امتیازا ک عالی بوده. عکسهای نسخه ی PC هم ک خوب ب نظر میرسن.
Printable View
امتیازا ک عالی بوده. عکسهای نسخه ی PC هم ک خوب ب نظر میرسن.
اولین اخبار رسمی از نسخه PES 2016 PC
http://www.pesedit.ir/
خبر خوب برای طرفداران PC این است که امروز صبح صحنه وارد شدن بازیکنان به بازی اضافه شده است
در تمام این مدت هواداران نسخه PC این عنوان نگران بودند ، کیفیت و توسعه بازی کم تر از نسخه PS4 بوده
( به عنوان مثال ویرایشگر هر دو نسخه یکی است ) گرافیک زیاد نا امید کننده نیست اما از نسخه PS3 بهتر است و انیمیشن های بیشتر در بازی وجود دارد
ویژگی های نسخه PC
1 . قابلیت ایمپورت کردن تصاویر وجود دارد
2 . تفاوت گرافیکی بین دو نسخه PC و PS4 نا چیز است
3 . گیم پلی شبیه به PS4 و بهتر از PS3 است
4 . حضور صحنه ورود بازیکنان به زمین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم به یاد آوری است که فردا PES 2016 در منتطقه آمریکا منتشر خواهد شد و در اروپا تا 17 یا 18 سپتامبر باید منتظر باشند
باور کن که هیچی نمی تونم بگم . هر لحظه ممکنه بازی نسخه PC تو نت منتشر بشه . اگر به قرار سال قبل بود امروز باید بازی منتشر می شد ! .:n11:نقل قول:
نه گرافیک که همونه . فقط جدای از چهره ها ، یکم رو رنگ چمن بازی و نور پردارزی کار شده .:n02:نقل قول:
...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
من والا PS4 ندارم . دوستانی که دارن میشه از Option File برای درست کردن لباسها و لوگوها بازی استفاده کرد ؟! و در نسخه 15 این قابلیت وجود داشت ؟!
صحبتهای KONAMI عرب در مورد بازی نسخه PC .
...نقل قول:
PC version has :similar gameplay to PS4 / cut scenes Intro as same as PS4 / Image importing as same as PS4 / only difference bit lower graphics
با سرعت ترین ها . :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من تفاوت PS4 و PC خیلی فاحش خواهد بود من برای نسخه 2015 اول دمو PS4 رو که بازی کردم خیلی با نسخه کامل PC تفاوت داشت اصلا انگار روی کامپیوتر کل تغییرات و تحولات بازی رو حس نمیکنی ولی روی کنسول همه چی قابل حس هستش
حیف که کنسولم رو فروختم:n27:
سیستم مورد نیاز که تفاوتی با پارسال نداره ؟ من گرافیکم برای نسخه قبل BAD نوشته بود
عجب نمره ای داده !
مشکلاتی در عدم لایسنس در این بازی وجود دارد اما با این وجود PES 2016 بهترین نسخه در سری از زمان کنسول PlayStation 2 است.
عجب نمره ای داده ! گیم اسپات 9 گفته بعد پلی استیشن 2 بهترین سری هست:n10:
بازی پی سی منتشر شد.
داداش لینکش کونقل قول:
من همه جارو گشتم هیچ جا پیدا نکردمنقل قول:
چرا میای شایعه میکنی اخهنقل قول:
سلام
یه سوالی داشتم
مگه لیگ جزیره کامل لایسنس نشده ؟
پس چرا هنوز اسم تیما مث قبله؟؟؟؟
ممنون
حذف شودلطفاااا
30 دقیقه با Master League .
قسمت Edit Mode .
ویدیوهای گیم پلی بازی .
Bayern Munich v Arsenal
PSG v Atletico Madrid
Barcelona v Real Madrid
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
چهره ها .
Barcelona and Real Madrid
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
ManUnited and Liverpool
Arsenal and Chelsea
داداش این دوستمون چی میگه واقعن منتشر شده:n38:نقل قول:
IGN کف کرده .:n02:
". IGN : " may be the best football game ever madeArstechnica – “ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ”
Gamesradar+ – “ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ” – 4.5/5
Gamespot – “ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ” – 9/10
God is a Geek – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 10/10
IGN – “ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ”
Red Bull Gaming – “ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ”
VideoGamer – “ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ”
متای بازی تا این لحظه 87 !!!. :n02:
برادر منتشر شده یا نهنقل قول:
نه هنوز تا صب صبر کننقل قول:
خداییش همیشه اتمسفر استادیوم و محیط تو پیس واقعی تر از فیفا بوده
پس بریم بخوابیم ممنون داداشنقل قول:
نیومده هنوز
ببینیم بعد از PES6 بلاخره دل ما رو می بره یا نه...هنوز گاهی با دوستا می شینیم PES6 می زنیم...با این همه تعریف بعد از سال ها امیدوار شدم...
تا این لحظه از نسخه PC هیچ خبری نیست .:n01:نقل قول:
امروز تا شب به احتمال زیاد میاد .
Bateson یوتوبر معروف بازی فیفا در مورد بازی اینطور گفت :
...
صبح بخیر...:n01::10:
- - - Updated - - -
Bateson یوتوبر معروف بازی فیفا در مورد بازی اینطور گفت :
...
صبح بخیر...:n01::10:
مثل این که PES داره به روزهای اوجش برمیگرده.:n02:
حالا منتظر نقد های فیفا هم بمونیم تا بلکه 200 هزا رتومن نا قابل رو به یکی بدیم.
- - - Updated - - -
مثل این که PES داره به روزهای اوجش برمیگرده.:n02:
حالا منتظر نقد های فیفا هم بمونیم تا بلکه 200 هزا رتومن نا قابل رو به یکی بدیم.
دوستان این سایت چی میگه
دمو برای کامپیوتر امده؟
نقل قول:
سلام . نمیدونم این لینک که گذاشتید فیک هست یا نه . ولی آدام (که همه کاره pes به حساب میاد) امروز تویتی زده که دمو pc همون روز انتشار نسخه نهایی منتشر میشه :
گزارش پیتر دیوری خوبه ولی خیلی جاها ساکته...هنگام گل جو خوبی هم میده ولی هنوز خیلی کار داره و باید بیشتر روش کار کنن
هنوز خبری نیستنقل قول:
امروز میاد...نهایتا تا صبح موقع اذان میاد :دینقل قول:
صبح دیره امشب بیاد بهتره تا بزارم دانلود:n19:نقل قول:
آقا تو این ویدیو مسترلیگ ..لیگ انگلیس که لایسنس کامل بود..خودشون کردن؟نقل قول:
لیسانس نیستن اما با پچ درستش کردن بصورت Option File برای PS4 .نقل قول:
دوستان من pes بخرم یا فیفا؟؟؟
میخوام خیلی راحت بازی کنم خیلی سخت نباشه و انلاینش راحت وصل شه
دمو جفتشون رو بازی کردم فیفا خیلی لگ داره
سلیقه ای هستش...ولی به نظر من فوتبال ناب یعنی پیس....پیس با این همه محدودیت بازم بازی کردنش کیف میده ولی فرض کن فیفا اگه لایسنس نداشت...هیچکس سراغش نمیرفتنقل قول:
سلیقه ای هست اما من از پی ای اس 04 دارم تا همین الان 15 پلی میدم خیلی راضیمنقل قول:
فیفا فقط نسخه 08 09 باحال بود بعدش سیر نزولی گرفت
نقل قول:
کی شده گزارشگر ؟؟؟؟؟ یعنی قبلی نیست؟
اگه یادتون باشه دیروز گفتم نسخه X360 تو تورنت گذاشتن برا دانلود . سیدش هم داشت به سرعت باد بالا میرفت . اما ساعاتی پیش یهویی پاک شد !!!. یهویی... :n02:
...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
کی شده گزارشگر ؟؟؟؟؟ یعنی قبلی نیست؟
یهویی :n02::n28::n29::n23::n24:نقل قول:
مدیر استقلالی ندیده بودیم تو این سایت که دیدیم
اصلا قابل توجیح نیست برام چرا پستم پاک شده
پستم میگفت شماره 6 فوتبال ساکر انقلابی برای خودشون بودن
pes 2006
pes 2016
از دوستان هر کی که وارده
به نظرتون این گزارشکر تو نسخه 3 هم نبود؟