من از اکانت تست استفاده کردم ولی موقع استفاده از پروتکل L2tp ارور 720 میده!!!!
من از اکانت تست استفاده کردم ولی موقع استفاده از پروتکل L2tp ارور 720 میده!!!!
تنظیمات preshared key برای L2TP انجام دادید؟نقل قول:
بله...............نقل قول:
این فایل را دانلود کنید و بعدش اجرا کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نهایت pc را حتما ریستارت کنید.
من برای اتصال به سرور 1 و2 به صورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلی ندارم. باز هم باید این رو نصب کنم؟نقل قول:
سرور 1و2 سیستم عاملشون فرق میکنه.نقل قول:
شما این فایل رجیستری رو اعمال کنید احتمال زیاد مشکلتون برطرف میشه. اگر برطرف نشد از طریق تلگرام بهم پیام بدید:
دوست عزیز جناب and-roid2 اول که بفرمایید اکانت تست هر 1 دقیقه قطع میشود یا بیشتر یا کمتر ؟
دوم اینکه از بین سرورهای موجود و نوع کانکشنهای موجود در کانکشن مربوطه کدوم یک بهتر و پرسرعتتر هستش؟(در کانکشن افزایش سرعت منظورم هست).متشکرم.
اکانت تست هر 2 دقیقه دیسکانکت میشود.نقل قول:
هر سه سرور مناسب هستن. اما اگر منظور شما برای شبانه اسیاتک هست از سرور s2 و s3 استفاده کنید.
نقل قول:با سلامی دوباره . مشکل حل شده بود اما الان چند روزه دوباره همون مشکل با سرویستون دارم بهتون پیغام دادم و منتظر جوابم ممنون از پشتیبانی خوبتون ...نقل قول:
جواب دادم...نقل قول:
جدیدا قطعی و وصلی دیتا خیلی زیاد شده تو سرویستون مخصوصا شبا و البته مشخصه که مشکل از سمت دیتا سنتره
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
این مورد بیشتر در پروتکل L2TP و مخابرات مشاهده شده.در بعضی isp ها خود isp هم باعث این قطعی دیتا میشود.نقل قول:
یعنی رو مخابرات pptp بهتر جواب میده؟نقل قول:
باید تست کنید تا ببینید در pptp هم مشکل دارید یا خیر.نقل قول:
L2TP این اواخر کمی مشکل پیدا کرده.
+
با isp های دیگر هم تست کنید. احتمالش زیاده که این قطعی دیتا توسط خود مخابرات انجام بشه.
توی این سه شب اخیر حدود یازده شب اکثر دیتاسنترها به کما رفتند عملا تبادل از خارج صفر شده بود. من چندین اکانت دارم و تست کردم.
اسیاتک - رسپینا - گرین وب - فناوری کاوشگر و ... نمی دونم چه مرگشون میشه.
مثل اینکه زیر ساخت اینترنت کم میاره فلکه دیتاسنترها رو می بنده مثل زمانی که گاز کم میاد و گاز کارخانجات رو می بندن:n13:
باید منتظر موند تا بعد از رفع تحریما زیرساخت پهنای باند بیشتری بخره، 300گیگ برا کل کشور عددی نیست.
میشه بگی رسپینا و فناوری کاوشگر رو کیا جزء سرورهاشون دارن؟ آسیاتک که مزخرفه، اگه لازمه تو پیغام خصوصی.نقل قول:
ممنون
به نظرم بد نیست فروشنده ها تو تاپیکشون قید کنن از کدوم دیتاسنترها سرور دارن.
با سلام
سرور جدید جایگزین سرور دوم(در کانکشن) شد.
دانلود کانکشن جدید:
نکته مهم: در صورتی که دانلود حجیم دارید از سرور اول/سوم/چهارم کانکشن استفاده کنید.
باتشکر
من اینترانت بگیرم از اسیاتک اونوقت ازشما اکانت بگیرم میتونم اکانت اینترانت رو تبدیل به اینترنت کنم؟ مثلا 128 بگیرم سرعتش 12k باشه اگر بتونم با اکانت که شما میدین وصل بشم سرعتم بیشتر میشه؟ به لینک داحلی؟
سلام
ببخشید این سرویستون سرعت دانلود رو افزایش میده دیگه؟
اگه سرویس نامحدود یه شرکتی مثلا پارس آنلاین یا آسیا تک رو بگیریم و حداقل حجم تبادل رو دانلود کنیم بعدش سرعت دانلود از طرف شرکت کم میشه ، الان با سرویس شما سرعت دانلود افزایش پیدا میکنه؟
بله تبدیل به اینترنت میشه.نقل قول:
سرعت هم هر چقدر که سرور داخلی سرعت بده اکانت به همان اندازه سرعت میده.
میشه این مورد رو واضح تر بگید؟ یعنی اگر 128 بگیرم سعت دانلودم 12 باشه اونوقت با وصل شدن به اکانت سرور شما سرعتم از 12 مثلا میاد به 200 یا بالاتر یا نه تغیری نمیکنه؟نقل قول:
وقتی حداکثر سرعت شما در اتصال به سرور 12 باشه حداکثر سرعتی هم که از اینترنت خارجی می تونی داشته باشی 12 هست.نقل قول:
راهی نیست بشه دور زد محدودیت پهنای باند رو؟:n02:نقل قول:
خیر........نقل قول:
من الان اینترانتنامحدود بگیرم بعدش که ترافیک هدیه تموم بشه سرهت میاد پایین دیگه با وصل به سرور ایران سرعت اسمی رو دارم یا بازم چون ترافیک هدیه تموم شده وقتیم وصل بشم به سرور ایران سرعتم همونه چون شنیدم محدودیت پهنای بانمد درون شبکه ای نداره اسیاتک خب شمام سرورتون اسیاتک هست دیگه
اگه سرعتتون بعد از حجم هدیه محدود بشه اکانت تاثیری ندارد و به همان اندازه سرعت میدهد.نقل قول:
با تشکر از کیفیت خوب سرویس هاتون، و همینطور ساپورت بسیار عالی و به موقع شما
من در ابتدا یک اکانت 1 ماهه خریده بود ولی دو روز از مذتش نگذشته بود که آنرا به اکانت 3 ماهه ارتقاء دادم.
بنده هم از سرویس دانلود و هم از سرویس پینگ تایمشان استفاده میکنم و بسیار راضیم.
این هم از تست دانلودی که من دیشب با اکانت بیت دانلود از سایت خارجی ZBIGZ که مستقیم کننده تورنت میباشد داشتم.
این اکانت های تبدیل اینترانت به اینترنت برای کسایی که سرعت سرور خارجیشون نسبت به داخلی کمتره خیلی میتونه مفید باشه
من خودم های وب دارم سرعت سرور خارجیش خیلی داغونه با این اکانت ها سرعتم به مراتب بهتر میشه
اسپید تست سرور خارجی بدون اکانت
اسپید تست همان سرور با اکانت (حتی پینگ هم خیلی اومده پایین)
تست تک کانکشن سرور خارج بدون اکانت
تست تک کانکشن سرور خارجی با اکانت
سرور ۳ و ۴ از کار افتادن؟
بله فعلا مشکل پیدا کرده. در حال پیگیری هستم تا مشکلش برطرف بشه...نقل قول:
مشکل سرور 3و4 برطرف شد.
با توجه به تغییر ip سرورها و انجام برخی بروزرسانی ها بعضی از کاربران مشکل اتصال به سرور 2/3/4 داشتند. جهت حل این مشکل ابتدا DNS های 4.2.2.4 و 8.8.8.8 را در کارت شبکه خود ست کنید و دستور زیر را در CMD وارد کنید:
ipconfig /flushdns
باتشکر
با سلام
بنا به درخواست کاربران عزیز سرور جدید از دیتاسنتر رسپینا جایگزین سرور 4 شد.
خیلی خوبه. با ایرانسل سازگارهنقل قول:
خدا کنه همیشه اینطور باشه ما هم بشیم مشتری ثابت
سلام دوست عزیز
من الان چند وقته اکانت دارم و گه گدار استفاده میکنم..
الان نزدیک 2 3 هفته است که اصلا روی هیچ سروری و چه با pptp و l2tp تاثیری نمیبینم
حتی سرعت کم هم میشه.
ممنون میشم یه راهی نشون بدین
اینترنتمم از شاتله
سلامنقل قول:
من خودم شاتل دارم و مشکلی با اکانت ندارم.
جهت بررسی بیشتر در تلگرام پیام بدید:
up.........
در صورت تمدید اکانت مقدار باقی مانده حجم ماه قبل به ماه بعد منتقل میشه؟
سلامنقل قول:
اگر 5روز قبل از تمام شدن زمان اکانت اقدام به تمدید کنید منتقل میشود. در غیر اینصورت منتقل نمیشود.
برای تمدید از طریق این لینک میتوانید اقدام کنید: