با این وضعیت ارز روز به روز داره میره بالاتر
وا
آقای smtaba کجا تشریف دارید؟؟ شما گفتید مشکل حل میشه اما هنوز نظری ندادید من به شدت گیرم و یه مقدار عجله دارم ببینم شما چه راه حلی دارید لطفا جواب بدید . ممنون
واسه من فقط همون گوشه راست هستنقل قول:
شمام X850D داري ؟نقل قول:
نه سامسونگ js7980
هب اون پنل va هستنقل قول:
البته من گفتم با چشم عادي اين نشت نور خيلي كمرنگ هستو مشخص نيست ... تا وقتي كه با دوربين موبايل ازش عكس بگيري [emoji3]
بازم به دوستان میگم این نشت نور مار خود کمپانیه اینجوری بیندده بیشتر جذب فیلم میشه به نمونه یگ لوگو توی تصوریر مشکی میاد پایین سمت راست یا چپ حاله نوری دیده میشه ابن بنظر من ازار دهنده نیست این به بینده اعلام میکند که تصویر لگو تو تاریکی بازتاب داره که یکجوری احساس قدرت hdr تلویزیون نشون میده من طبق تست های گرفتم اگه این مورد ها باشه مشکل از tv نیست مار کمپانیه اگه حاله نور درصفحه رنگی دیده بشه مشکل از ماژور تلویزیون ما چیز جالبی از این تلویزیون دیدم HDR پر قدرتی که داره بیننده میخ کوب میکنه وسازگار با کنسول های بازی حالا دوستان خودتون تست کنید ببیند هر کدوم نظر بدید من مشکلی ندارم باهاش چون میدونم مار خود کمپانیه
این قابلیت HDR رو تو کنسول PS4 چطور میشه ازش بهره برد و حسش کرد ؟ ممکنه یکم توضیح بدید . کنسول PS4 تو اتاق پسرم هست و تا حالا به UH850 وصل نکردم ببینم کیفیتش با این TV چطور میشه .
سلامنقل قول:
مبارک باشه
اگر می تونید یک ریو از این مدل اینجا ارائه بدین. ممنون
اول باید کنسول شما اخرین اپدیت باشه دوم برید به قسمت sond scren واونجا رزولیشن بزید اخرین حدش سوم باید تو منوی تلویزیون گزینهHDMI ULTERA HD باید سوکت پورت hdmi تو فعالش کنی تاتلویزون از قابلیت HDR بهرمند بشه تنها بازی های گه HDR خوبی تا الان با تلئویزیون هماهنگ هست اول UNCHARTED 4 -INFAMOS FRIS LIGHT -BATEL1 حالا خودت تست کنی میبینی کیفیت HDR شاهکاره مثال دربارش بزنم نور خورشید وقتی تو بازی میتابه انگار دار واقعن به چشمت میخوره وضوح فوقلاده اینا همش اثر HDRنقل قول:
قابلیت hdr چیه و چه کاربردی داره ؟
توی فیلمها هم استفاده میشه؟
حتما داری شوخی میکنی دوست عزیز!HDR برا نمایش بهتر جزئیاته چه ربطی به این مشکل داره؟نقل قول:
نیازی به کابل HDMI ورژن 2 نداره برای فعال شدن قابلیت HDR ؟نقل قول:
خیر
Sent from my SM-N930F using Tapatalk
نه نیازی نداره ولی اگه فریم برات مهمه کابل HDMI 2 نیازهنقل قول:
سلام به همه
آقا من کل تاپیک رو خوندم ...
پولم به X850D نمیرسه، اگر ه می رسید ترجیح میدادم EG910 بگیرم!
چشمم از UH8500 میترسه و حوصله اعصاب خوردی نشت نور رو ندارم !
با این حساب بهتر نیست سراغ W800C برم و که حداقل 300 تومن هم از ال جی ارزون تره ؟!!!! :n36:
من نمیدونم قضیه نشت نور تو این مدل رو چرا اینقدر بزرگش کردن ؟ چند تا عکس تو تاریکی مطلق و شرایط تصویری مختلف تو صفحات قبل گذاشتم اگه لازم باشه بازم عکس میگیرم میفرستم ، هرچند من چندین بار گفتم دوستانی که این مشکل رو دارند عکس بگیرن بفرستند ولی بروی خودشون نیاوردند .
من w800c دارم اگه 4k بودن برات مهم نیست توصیه میکنم حتما این مدل رو بگیرنقل قول:
سلام،دوستان برای مدلهای سری UH850-TA آخرین ورژن منتشر شده،همون 04.30.06 هست و ورژنهای جدیدتر 65 و90 که تو سایت ال جی اومده برای سریهای UH850-ZA هستند.
برای ترکیه هم سری ZA هست.نمیدونم تفاوتی باهم دارن این سریها یا نه ! ولی آپدیت به اون ورژنها ریسکه و ممکنه مشکلی پیش بیاد.
دوستان عزیز
به عنوان یه عکاس توصه میکنم برای عکس گرفتن از صفحه تلویزیون، دوربین گوشی باید روی حالت دستی باشه و وضعیت نوردهی روی حداقل 2- باشه ... بعد از عکس هم حتماً اون رو با چیزی که با چشم خودتون از تلویزیون میبینید مقایسه کنید تا امکان خطای عکس نسبت به واقعیت به حداقل برسه ... بسم الله، دوستان چند تا عکس بزارن ببینیم بالاخره اینو بگیریم یا بریم سراغ X850D :n01: منتظرییم هان !!!! :n02:
فکر نکنم تا حالا کسی به اندازه من از تصویر این تلویزیون تو حالتهای مختلف عکس گرفته باشه و قرار داده باشه ، من نمیدونم چرا دوستان از گرفتن عکس و قرار دادنش اینقدر کوتاهی میکنند و انجام نمیدن .
بله ، دستت درد نکنه .... ولی یه چند تایی هم اونجوری که عرض کردم، بگیر :n13:
دوربین گوشی رو نگاه کردم حالت دستی نداشت و خیلی جزئیات زیادی نداشت ، حالا بازم بیشتر بررسی میکنم
سلام دوستان این UH850 بهش میشه سافت کم یا حداقل KEY BISS زد ؟
چون شبکه 3 کد بیس داره
بعضیا رو دیدم OSCAM روو سامسونگ زدن
خلاصه که اطلاعاتی دارید بدید
عزیزان من نشت نور این تلویزیون رو در شرایط مختلف بررسی کردم ماکزیمم این نشت وقتیه که صفحه کاملا مشکیه و تصویر کوچیک دیگه ای تو این صفحه مشکی هست مثل مکان نمای کنترل مجیک که وقتی تو صفحه کاملن مشکی حرکت میدید کاملن متوجه میشید . این نشت نور واسه نور بک لایت این تی وی هست وچون بک لایت این تی وی به صورت منطقه ای روشن میشه و چون پنل نازکه هر جا که این بک لایت به صورت منطقه ای روشن میشه هاله ای از نور هم از پنل رد میشه به طور مثال وقتی مکان نمای موس رو حرکت میدید یه منطقه به صورت عمودی همراه مکان نما جابه جا میشه که این منطقه عودی از بالا تا پایین تصویر هاله ای از نور داه که با تغییر جهت مکان نما این منطقه هم جابه جا میشه فقط گفتم باید تصویر کاملن سیاه باشه تو تصویر کاملن سیاه هر تصویر کوچیک حتی یک تکستم باشه یه منطقه عمودی اطراف تکس این هاله نور مشخصه در فرصت مناسب تصاویر حالت های مختلف نشت نور رو براتون میزارم.
به نظر من همه ال ای دی ها منطقا باید کمی ازین نشت نور رو بخاطر منطقه ای بودن بک لایت و کم بودن ضخامت پنل داشته باشن اگه میخواید این نشت نور اصلن وجود نداشته باشه فقط و فقط پنلamoled بخاطر اینکه بک لایت منطقه ای ندارن و خود پیکسل ها نور تولید میکنن این معضل نشت نور رو هم ندارن و فقط و فقط عمق مشکی واقعی رو عرضه میکنن
اين هاله ي سفيد ك همه LED ها دارن فقط مختص اين مدل خاص نيست كهنقل قول:
از مانيتو ها گرفته تا تمام تي وي هاي LCD با بك لايت LED
دقیقا همینطوره من تو پستهای قبلی عکس از اخرین سری 2016 سامسونگ ks8000 و سونی x9300 گزاشتم ک همین مشکل هست چارش اولد هست ک هنوز تو بازار نیست اگر هم باشه قیمتش خیلی گرونهنقل قول:
سلام.یه مطلبی و عرض کنم خدمت دوستان.در حال حاضر قیمت سایز 55 اینچ این ست بالای 4 میلیون تومانه و ببخشید برای خیلیا پول مفت بدست نمیاد که بخوان بگن مثلا نشت نور باعث جذاب شدن پنل میشه!!!پس بریم بخریم!.خواهشم اینه کسانی که اطلاعات فنی کافی در مورد این مسائل ندارن نظری هم ندن چون خیلیها به امید همین نظرات میرن و 4تومن پول بی زبون و خرج میکنن متوجه میشن که ست قبلیشون با 2میلیون اختلاف قیمت تصویر عمومی بهتری میداد!.این مشکلات هم مختص این تلویزیون یا حتی این محصول نیست.من قصد خرید جهیزیه دارم و باور کنید خرید یه یخچال یا ماشین لباسشویی خوب دردسر کمتری از تلویزون نداره!! مثلا ماشین f14 سامسونگ خیلی ازش تعریف میشه ولی دوستم اونو خریده و اسیر شده! یا حتی مدلهای 2016 ال جی که direct drive هم هستن الزاما از مدلهای تسمه ای بهتر نیستند.پس خواهش میکنم رو خریدتون تعصب نداشته باشید و عادلانه و منصفانه نقد کنید.uh850 با تمام نواقصش یکی از بهترین خریدها در ایرانه و اکثر خریدارها هم ازش راضی هستند اما دلیل نمیشه که نقص یک محصول کلا کتمان بشه و حتی در مواردی ازش به عنوان یک آپشن یاد بشه.من خودم تلویزون با پنل va دارم و وقتی میرم خونه ی برادرم و شب فیلم تماشا میکنم واقعا از کنتراست پایین la6200 ال جی رنج میبرم اما زاویه ی دید بسیار بسیار خوبی داره.تلویزیون خودم زاویه دید خیلی محدودی داره و فقط از روبرو تصویرش بهتره.
در نهایت این قضیه نشت نور با لوکال دیمینگ برطرف میشه اما باید با عواقب روشن کردن این آپشن هم کنار اومد.ممنون
دوست عزیزی که فرمودی js7980 پنل va هست
شما از کجا مطمئن هستید که اون پنل va هست؟؟؟.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نگاه بهش بندازین.کنتراست 770
تغییر نامهای سامسونگ کاملا هوشمندانه هست و گاهی اوقات در ایران سری 6 و بجای سری 7 و یا حتی 8 میندازن به ملت!!
حالا چه اجباری هست بشینید تو اتاق تاریک تلوزیون تماشا کنید ک پدر چشمتون در میاره
ممکنه عواقب روشن کردن لوکال دیمینگ رو بفرمایید ؟؟نقل قول:
ای بابا برید خدا رو شکر کنید تلویزیونتون سالمه و ازش استفاذه میکنید من چی بگم که هنوز تلویزیونم رو نتونستم درست کنم . تو رو خدا دست از سر نشت نور بردارید به خدا این موضوع اینقدر مهم نیست یعنی به نظر من اصلا مهم نیست کسانی که اینقدر حساس هستند خوب صد تا ایراد از وسایل اطرافشون در میارن و کلا زندگیشون جهنم میشه که.
یعنی انقدر نشت نور سفید مشخصه و اذیت کنندست ؟؟نقل قول:
برا کسی اذیت کنندست که بخواد صفحه مشکی ببینه بخدا من که چیزی ندیدمنقل قول:
من فقط موقعه ای این نور سفید رو دیدم که صفحه تمام مشکی باشه و یک نوشته یا آرم روشن توش باشه و اطراف اون نوشته یا هرچی یه هاله روشن نمایان میشه
حالا من موندم این کجاش اذیت کنندست:n04:
برا کسی اذیت کنندست که بخواد صفحه مشکی ببینه بخدا من که چیزی ندیدمنقل قول:
من فقط موقعه ای این نور سفید رو دیدم که صفحه تمام مشکی باشه و یک نوشته یا آرم روشن توش باشه و اطراف اون نوشته یا هرچی یه هاله روشن نمایان میشه
حالا من موندم این کجاش اذیت کنندست:n04:
Version_04.30.65
Version_04.30.90
اخرین ورژن Version_04.30.95 2017
بدون مشکل قابل ابدیت اگه خواستید لینک دانلود بزارم
ضمنا دوستمون که تلوزیونش به مشکل بر خورده : یکی از فایل ها را دانلود پس از اکستراک یک پوشه LG_DVT روی فلش ایجاد سپس تلویزیون روشن پس از چند ثانیه ok
شاید مشکل حل شود