دوستان ممنون از لطفتوننقل قول:
اما کسی قیمت بقیه رو نمیدونه؟
ممنون
Printable View
دوستان ممنون از لطفتوننقل قول:
اما کسی قیمت بقیه رو نمیدونه؟
ممنون
ممنون از توجهتون:blush:نقل قول:
حالا باز یه سوال که فکر کنم اگه جوابش مثبت باشه تکلیفم معلوم میشه! آیا برای 810 کاور رنگ دیگه ای غیر از سیاه و شیری که اصلش هستن وجود داره؟ مثلا نقره ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه عوضش کرد؟ من بدجوری با رنگش مشکل دارم اما شدیدا خصوصیاتش رو می پسندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد تعویض قاب واسه این گوشی شک دارم .... بعضی گوشیا مث w550 رو دیدم قابشونو ولی w810 رو ندیدم نمیدونم شاید بشه عوضش کرد ... اما شک نکن گوشیه خیلی خوبیه امکاناتش فوق العادس ... من مشکیش رو دارم ...نقل قول:
یه نکته ی دیگه هم بگم دربارش تو بین ال سی دی های هم اندازش کیفیت خیلی خوبی داره ... رنگاش پر حرارت و جذابه :evil:
شما دارین من رو وسوسه می کنین:blink:نقل قول:
راستی یه سوال برام پیش اومد از روی کنجکاوی! از نظر فنی جوی استیک بهتره یا کلیدهای جهتی؟:cool:
من خودم کلیدهای جهتی رو ترجیح میدم ... اما سونی اریکسون نشون داده جوی استیکایه نرم و خوبیم میزنه ( نمونه ی بارزش K750 , K800 ,... )نقل قول:
البته شما وقتی پول بابت سونی اریکسون میدی ( حالا هر گوشیی ) خیالت راحته که امکانات خیلی خوبی رو با بهترین قیمت بدست میاری چیزی که تو برندهای دیگه کمتر دیده میشه ... و این بحثا هم فقط واسه اینه که با توجه به نیاز شما بهترین گوشی رو بهتون معرفی کنیم ... به هر حال هر گوشیی تصمیم گرفتی بگیری مارم با خبر کن تا ازت شیرینیشو بخوایم :laughing:
سلام!
عضو جدیدم!
در انتخاب بین Sony Ericsson M600i و Nokia N70 تردید دارم. در واقع مسئله ی اصلی من مقایسه قابلیت و قدرت پلت فرم سری 60 نوکیا و یو آی کیو سونی اریکسونه، به این معنی که روی هر کدومشون چه برنامه هایی می شه ریخت؟ تعداد این برنامه ها برای سری60 بیشتره یا یو آی کیو؟ یا اصلا چه برنامه های مشترکی میشه رو هر دوشون ریخت (مثلا برنامه های جاوا)؟
مرسی:blink:
البته این دو گوشی تقریبا از هیچ نظری قابل مقایسه نیستن ...نقل قول:
ولی اگه از نظر برنامه بخوای تا جایی که میدونم برای N70 ( سیمبیان 8 ) برنامه های بیشتری هست ...
سلام
صدای k800i بیشتره یا صدای w810i
کسی k800i قیمت داره؟
جفتشون صداشون تو اسپیکر خیلی زیاد نیس ! تقریبا یه اندازس کیفیتم که خوب و 810 بهتره اما کا800 هم خوبه...نقل قول:
سلام
صدای k800i بیشتره یا صدای w810i
کسی k800i قیمت داره؟
کا 800 بدون گارانتی 390 تومن
سلام
من بین k800i و w810i شک دارم که کدوم رو بخرم من w810i داشتم خیلی گوشی خوبی بود فقط یک مشکل داشت و اون اینکه لنزش محافظ نداشت من هم گوشی می زاشتم تو جیبم لنزش خش بر می داشت برای همین فروختم و تصمیم گرفتم یه گوشی بخرم با همون کیفیت و همون امکانات با محافظ لنز به نظر شما k800i بگیرم خوبه؟
یه سوال دیگه : چرا گوشی با گارانتی و بدون گارانتی انقدر اختلاف قیمت داره؟ مثلا k800i با گارانتی 480000 و بدون گارانتی 390000 تومان یعنی 90000 تومان اختلاف قیمت علتش چیه؟
سلام دوست عزيز
من اول دبليو 810 داشتم الان هم ك800 دارم
ك800 تو همه چيز از 810 سرتره
دوربين
محافظ دوربين
ال سي دي بزرگي و كيفيت و رزولوشن
ظاهري شيكتر
فقط و فقط صداش تو ايرفون دو سوم دبليو 810 هست و تو صدا از 810 كم مياره
انتخاب خوبيه شك نكن
خوب با گارانتیش هندز فری بلوتوث هم داره ( سیتادل ) که هندز فریش خودش 25-30 تومنه !نقل قول:
بعدشم شما بدون گارانتی بگیری بهتره...
اما دقت کن رجیستر شده باشه ... !
کاملا درسته ! البته اگه بلندی صدا ( نه کیفیتش ) چه اسپیکر چه هدفون واست خیلی مهمه خوب این گوشی راضیت نمیکنه ... اما اگه دوربین ... ظاهر ال سی دی و سرعت گوشی واست مهمه ... گوشیه عالیی رو انتخاب کردی ...ساپورت رمش هم بالاست ... تا 2گیگ به راحتی ... 4 گیگ رو نمیدونم ! کسی 4 گیگ رو K800 تست کرده ؟نقل قول:
سلام دوست عزيز
من اول دبليو 810 داشتم الان هم ك800 دارم
ك800 تو همه چيز از 810 سرتره
دوربين
محافظ دوربين
ال سي دي بزرگي و كيفيت و رزولوشن
ظاهري شيكتر
فقط و فقط صداش تو ايرفون دو سوم دبليو 810 هست و تو صدا از 810 كم مياره
انتخاب خوبيه شك نكن
سلام
از راهنماییتون خیلی ممنونم
من بلندی صدا خیلی برام مهم نیست پس همون کا 800 خوبه فقط چند سوال دارم :
1- کا 800 کجایه؟
2- از کجا بفهمم که رجیستر شده؟ (یکی از دوستام یه گوشی خرید بعد از یک هفته کار نمی کرد بردش مخابرات و باکلی درد سر تا درستش کرد)
3- فرق سری دبلیو با سری کا چیه ؟
4- واکمن داره؟ یعنی می تونم فایل صوتی رو لیست کنم و از تو واکمنش اجرا کنم ؟ یا اینکه فایلی صوتی رو عقب جلو کنم؟
1- فکر میکنم مالزی و چین ! مطمئن نیستم کسایی که این گوشی رو دارن بهتر میدونننقل قول:
2 - تو گوشی کد *#06# رو از راست به چپ وارد کن یه کد میبینی تو گوشی که اون کد باید با کد ثبت شده روی جعبه ی گوشی یکی باشه
3- سری w کیفیت صداش بالاتره و سری کا معمولا برای معرفی جدیدترین دوربینا به کار میره ( البته بعد از چند مدت دوربین های سری K رو تو سری W هم میذاره ولی با سری K معرفیشون میکنه مثه K800 , K750 ... )
ولی هم سری کا هم دبلیو گوشی های با امکانات مولتی مدیای بالا هستن ! و پر فروشترین گوشی های سونی تو این دو سری هستند ...
4- آره سری W یه برنامه ی کامل داره که میتونی Play list بسازی ... آهنگ رو جلو عقب کنی ...اکولایزر قوی داره و... خودش یه پا Winamp هستش :biggrin: سری کا هم مدیا پلیر داره که تقریبا همین کارا رو میکنه
همین !
منظورت از قابل مقایسه نیستن اینه که کدومشون بهتره؟نقل قول:
سیمبیان گوشی سونی اریکسونه 9.1 هست.
الا یه سوال که مدتهاست تو گلوم گیر کرده! اصلا تفاوت سری های مختلف سونی اریکسون چیه؟ w و k رو میدونم که اهمیتشون برای واکمن بودن و دوربین قوی شونه اما بقیه چی؟ s و z و p ؟
Nabakhshoode ممنونم از راهنماییت دستت درد نکنه فاز دادی
سری p , z اکثرا بیزنس کلاسن ... ! و چیزی که تو این گوشیا خیلی توجه رو جلب میکنه صفحه تاچ اسکرین و ال سی دی بزرگ و با کیفیتشونه ... و البته قیمت بالایی هم دارن که طبیعیه ... ضمنن سیمبیان هم هستند نه جاوا ...نقل قول:
خوب شما کدوم امکانات گوشی واست مهمه ؟ M600 دوربین نداره ... تاچ اسکرینه ... بلندی صداش پایینه ... کیفیت ال سی دیش عالیه ... ( میبینی که مزایا و معایبی داره N70 هم همینطور )نقل قول:
شما باید بگی چی واست مهمه ... دوربین ؟ صدا ؟ برنامه خوری ؟ سرعت ؟ ال سی دی ؟ یا ....
دوستان من با 300،350هزار تومان كدام گوشي را مي تونم بخرم كه:
1-صفحه نمايش بزرگ با وضوح بالا داشته باشه.
2-دوربين خوبي داشته باشه.
3- حافظه داخلي بالايي داشته و رم خور باشه.حداقل يك كيك.
4-صداي خوبي داشته باشه.
5- بشه برنامه وبازي روش نصب كرد.
خلاصه در اين رنج سرترين باشه.فقط لطفا هرچه سريعتر كمكم كنيد چون فرصت كمي براي انتخاب دارم.
با تشكر - ناصر
سلام
من w810i دارم مشکلی که با این گوشی دارم اینکه حد اکثر 250 تا 300 اس ام اس می تونم توی پرونده های مخصوص پیام داشته باشم ( صندوق ورودی، پیام های ارسال شده، پیام های زخیره شده) و هر وقت پیام می خوام ارسال، ارسال نمی کنه میگه که پرونده های پیام 100% پر است اول پیام های خود را از فایل های مربوط به پیام حذف کنید بعد پیام خود را ارسال کنید تازه تا اس ام اس های قبلی رو پاک نکنم اس ام اس جدید هم نمی تونم دریافت کنم علتش چیه؟
من شنیده بودم تا 1000 تا اس ام اس یا بیشتر جا داره
هیچکس نمیخواد جواب ما رو بده...:sad:نقل قول:
W810 تا دو گیگ رم رو هم ساپورت میکنه... همه مشخصاتیم که گفتی رو داره ...نقل قول:
فقط صفحه نمایشش بزرگ نیست اما با کیفیته !
من میگم سامسونگ d600 به دلیل کیفیت عکس و فیلم بالاش ... و ظاهر بهترش و ال سی دی عالیش و صدای قابل قبولش ( البته ال سی دیش زیر نور خورشید خیلی مات میشه ولی رزلوشنش و اندازش عالیه )نقل قول:
از لحاظ آنتن دهی کدوم بهترهنقل قول:
ببین مهدی جان از نظر آنتن دهی همونطور که دوست خوبمون متال بارها گفته همه گوشی های جدید بازار در یک سطح هستن.موفق باشینقل قول:
من شخصا خیلی با حرفت blade موافق نیستم شاید تو تهران اینجوری باشه اما تو شهرستانا که بری تفاوتهای انتن دهی کاملا برات مشخص می شه....معلومه با سامسونگ کار نکردی....پدر ادم و در میاره...انتن افتضاح....فقط سونی اریکسون و نوکیا
من شنیده بودم w 810 تا 49 تا اس ام اس ذخیره می کنه این که شما می گی 300 تا:blink: دیگه من نمی دونم فکر کنم به خاطر همین مسئله باشه در ضمن وقتی که گوشی رو هک کنی میشه 1000 تا اس ام اس ذخیره کردنقل قول:
یه نکته دیگه که باید بگم اینه که شما که داری این همه خرج می کنی میخوای k800 بگیری خوب یه کم دیگه بزار روی پولت n73 بگیر این گوشی واقعا عالیه البته این فقط یه پیشنهاده رو این مسئله فکر کن:biggrin:
w810 حدود 200 تا اس ام اس ذخیره میکنه ... با هک کردنش میشه هزاران اس ام اس ذخیره کرد چون اس ام اسا میرن رو مموری ...نقل قول:
من با اجازه از اساتید اول عضویت شما رو تبریک میگم (هر چند کسی اینو بهم نگفت)نقل قول:
ولی دوست عزیز من خودم بچه خوزستانم و با گوشی سامسونگ هم زیاد کار کردم از نظر آنتندهی مقایسه کردم فرق محسوسی با سونی و نوکیا نداره .اگه مهیار یا متال بیان کاملتر واست توضیح میدن.
موفق باشید.
یک گوشی میخواهم ترجیحا سونی اریکسون یا نوکیا حدودا 150000 یا نهایتا تا 220000 تومان که انتن دهی خوب - دوربین مناسب - سیمبین- کارت خور و امکانات اولیه را داشته باشه .
اگر راهنمایی کنید متشکرم .
k750 سونی اریکسوننقل قول:
آگاهان و صاحب نظران لطفا راهنمایی کنید:
از بین گوشیهای N73, K800,w710 و N80 کدوم رو توصیه می کنید، با در نظر گرفتن معیارهای زیر:
شکل ظاهری، کیفیت فیلمبرداری، زمان مکالمه و استندبای مناسب(باتری)، امکانات و کارآیی در مقابل ارزش پرداختی. اگه ممکنه از مزایا و معایب گوشی موردنظرتون و همچنین تجربه کار با اون بگین.
البته من خودم P990 دارم و برای یه نفر دیگه می خوام.
ازراهنمایی شما متشکرم .
سلام
من می خوام یه گوشی بخرم بین 3250 و 6288 مردد هستم
به نظر شما کدومشون بهتره
کلا اگه خودتون بخواین تا 350 هزار تومان گوشی بخرید چی می خرید؟
ممنون
بین 3250 و 6288 ... پیشنهاد من 3250 ...نقل قول:
اما اگه بخوام تا 350 گوشیی پیشنهاد کنم w810 رو پیشنهاد میکنم ...
N80 , w8710 رو بذار کنارنقل قول:
شکل ظاهری : K800
فیلم : N73
عکس : K800 ( هر چند عکسایه N73 هم عالیه ! )
باطری : K800
کیفیت صدا : یکسان
بلندی صدا : N73
ساپورت رم :k800 ...
(4 گیگ در برابر 1 گیگ )
قیمت : N73 حدودا 70-80 تومن بیشتره
انتخاب با خودت !
سلام ممنون از لطفت
بعد یه سوال دیگه جریان رجیستر شده یا نشده دیگه چیه؟
و اگه بخوام از یه جای مطمئن گوشی بگیرم شما کجا رو پیشنهاد می کنید
کد *#06# رو از راست به چپ تو گوشی بزن کد Imei گوشی رو میبینی که این کد اگه با کد حک شده روی جعبه ی گوشی یکی باشه گوشی رجیستر شدس !نقل قول:
سلام ممنون از لطفت
بعد یه سوال دیگه جریان رجیستر شده یا نشده دیگه چیه؟
و اگه بخوام از یه جای مطمئن گوشی بگیرم شما کجا رو پیشنهاد می کنید
از علائدین بخر ... هر گوشیی خواستی بگیری تو چند تا مغازه قیمت کن ...
بچه های این فروم هم بعضیاشون تو کاره گوشی هستن البته ...
ممنون از همه ی دوستانی که این مدت سوالهای من رو جواب دادن و راهنماییم کردن.بالاخره منم یه 810 خوشگل خریدم:happy: خیلی هم دوستش دارم.حالا حتما در مورد کار کردش هم سوالاتی برام پیش میاد که توی کلوپ مخصوصش می پرسم.امیدوارم منم بعد از مدتی بتونم دوستان دیگه ای رو راهنمایی کنم :biggrin: