مبارکه، شما اول راهی، تازه مشکلاتت با رسی ور داخلی شروع شده :n02:نقل قول:
اول بفرمایید که تلویزیون سفارش اروپا یا روسیه هست و یا کشور دیگه؟
از شما هم موقعی که وارد منوی Analogue Setup یا Digital Setup میشید
سرعت منوها کند میشه؟
Printable View
مبارکه، شما اول راهی، تازه مشکلاتت با رسی ور داخلی شروع شده :n02:نقل قول:
اول بفرمایید که تلویزیون سفارش اروپا یا روسیه هست و یا کشور دیگه؟
از شما هم موقعی که وارد منوی Analogue Setup یا Digital Setup میشید
سرعت منوها کند میشه؟
درود فکر کنم سفارش روسیه باشه چند روز پیش از بانه خریدم.تو مشخصات تو پشت تلوزیون روسی نوشته.سرعت کار تو منو بد نیست اماتو قسمت ر س ی و ر بخصوص تو ویرایش کانالها خیلی کند میشه.
خب برای اول کار اگه تا به حال آپدیت نکردید از طریق لینک و روش گفته شدهنقل قول:
در زیر تلویزیون رو به آخرین ورژن آپدیت کنید تا اکثر مشکلات برطرف بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
At the end of the update download you can install it on your TV
To do this, follow these steps
The process can take up to 30 minutes
During installation, the TV will turn off and then on again
Turn on the TV
Insert the USB-drive with a file sony_dtvxxxxxxxxxxxx_xxxxxxxx (.pkg) in the USB-port on your TV
Follow the instructions that are displayed on the TV screen
The update begins and the front panel will flash a white light, and the screen refresh icon appears. Do not disconnect the USB-device or turn off the TV
After several minutes, the TV will turn off and on again to complete the upgrade, and the screen displays a confirmation message. Do not disconnect the USB-device or turn off the TV
After the TV turns on, unplug the USB-drive
درودنقل قول:
قبل اینکه راه اندازی کنم به آخرین Firmware اپدیتش کردم.بعد رسیتت فکتوری بعد اسکن و کانال یابی.من مدل 50w828b سونی رو دو سال پیش گرفتم اندرویدی نیست اما تنظیمات م ا ه و ا رش از این روان تره.مشکلم اینه که تو قسمت ادیت کانالها تا 9999 تا ظرفیت کانال نداره اماتوقسمت guid که کانالهارو بطور لیستی نشون میده بعضی کانالها جابجا شدن رفتن و شماره 10000 به بالا .تو وارد کردن شماره کانال برای نشون دادن هم کانالهای 10000 به بالا رو همه رو 1000 میشناسه.تو تنظیمات دیگش replace کانال (وقتی تغییراتی تو کانال از تغییر فرستنده انجام میشه رو تو همون شماره اول بارگذاری کنه دیگه اون کانالو پاک و تو شماره دیگه نیاره) روی on گذاشتم و auto update کانالهارو هم گذاشتم رو حالت off. کانالهای مرتب شدم دست نخورده مونده اما یکسری از کانالهایی که پاک کردم دو باره به لیست کانالها اضافه شدهدن رفتن به شماره 10000 به بعد که تو قسمت ویرایش کانالها چون شماره کانال ها از 10000 به بالا هستن و تو این قسمت تا 9999 کانال بیشترو نمیشه ویرایش کرد نمیتونم اون کانالهای اضافه شده رو حذفشون کرد.
این مشکل در فروم های خارجی هم مطرح شده و من هم این مشکل رو دارمنقل قول:
تا الان و با آپدیت به آخرین ورژن 3.473 هم مشکل حل نشده و به نظر میاد که
سونی برنامه ای برای رفع این مشکلات نداره، بهترین کاری که میشه کرد اینه
که گزینه Digital Auto Service Update رو در تنظیمات Off کنید و یکبار دیگه
اسکن کانالها رو انجام بدید تا لیست به صورت نامرتب در بیاد، بعد از طریق دکمه
Discover روی کنترل و گزینه Add Channels to Favorite کانالهای مورد نیاز
خودتون رو به یکی از 4 لیست Favorite اضافه کنید.
بعد از اضافه کردن کانالها به لیست Favorite برای جابه جا کردن و مرتب کردن
کانالها از گزینه Sort در زیر مجموعه Add Channels to Favorite استفاده کنید.
بعد از اضافه و مرتب کردن کانالها به منوی Discover برگردید و با دکمه های
بالا و پایین روی گزینه Favorite بیایید و یکی از کانال ها رو باز کنید.
حالا در لیست Guide فقط لیست کانالهای Favorite نمایش داده میشه و با
تعویض کانال هم، فقط کانالهای داخل این لیست نمایش داده میشه.
برای مشاهده تمام کانالها باید از منوی Discover گزینه General Satellite رو
انتخاب کنید.
درود!نقل قول:
گرامی چه اپ و بازیهایی برای این تلوزیون پیشنهاد میکنید که به سی پی یو ش فشار نیاره و داغ نکنه.میشه مدرن کنبات یا اسفالت نصب کرد؟
هدفون از طریق بلوتوث بهش وصل نمیشه کسی راه حلی یا برنامه ای سراغ نداره ؟
من با این تلویزیون یک بازی ساده اجرا کردم، ولی Asphalt 8 رو هم روی این تلویزیون اجرا کردن امانقل قول:
فقط بحث اجرا کردن نیست و مسئله کنترل بازی هم هست که احتمالاً نیاز به دسته بازی دارید.
شما برای دسته کنترل بازی میتونید از dual shock 3 یا dual shock 4 استفاده کنید که عالین و براحتی با تی وی مچ میشن من خودم 4 دارم و تمام شبیه سازهای کنسول تا ps1 رو نصب کردم و استفاده میکنم
بازیهای اندروید هم هرچی بخاین میتونید نصب کنید و مشکلی از بابت سی پی یو نخاهید داشت
آسفالت براحتی اجرا میشه بدون لگ
دوست عزیز شما راه حلی برای ضبط تصاویر روی فلش یا هارد پیدا نکردید؟نقل قول:
مثل اینکه فقط ریجن استرالیا قابلیت ضبط رو داره و نمیدونم چرا برای ما غیر فعاله
نه متاسفانه به هارد و فلش بالای 64 گیگ دسترسی نداشتمنقل قول:
احتمالاً باید هارد رو به USB مخصوص HDD REC متصل کنید و
در تنظیمات اون رو به تلویزیون معرفی کنید.محتوای مخفی: برای مشاهده تصویر کلیک کنید
با سلام به همه دوستان
من قصد خرید این مدل 50w800c را دارم میشه راهنمایی بفرمایید گارانتی بازرگانی ساخت مالزی را میاره ؟ ارزش داره گارنتی ؟ ساخت کدام کشور از همه بهتره ؟ کیفی تصویر و مخصوصا صدای این مدل خوبه ؟ با سینمای خانگی سامسونگ که از قبل دارم میشه ست کرد؟
برای ضبط با این تلویزیون (w800c) باید کشور انتخابی را روی نیوزلند ( روی ایران تنظیم نکنید) بگذارید بعد فلش یا هارد بیشتر از 32 گیگ باشد . فلش یا هاردی که معرفی میکنید منبعد با همین تلویزیون قابل استفاده است . برای ضبط فلش یا هارد را فقط به usb پایینی بزنید . من با تلویزیون روی فلش 64 گیگ ضبط میکنم. فقط برنامه های تلویزیون دیجیتال میتوانید ضبط کنید و از ورودیها نمیتوانید. موفق باشید.
نقل قول:دوست عزیز از کجا باید نیوزلند انتخاب کنم؟ وقتی میخام فایل آپدیت رو انتخاب کنم منظورتونه؟نقل قول:
نه منظورم موقع آپدیت نیست و ربطی به آپدیت ندارد. شما برای آپدیت حتما از ورژن آسیا پسیفیک آپدیت کنید نه منطقه دیگری. اگه قبلا آپدیت کرده ای برو به تنظیمات و بعد تنظیمات اولیه ، موقع انتخاب کشورها ، نیوزلند را که الان نمیدانم در اقیانوسیه یا آسیا هست را انتخاب کن والی آخر . و تمام تنظیمات را که انجام دادی کرکره را که پایین میکشی دکمه ضبط سمت راست هست و میتوانی تنضیمات ضبط را انجام دهی.نقل قول:
دوستان من میخوام به روز رسانی کنم ولی این پیغامو میده ... لطفا اگر کسی راه حل میدونه راهنمایی کنه ...مرسی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتویات فلش را روی هارد بریزید بعد یکبار فلش رو با سیستم فایل FAT32نقل قول:
فرمت کنید. ببینید مشکل حل میشه. تیک گزینه Quick Format را بردارید.
