ببخشید اشتباه شد آره asus است
Printable View
ببخشید اشتباه شد آره asus است
سلام دوستان!
من قصد خرید یه مانیتور ال سی دی تا 400 تومن را دارم، ترجیحا واید باشه و 19 یا 20 اینچ باشه، ضمنا من اهل بازی و فیلم هستم و می خوام یه کنسول نسل جدید هم بگیرم( آینده) به خاطر همین موضوع رزولشن هرچی که به Hd نزدیک تر باشه بهتره، کیفیت تصویر هم در حد پولی که می دم باشه، خلاصه در حد پولم کیفیت تصویر می خوام( طراحی زیاد مهم نیست) و مارک هم زیاد اهمیت نداره
ببینم چی پیشنهاد می دید، راستی بتونم پیداشم بکنم( تهران) یعنی جنس کم یاب معرفی نکنین!
:41:سلام
من یک لب تاب ان ای سی مدل vy22s/rf-l دارم اما راه اندازاشو ندارم به خصوص کارت گرافیک
اصلا مار سخت افزارهاشو نمیدونم ولی اینو میدونم همه ارجینال هستند با مشخصات.......
سی پی یو 2.2 فول _ رم 512(ولی مینویسه384) _ گرافیک 128 _ هارد 40 _ کومبو _
لطفا راهنمایی کنید چون هیچ راه اندازی ندارم
سلامنقل قول:
باید بری توی سایت nec مدل لب تاپت رو پیدا کنی و درایور ها رو دانلود کنی و بعد نصب کنی
[COLOR="Red"]با سلام lcd های wide با اندازه معمولی چه تفاوتی دارد
( چه مزیتی دارد ) [/COLOR]
لطفا اگه کسی در مورد Lcd های واید اطلاعاتی داره بگه.
خوبه ؟بده ؟ معایب و محاسنش چیه ؟
بی اف 1750 دارم و با کارت گرافیک انویدیا اف ایکس 5200 داره به خوبی کار میکنه
به نظر من این مدل بهترین مدل دنیاست
زنده باد سامسونگ
با سلام خدمت دوستان عزیز
من مانیتور الجی مدل t730puدارم .بعد از پنج ماه وسط تصویر یک نقطه سیاه افتاد که مربوط به کارت گرافیک نمی شد و با مراجعه به نمایندگی لامپ تصویر را عوض کردن ولی بعدا متوجه شدم همان نقطه حالا در با لای تصویر وجود دارد لطفا من را راهنمایی کنید و بگویید آیا لامپ تصویر مورد دارد اگر بله آیا لامپ تصویر های الجی ایراد فنی دارد .
دوستان lcd من وقتی یک صفحه سیاه مثل اسکرین سرور را نشان میدهد این صفحه را یک دست نشان نمیدهد.
بعضی از قسمتهای آن کمی روشنتر است. مثل این میماند که روی ال سی دی یک گرد و خاک خیلی ضعیف نشسته باشد بعد روی بعضی از نقاط آن را دست کشیده باشید.
البته در حالت عادی چیزی دیده نمیشود .فقط در زمنهای سیاه و خاکستری اینگونه است.
به نظر شما ایا ال سی دی من مشکل دارد؟
داوود4547 سلام ببینم مدل مانیتورت چی و جه مارکیه امیدوارم که سامسونگ نباشه !!.
متنیتور من هم یه زمانی همین مشکل رو داشت بهش توجهی نکردم خوب شد :27:نقل قول:
مدلشم همینه الان 3 سالی هست دارمش
ال سی دی من viewsonic VG2030wm است.نقل قول:
کد:http://www.viewsonic.com/products/de...ries/vg2030wm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Type 20" color TFT active matrix WSXGA+ LCD
Display Area 17.1" horizontal x 10.7" vertical; 20" diagonal
Optimum Resolution 1680x1050
Contrast Ratio 800:1 (typ)
Viewing Angle 160° horizontal, 160° vertical @ contrast ratio > 10:1
Response Time 5ms (max)
Brightness 300 cd/m2 (typ)
Light Source Long life, 50,000 hrs. (typ)
Panel Surface Anti-glare
دوست عزیز Mohammad2010 همانطور که در دفترچه مانیتور توضیح داده شده این نقطه مربوط به ذرات فلورسنت می شود که در هنگام ساخت لامپ تصویر برروی ماسک صفحه می چسبد . می خواستم ببینم که آیا در مانیتورهای دیگر به غیر از الجی با همچنین مشکلی برخورد کردی .
سلام به همه دوستانم
من تازه عضو شدم.یه سوال داشتم.چند وقتی است مانیتورم رنگ های قهوه ای شبیه پارازیت می ایند و می روند اسپیکر را دور کردم اما درست نشد.
ممنون می شم راهنماییم کنید.
با عرض سلام.
كسي از قيمت 1750bf خبر داره و ايا اين lcd خوبي است؟
منتظر جواب شما دوستان هستم.
با تشكر.
در کل lcd خوبیهنقل قول:
قیمتشم حدود 280 تومنه
ولی بهتره با این قیمت از سری جدید LG رویایی بخری
LG _ LCD 1760TR قیمت 290 تومن
چند روزیه که صفحه ی مانیتورم از چپ و راست کوچیک شده و درست نمیشه.مشکل چیه و چیکار کنم؟
مدل مانیتور:LG (Studiowork 44i)q
چی کارش کردی که میگی درست نمیشه؟نقل قول:
دوست عزيز jeanreno
من samsung 732Nplus دارم
خيلي راضيم قيمتش حدود 260
خودش اینجوری شد!نقل قول:
فکر کنم عمرشو کرده!
فکر کنم عمرشو کرده دیگه!نقل قول:
می دونم خودش اینطوری شدنقل قول:
درایور گرافیکت نپریده؟
از منو مانیتور باهاش ور رفتی؟
سلام
من حدود 1 ماه پیش یه مانیتور 940BW 19" Wide گرفتم... تصویر فوق العاده و توپ
اما یه مشکلی ه 3 روزه پیدا کردم...
وقتی سیستم رو میخوام روشن کنم تصویر ندارم! LED ابی رنگ power به حالت چشمک زن میره!!! همین ... به نظر میاد یه چیزی روی صفحه روشن میشه و میره...
تست analog & digital رو هم انجام نمیده!!!
بعد از حدود 3 الی 5 دقیقه یهو تصویر میاد و شروع به کار کردن میکنه! توی تصویر دادن هم هیچ مشکلی نیست
من از پورت DVI استفاده میکنم ... با RGB هم تسک کردم همین مشکل بود
مورد بعدی هم اینکه وقتی این مشکل به وجود میاد کابل رو هم از کارت گرافیک جدا میکنم باز هم تغییری مشاهده نمیشه و no signal نمیاد!!! و باز به همین منوال میمونه
ممنون میشم کمک کنید
روزلوشن هم 1440*900 @60Hz
سلام من یه مشکلی برام پیش اومده اونم اینه که وقتی مانیتور رو روشن می کنم مانیتور تنظیمات خودشو رو مثل میزان نور اندازه و فرکانس رو که قبل از خاموش کردن بهش داده بودم ذخبره نمی کنه و حتی وقتی تنظیم می کنم با وارد شدن به یه بازی یا خاموش کردن دوباره به حالت تنظیمات اولیه بر می گرده و حاشیه تصویر به علت کوچک شدن اون ساه میشه راه حل این مشکل چیه
سلام من چند روز یه مانیتور خریدم 19 اینچ مدل viera مانیتور خوبیه ولی عیبی که داره اینه که بعد یه مدت مثلا 1 ساعت کار کردن مانیتور خاموش می شه ولی led دکمه ون به حالت روشن هستش یعنی میشه گفت روشنه ولی تصویر نداره و باید یک بار مانیتور رو از دکمه خودش روشن خاموش کنم تا درست بشه
کسی می تونه کمکم کنه؟؟؟
ایا مانیتورم عیبی داره یا اینکه تنظیمات خاصی می خاد ؟؟
درضمن وقتی مانیتور قبلی ام رو وصل می کنم هیچ مشکلی ندارم .
کارت گرافیکم هم onboard و مدل mainboard هم i will هستش
ممنون
سلامنقل قول:
يه سوال داشتم:مونيتور ال جي مدل F700P ورودي DVI داره؟ اگه نداره كاريش نمي شه كرد؟
ندارهنقل قول:
نه نمیشه
ببخشيد چطور مي تونم تاپيك جديدي ارسال كنم ؟راجع به پروژه م سوال دارم
حول و حوش 300 تومن ال سی دی واید با Dvi چی پیشنهاد میکنین?
یکی نبود مارو تحویل بگیره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم تاپیک جداگانه میزدم بهتر بود
با سلام
من يه مانيتور ال جي t730bhk خريدم چطوره؟
و مشكل اصلي من لطف بفرماييد جواب بديد من 2 سال پيش يه مانيتور 1795 samsung خريدم كه الان از بغل ها خطها سفيد درازي كل صفحه رو ميگيره و سايه هاي قرمزرنگ توش بوجود مياد بعد از چند ثانيه خودش درست ميشه و يه 2 ساعتي خبري نيست دوباره اينجوري ميشه. من توي دانشگاه 100 تا 1793 ديدم كه همشون دقيقا اينجوري بودن . چرا؟
یه مانیتور lcd نوزده اینچ میخواستم. رنج قیمتی 300 تومن. چی پیشنهاد می کنید؟
نقل قول:
پست های قبلی منو ببینی میفهمی که هیچ کس پاشو تو این تاپیک نزاشته
اگر حتماً واید میخای سامسونگ 206bw مانیتور بدی نیست قیمتش حول و حوش 330 تا 340 هست و در درجه دوم بنکیو 202 .
LG - 19" - L194WTنقل قول:
SAMSUNG - 19" - 940 BW
خوبه ولینقل قول:
باید اینو میخریدیlg t730pu خیلی بهتره
نقل قول:
من بیشتر از 2 ساله دارم با MB 1795 کار میکنم هیچ ایرادی هم نداره
سلام :
يه سوال دارم . من دو تا سيستم دارم . مانيتور يكيش LG فلت هست و اون يكي ADI معمولي . حالا سوالم اينه . فيلم dvd تو اون مانيتور فلت خيلي شفافه ولي تو اون معموليه تاريك تره به طوريكه بعضي صحنه ها رو نميشه خوب ديد . مانيتور كليدي هم نداره كه بشه نورشو بيشتر كرد . حالا من چيكار كنم ؟
مرسي
کاری نکن !
تکلونوژی اون مانیتور قدمیه و کنتراستش هم پایین تر 1÷
شما نباید انتظار داشته باشی مثل هم کار کننن !