روی مودم ca60 ایرانسل و netgear 790s امتحان کردیم
که روی ca60 تاثیر بیشتری داشت
(این طور که تحقیق کردم مثل اینکه آنتن مدل w435 چند مدل داره و اونی که داخلش از فیبر مدار چاپی استفاده شده گیرندگی بهتری داره)
Printable View
روی مودم ca60 ایرانسل و netgear 790s امتحان کردیم
که روی ca60 تاثیر بیشتری داشت
(این طور که تحقیق کردم مثل اینکه آنتن مدل w435 چند مدل داره و اونی که داخلش از فیبر مدار چاپی استفاده شده گیرندگی بهتری داره)
سلام دوستان
میخواستم ازتون بپرسم بهترین آنتن برا ca60 4.5g ایرانسل چی هست؟
ممنون
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
با سلام سال نو بر همگی مبارک علی الخصوص میران وکاربران پی سی ووردی عزیز
همونطور که همه عزیزان می دونید کانکتور CRC9 وTS5 هردو یکسان هستند ودربازار نایاب هستند واگر هم پیدا بشه با قیمت های نامعقول وکیفیت پایین،حالا به مناسبت سال نو یه عیدی دارم .........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
با سلام سال نو بر همگی مبارک علی الخصوص مدیران وکاربران پی سی ووردی عزیز
همونطور که همه عزیزان می دونید کانکتور CRC9 وTS5 هردو یکسان هستند ودربازار نایاب هستند واگر هم پیدا بشه با قیمت های نامعقول وکیفیت پایین،حالا به مناسبت سال نو یه عیدی دارم .........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کانکتور CRC9 یا TS5 دست ساز با کیفیت عالی وقیمت تمام شده خیلی کم ......:n04::n06::n19:
کاملا استاندارد، کارایی وکیفیت صد درصد تضمینی ،به تعداد نامحدود.....!!!!!!!!!!!!!!!!!:n19:
یه سوال !!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا میشه از دیش ماهواره و LNB برای دریافت اینترنت 4g استفاده کرد؟:n13:
:n13:
سلام دوستان وقت بخیر
سوالم اینه که آنتن لگاریتمی چطور هست؟ (همینا که شکل مثلث افقی هستند)
نسبت به آنتن پنلی و یاگی
با تشکر
خیر نمیشه. سیستم فرکانسی متفاوتهنقل قول:
سلام انتن خوبی هست البته من امتحان نکردمنقل قول:
بله شکلش مثل مثلث هست
کلا تمام انتن ها بستگی به شرایط شما داره و اینکه پهنای باند دکل خیلی مهمه
این که 4خط انتن بده اما سرعت پایین باشه باز همون مشکل پهنای باند هستش
سلام
آیا کسی از دوستان هست که ازین آنتن:
yon.ir/oNUdJ
استفاده کرده باشه یا کلا نظرتون نسبت بهش چیه آیا ارزش خرید داره؟من توی خونه یک خط آنتن دارم ولی بیرون خونه آنتن پره میخوام این رو با 3372 ایرانسل استفاده کنم ممنون
سلام دوستان
به نظر شما برای مودم Huawei E8372 چه آنتنی بگیرم؟
من یدونه آنتن 35dbi از راستین بازار گرفتم که تو سرعت زیاد تاثیری نداشت و فقط 5 مگ سرعتشو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتر کرد
یعنی سرعت 12 مگ منو 17 کرد ولی با دانلود منیجر تغییری تو سرعت نداشت:n36:
اینم داخل آنتنی که از راستین خریدم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
و مدلی که سایت نوین فون داره
و نمونه ای که در سایت های خارجی هست
دوستانی که تونستن انتن بسازن و نتیجه گرفتن راهنمایی کنن
سلام دوستانمن مودمHuawei E8372 دارم و این نتیجه تست انتن دهیم بود تو اتاق و روی پشت بام خانه حالا من درست نمیدونم کدوم از این اطلاعت باید کمتر باشه یا زیادتر بهتره . لطفا راهنمایی کنید که کدوم اعداد باید چطور باشه و روی پشت بام تغیری کرده سیگنال ؟ و ارزش داره انتن بخرم و چه انتنی مناسبه تشکر
تست اتاق
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست روی بام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
تست پشت بامت عالیه
اعداد سبز یعنی عالی
انتن بخری بزاری روی پشت بام ارزش داره
ممنون از پاسختون دوست عزیز الان که تست کردم روی بام بیشترین سرعت روی 30مگابیت میومد در اسپیدتست یعنی نهایت پهنای باند انتن ایرانسل اینجا همینه؟
سلام دوستان
بنده یک عدد مودم E3372 دارم و انتن مربعی راستین هم خریدم که کانکتور ts9 داره و با انبردست فشردم که داخل بره
خونه ما با دکل یک کوچه فاصله داره و sinr هم اصولا روی 22 هستش
فقط نمیدونم چرا سرعت تو speed تست 22 مگ هست و تو idm 4.5
مشکلی تو کارم نیست؟ اخه دوستان خیلی سرعت های بالاتر گرفتند
نقل قول:اسپیدتست برحسب مگابیت هست و IDM بر حسب مگابایت .نقل قول:
فقط نمیدونم چرا سرعت تو speed تست 22 مگ هست و تو idm 4.5
فک کنم بد نوشتم ، اون چرا برای هر دو اسپید هستش و دلیلش رو بخاطر sinr پرسیدمنقل قول:
چون 22 هست و دوستان با همین ریت اسپید های خیلی بالا گرفتن:n40:
دوستان کیفیت سیگنال من همش بین 17 و 19 و 20 متغیرهنقل قول:
چرا؟
میشه افزایشش داد؟
سرعتی که اینترنت موبایل میده به خیلی عوامل بستگی داره و خیلی متغیره. شما باند 7 رو هم امتحان کنید شاید سرعت بیشتری بگیریدنقل قول:
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
کیفیت سیگنال خوبی دارید. میشه افزایشش داد با جابجایی آنتن ولی بالای 20 عالی حساب میشه و خیلی ارزش دردسر نداره. این نوسان بین 17 تا 20 هم طبیعیه و کلا SINR پارامتر ثابتی نیستنقل قول:
سلامنقل قول:
عرض کردم که بنده مودم e3372 دارم
ولی نمیدونم چرا با این sinr به قول شما عالی و سیگنال-59 dbm چرا سرعتم کمتر از دوستانه؟
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
سلام . منم عرض کردم که سرعت اینترنت موبایل تنها به کیفیت سیگنال بستگی نداره و به عواملی از جمله تعداد کاربران منطقه، پهنای باند دکل و غیره بستگی داره. واینکه باند 7 با فرکانس 2600 مگاهرتز رو هم امتحان کنید احتمالا سرعت بیشتری بگیرید چون پهنای باند بیشتری داره. با تغییر Firmware مودم 3372 میتونید باند رو عوض کنید. خود بنده چند ماه پیش آنتن دست ساز درست کردم و با همین مودم سرعت 70 مگابیت گرفتم اما الان سرعتم به 50 مگابیت هم نمیرسه در بهترین حالت چون وضعیت فرق کرده و تعداد کاربران بیشتر شده.نقل قول:
سلامنقل قول:
مطمئن هستین 4g ایرانسل باند 7 رو پشتیبانی میکنه؟
چون رفتم رو باند 7 کلا رفت رو 3g
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
بله ایرانسل باند 3 و باند 7 با فرکانس های 1800 و 2600 مگاهرتز رو داره. توی قسمت تنظیمات شبکه رو تنظیم کنید روی Lte only و از لیست پایینش فقط باند 7 رو تیک بزنید. الان دسترسی به سیستم ندارم ولی اگه پیدا نکردین اسکرین میگیرم میزارم براتون بعدانقل قول:
سلام
از کجا بفهمیم دکل مخابراتی از چه فرکانسی استفاده میکنه که انتن همون فرکانس رو بسازیم؟
سلام
کسی هست راهنمایی کنه
منم می خوام از این انتن های quad بسازم
چنتا سوال
1- آیا باید قسمت شیلد کابل به رفلکتور لحیم شود؟
2_ مختصات و نقشه ساخت برای باند 1800 رو از کجا بیارم؟
3_ با کابل کواکسیال معمولی تلوزیون و لحیم زدن کانکتور مخصوص مودم از نوع ts یا sma و... نمبشه طرح رو اجرا کرد؟
سلام. قسمت شیلد کابل رو به اختیار خودتون میتونید لحیم کنید، من جایی ندیدم از تاثیر مثبت یا منفی اش گفته باشند.نقل قول:
راهنمای ساخت آنتن برای فرکانس 2600 و 1800 تو اینترنت راحت پیدا میشه(به صفحات قبلی تاپیک هم مراجعه کنید لینک و فایل هست). اگه ایرانسل هستید پیشنهاد میکنم برای 2600 آنتن بسازید چون این فرکانس ظرفیت بیشتری داره و سرعت بهتری میتونه بده بهتون.
با کابل تلویزیون این کار رو نکنید بهتره چون اولا کیفیت مناسبی برای این کار نداره و کیفیت سیگنال دریافتی خیلی افت میکنه. دوما اینکه کابل تلوزیون مقاومت بالایی داره معمولا و ممکنه مودم اصلا آنتن شما رو تشخیص نده.
هر چقدر از قطعات با کیفیت تری استفاده کنید، کیفیت سیگنالتون بهتر میشه. آنتن رو میتونید دوباره بسازید و خراب کنید ولی کابل و کانکتور رو جنس خوب بخرید بهتر از هزینه دوباره برای خرید مجدده
همراه اول و رایتل روی فرکانس 1800 نسل چهار ارائه میدن و ایرانسل هم روی 1800 و 2600.نقل قول:
سلام والا مودم رو روی 2600 قرار میدم کلا پیدا نمیکنه نتورکینقل قول:
مشکلی داره؟
اگه همراه اول یا رایتل هستید که مشکلی نیست. اگه ایرانسل هستید ممکنه دکل نزدیک به شما هنوز به فرکانس 2600 مگاهرتز مجهز نشده باشه. البته در نظر داشته باشید که 2600 نسبت به 1800 برد و قدرت نفوذ کمتری داره، یعنی اگه فاصله تون از دکل زیاد باشه احتمال اینکه از محدوده 2600 خارج باشید زیاده.نقل قول:
ویرایش
فروخته شد
بلخره انتن quad رو ساختم
با متریال یه کابل کواکسیال 60 اهمی
کانکتور ts9
صفحه یا همون رفلکتور الومنیومی
سیم مسی به قطر 3 میلیمتری
طول کابل کواکسیال 3 متر
نتیجه
انتن مودم d100 ایرانسل از سه انتن شد چهار و بعضی وقتا فول
شاخص nsr از صفر تا دو در نوسان بود اما الان با کمک انتن از عدد 10 تا 19 متغیر هست
شاخص rssi از 92- شده -79
شاخص rssq از -12 شده - 7
سرعت دانود با منیجر از یک مگ و صد در بهترین حالت به دومگ و چهارصد رسیده
در نهایت از دوستانی که این تاپیک و اموزش رو گذاشتن تشکر می کنم
تبریکنقل قول:
یه عکس هم از انتنتون بزارید ببینیم چی شده
اس ان ار خیلی توی دانلود تاثیر داره
منم مجموعا از انتن های یاگی که خریدم راضیم. مخصوصا اینکه اس ان آر روز به روز بدتر میشه.
دوستان برای مودم 8372 هوآوی چه آنتنی باقیمت مناسب موجود دربازار هست؟
سلام من یه انتن تقویتی برای مودم d100 ایرانسل گرفته بودم که ts9 هست
حالا مودمم رو عوض کردم هواوی گرفتم مدل22 a
که sma هستش حالا میشه یه مبدلی بهش وصل کنم که به این مودم هوواوی که SMA هست وصل کنم یا باید انتن رو عوض کنم
البته بعضی از دوشتان میگن نمیشه لطفا راهنمایی کنید
نمی تونی سیم رو قطع کنی و یدونه سیم با سری sma بهش وصل کنی؟ بررسی کن شاید همچین چیزی بشهنقل قول:
من که بلد نیستم میگن باید لحیم بشه یه کی دیگه شفارش دادم برام بیارن اما اینو بگم اونایی که میخوان بخرم شک نکنن انتن تقویتی خیلی خوبه من به مودم d100 وصل کردم انتن رو گزاشتم بیرون پشت پنجره سرعتم 3 برابر شدهنقل قول:
واقعا چیزه خوبیه گفتم اگه تردید دارین تو خرید انتن شک نکنن و بخرن
نقل قول:
اين انتن ب مودم 8372 مى خوره!؟
لطفا بفرمایید کانکتور انتن چیه؟
وقیمت؟