سلام.
کسی میدونه مودم E5573 رو چجوری میشه فلش کرد؟
با فلش کردن تعداد دفعات وارد کردن کد آنلاک ریست میشه؟؟
Printable View
سلام.
کسی میدونه مودم E5573 رو چجوری میشه فلش کرد؟
با فلش کردن تعداد دفعات وارد کردن کد آنلاک ریست میشه؟؟
اگرم باشه منبع فارسی نیست. یعنی راهی نداره.مگه تو منابع خارجی \یدا کنینقل قول:
مودمGnet GM-150 4Gهم با باتری و هم بدون باتری کار میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان میخوام مودم جیبی بخرم ۴جی الان موندم بین دو مدل چی بخرم
D-Link DWR-932_D1 Portable Wireless 4G LTE Modem
و
TP-LINK M7350 Dual-Band 4G LTE-Advanced Modem
تی پی لینکه را یه فامیلامون میگه داشتم هی قطع میشد دیگه نمیدونم والا
Sent from my SM-N9200 using Tapatalk
سلام دوستان خسته نباشين. يه مودم 5573 هواوي گرفتم بهمراه سيمكارت رايتل.متاسفانه هركاري ميكنم به اينترنت وصل نميشه.ممنون ميشم براي كاراي نصب و وصلش كمكم كنين.سپاس
شما با ای پی مودم بهش وصل شو و در تنظیمات و پروفایل apn تعریف کن، تتظیمات دیگری لازم نیست
آی پی مودم
192.168.8.1
یا 0.1
یا 1.1
هست
TS-9 کسی فروشنده این مدل انتن رو کسی سراغ داره؟ میخوام بخرم
فعلا فقط از چین میتونی بخری ولی راستین بازار گفته واسه اردیبهشت انتن رو میاره حالا بیاره یا نه خدا داندنقل قول:
با سلام دوستان و تبریک سال نو
چنتا سوال
1.من میخوام یه مودم 4gو3gبگیرم به نظرم 3372خوبه چون برای دانلود میخوام بیشتر مدل wifiدارشم هست (شاید برای بردن توی مغازه بخوام )اما همون 3372 خوبه به نظرم
2.این مودم رم میخوره حافظرو چطوری نشون میده ؟ب پیج مودم یا یه درایو میاره جدا؟
3.مودم asus ac68u میخوام بگیرم . متسفانه ac68 یک پورت usb داره میخوام وقتی اینو میزنم دانلود کنم روی خود مودم ایا میشناسه همزمان هم حافظرو هم دانگلو؟
4.قدرت انتن دهی این چقدره ؟گوشی من توی خونه 3g بعضی جاها انتن میده باید مثلا بزارمش روی کیس کامپیوتر یا ببرم اینور اونور کلا 3g توی خونمون انتنش کمه کلا توی شهر همینه توی فضای بسته کمتره : این مودم 3372 قویتره؟؟با گوشی asus ze500klتوی 3gتونستم تا 13.5 میگ بگیرم فکر کنم سرعت اخر دکل همین باشه
5.سوال اخر -بعضی ها مدین این مودم چنتا چیپ داره به چیشپ های محالف هست برای راستین بازار چیپش طبق ادمینش کولاکام هستش همین خوبه ؟
مرسی
سلام
مودم رو با نرم افزاری که در پست 2 گفته شده میخوام اپدیت کنم ، خطای اشتباه بودن کد فلش میده
مشکل چیه؟
8372 بگیر. چون وای فای داره. وایمکس تحت سیمکارت هم پشتیبانی میکنهنقل قول:
Sent from my LT25i
قیمتش 100 بالاترهنقل قول:
مگه فرقش با 3372 فقطWifi نیست؟
اونکی سوالارو جواب ندادینا
شما هر نوع مودم هواوی بگیری داستانش با گوشی فرق داره. اطمینان دارم جاهایی که گوشی وصل نمیشه ولی تو سرچ شبکه موجوده این مودم ها وصل میشن. حالا وقتی میگی تو خونه بعضی نقاط تری جی داری چس حتما وصل میشه. 3372 بسیار قدرتمنده و وای فای نداره البته راستین بازار داره 119 تومن با 10 گیگ هدیه و دو سیم فور جی میفروشه. دومین سیم هدیه میاد. 8372 هم خوبه گرونیش به خاطر وای فایشه. انتخاب با خودت. ولی رو قدرت گیرندگیش با تو ضیحی که دادی شک نکن که واست عالی کار میکنه. سیم افزاریش طول usb هم ی پنج متری بگیر که بتونی جابه جاش کنی و بهترین سیگنال رو فیکس کنینقل قول:
واسه خافظه فقط حکم رم ریدر داره . مثل بعضی هاشون شبکه نمیکنه. رو هردو مدل وای فای دار و بی ووی فای به چیپست و اینا هم کاری نداشته باش. بگیر حالشو ببر. ارزوترین و بهترین جنسه فعلا
سلام دوستان
من یه سوالی داشتم
من یه مودم E3372 خریدم بعد می خوام آنلاکش کنم و وب یو آی ش رو تغییر بدم به اصلیش
مال من لاک شده ی ایرانسله
میشه یه راهنمایی جامع بکنید من یه سیم دیگه انداختم تو مودم که آنلاک کد و بخواد ولی اینولید سیم داد
با کد رایتر هم هر کاری کردم کام پورت رو پیدا نکرد
عاجزانه خواهشمند کمک دوستان عزیز هستم:n28::V14:
پست ها رو بخون همه چیز هست حتی مشکل شمانقل قول:
سلام..روش انلاک کردن sierra 754s رو کسی میدونه؟؟
مرسی ممنوننقل قول:
فقط میمونه هماهنگیش با Dsl asus ac68u
پس فرق 8372با 3372 فقط wifi هستش دیگه درسته؟ هر دو وایمکس جدیدرو میتونن بگیرن دیگه ؟
راستی راستین که میفروشه فرقی نداره با جاهای دیگه که؟ اخه پایننتر میده میگن چند نوع چیپ داره اینا
اا این پستتو الان خوندمنقل قول:
اخه حافظه مهمه برام چطور نشون میده
برای اینکه مودم Ac68یه جای usbداره میخوام ببینم میتونه هر دورو ساپورت کنه هم دانگل هم رم ریدشو
از راستین بخر مشکلی نیست. معمولا مودم روتورهااا که usb میخونن رم رو هم نشون میدن البتته با روش خودش. این مدل که شما میگین نمیدونم ولی تو نظرات دیجی که نگاه کردم سر سری انگار میتونه. خودتم برو بخوننقل قول:
میدونی منظورم چیه ؟نقل قول:
این ایسوس ها دانلود مستر دارن یعنی کامپیوتر خاموش باشه میتونه روی استروج وصل شده بهش دانلود کنه
حالا مثله اینجاس این کوفتی یه دونه جای usbداره( ادمو حرص میدن این شرکتا) میخوام بینم میتونه هم دانگل هم حافظرو بخونه یا نه :/
راستی نظرت راجب این مودم Adsl چیه هر چی گشتم این همه اون امکاناتی که میخواستمو داشت
3372 از راستین میخرم منتظرم ببینم انتم میاره چند میده یه هو بخرم
راستی دانگل بهتر از 3372 که نیست؟
فکر نکنم 3372 تکه با این قیمت
دوستان سلام .
دارم روی مودم Huawei E3372 تحقیق میکنم و ظاهراً دو مدل هست .
Huawei E3372s-153
Huawei E3372h-153
دقیقاً نمیدونم چه تفاوتهایی داره ولی اینطور که معلومه مدل اول تو بازار کشور موجوده . دوستانی که مدل اول یعنی E3372s-153 رو دارند اگر ممکن هست برید به منوی Settings و سپس برید به قسمت Security و ببینید تنظیمات DMZ داره یا خیر . خود سایت اصلی هم راهنمای کاملی نذاشته متاسفانه .
ممنون از همه .
وقت بخير
ميخوام اين رو سفارش بدم و قيمتش با كرايه حمل ٢٤٠دلار درمياد.بنظرتون ارزش داره.
Huawei E5186 4G LTE CPE Technical Specifications:
* LTE CAT6 Download Speed up to 300mbps, upload speed to 50Mbps @ 20MHz + 20MHz BW
* Huawei E5186s-22a: LTE FDD DD800/900/1800/2100/2600MHz, TDD 2600MHz
* DC-PA+/HSPA+/UMTS 900/2100MHz
* GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900MHz
* WiFi 802.11b/g/n/ac, 2.4GHz/5GHz, up to 64 devices
* 4 RJ45(GE) interface + 2 RJ11 Interface + 1 USB host interface
* Firewall, CS Voice, VoIP, VoLTE, TR069 Remote Management
* HTTP Online Upgrade, QoS, USB Share, UPnP
* IPV6, DLNA, Fax, Print, VPN
7cEram
منم خيلي دنبال cat6 بودم داخل پيدا نكردمنقل قول:
به نظر بد نيست
جيبي بهتر نيست
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
اين و براي دفتر كارم مي خوام تهيه كنم و بيشتر دنبال ي مودم روميزي بودم،نظر شما مثبت است در موردش.نقل قول:
باز راتین بازار مودم 3372 رو گرون کرده که ؟!؟؟!!
کسی از دوستان با مودم e3372 مشکل رفتن از حالت dc-hspa به حالت umts رو نداره ؟ مودم من هی میره رو umts و نت وایمیسه و زیاد طول میکشه دوباره بره رو dc-hspa و ترافیک رد و بدل بشه و سایتی باز بشه . کلا وقتی رو یه سایت ایستادی و ترافیکی رد و بدل نمیشه رو حالت umts هست و تا کلیک میکنی بری یه صفحه دیگه و میخواد ترافیک رد و بدل بشه زیاد طول میکشه تا باز بره رو حالت dc-hspa و صفحه باز بشه . تو تنظیمات هم فقط انتخاب حالت dc-hspa وجود نداره . باید گزینه اتوماتیک یا umts only رو انتخاب کنم که در هر دو حالت فرقی نداره . اینجا هم 4g نداریم بریم رو شبکه lte . قبلا مودم 3g دی لینک داشتم اینطوری نبود و مودم رو شبکه 3g قفل بود و تا کلیک میکردی زود میرفت و نیاز به صبر زیاد نبود .
نقل قول:یه نکته مهم در مورد فلش کد :نقل قول:
لینک سوم ، چهار عدد کد میده . سه تای اولی برای unlock کردن هست که من برای مودم E3372s-153 ایرانسل با کد (V3/201) آنلاک کردم . کد چهارم هم برای فلش کردن هست . یعنی کد مربوط به آنلاک و فلش (آپدیت Firmware) باهم فرق میکنه .
با آپدیت کردن Firmware خیلی از منوها و امکانات آزاد شد از جمله DMZ .
5تومن گرون کرده :biggrin:نقل قول:
اون وقت من صبح 135ت گرفتم بعدظهرش کرد 119 ت!
به شبکه ارتباط داره نه مودمنقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سلام دوستان راهکاری برای انتقال مودم 3372 در محدوده 25-20 متر معرفی کنید.
سلام دوستان
امروز تمام صفحات تاپیک رو خوندم. جواب خیلی از سوال هارو گرفتم. تو شمال منطقه چمستان زمانی که میریم به هیچ عنوان از تو خونه اینترنت همراه اول 3G وصل نمی شه. فقط E هست. اما ایرانسل تو طبقه سوم وصل می شه. تو همراه اول تو طبقه سوم یه جاهایی پشت پنجره وصل می شه اما مدام قطع و وصل می شه. اینم بگم که اگر 1 سانت این ور اون ور کنمش دیگه کار نمی کنه.
امروز می خواستم برم همراه اول اون مایفای رو بخرم که گویا می گن مدل E5573 هست. فقط تا اینجای کار کسی نتونسته راه حلی پیدا کنه واسه آنلاک کردن این مودم.
حالا سوال اصلیم اینه که اینکه یه سری از دوستان گفتن مدل e8372 از مدل e3372 قوی تره آیا واقعا اینطوری هست یا فقط همون فرق در WIFI رو دارن.
به طور کلی از نظر آنتن دهی آیا می شه بهم بگین بین مدل 5573-3372-8372 کدوم برتری دارن؟
باتشکر
سلام دوسنان خسته نباشید در مورد انلاک زیاد مطلب نگفتین میخواستم ببینم مودم همرا اول b68L چطری انلاک میشه همونطور که میدونین فقط با لن و وای قای اتصال \یدا میکنه و یو اس بی نداره و fmc روش ج نمیده و بیداش نمیکنه اگه کسی فریمور انلاکش رو هم داره ممنون میشم قرار بده با تشکر
جواب دقیق مستلزم این هست که هر سه رو داشته باشی، اما تفاوت زیادی بین گیرندگی مودمهای هواوی نیست به شرایط و قابلیت های دیگه توجه کننقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سلام دوستان ذاهی هست سیگنال رو از طریق کامپیوتر دید؟
e3372
Custum firmware!نقل قول:
Sent from my LT25i
گارانتی باطل نمشه؟
میششه لینکش روبدید؟
دوباره میشه برگشت به کارخانه؟
سلام وقت بخیر
دوستان خواستم تجربه خودم رو از روتر E5172As-22 شرکت همراه اول را در اختیار دوستان قرار بدم.
ابتدا اینکه این روتر از امکانات زیر بهره میبرد:
مشخصات عمومی
مودم روتر بیسیم / با سیم 4G
ابعاد دستگاه: 173x124x31.5 میلی متر
وزن دستگاه: 500 گرم
مشخصات بیسیم
محدوده فرکانسی: 2.4GHz
استاندارد بیسیم :IEEE 802.11a/b/g/n
حداکثر سرعت انتقال بیسیم : 150Mbps
شبکه های قابل پشتیبانی 2G:GSM,GPRS, EDGE: 850/900/1800M/1900MHz
شبکه های قابل پشتیبانی 3G:HSDPA/HSUPA/UMTS/WCDMA 900/2100Mhz
شبکه های قابل پشتیبانی 4G: LTE
پشتیبانی از GSM/GPRS/EDGE
پشتیبانی از سرویس Data و SMS
پشتیبانی از VOIP
درگاه ها
1 x LAN 10/100Mbit/S
1 x RJ-11 Line (VOIP)
شیار SIM card
درگاه اتصال آنتن خارجی
کلیدها
روشن/خاموش
WLAN
Reset
WPS
آنتن
دارای آنتن داخلی قدرتمند
نشانگر LED
روشن/خاموش
WLAN
WPS
LAN
VOICE
نشانگر میزان آنتن دهی سیم کارت
سازگاری
ویندوز: 2000/XP/Vista/7 ...
اقلام همراه
راهنمای نصب سریع
آداپتور برق
-------------------------------------------------
من از سایت همراه اول سفارش دادم بصورت آنلاین(قیمت 370.000 تومان) و 2روزه بدستم رسید اما سیم دیتای هدیه که بروی روتر قرار داشت هنوز فعال نبود.
کیفیت ساخت خوبی داره و می تونید منو ها را فارسی کنید،اما کار کردن باهاش یکمی مشکل است و باید قبلا با روتر با برند های دیگر کار کرده باشید تا بمشکل نخورید.
روتر قفل شده بروی سیم کارتهای همراه اول است ، اما براحتی آنلاک میشود از طریق سریال IMEI.
کافی به سایت زیر برید و سریال IMEI را وارد کنید که 3 کد آنلاک بشما میده و کد ورژن2 مناسب برای آنلاک کردن این مدل روتر است.بعد یک سیم کارت مثلا ایرانسل داخل روتر قرار بدید وارد پنجره Internet====>>>PIN Management
در اینجا از شما کد آنلاک را میخواهد که از سایت دریافت کردید رو کپی مکینید و داخل اون پست و بعد گزینه Submit.
قدرت دریافت سیگنال شبکه واقعا عالیه و بنظر نیازی نیست که بخوای براش آنتن اکسترنال تهیه کرد و من با قرار دادن اون در پشت پنجره براحتی 4 خط سیگنال 4G رو دریافت کرد و همین قدرت سیگنال رو من برای مودم E3372 مچبور به تهیه آنتن خارچی شدم.
قابلیت انتخاب یصورت دستی بروی شبکه 2G,3G,4G را دارید.
نصب باطری پشتیبان که البته باید جدا تهیه کنید.(در تصاویری که قرار دادم باطری نیز وجود دارد)
این هم مشخصات آنتن اکسترنال دستگاه که باید جدا تهیه کنید:
1. Frequency : F.: 1880-1900MHz
A: 2010-2025MHZ
E: 2320-2370MHZ
D: 2500-2690MHZ
LTE:450-470/2300-2400MHZ
2. VSWR : <= 1.5
3. Gain : 38 dbi
4 . Polarization Type : Vertical
5 . Rated power : 50 w
6 . Input Impedance : 50 ohms nominal
7. Dimensions : 0
8 . Vertical scale of military bases
9 . Cable Type : RG316
10. Length : 22
11 . Connector Type : sma
12 . Installation : in-line
کار کردن با E3372 بسیار راحته و همچنین E8273 که ار اپ Hilink پشتیبانی میکنه اما این خیر و اپ Hilink رو پشتیبانی نمیکنه و مچبورید که با بروزر گوشی یا تبلت وارد آیپی آدرس روتر شوید و یوزر و پسورد وارد کنید.
من دنبال راهی هستم که بشه و ی پ... ان رو داخل روتر ست کرد و به بقیه شر کنه و اگر دوستانی این روش رو بلدند ممنون میشم راهنمایی کنند.
در انتها ی سری تصاویر و دفترچه راهنمای فارسی روتر E5172 رو قرار میدهم.با تشکر
محتوای مخفی: Pic
دانلود راهنمای فارسی روتر Huawei E5172