تی برای انتن دیجیتال هستشو تی 2 دیجیتال های اچ دی.نقل قول:
اس هم فرکانس های ماه واره اس 2 هم جدیداش یعنی ر س یور داره داخل تلویزیون
Sent from my LG-D380 using Tapatalk
Printable View
تی برای انتن دیجیتال هستشو تی 2 دیجیتال های اچ دی.نقل قول:
اس هم فرکانس های ماه واره اس 2 هم جدیداش یعنی ر س یور داره داخل تلویزیون
نه والا نه وقت کردن نه فایلو گرفتم الان یه اپدیت 4 هم داده امل نکردم هنوزنقل قول:
نوشته شده توسط T E R M I N A T O R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استور هم نه یه فرون خارجی راجب web osهست شاید اونجا بشه کاری کرد یا نصب دسی برنانه بشه عالیه
سلام انشالا به خوبی کار کنه تلویزیون خوبیه انصافانقل قول:
نوشته شده توسط T E R M I N A T O R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیجتال همیونجوریه توی همه چی مگر کانال ها با ر س ی و ر گرفته بشه
هر مدل که آخرش V داره یعنی ----- ماهواره داخلی دارهنقل قول:
ماتریس هم منظورش 4K یا FULL HD هستش
ترجیحا ال جی باشه 4k هم باشه بهترنقل قول:
uf850 که بالاتر از 3 تومن شده فکنم 3.400 باشه الان بالاتر از بودجمه بنظرتون تا 2و3 ماه دیگه کمتر میشه یا گزینه های بهتری ممکنه بیاد چون تا 3 ماه دیگه عجله ای ندارم
uf850 49نقل قول:
شاید بتونی بخری
اگه عجله نداری وایسا
ببین دقیق تر بگو برای چه کارینقل قول:
حتما 4 کی میخوای یا نه
850.شاید بتونی بخری سایز 49
اگه عجله نداری وایسا
راستی دوستان گلدیران مدل uf850با مدلuf950هر دورو اورده
میتونین ببینین سایتش
سلام دوستان من مدل uf850 خریدم 55 اینچ تلویزیون خیلی خوبیه منو فارسی هم داره تصاویر 4k عالی پخش میکنه .. گلد ایران این مدلها رو هنوز وارد نکرده فقط قیمت زدن تو سایتشوننقل قول:
مبارکهنقل قول:
انشالا به خوبی برات کار کنه
چه قیمتاییم زدن
نقل قول:
UF85000
49UF85000
(49")
47,080,000 ریال
55UF85000
(55")
64,200,000 ریال
65UF85000
(65")
117,700,000 ریال
مبارک باشه دوست عزیز. چند خریدین و از کجا؟؟نقل قول:
اگه استفاده کردین یه بررسی هم درصورت امکان ازش بزارین.
با سلام خدمت دوستان.
من امروز توی یه فروشگاه تصویر همزمان ub830 و ub850 رو دیدم. باورم نمیشد که تصویر ub850 پرش داشت (چون داشت تصاویر از طبیعت رو از بالا که توسط هواپیما در حال حرکت بود رو نشون میداد) هم کیفیت رنگ ub830 از 850 بهتر بود.
در کل من نظر دوستان رو جلب میکنم به دیدن سامسونگ سری h7000 که در ایران h7790 نامگذاری شده. یکی از دوستام 46 اینچش رو بهمن ماه 93 به قیمت 3 میلیون تومن گرفته. واقعا ازش راضیه. اصلا این مدل همه چی تمامه.
مدل بدون گارانتی ----- هم داره. ولی فعلا توی بازار نایاب شده.
در کل من هم نظر دوستان رو قبول دارم که تلویزیون ارزون 4K ارزش خریدن نداره. چون مطمئنا کیفیت پنل پایینی دارن که قیمتشون در حد یه full HD رده بالا شده.
بله همینطورهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم برای 950
55UF95000(55")
82,390,000 ریال
65UF95000(65")
128,400,000 ریال
ub830tو850t میگم چون مدل ها فرق دارننقل قول:
جفت تیوی از لحاظ پنل یکی هستن
ubمدل 2014 وufّبرای 2015
ubهرتز کامپیوتریش بیشتره 900 هستش ولی 850 برابر 500ولی جفتشون رفرش ریت واقعی 100 هرتز دارن(مدل 65 اینچ 850 دارای 200)
ولی در کل 850 بهتره مدل جدید تر و بروز تر و خیلی قویتر
سیستم صوتی طراحی harman/kardonوبلندگوهای قویترو بیشتر
تعداد usbبیشتری داشتن و usb3 که خودش بهترین پورته
850امکان HEVC Codec و 4k 60داره
850دارای سیستم عامل web os هستش اونم نسخه به روز
دارای ریموت کنترل جدید و همراه دکمه
دارای hdmiبیشتر و کاملتر توی اطلاعات 830 زده یه hdmi 1.4 داره خیلی بده این
850 دارای cpu چهار هسنه ای هستش
850دارای حافظه داخلی 8 گیگی هست
و کلی امکانات دیگه که 850 خیلی ثویتر نشون میده از 830
نمیدونم چرا اینجوری میگین
سلام دوستان. من تی وی خودمو (UF850) با تلویزیون فول اچ دی الجی (lb6520) از لحاظ پخش شبکه های SD صدا و سیما مقایسه کردم. اصلا کوچکترین تفاوتی بین این دو توی پخش تی وی ایران نبود. حتی اگه بخوام دقیق تر بگم توی بعضی از جاها تی وی من بهتر از فول اچ دی نشون داد!!! . از این بابت گفتم که گفته میشه تی وی فول اچ دی تصاویر SD رو بهتر از تی وی 4K نشون میده.
دوست عزیز من تمام چیزایی که گفتی رو اطلاع دارم. ولی تجربه شخصی خودم رو که با چشمای خودم دیدم اینجا گذاشتم تا دوستان بتونن بهتر انتخاب کنن. هیچ نفع و ضرری هم به من نمیرسه.نقل قول:
البته توی همین تاپیک صفحه 11 یا 12 یکی از دوستان نوشته بود که "با آپدیت firmware که الجی برای ub850 داده بعضی از این مشکلات رو برطرف کرده"
سلام خیلی ممنون دوست عزیز .. 4700 خریدم از جنوب خریدم تلویزیون بسیار خوبیه تصاویر 4k عالی پخش میکنه زیر نویس فارسی عالی نشون میده تصاویر صدا و سیما از دور خیلی کیفیت بالایی داره ولی نردیک کیفیتش کمی پایینه البته به کیفیت خود برنامه ها و شبکه هم خیلی ربط داره مثلا شبکه تهران کیفیت خوبی داره کلا تصاویر فول اچدی هم عالی هست در کل تلویزیون خیلی خوبیهنقل قول:
آقا مهرداد منظور دوستمون مدل ub850 هست نه uf850نقل قول:
درود
دوستان نظرتون در مورد سامسونگ hu8500 چيه؟
مخصوصا كيفيت تصوير روي شبكه هاي صدا و سيما
ممنون
منم گفتم بخاطر تبدیل کردن و توی این سایز 55 خراب میشه اما تکنولوژی.تبدیلش عالیهنقل قول:
واقعا کیفیت خوبه
بله با تست توی یه شرایط همه چی مشخص میشهنقل قول:
به فروشنده ها زیاد اعتماد نکنین یه فلش با خودتون ببرین انواع فایل هارو تست کنین متوجه میشین
گاهی پیش میاد شرایط یکسانی درست نمیکنن برای 2تا تیوی
بازم میگم پنل 830 برابره با 850.اما 850 توی رفرش کامپیوتزی کمتره اما محسوس نیست
ننوشته بود چون اکثرا حرف از ufفکر کردم اونو میگهنقل قول:
سریub85هم باز قویتره از 830 توی همه چی هم امکانات هم پنل
دوستان سلام
من توی اهواز هر چی گشتم نتونستم سری h7000 سامسونگ رو پیدا کنم. کسی از دوستان آیا توی شهر خودشون یا حالا هر جای دیگه که باشه سراغ داره این مدل رو؟ لطفا اگه قیمت رو هم میدونید اعلام بفرمایید.
- - - Updated - - -
دوستان سلام
من توی اهواز هر چی گشتم نتونستم سری h7000 سامسونگ رو پیدا کنم. کسی از دوستان آیا توی شهر خودشون یا حالا هر جای دیگه که باشه سراغ داره این مدل رو؟ لطفا اگه قیمت رو هم میدونید اعلام بفرمایید.
دوستان من دیروز از بانه برگشتم و یه تلویزیون LG 49uf850T خریدم به قیمت 3،330،00 به همراه یک سینمای خانگی LG DH4530 به قیمت 480،000 تومان و یک کولر گازی گری!
البته 50 هزاتومان هم دادم و تلویزیون رو گارنتی کردم 18 ماهه توسط یه شرکتی بنام آریا سرویس که تو تهران هست و گفت نصب هم رایگان انجام میشه توسط این شرکت که تو شهر ما هم نماینده دارن
قیمت ها انجا تقریبا همه توی یه رنج بودن در حد 20-30 هزارتومن بالا پایین داشتن تو مغازه های مختلف. این جایی که من تلویزیون رو خریدم قبل از تحویل تلویزیون رو باز کرد تست پیکسل و رنگ و... انجام داد و بعد تحویل داد. آدم خوبی بود.
امروز هم قصد دارم زنگ بزنم شرکت واسه ثبت گارنتی و نصب بیان اگه کسی سئوالی داره بپرسه در خدمتیم! البته من تلویزیون رو با تحقیق خریدم ولی سینمای خانگی رو همینجوری جوگیر شدم خریدم اگه کسی درباره اش اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه خوب هست یا نه و خوب خریدم یا نه؟! فکر کنم کدش تو بازار داخلی ایران LG LH-K928 باشه
- - - Updated - - -
دوستان من دیروز از بانه برگشتم و یه تلویزیون LG 49uf850T خریدم به قیمت 3،330،00 به همراه یک سینمای خانگی LG DH4530 به قیمت 480،000 تومان و یک کولر گازی گری!
البته 50 هزاتومان هم دادم و تلویزیون رو گارنتی کردم 18 ماهه توسط یه شرکتی بنام آریا سرویس که تو تهران هست و گفت نصب هم رایگان انجام میشه توسط این شرکت که تو شهر ما هم نماینده دارن
قیمت ها انجا تقریبا همه توی یه رنج بودن در حد 20-30 هزارتومن بالا پایین داشتن تو مغازه های مختلف. این جایی که من تلویزیون رو خریدم قبل از تحویل تلویزیون رو باز کرد تست پیکسل و رنگ و... انجام داد و بعد تحویل داد. آدم خوبی بود.
امروز هم قصد دارم زنگ بزنم شرکت واسه ثبت گارنتی و نصب بیان اگه کسی سئوالی داره بپرسه در خدمتیم! البته من تلویزیون رو با تحقیق خریدم ولی سینمای خانگی رو همینجوری جوگیر شدم خریدم اگه کسی درباره اش اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه خوب هست یا نه و خوب خریدم یا نه؟! فکر کنم کدش تو بازار داخلی ایران LG LH-K928 باشه
مبارکه دوست عزیز. من هم یک هفته پیش همین مدل رو توی اهواز قیمت گرفتم 3250000 .نقل قول:
سلام دوستان
چطور میشه تو تی وی های lg مثلا مدل uf850 ساعت کارکرد رو از طریق منو مخفی مشاهده کرد؟
از بانه اگه اینترنتی سفارش بدم واسم بیارن تهران آیا تحویل دهنده ها تست ساعت کارکرد رو هم نشون میدن که از کارکرده نبودن تی وی مطمئن شد؟
دوستان سامسونگ ju7000 چند هرتزه؟هرتز واقعیش نه هرتز الکی که میگن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Measured panel refresh rate 120Hz
سلام لطف بفرمایید تا 4-5 میلیون تومان یه تلویزیون ۴k با کیفیت خوب برای دیدن فیلم و xbox معرفی کنید انصابق تصویرش و کیفیت بالا خیلی برام مهمه این مدل از سامسونگ رو دیدم 48ju8890 انصابق تصویرش ۱۰۰۰ هرتز ولی میگن کمتره البته من همین تازه گی یه تلویزیون ۴۸ مدل ۶۴۹۰ سامسونگ گرفتم ولی دوست دارم اگه سامسونگ باشه سیستم عامل تازه تر و مدل ۲۰۱۵ باشه البته برای جفت داداشم مدل LG 42LB65200 گرفتم خدایش کیفیتش خوبه ولی مشکلی که داره نمیشه بین صداها و زیر نویس های فیلم سوییچ کرد ومثل سامسونگ وضعیت استور اپ هاش مناسب نیست البته میگن سونی خوبه ولی مثل اینکه توی پخش بعضی از فرمتها و شناختن بعضی از پوشه مشکل داره ممنون
سلام دوستان. کسی بهترین تنظیمات برای کالیبره کردن uf850 را سراغ داره؟ اگه جایی سراغ دارین که نوشته باشه اطلاع بدین.
سلام برای مشاهده کدام کانالها؟؟ sd که طبیعی هست کیفیت بهتر از این نمیشه اچدی و 4k هم عالی نشون میده حالت استاندارد و فیلم از همش بهترهنقل قول:
سلام. بیشتر برای دیدن فیلم و سریال HD میخواستم چون معمولا بعضی سایت ها با تغییر تنظیمات، تصویر بهتری از تلویزیون می گیرند.نقل قول:
نقل قول:
POST CALIBRATION PICTURE SETTINGS Picture Mode ISF Expert 1 Backlight 85 Contrast 90 Brightness 53 Energy Saving Off H Sharpnes 10 V Sharpness 10 Color 60 Tint 0
EXPERT MODE Dynamic Contrast Off Super Resolution Off Color Gamut Range Standard Edge Enhancer Off Color Filter Off White Balance 20pt (See Table) Color Temp Warm2 Method 20pt IRE Pattern Outer Aspect Ratio Just Scan
20PT WHITE BALANCE IRE Red Green Blue 100 (130 Luminance) -30 1 0 95 -26 -14 -5 90 -13 1 8 85 -9 -6 -9 80 0 -8 -7 75 0 -14 -16 70 0 -13 -12 65 -6 -24 -20 60 -9 -20 -14 55 -16 -23 -18 50 -15 -20 -13 45 -18 -19 -18 40 -15 -21 -14 35 -17 -18 -16 30 -15 -14 -17 25 -16 -17 -20 20 -19 -19 -24 15 -20 -18 -25 10 -18 -18 -49 5 8 6 49
سلامنقل قول:
سایز مشخص کنید و بودجرم بگین فاصله بین 4تا5 یک میلیونه
برند خاصیم مد نظرتونه بگین
4kباشه نباشه.گارانتی دار باشه یا نباشه
راجب هرتز هم نهایتن tvها 240هستن که اون عداد زیاد هرتز کامپیوتری میگن اصولا حالا هر شرکت یه اسمی داره بیشتر جنبه تبلیغات و گول زدن مشتری داره اما تیوی بالای 120 پنل اصلیش کیفیت خوبه 200 باشه که عالیه
42LB65200 یک مدل معمولیه با این پول خیلی چیزا بهترم میشه خرید توی webos2.0راحت میشه همه کار کرد زینویس صدا همه چی
استور اپ الان بیشتر کارایی خاصی نداره مگر بعضی برنامه ها که اینجا قیلتر هستن یا باید تی وی برای ایران باشه که بیشه برنامه های ایرانی استفاده کرد
سیستم عامل اندریود خیلی خوبه به اون میشه گفت اسمارت کامل .البته web osهم خوبه یا تایزن سامسونگ-پانا هم فکر کنم از فایر فاکس استقاده میکنه اما چیز کامل همون اندریود که سونی و چند شرکت جدیدا دارن استفاده میکنن
کدوم مدل های سونی بین سایز 50-55 اینچ اندرویده؟ کیفیت 4k میخوام باشه و ترجیحم رو سامسونگه حالا شما میگید وب او اس 2 اون مشکلات رو نداره که خب هیچی البته هر برندی که کیفیت تصویرش بهتر باشه هموننقل قول:
زیاد تعصب روی برند خاصی ندارم
مدل زیاد داره سونی اندریود باشه 50 تا 55 اما من مدل های 4k با قیمت حدودی بهت میگمنقل قول:
web os2منظورم مشکلاتی که شما گفتی Tv lgکه گفتی داره گفتم این نداره
سامسئنگ هم ساپورتش خوبه
تا 5 نهایت بخوایم بگیریم 4kاینارو میتونی بخری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SONY 49X8300C
مدل های زیاد هست حدودی اینارو گفتم
روز جمعه مدل Samsung ju7000 سایز 50 اینچ که 4k هست رو از بانه به قیمت 3.5 خریدم.
کیفیتش واقعا عالیه خصوصا رو عکس و کلیپ 4k.رو کنسول ps4 هم واقعا عالیه و تصاویر حتی رو صحنه های خیلی سریع هم مشکلی نداره(البته رو موشن شفاف).
اینم چند عکس:
عکس اول روی تی وی عکس گرفته شده با نوت4 هست.
تصاویر پایینی هم از محیط GTA هست.
مبارکهنقل قول:
مدل بسیاز خوب و خوش قیمتیه
سلام دوستان
بعد از کلی کلنجار رفتن این دو مدل رو انتخاب کردم
بنظرتون کدوم بردارم؟
فقط نفهمیدم 850 ال جی قابلیت تصویر در تصویر رو داره یا نه!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
داداش میشه از شبکه های داخلی هم عکس بزارید . ممنون :n40:نقل قول: