اشتباه میکنید. اولویت با تعداد بردهنقل قول:
با توجه به این لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه صربستان با 14 امتیاز دوم نیست. سومه. در صورتی که ایتالیا با 13 امتیاز به دلیل تعداد برد بیشتر دومه
Printable View
اشتباه میکنید. اولویت با تعداد بردهنقل قول:
با توجه به این لینک:
و اینکه صربستان با 14 امتیاز دوم نیست. سومه. در صورتی که ایتالیا با 13 امتیاز به دلیل تعداد برد بیشتر دومه
دوستان اینجوری که خیلی به ضرر ماست اگه تعداد برد بدون توجه به امتیاز در اولویت هستش.
هر سال ما تعداد بردهای 2 امتیازیمون زیاد بود و امتیازمون کمتر بود به نسبت. اما امسال داریم همه رو سه امتیازی می بریم و و تعداد بردمون کمه. به نظر من این رده بندی نامعقوله و فکر نکنم تو ورزش دیگه ای همچین چیزی باشه. در صورت برابری امتیازها اگه به تعداد برد نگاه کنند معقولانه تره تا این روش. گرچه از یک بعد منصفانه هست ولی بیشتر غیرمنصفانه هست.
اینجوری در صورتی که یک باخت حتی 3-2 به لهستان بدیم کارمون خیلی خیلی سخته و باید بشینیم آمریکا 2 بازی رو از لهستان بگیره و ما هم 2 بازی از روسیه بگیریم تا صعود کنیم.
تبریک برد شایسته و دل چسب مقابل امریکای جهان خوار:دی :n16:
و ضمن اعلام انزجار از خزعبلات گزارشگر محترم جناب اقای جواااااد محتشمیان :دی ( اب رو بریز اونجا که می سوزه برادر محتشم :دی )
باید بگم که متاسفانه فرمت رده بندی گروه به همین شکله که دوستان گفتند و ابتدا برد رو نگاه می کنند و سپس امتیازات رو . که در این صورت باید حتما مقابل لهستان به هر شکل ممکن ببریم حتی شده یکی رو 3-2 .
البته از FIVB این جور قوانین عجیب خیلی هم عجیب نیست : دی کلا عجیبن : دی :
یه زمانی ارزو داشتیم به جای ژاپنی که فرت و فرت از ما می باخت توی لیگ جهانی باشیم و به خاطر قوانین عجیب این فدراسیون بین المللی اتفاق نمی افتاد و حالا که به شایستگی و با قدرت جز دونه درشت های والیبال جهان شدیم زحمت کشیدن هر چی کشور عضو دارن رو جوری وارد فرایند مسابقات لیگ جهانی کردند ... ونزوئلا:دی قزاقستان:n13: و...
ولی بچه ها با همین قدرت مقابل لهستان هم بازی کنند قطعا پیروز می شویم در هر دو مسابقه :n06:
اگه به قواعد انگلیسی اشنا بودید اینطور ترجمه نمیکردید ..امتیاز شاخص اول هست بعد برد و باخت.اون گروه هم باگ سایت هست که پارسال تو دور نهایی هم این اشتباهات برای تیم خودمون ثبت شده بود
نه اقا با همین عدم تسلط به قواعد انگلیسی ( البته منظورتون گرامره دیگه چون قواعد که عربیه :دی ) میشه متوجه شد که فاکتور اول تعداد برده و فاکتور دوم امتیاز :نقل قول:
محتوای مخفی: Pool standing procedure
پ ن : ای کاش همین اشنایی شما با انگلیسی همین که میگین بشه و بشه با خیال راحت تر به بازی با لهستان فکر کرد ولی ظاهرا نمیشه :دی
دوستان قطعا تو رده بندی تعداد برد مهم ـه و اشتباهی که سایت رسمی مسابقات کرده گذاشتن ستون امتیازها در جلوی تعدا برد هاست و ما هم به اشتباه فک کردیم قانون مثل همیشست .
بازم فک نمیکنم تأثیری روی کار ما داشته باشه . ما قبل ازین هم باید لهستان و روسیه رو میبردیم . بعد ازین هم همینطوره . پس اگر ما در دو بازی لهستان رو ببریم . میمونه دو بازی آخر که فوق العاده کار راحت تری به نسبت لهستان داریم .
پس جای نگرانی وجود نداره . چون هم تیممون روی فرم ـه ، هم شرایطمون نسبت به لهستان بهترـه . وقتی اسپرا میگه که کیفیت ایران در همه پست ها عالی بود دیگه فک نمیکنم جایی برای نگرانی و استرس باشه .
توی جهنم آزادی هیچ تیمی سالم خارج نمیشه
آقا اینا رو ول کنید ! :n02:
یه سوال
این شبکه HD رو تو شهرستان هم میشه گرفت ؟؟ (( لاهیجان ))
تلویزیون خودش گیرنده دیجیتال داره سرچ کردم چیزی نیومد !!! (( led سامسونگ ))
داستان چه شکلیه ؟؟؟؟؟؟
ایران و مثلث MMM ! (عکس)
ترکیب معروف، موسوی و محمودی حالا آتشین ترین مثلث دنیای والیبال است.
به گزارش "ورزش سه" بهترین اسپکر، دفاع و پاسور لیگ جهانی حالا کنار هم در ایران هستند و این سه بازیکن مثلثی را تشکیل دادند که در این سه پست جلودار ندارند. به قول یکی از مربیان صرب، معروف در زمین می رقصد، موسوی هم رد شدن اسپک را برای رقبا تبدیل به آرزو کرده است و محمودی هم گویا رادار در دستانش دارد و توپ را به هر نقطه ای از زمین بخواهد می فرستد.
دوستان یه نکته من بگم:
اینکه تعداد برد جایگزین امتیاز شده به ضرر ماست. لهستان همین الان 2 برد بیشتر داره. فرض کنیم ما یه برد 3 امتیازی و یک باخت 3-2 به لهستان بدیم اونموقع از نظر امتیازی یک امتیاز عقب میفتیم و از نظر تعداد برد باز هم 2 برد عقبیم. که اگر امتیاز ملاک اصلی بود کار ما در 2 بازی مقابل روسیه به مراتب راحت تر بود و شانس بالایی داشتیم و یک برد احتمالی آمریکا برای ما کفایت می کرد اما با لحاظ شدن تعداد بردها عملا باید بشینیم آمریکا هر دو بازی رو از لهستان ببره. پس میبینیم وقتی تعداد بردها ملاک اصلی باشه ما بیشتر ضرر می کنیم.
واقعا FIVB هم قوانینش خیلی عجیبه.
گذشته از همه اینها اگر تیم عملکرد دیشب رو داشته باشه لهستان هیچ کاری نمی تونه بکنه و از اونجاییکه تیم ما رو فرمه باید برای 4 برد به میدان بره مخصوصا اینکه سرنوشتش دست خودشه.
دوستان اینو یکی جواب بده ممنون میشم !
به شدت دنبال این شبکه HD هستم !! :n37:
نقل قول:
به نقل از سازمان صدا و سیما :نقل قول:
پرسش: با سلام خبري از شبكه HD در ديگر استانها نيست ....به عيد فطر هم نمي رسد ؟؟؟
پاسخ: دوست عزيز، خبر جديدي در اين خصوص به ما اعلام نكردند در صورت رسيدن خبر جديد حتما اطلاع رساني خواهيم كرد. با سپاس
و
پرسش: سلام، ببخشيد آيا امكان دريافت شبكه اچ دي رو در ماهواره بدروجود داره؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
پاسخ: خير دوست عزيژ، شبكه اچ دي فقط در تهران و قم آن هم با دستگاه ستاپ باكس قابل رويت است.