متاسفانه با این کار هم نشد ... به نظرتون حجم فلش شرط هست یا نه ... و یا نوع فلش ...نقل قول:
یه مشکل دیگه هم که دارم نمیتونم از play store هم چیزی دان کنم ...
با یک فلش مموری دیگه امتحان کنیدنقل قول:
برای دانلود از گوگل پلی هم سای فون رو از روی فلش مموری نصب کنید
Send from F-22 by AIM-120C
مرسی از راهنمایی ... با دو تا فلش دیگه امتحان کردم همون پیغام رو میده ... ایا تو خود تی وی جایی هست که باید تنظیم بشه ...نقل قول:
سلامنقل قول:
یکی از دوستان ما مدل w700 (مدل دو یا سه سال قبل رو داره) با همین مشکل تو آپدیت روبرو بود دست آخر از یک فلش مموری مارک سونی استفاده کرده بر طرف شد.
(شاید این موضوع کمک تون کنه)
عکس و فیلم رو میتونید از روی فلش اجرا کنید یا کلاً قادر به خواندن محتویات فلش نیست؟نقل قول:
از چه مارکهایی استفاده کردید؟
موقع Format تیک گزینه Quick Format رو برداشتید؟
تشکر از دوستان...با فلش سونی مشکل حل شد. مرسینقل قول:
تنها مشکلی که الان دارم هارد ظرفیت بالا رو نمیشناسه
سلام
دوستان
من مدل 50 اینچ ر سی ور دار این تلویزیون رو دیشب خریدم که پشت تلویزین روسی نوشته شده
میخواستم بدونم اخرین اپدیت رو از کدوم سایت باید دریافت کنم ؟
KDL-50W805C
از سایت سونی uK الان اخرین اپدیت رو دانلود کردم نسخه v3.473 که مربوط 2016.7.19 میباشد
هنوز نزدم
اونطور که فهمیدم اگر داخل فلش بریزی و مربوط به این ورژن از تلویزین نباشد قبول نمیکند درست است ؟
مبارک باشه، بله باید هر ورژن رو با فایل مخصوص خودش بروزرسانی کنید.نقل قول:
آپدیت سفارش روسیه و اروپا رو از لینک زیر دریافت کنید:
صفحه راهنما و دانلود:
گرامی برنامه ای هست که بشه با موبایل به عنوان کنترل (دسته بازی)برای تلوزیون اندرویدی استفاده کرد .و میشه یکی دو بازی و برنامه توپ سازگار با این تلوزیون پیشنهاد بدید؟
گرامی برنامه ای هست که بشه با موبایل به عنوان کنترل (دسته بازی)برای تلوزیون اندرویدی استفاده کرد .و میشه یکی دو بازی و برنامه توپ سازگار با این تلوزیون پیشنهاد بدید؟
از برنامه Video & TV SideView برای کنترل تلویزیون استفاده کنید،نقل قول:
طرز استفاده از برنامه هم در صفحات قبل گفته شده ولی سرعت
پاسخگویی برنامه چنگی به دل نمیزنه.
در زمینه بازی هم حقیقتش امتحان نکردم، ولی فکر میکنم اکثر
بازیهای اندروید با گرافیک متوسط رو براحتی با این تلویزیون میتونید
اجرا کنید.
دوستان هارد ظرفیت بالا مثلا دو ترا کسی تونسته وصل کنه به تی وی و مثلا فیلمی چیزی نگاه کنه.
خوب من اپدیت رو گرفتم و ریختم تو فلش خیلی سریع شناخت و اپدیت شد
تلویزیون بسیار فوق العادست
فقط یک سری موارد خیلی ساده توش رعایت نشده که جای تعحب داره بیشتر
مثلا منوی مخصوص تعویض sound و picture روی خود کنترل که به صورت shortcut با یک دکمه میگذاشتن که سریعت انتخاب کنی مثل تلویزین های قدیمی
یا حتی برای رفتن به usb میتونستن یک دکمه روی کنترل بزارن نه این که بری تو Home و بیای پایین و video player انتخاب کنی
به غیر از این ها فوق العادست
من PS4 بهش وصل کردم با بازی Uncharted 4 بسیار عالی و فوق العادست کیفیت هم تصویر هم صدا هم امکانات
سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه ی دوستان
من به طور جدی قصد خرید این تلویزیون رو دارم ولی با خوندن نظرات بعضی از دوستان درباره ی زاویه دید این تلویزیون، یک مقدار نگران شدم از دوستانی که این تلویزیون رو دارند خواهش میکنم که نظرشون رو درباره زاویه دید بگن که آیا این مطلب ( زاویه دید محدود) صحت دارد یا خیر؟
یک سوال دیگه اینکه برای اینکه بفهم ساخت مالزی هست یا نه باید کجای تلویزیون یا کارتن را چک کنم ؟
من قبل از خرید رفتم فروشگاه و تلویزیون رو روشن کردم و اولین و اخرین تستم همین قضیه زاویه دید بود به خاطر نظراتی که تو اینترنت خوندمنقل قول:
اما کوچکترین مشکلی ندیدم تو این زمینه از همه زاویه ها نگاه کردم تصویر هیچ مشکلی براش پیش نمی اومد
=================
دوستان یک موردی هست با player تلویزیون
که یک سری فایل ها رو پخش نمیکنه و یک سری رو هم بدون تصویر هست و فقط صدا داره
من برنامه MX Player رو با خود تلویزیون از Google store دانلود کردم
با این برنامه باز میشه اما 4K رو به شدت کند پخش میکنه و اصلا توان اجراش رونداره
روی گوشیم که Note 4 هست عالی اجرا میشه
یک مورد دیگر هم فایل هایی که از Youtube دانلود میکنم رو هم player خود تلویزیون که پخش نمیکنه
اما این برنامه هم صدا رو عقب میندازه و تصویر هم هی اسلوموشین میشه
کسی نظری راه حلی نداره ؟ من به امید اندروید بودن و استفاده از Mx برای پخش 265 ها گرفته بودم
پردازنده این پنل تعریفی نداره و خیلی زور بزنه ویدیوهای Full HD رو بتونه اجرا کنهنقل قول:
برای پخش فرمت x265 نیاز به CPU و GPU قویتری هست و از این پنل خسته
انتظار بیش از این نداشته باشید.
اگه صفحات قبل رو مطالعه کنید به طور کامل راهنمایی کردمنقل قول:
دوستان برای اجرای برنامهVideo & TV SideView نیاز به اینتر نت داره که رو هردو دیوایس هم موبایل و هم تلوزیون باید بهش وصل شن؟
نه نیازی به اینترنت نیست، به دو روش مستقیم و واسط مودم ، میتونید برنامه رو با پنل سینک کنیدنقل قول:
دوستان شما میتونید هارد ظرفیت بالا نصب کنید ؟
درودنقل قول:
روش مستقیم رو میشه اموزش بدید؟
ابتدا گزینه Wi-Fi Direct رو از طریق مسیر زیر فعال کنید:نقل قول:
[HOME]> [Settings] > [Network] > [Wi-Fi Direct] > [Wi-Fi Direct : On]بعد به منوی Wi-Fi Direct برگردید و روی گزینه Wi-Fi Direct Settings کلیک کنید:
[Wi-Fi Direct Settings] > [Show Network (SSID)/Password]بعد از اینکه گزینه Show Network (SSID)/Password رو باز کردید یک SSID ( نام وای فای)
و یک Password نمایش میده، روی گوشی در قسمت Wi-Fi به دنبال نام SSID بگردید و
بعد از کلیک روی آن Password نمایش داده شده رو وارد کنید.
اگه همه چیز رو درست انجام داده باشید پیغام اتصال موفقیت آمیز رو نمایش میده.
بعد در برنامه دکمه کنترل در بالای صفحه را انتخاب کنید که شکلی مشابه کنترل اصلی
برای شما نمایش داده میشه.