سلامنقل قول:
چند مگ گرفتید و مگی چند؟
Printable View
سلامنقل قول:
چند مگ گرفتید و مگی چند؟
سلام دوستان توی سرویس های ptp من پرسیدم از پیشگامان میگن توی طرح اختصاصی ما بهتون اون رادیو فرستنده رو به صورت امانی میدیم و شما فقط باید از طرف خودتون یک رادیو تهیه کنید هزینه بسته ptp اختصاصی هم معقول به نظر شما ارزش داره بخریم مخصوصا برای پینگ تایم و این که شرکت های شاتل و اسیاتک باید جدا بخریم وصل کنیم که قیمتش خیییلی بالا تره ....
نقل قول:
شاید p2p نباشه و مولتی پوینت باشه .. اپراتور عقلش نمیرسده گفته رادیو امانی میدیم
من پارس آنلاین داشتم عالیه
شما اختصاصی خریدین از پارس انلاین ؟ حالا فردا باز ازش دوباره میپرسم اما گفت امانی میدیم نمیدونم والانقل قول:
نقل قول:
نه از نماینده پارس آنلاین خریدم ولی اینترنت ش پارس آنلاین بود
حتما بپرس . اون خانمی که تو شرکت گوشی رو ورمیداره هیچی ... حالیش نیست . و بعضی موقع ها راست و دروغ را عمدا یا سهوا قاطی میکنند. که به شما بندازن .
حالا هر شرکتی باشه
سلامنقل قول:
چند گفتن بهتون سرویس رو؟
پهنای باند هست یا وایرلس اشتراکی؟
منظور اپراتور از اختصاصی خرید پهنای باند اختصاصی بوده که میشه به عبارتی حدود هر مگابیت 100 هزار تومن ماهانه (یادم نمیاد دقیق چند بود ولی یه چیزی بین 90 تا 120 تومن بود ماهانه)نقل قول:
اون بسته های اختصاصی که تو وب سایت هست فقط اسمش اختصاصی هست و پهنای باند اختصاصی نیست و در ضمن از دو سال پیش دیگه پیشگامان رادیو امانی نمیده رو این سرویس ها (به خاطر هزینه ها که انقدر رفته بالا دیگه صرفه اقتصادی نداره براشون)
فکر میکنم منظور پیشگامان از اختصاصی که نوشته اینه که میتونن روی اون سرویس p2p بدن به جای p2mpنقل قول:
دوستان از میان این انتن های رادیویی برند میکروتک برای ptmp کدوم ارزش خرید بالایی داره میشه یک راهنمایی بکنید این مدل های lite 5 و lite 5 ac که خود شرکت بهم پیشنهاد کرد خیلی قدیمی بود سال 2013 و این که قیمتشم به قیمت دلاری اصلا نزدیک نبود لطفا راهنمایی کنید دلارم که داره میره بالا باز :mellow:
سلامنقل قول:
ما قبلا LHG5 استفاده کردیم و راضی بودیم ازش
سلام. دوستان کسی از سرویس های اشتراکی یا اختصاصی پیشگامان استفاده میکنه یه مشاوره ای در مورد کیفیت سرویس دهی به من بده ؟
ممنون ...
سلام
دوستان عزیز به جهت افزایش پهنای باندمون و تغییر رادیو وایرلس یک عدد رادیو LHG5 کاملا سالم و کم کارکرد ( حدود 17 روز کارکرد ) بفروش میرسد
کسی لازم داشت اطلاع بده
دوستان اینجا کسی از سرویس PTMP شاتل استفاده کرده؟
کیفیت و سرعتش چجوریاس؟ آپلود و دانلود متقارن میده؟
دوستان که راه اندازی کردن هزینه راه اندازی سرویس خودشون رو هم ذکر بفرمایند
سپاس
هر شرکتی متفاوته سرعتش و کیفیتش ولی چیزی که قطعیه اینه که به درد گیم اصلا نمیخوره، به شدت نوسان پینگ و سرعت خواهی داشت در طول روز. سرعت هم همینطور بازم بستگی به سرعتی که شرکت میده داره. همچنین کیفیت خط بستگی به فاصله با پاپ سایت شرکت داره.نقل قول:
معمولا هزینش فقط خرید یه رادیو برا خودت هست که الان حداقل 3 میلیون هست.
پیشنهاد میکنم سمت سرویس های شاتل به هیچ نرو.نقل قول:
من سال ۹۷ برای یکی از دوستام سرویس پوینت تو پوینت (نه مولتی) تهیه کردم و یک ماه اول سرویس قابل قبولی بود ولی بعدش به شدت افتضاح شد و هیچ کس هم پاسخگو نبود. به حدی که نتونست نصف ترافیک سرویسش رو استفاده کنه و بعضا حتی سرعت ۱۲۸ کیلوبیت رو هم نداشت. رادیو هر دو طرف رو هم امانی محاسبه کرده بودند که عملا همون رو اگر از شرکت های دیگه سرویس میگیرفتیم با هزینه تقریبا برابر، رادیو مال خودمون میشد! کلی دردسر و دعوا داشت و از آخر رادیو رو بهشون نداد. خیلی پیله بودن که رادیو رو بگیرن گفت اگر دوست دارید ازتون شکایت می کنم، رادیو اون طرف رو هم باید بهم بدید با این سرویس بی کیفیت تون.
خودم هم همون سال ۹۷ از شاتل TD-LTE گرفتم که مجموعا توی حدود ۶ ماه، یک ماه قطعی داشتیم! از آخر هم جمعش کردن و درحالیکه قیمت مودم چندین برابر شده بود، مودم رو پس گرفتن و پول همون روز ثبت نام رو دادند!
به شخصه به هیچ وجه سمت شاتل اونم با این قیمت هاش نمی رم.
از اون موقع به بعد چندجای دیگه هم سرویس وایرلس گرفتیم که هر کدوم بنا به دسترسی و دکل اون اطراف، شرکت ها متفاوت بودند ولی تا الان تجربه آسیاتک، صبانت و پیشگامان اوکی بوده.
آسیاتک و پیشگامان سرعت بالاتری میدن ولی قیمت شون هم بالاتره. صبانت سرعتش خیلی محدود تره ولی قیمتش کمتره
اسیاتک از پیشگامان بهتره ولی کیفیتش خیلی قابل قبول نیست از نظر من باید تو همون منطقه وضعیت رو بررسی کرد .نقل قول:
من خودم الان چند ساله سرویس PTMP شاتل رو دارم برای من که اوکیه ، 40 مگابیت سرعت دانلود میگیرم (40 بیشتر هم لینکم میکشه ولی شاتل دانلود 40 بیشتر نمیده لاکه) و 100 مگابیت آپلود میگیرم .
سرویس PTMP کلا یه سرویسیه که به شرایط محیطی مشتری و نوع تجهیزات استفاده شده بستگی داره بعضی از مشتری ها هستن که توی نقطه ای که هستن به شدت نویز هست و اصلا نمیشه دیتای خوبی گرفت اونجا ،
بحث دوم هم نوع تجهیزات هست که هزچی رادیو بهتری داشته باشی طبعا لینک استیبیل تری داری
دوستان سلام
من میخوام از آسیاتک سرویس بگیرم و ساکن تهران هستم . خواستم تجربه دوستانی را در خصوص آسیاتک بپرسم. برای من سرعت دانلود و آپلود مهم هست . ممنون میشم راهنمایی کنید .
من قبلا داشتم پشتیبانی کاملا صفر یعنی پیگیری میکنن ولی رفع مشکل نمیکنن سرعت اپلود که یادمه متقارن نبود و زیر 10 مگ بود گاهی هم روی 4 مگ محدود میشد ولی سرعت دانلود طبق چیزی بود که میخری و گاهی نوسان و افت سرعت داشت اخرش هم اینقدر سرعت افت کرد که جمعش کردم .پینگش معمولی بود مثل تی دینقل قول:
ممنون ، جایگزینی بهتر وجود نداره براش ؟
خب اول باید ببینی جایی که هستی کدوم سرویس دهنده سرعت بهتری بهت میده ولی من وایرلس رو توصیه نمیکنم فقط tdنقل قول:
لطف کردی، td به نظرت ایرانسل خوبه ؟ نظرت در خصوص سایر ارائه دهنده td چی هست ؟
خواهش میکنمنقل قول:
تی دی رو فعلا فقط ایرانسل و مبین نت ارایه میدن و بقیه فقط رومینگ میکنن روی این دو تا اگه کیفیتشون بدتر نباشه بهتر هم نیست تعرفه هاشون هم اکثرا دو برابر هستن مثلا اسیاتک میاد روی سیم کارتهای ایرانسل لوگوی خودش رو چاپ میکنه و میفروشه .البته اینترنتش فرق داره و ای پی همون اسیاتک رو بهت میده اما از دکل ایرانسل استفاده میکنه و وقتی دکل ایرانسل ترافیک زیادی روش باشه تو از هر زیرمجموعه ای که سرویس بگیری چون روی همون دکل هست سرعتش یکیه تازه اکثرشون سرعت و کیفیت پایین تری دارن .ایرانسل فقط تو مناطق خلوت عالیه وگرنه در مناطق شلوغ از مبین نت خیلی داغون تره باید تست کنی
تهران و قزوین سرویس وایرلس اسیاتک داریم بصورت پوینت تو پوینت - هر 2 رادیو برای خودمون هستنقل قول:
حداقل سرعتی که در طول شبانه روز داریم 45 مگ هست و حداکثر هم 57 مگ
نوسان نداریم
مشکلی هم مشاهده نشده
تا الان هم تقریبا 2 سال میشه به پشتیبانی نیازی نبوده و تماسی نگرفتیم
منطقه نویز داشته باشه فرکانس عوض میکنن و حل میشه
استفاده از تجهیزات خوب خیلی مهمه
جساراتا ، هزینه اشتراک که برای هر سرویس پرداخت میکنید ماهیانه چقدر هست ؟
درود دوتا سوال داشتم
اول پوزش میطلبم از اونجایی که تقریبا اطلاعاتم صفر هست در مورد وایرلس و سالها adsl استفاده میکنم به بزرگی خودتون ببخشید.
سوالم این هست که اگه صرفا قصد گیمینگ باشه تا چه حد میشه روی سرویس دهنده هایی مثل پارس انلاین یا شاتل حساب باز کرد؟ اصلا میشه انتظار پینگ زیر 100 و پایداری سرویس رو داشت یا خیر؟ مشکل پکت لاس چطور؟ خسته شدم از بس با پینگ تایم بالا و 25 لاس گیم زدم اشتراکی و اختصاصی بودن سرویس چقدر تاثیر داره تو این مورد؟ سرعت عملا برام مهم نیست پایداری سرویس و پینگ اولویتم هست ممنون
توی ایران یا فیبر یا اینترنت وایرلس چون زیرساخت سیمی مال زمان ناصرالدین شاه قاجارهنقل قول:
من وایرلس پیشگامان و شاتل داشتم و پینگ تا اروپا در موارد عادی 90 تا 100 بود پکت لاست هم نداشتم البته دستگاه های قوی داشتم
اشتراکی و اختصاصی بودن سرویس هم از آسمان تا زیر زمین تفاوت داره هم تو سرعت هم تو پینگ و هم تو پایداری پینگ و سرعت به طور میانگین (سرویس اشتراکی فقط پینگ شما تا دستگاه isp بین 5 تا 12 حالت عادی نوسان داره و اگر خیلی شلوغ بشه روی اون دستگاه تا 40 هم میتونه بره بالا که این مورد روی دستگاه اختصاصی بین 0 تا 1 هست حالت عادی و دیگه اوج بد بودنش میشه 2 تا اون لنگ دستگاه)
ببخشید من ندیده بودم پیامتون رونقل قول:
سرعت 50 مگ و 100 گیگ حجم بین الملل با یک ای پی اختصاصی ماهانه 179 هزار تومن ( آسیاتک )
اگر فیلتر شکن ایران بزنیم و از سرور خارجی دانلود کنیم بازم سرعت روی 16 مگابیت بسته شده یا خیر؟؟؟نقل قول:
من برای استیم میخوام اگر با فیلتر شکن ایران از استیم دانلود کنیم سرعت باز هست یا نه
اگر فیلترشکن ایران بزنید سرعتتون باز میشهنقل قول:
دوستانی که PTP شاتل دارن آیا بسته شبانه هم داره. میشه از بسته های شاتل عکس بذارید ممنون میشم
سلام ، خیر شاتل کلا توی وایرلس بسته شبانه نداره توی صفحه ی 35 همینجا هم بسته های PTMP وایرلس شاتل رو نوشتمنقل قول:
از نظر پینگ چطوره شاتل؟ سرویس PTMP شنیدم گاهی مشکلات پینگ داره موقع بار زیادهنقل قول:
سرویس PTMP استیبیل بودنش خیلی شرایطیه ، کلا به یه سری عوامل بستگی داره مثل نویز محیط و تعداد یوزر هایی که روی رادیویی که بهش کانکت هستید ، مثلا اگر بالای 7-8 یوزر روی یه رادیو باشه احتمالش زیاده که دچار افت پهنای باند و نوسان پینگ بشیدنقل قول:
دوستان کسی در مرکز تهران از سرویس وایرلس (هر شرکتی) استفاده میکنه؟ برای گیم میخوام بگیرم. از دوستان عزیز اگر کسی راهنمایی بکنه ممنون میشم.
سلام
اقا راهی هست یا تنظیماتی داخل میکروتیک بشه پینگ پاینتر یا سرعت بیشتر گرفت ؟
من امروز از ی شرکت تو شهرمون وایرلس گرفتم با انتن LHG XL HP5 .رو مجتمع ۷۰ واحدی که اگه هفت نفر پیدا میشد رایگان نصب میشد و چون کسی پیدا نشد کل تجهیزات و نصب و سیم کشی برای من ۵.۵ افتاد که چک یک ماهه دادم.طرف در نوع اول میگفت تجهیزات امانی و رایگان میشد اگه هفت نفر بودین.منتها من تکی گرفتم ناچارا. من که ندیدم ولی بالا با لپتابش چک کرد گفت هفتاد مگا بیت بر ثانیه دانلود و ۴۵ تا اپلود داره. ای دی اس ال ۱۶ مگابایت خونگی دو مگ میده یعنی ۲۰۰۰ کیلو بر ثانیه با آی دی ام. اینو میگفت دانلود و اپلودش حدود ۵۰هزار کیلو بایت میشه . قراره پس فردا تو خونه تحویل بده. حالا سوالم اینه واقعا این سرعت رو میدن؟؟ همچین چیزی ساپورت میکنه؟ من تو خونه هم ی رتور ۴ انتن شیایومی براش خریدم ۲۵۰۰
میشه تجربه هاتون بگید؟ تو جشنواره اولیه ۵۰۰۰ کیگ بین المل یا ۲۰ هزار گیگ داخلی شش ماهه ۳۷۰ هزار تومن بهم داد. ۵.۵ میلیون که گفتم اون ۳۷۰ هم جزیشه. فقط میدونم انتن رو حدود ۴۰۰ از دیجی کالا بهم گرونتر داد که گفتم چرا گفت چون سریال هاش رو ما تو تنظیم مقرارت ریجیستر کردیم .نفهمیدم راست میگه یا نه. میشه دوستانی که می دونن مسائلی که من گفتم رو برام توضیح بده ممنون
سلام مگر شما پوینت تو پوینت گرفتید که 50 مگ رو قراره بدن؟نقل قول:
من 2 سال پیش توی یک isp کار میکردم. اینها اختصاصی هر مگی رو 130هزارتومن میدادن پس شما اختصاصی نگرفتید. اشتراکی گرفتید. یه چیزی شبیه مودم خونه که همزمان چندین نفر بهش وصل بشن، سرعت دانلود خود به خود تقسیم میشه بین همه افراد خونه. حالا شانس بیارید رادیوی فرستنده شرکت افراد زیادی بهش وصل نباشن میتونید اینترنتی بیشتر از Adsl داشته باشید. بستگی به شرکتش داره
اون رجیستری سریال رو هم نمیدونم. بعضی از مشترکین خودشون میخریدن و شرکتها جنساهاشون رو گرونتر میدن به دلایل واهی. بهتر بود خودتون رادیو رو میخریدید
اشنراکی که هست. منتها من تجهیزات رو برای خودم نصب کردم. کسی تو مجتمع از سیستم من استفاده نمیکنه. سرعت هم رو فرکانس ۵ گیگا هرتزی وای فای عمدتا بالای ۶۰ دانلود و ۴۰ اپلود. قند شکن روشن میکنی میشه حدود ۲۰. فعلا که سرعتش خوبه. تو قرداد داد نوشته ما ۷۰ مگا باز میزاریم ولی بین ۲۰ تا ۷۰ ممکنه نوسان داشته باشه ولی شب ها که دقیقا ۶۹ مگ رو میده تو روز هم کمتر از ۵۰ نمیشه. حالا یا جدیدم اینطوریه و بعدا خراب میشه یا نمیدونم. ولی سوالی که از باقی یوز رهای مجتمع هایی که به رادیوشون سوییچ وصله و ده دوازده نفر از ی رادیو استفاده میکنند اونا هم ناراضی نبودن. تحهیزات من که کاملا اختصاصی هست و کسی ازش استفاده نمیکنه.حتی میگفت اگه ی مودم رادیو اینور سمت شرکت بخری که من این کارو نکردم میگفت کاملا اختصاصی میشه و پوینت تو پوینت میشه منتها ۶ میلیون مودمش بود بیخیال شدم
سلام دوستان وقتتون بخیر
من سرویس ptmp از آسیاتک خریدم که خیلی ناپایدار هست و قطعی زیاد داره . زمان راه اندازی به نصاب گفتم لازمه رادیو سمت دکل هم بخرم یا نه؟ گفتش که ما روی دکل یه فرستنده 1000 وات داریم که به راحتی پوشش خوبی به منطقه میده و خرید رادیو روی دکل لازم نیست. منطقه ما هم چون اینترنت روی خط تلفن نداره تعداد یوزرهای این نوع اینترنت تقریبا زیاد هست. حالا خواستم بدونم واقعا این بابا راست گفته یا نه رادیو دوم میتونه این مشکل من را برطرف کنه . این هم بگم که من به دکل دید مستقیم دارم و فاصله حدود 800 متر هست رادیو هم sxtsq hp5 هست.