ویدیو کامل بازی برگشت ایران - امریکا (بازی اول)
کیفیت: HD -1080p
*تصویر خام و بدون گزارشگر
کد:http://4upld.com/1z1ib
به دوستان پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنن....این صدا و سیما انقدر صدای سالن رو کم میکنه که از جذابیت مسابقه کم میشه.ولی در این ویدیو صدا راضی کننده هست و جو واقعی ازادی رو نشون میده.
بازی دوم به محض اینکه در اینترنت قرار بگیره براتون میزارم.
یه راهی هست که با کیفیت HD این بازی رو ببینید و حتا بهتر از HD صدا و سیما و اون هم اینه که جهت 7 درجه شرقی یا همون یوتل*ست رو در ماه*واره داشته باشید . فرکانس فید این مسابقه( در واقع فرکانس تصاویر خام و اصلی بدون گزارشگر که به همه شبکه های تلویزیونی فرستاده میشه ) چند ساعت قبل از اغاز فعال میشه و قابل جست و جو .نقل قول:
من بازی اول رو از همین فید دیدم هم کیفیت اچ دیه و چون به اصلاح رله نشده همون کیفیت اصلی بدون تغییره هم صدای گزارشگر های حرفه ای ایران رو نخواهید داشت و با صدای استادیوم و تماشاگران بازی رو می بیند و هم مهمتر از همه اینکه اگه اشکال فنی صداوسیما تصمیم گرفت سرود لهستان و سانسور کنه مشکلی نخواهید داشت:دی
بدون شرح!:n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
معروف: مسئولان دولت بسیار لطف دارند
به نقل از فارس، سعید معروف بعد از پیروزی 3 بر صفر برابر آمریکا درمورد حضور وزیر ورزش در رختکن تیم ملی اظهار داشت: مسئولان لطف زیادی به ما دارند. وزیر ورزش دولت تدبیر و امید نگاه ویژهای به والیبال دارد و همیشه حامی ورزش بوده است. دست مسئولان درد نکند که به فکر والیبال هستند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا وزیر قول پاداش به آنها داده است یا خیر، تصریح کرد: ما کارهای زیاد و اهداف بالاتری داریم. برای شادی دل مردم میجنگیم نه گرفتن پاداش و جایزه.
معروف در مورد اینکه گفته میشود در رختکن از وزیر گلایه کرده و گفته است که آنها فقط بعد از بردها با بازیکنان عکس یادگاری میگیرند، عنوان کرد: من هرگز چنین حرفی نزدم. مسئولان دولت تدبیر و امید لطف زیادی به ما دارند و همیشه از آنها تشکر کردهام.
دوستان این رینکینگ بازیکن ها (بهترین مدافع و اسپکر و .... ) اینا تو سایت FIVB کجاست؟
سایت طراحیش نسبت به پارسال عوض شده . من گشتم پیدا نکردم
الان سایت های مختلف این آمار رو از کجا میارن؟
---------------------
ادیت :
پیداش کردم، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد نحوه ي رده بندي گروه اگر ممكنه لينكي از وب سايت FIVB.org بذارين تا بصورت مستند در جريان قرار بگيريم. آخه در ايران هم بارها از اين موضوع صحبت شده و تا اونجايي كه من دنبال ميكردم گفته شده كه در رده بندي اول امتياز ملاكه بعد برد ولي اينطور كه از صحبت دوستان بر مياد انگار برعكس شده. اگر اينطوري باشه اوضاع كمي پيچيده ميشه.
جواد محتشميان يكي از مجريان قديمي واليبال هست كه سالهاست به سبك خودش گزارش ميكنه. قبول دارم در پاره اي از مواقع خيلي بي روح گزارش ميكنه ولي باور بفرمائيد:n02: شخصيت بسيار خوبي داره و در كسوت مربيگري هم بسيار فعال بوده و خودم تكنيك هاي واليبال را از ايشان ياد گرفتم. ايشون تنها گزارشگر نيست بلكه بطور عملي هم كار كرده و تمام قواعد بازي را هم بلده.
به نظرم خيلي جالب نيست كه مثل خياباني بهش تاخته بشه.
این لینک رو دوستان صفحه قبل گذاشتن :نقل قول:
در مورد نحوه ي رده بندي گروه اگر ممكنه لينكي از وب سايت FIVB.org بذارين تا بصورت مستند در جريان قرار بگيريم. آخه در ايران هم بارها از اين موضوع صحبت شده و تا اونجايي كه من دنبال ميكردم گفته شده كه در رده بندي اول امتياز ملاكه بعد برد ولي اينطور كه از صحبت دوستان بر مياد انگار برعكس شده. اگر اينطوري باشه اوضاع كمي پيچيده ميشه.
که همون اولش اشاره شده :
New Team Ranking
The Round Robin team ranking criteria for all events is based on the following:
1) By the number of victories (match won, match lost) among teams of the same pool or group
دلمون خوش بود كه فاصله امتيازي به حدي هست كه با دو برد در تهران مقابل لهستان كارمون تقريباً تموم بشه اما اينطور كه بوش مياد بايد تا لحظه آخر كار كنيم. اما در هر صورت اون چيزي كه مشخصه اينه كه 4 بازي آخرمونو بايد ببريم تا هم از نظر تعداد برد كارمون رديف شه و هم از نظر امتياز.
در اين حالت برتري 3-0 با 3-2 فرق زيادي نميكنه!
کسی نگفت ایشون شخصیت بدی داره اما باید یاد بگیره که انقدر حرفهای تکراری رو بیان نکنه .. قدیم اگر کسی والیبال رو بلد نبود کار خوبی میکرد آمورش میداد اما با توجه به شرایط الان باید این آموزشهای مسخرشو کنار بذاره و ذهن بیننده با حرفهای تکراری و خسته کننده آزرده نکنه .نقل قول:
درسته اما اگر ما لهستان رو ببریم اونا باید بیشتر از ما نگران باشند و کلاٌ وضعیت ایران بهتره . چون ما هر 4 بازی رو میزبان هستیم و 2 بازی آخر رو با روسیه ای داریم که خیلی نوسان داره اما اونها با امریکا بازی دارند و خیلی سخته بخوان رو 6 امتیاز اون 2 بازی حساب کنند .نقل قول:
آیا گزارشگران والیبال از تیم ملی انتقاد می کنند چون به سفر نرفته اند؟
محتوای مخفی: بیشتر
محتوای مخفی: بیشتر
:n09::n02:
همين آقاي علي شاكري كه الآن از ولاسكو تعريف ميكنه در زماني كه ما موفق نشديم به المپيك بريم كلي انتقاد ناجور نثار ولاسكو كرد كه نگو.
از نظر من تنها انتقادي كه با اين تيم وارده اينه كه هيچ تورنمنتي را با آمادگي حتي نسبي هم شروع نميكنه. اينا قبل از شروع ليگ جهاني حتي جلوي فنلاند هم در دو بازي اولشون 3-0 و 3-1 بازنده شدن. حتي فنلاند هم آمادگي اوليه اش از ايران بيشتر بود!
خبرانلاین به نقل از بانک ورزش و صحبت های اقا جواد محتشمیان
جالبه . یک قسمتش خبرنگار می پرسه درسته که امسال نحوه رده بندی عوض شده و برد مهمتر از امتیازه ؟ که ایشون میگه نه ! خبرنگار مثال می زنه که گروه مقابل ولی اینجوری شده و فلان و ... که می گه گروه مقابل رو ول کنید و ... یک مشت جواب بی ربط می دهد .
بماند که خبرنگار هم اطلاعاتش کامل نیست و یه جورایی قانع میشه .
یعنی ایشون که گزارشگر و مثلا کارشناس والیبال هستند و طبیعتا باید از من و شما خیلی خیلی بهتر هم قوانین رو بدونن هم مسایل رو بیشتر درک کنند متاسفانه زحمت اندک مطالعه ای به خودشون نمی دن جالبه ادعا هم می کنن همراه والیبال ما گزارشگران هم به روز شدند :دی
فرمت رده بندی در لیگ جهانی امسال :
Pool standing procedure[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
- Numbers of matches won
- Match points
- Sets ratio
- Points ratio
- Result of the last match between the tied teams
فرمت دره بندی در لیگ جهانی سال قبل :
Pool standing procedure[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
- Match points
- Numbers of matches won
- Sets ratio
- Points ratio
- Result of the last match between the tied teams
میگم من اگر بخوام بازی ایران و لهستان رو از نزدیک ببینم چند ساعت قبل بازی باید حضور داشته باشم ؟ ازونجایی که بلیط اینترنتی میخوام بگیرم میشه اعتماد کرد یا نه یکی دیگه ممکنه جامو بگیره ؟
سلام.
امروز جام جهانی والیبال 2015 ژاپن قرعه کشی شد !
گروه B: لهستان، نماینده اول کنفدراسیون آفریقا، روسیه، ونزوئلا، آرژانتین و ایران
در مورد امتیازبندی که دوستان گفتن
به ما که رسید وا رسید!
حالا که 3 امتیازی می بریم و یکی از باختامون هم 3-2 بوده شرایط عوض شده ولی اشکال نداره ما با شرایط سخت جدول عادت داریم!
در مورد محتشمیان هم تو رو خدا هر چی می گید بگین ولی با خیابانی مقایسه نکندیش:n02:
خیابانی بنده خدا اولا کلا تعطیلاته
بازیکن تعویض میشه میگه اخراج، مهاجم تو آفسایده و کمک، پرچمش بالاس این بنده خدا تو باغ نیست و داره با حرارت گزارش میکنه، صحنه آهسته گل رو نشون میدن فکر میکنه گل جدید زدن و ...
ضمنا نفرت من و خیلی های دیگه از ایشون وقتی زیاد شد که تو برنامه آقای گزارشگرِ پارسال چهره واقعیش رو نشون داد
ولی محتشمیان اصلا این طورها هم نیست
حالا تو یه بازی طوری گزارش کرده و به نظر میاد قدر کواچ و کادر فنی رو نمیدونه این طور نیست واقعا
محتشمیان و همین طور آقای کرده، جفتشون منصفانه گزارش میکنن
حالا در مورد محتشمیان قبول دارم که بروز نیست قبول دارم که خیلی تیکه کلامهای تکراری داره
مثلا این "سطح اتکا" یا "والیبال مدرن امروز" یا وقتی تیمی 20-15 جلوئه "5 امتیاز تا پایان ست و 5 امتیاز برتری برای تیم X" و تیکه کلامهای دیگه زیاد داره ایشون
منتها اینم در نظر بگیرید که دیگه عادت کرده
حداقل من تو شاید این 7-8 سالی که تو ذهنمه محتشمیان همینی بوده که هست ترک عادت هم که می دونید سخته دیگه!
حالا چون تیم ما داره موفقیت به دست میاره و کلا والیبال شده ورزش روز، نحوه گزارش ایشون هم بولد شده وگرنه اون قدرها هم شرایط حاد نیست
حالا اگه دوستان تهرانی و به خصوص اونایی که بازی آمریکا رو رفتن بیان و بگن اطلاعاتشون موثق تره ولی من طبق تجربه سال قبل میگمنقل قول:
اول اینکه بلیط فروشی همچنان وضعیتش ضعیفه و خرید اینترنتی شما به هیچ وجه دلیل بر حضور شما در سالن نیست و خیلی راحت اگه دیر برید میگن سالن پره و تشریف ببرید خونه
در سالن هم حدودای 3 باز میشه و اگه میخواین جایگاه روبرو بشینید باید قبل این ساعت ورزشگاه باشید تا به محض اینکه در باز میشه و از چندتا بازرسی رد میشید به سرعت هرچه تمام برید و جا بگیرید
نرخ هر ثانیه آگهی بازرگانی قبل از مسابقه والیبال ایران و آمریکابه گزارش بانک ورزش، به نقل از روزنامه اقتصاد
اون جام ملت هایی که قراره تو تهران برگذار شه هیچ ارزشی نداره؟
پارسال شایعه شده بود که قهرمانش به المپیک میره و برای همین میزبانی ایران خیلی مهمه
با این حساب مثل دوره های قبلی باز هم جام ملت ها قهرمانش کشکه؟
اتفاقا کاملا ارزشمنده و اون شایعه هم حقیقت دارهنقل قول:
البته دیگه اون قدر گنده شدیم که ادعا کنیم میتونیم تو مسابقات ژاپن بریم فینال و سهمیه بگیریم! ولی کلا همین قهرمانی آسیا دم دست ترین سهمیه المپیکه
غیر از اون دو مسابقه دیگه هم هست که جفتش تو ژاپن خواهد بود
خیلی حرف چرتیه که بگیم بیننده به تکامل رسیده پس باید محتشمیان حرف نزنه! این ملت دید انتقادیش قتل عام میکنه:n35: فقط مسئله گزارشگر هم نیست پرداختن به این مسائل خاله زنکی در هر مسئله ای
که شاید استثنایی و انحصاری باشه مهم و عجیب هست!:n13:
در مورد قسمتي كه قرمز كردم با شما به شدت موافقم. به همين دليل هم گرفتن ميزباني قهرماني آسيا را كاري بيهوده و اتلاف هزينه ميدونم چرا كه اگر حتي ميزبان كره، ژاپن، چين يا استراليا هم باشن بازهم براي ما اونها سوسكن. به نظرم خيلي بهتر بود به جاي هزينه كردن در اون رقابت ها پولشو بدن به واليباليستها تا از نظر مالي هم شارژ بشن.نقل قول:
سرمربی تیم ملی والیبال آمریکا پس از بازگشت به کشور خود در پیامی ایران را برای هموطنانش توصیف کرد.
نخستین برداشت من از ایران این است که همه به شکل شگفتانگیزی مهماننواز هستند. همه با ما خیلی خوب بودند و تلاش مفرطی داشتند که مطمئن شوند ما تجربه خوبی در این سفر داشته باشیم.
من فکر میکنم که ما خیلی از این سفر لذت بردیم. این موقعیت رو داشتیم که در شهر گشتی بزنیم، به برج میلاد رفتیم و اندکی در مورد تهران آموختیم و فکر میکنم این برایمان خیلی خوب بود و غذای خوبی هم در کوهپایه تهران خوردیم.
ما دوست داشتیم این کارها را انجام دهیم زیرا همه میدانیم که چهره ای که رسانهها از روابط ایران و آمریکا ترسیم کردهاند چندان دقیق نیست. احتمالا برای هر دو طرف همینطور است.
چیزی که من میدانم و آنچه از وقت گذراندن با تیمهای ایران و آمریکا، پارسال و امسال آموختهام این است که روابط بین ملت ایران و آمریکا به هیچ وجه بازتابی از روابط بین دولتهایشان نیست
و مردم ایران مردمی عالی هستند که با ما با مهربانی رفتار کردند و فکر میکنم که ما هم همین رفتار را نشان دادیم چون آمریکا هم کشوری عالی با مردمی عالی است.
بله اینجا جای بسیار خوبی است و پیامی که ما به خانه میبریم این است : سفر بینظیری بود و بسیار مشتاقیم که دوباره به اینجا بیاییم و فکر میکنم درک بهتری از آنچه داخل و خارج ورزشگاه میگذرد پیدا کردهایم.
جان اسپراو
سرمربي تيم ملي واليبال آمريكا
منبع : سایت FIVB
منبع داخلی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کورک مصدوم شد
غیبت پرامتیازترین بازیکن جهان مقابل ایران
امتیازآورترین بازیکن لیگ جهانی و ستاره لهستانی ها به دلیل مصدومیت بازی مقابل لیران را به احتمال فراوان از دست خواهد داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه" تیم ملی والیبال لهستان که روز دوشنبه به ایران سفر کرده بود، اولین جلسه تمرینات آمادگی اش را با بدشانسی پشت سر گذاشت. بارتوژ کورک، ستاره بخت و اقبال لهستانی ها در تمرینات امروز از ناحیه ستون فقرات دچار مصدومیت شد و حضور او در مسابقه روز جمعه برابر تیم ملی والیبال ایران در هاله ای از ابهام قرار دارد.
توماس سیکورا، پزشک تیم ملی لهستان در خصوص مصدومیت کورک گفت: «او در تمرین احساس درد شدید در ناحیه کمرش داشت و نتوانست به تمرینات ادامه دهد.»
دکتر توماس در ادامه از درصد آمادگی کورک در مسابقه روز جمعه اظهار کرد: «سلامتی کورک از هرچه برای ما واجب تر است و ما نمی خواهیم ریسک کنیم. اگر مسئله مهمی باشد، نمی تواند به میدان برود. اما باید صبر کنیم و ببینیم چه پیش خواهد آمد.»
بارتوژ کورک 27 ساله تیم ملی والیبال لهستان یکی از بهترین بازیکنان تیم سفید-قرمزها محسوب می شود که در مسابقات رفت این تیم برابر تیم ملی ایران در شهر چستوخوا لهستان موفق شد با 30 و 21 امتیاز در بازی های اول و دوم امتیازآورترین بازیکن زمین در هر 2 مسابقه شود و در حال حاضر با کسب ١٧٥ امتیاز، موثرترین بازیکن لیگ جهانی بوده است.
محتوای مخفی: حاشیه
نمیدونم خبر خوبیه برای ما یا نه . البته احتمال اینکه دروغ تاکتیکی باشه هم وجود داره اما بهرحال مهره اصلی لهستان یعنی کورک مصدومیت شدیدی در تمرینات پیدا کرده و حضورش در بازی جمعه به گفته پزشک تیم لهستان بعیده .گرچه از نظر خودم به بازی میرسه اما همین که مصدوم شده و از کیفیت کارش کاسته شده به نفع تیم ماست .
من بازی دوم رو برای تماشا رفتم هر چه زودتر برید جای بهتر گیرتون میاد....امسال مثل اینکه در رو ساعت 4.30 باز میکنن....من ساعت 6.30 رسیدم هنوز جا زیاد مونده بود ولینقل قول:
اون قسمت وسط که پشت داور هست و بهترین جا حساب میشه کامل پر شده بود....تو خود سایت هم نوشته 2 ساعت قبل باید اونجا باشید مطمئنن جا گیرتون میاد ولی
به نظرم هر چه زودتر تونستی برو ..... فقط یه چیزی بطری اب معدنی با خودتون نبرید نمیزارن ببرید داخل به دلیل اینکه قابل پرت کردن هست .... فکر کنید ببینید تو چی
میتونید اب ببرید چون اونجا اب میفروشن ( تو بسته های ساندیس ) 1000 بعضی ها هم 1500 :n15:
نقل قول:
میشه یه لینک از این خبر بدید؟
خیلی بعیده همچین چیزی رو توی سایت FIVB بزنه چون اصلا ربطی به والیبال نداره.
از اینکه منبع رو هم فقط نوشته FIVB به نظرم خبر فیک باشه
اولاٌ درست صحبت کنید . چرت یعنی چی ؟ ازونجایی که من در مورد آموزشها صحبت کردم حرفتون رو به خودم گرفتم ثانیاٌ چه ربطی داره یه گزارشگر باید ذهن مخاطب رو خسته نکنه چه اصراریه تو هر بازی همش به آموزشهای والیبال بپردازیم . مگه خنگیم که هر دفعه میاد دقیقاٌ حرفهای بازی قبل رو به بیننده میگه . گزارشگر وظیفش آموزش والیبال نیست بلکه وظیفش گزارش جریان بازیه . شما برید اصول گزارشگری رو یاد بگیرید بعد بیاید اینطوری صحبت کنید .نقل قول: