این عکسسسسسسسسااااااااااااااا اا ررررررررررررروووووووووووو وو ییییییییککککککککککییییییی یییییی ورداره
ازصبح تا الان هزارنفر برام این عکسو فرستادن :n34::n34::n34::n34::n34::n34:نفرستید اخه به کی بگم
Printable View
این عکسسسسسسسسااااااااااااااا اا ررررررررررررروووووووووووو وو ییییییییککککککککککییییییی یییییی ورداره
ازصبح تا الان هزارنفر برام این عکسو فرستادن :n34::n34::n34::n34::n34::n34:نفرستید اخه به کی بگم
باشد که مورد مغفرت الهی قرار گیرد .
هر وقت اون عکس ر امی بینم احساس میکنم بوی زیربغلش از مانیتور عبور کرده و .... :n02:
الله اکبر
چه عکسی؟؟؟؟؟؟
بزارید ماهم ببینیم
البته @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم به همفکرانش پیوست که به همون درجه دست یافت.نقل قول:
(اینا همشون یکی بودن؟ یکی همه ی اینا بودن؟ همکلاسی های یه مدرسه بودن؟ )
الله اکبر از این شورش!!
در این تاپیک چه شده است؟
مرا برهانیــــــد
نجاتم دهیـــــد
فردا باید برم پلیس +۱۰ ببینم کمیسیون کی هست :|
Sent from my ST15i using Tapatalk
بدون شرح :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه هایه خارجیش بهتر خودشونو تکون میدن اونا روبزارنقل قول:
بچه ها من یه نظری دارم .حالا که بحث عشق و عاشقی شده و این تاپیک هم کم کم داره رو به اسپم و پست های بی اهمیت میره میخام یه مطلبی رو بگم تا اگر دوست داشتین در موردش بحث کنیم و یه جورایی هم حرف دلتون رو بزنید. خلاصه راحت باشید .هر چه دل تنگت میخاهد بگو .فقط در چارچوب موازین اسلامی باشد.:n02:
یک نکته رو هم بگم اینجا بحث هایی که میشه کلی هست و مربوط به فرد یا افراد خاصی نمیشه پس از خانم هایی که از این تاپیک بدون اجازه:n02: بازدید میکنن پوزش میطلبم و خواهش میکنم به خودشون نگیرن .
خوب حالا برویم سر اصل مطلب :
عشق و عاشقی معضل بزرگ زندگی ما جوان هاست یعنی هممون چه بخایم چه نخایم یه جورایی باهاش درگیریم . کاری هم با اونایی که میگن این چیزا کشکه ندارم و بهتره اصلا تو این بحث شرکت نکنن .
مشکل بیشتر ما هم یکی از دو مورد زیر هست :
1- یا نمیدونیم از طرف مقابلمون چی میخایم فقط برای رو کم کنی یا رکورد زدن و خلاصه بدون هدف میریم جلو
2- یا هدف و نیتمون مشخصه اما اون مورد در جنس مخالفمون یافت نمیشه .
حالا این موارد چی هستن ؟
هر کسی با هدفی میره سمت جنس مخالف که اینجا چون تاپیک اقایان هست سر صحبتمون با خانم هاست. یکی با هدف فلان میره جلو یکی به هدف سرگرمی و تفریح و خوشگذرانی و یکی هم به خاطر مهر و محبت و ... و اینکه فکر میکنه فقط یک gf یا یک همسر میتونه مشکلات روحیش رو حل کنه .
اگر هدفمون مورد اول باشه که فرقی نمیکنه طرف مقابلمون کی باشه یعنی ملاک و معیار خاصی برای این کار نداریم که طرف مقابلمون چگونه باشد و کس خاصی رو درنظر نمیگیریم .به جز مواردی که مربوط به بحث فعلی نمیشه.
اگر هدفمون سرگرمی و تفریحات باشه که باز هم دخترا سرگرمی خوبی برای اوقات فراغت ما مردها نیستن مخصوصا با اون اخلاق داغون و خودخواهانشون یا خرج های سنگینی که رو دست ادم میزارن .اونم توی این اشفته بازار که ادم پول خرید یک جفت جوراب برای خودش رو هم نداره.سرگرمی های بهتری هم پیدا میشن که میتونن خیلی مفیدتر باشن مثل اینترنت :n02:
اگر هم مورد سوم باشه که در 50 درصد موارد همینطوره معمولا به سختی میشه یک فرد رو انتخاب کرد که بتونه نیازهای روحی ما رو براورده کنه .منظور من این نیست که دخترا اصلا دل ندارن یا عاشق نمیشن بلاخره اونها هم ادمن اما اگه بخام بی خیال جزء بشم و کلی نگری کنم و رو راست بگم خداییش این مورد رو اکثرا تعطیلن .تاکید منم بیشتر روی همین مورد هست .
خودم مشکلم فقط همین مورد اخره تا حالا با هر کس اشنا شدم یا برای مدتی باهاش بودم به این نتیجه رسیدم که بودن یا نبودنش تاثیر خاصی توی زندیگم نمیزاره.به قول یه بزرگی که میگفت : زن زندگیت کسیه که بدون اون زندگیت فلج بشه و بدون اون نتونی حتی نفس بکشی.(که بیشتر در مورد عشق های واقعی است نه عشق های تخیلی و من دراوردی ) شاید از نظر خیلیهاتون خنده دار باشه ولی من خیلی بهش اعتقاد دارم و با همین اعتقادم جلو میرم .از شما میخام یه مقدار بحث رو باز کنید و حرف دلتون رو بزنید و نظرتون رو بگید .از اهدافتون ،از شکست هاتون از برنامه هاتون و ...
در اخر باز هم میگم فقط در چارچوب قوانین سایت و مطابق با موازین اسلامی باشه .
سیروس جان ، برادر : قصد که نداری این پست ما رو به فنا بدی ؟ دی ::n16:
پس من منتظرم . بسم الله
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا ما چهارچوب رو خیلی ساده قرار دادیم توی دهکده ، ولی خب بعضی دوستان کم لطفی میکنن و خارج از چهارچوب یه چیزایی رو مینویسن
ما هم والله قسم اصلا سختگیری نمیکنیم ولی بعضی چیزا نوشته میشه که ما خودمونم میایم میخونیم خجالت میکشیم
حالا ایشالا که از این به بعد دوستان با ما همکاری میکنن و در چهارچوب ارزشهای دهکده قدم برمیدارن :n02:
والا ما چهارچوب رو خیلی ساده قرار دادیم توی دهکده ، ولی خب بعضی دوستان کم لطفی میکنن و خارج از چهارچوب یه چیزایی رو مینویسن
ما هم والله قسم اصلا سختگیری نمیکنیم ولی بعضی چیزا نوشته میشه که ما خودمونم میایم میخونیم خجالت میکشیم
حالا ایشالا که از این به بعد دوستان با ما همکاری میکنن و در چهارچوب ارزشهای دهکده قدم برمیدارن :n02:
هدف و نیتت باید این باشه که :نقل قول:
کنکور آسان است
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
امروز صبح تو اتوبوس يه مقدار اعصابم خورد شد !
زنيكه از اتوبوس پياده شد از من خواست براش كارت بزنم ! نميدونم چه فكري درباره من كرده بود ، كمك راننده ؟ نوكر غلام سياه ؟ يا هر چي . فقط كافي بود دستشو دراز كنه تا كارت برسه روي دستگاه يعني حتي لازم هم نبود يه قدم هم اضافه برداره ، دستش هم به جايي بند نبود ! محلش نذاشتم اونم شروع كرد به داد و فرياد و چرت و پرت گفتن ! منهم ميتونستم مثل اكثر ايراني جماعت خيلي راحت چاك دهنمو باز كنم هرچي بلد بودم نثارش كنم ! ولي خب اصلاً اهميت ندادم گرچه اول صبحي يه مقدار دل چركين شدم :n35: .
همین کمیسیونی که می خواهی بری من حدود 10 سال پیش رفتم آگه دکتر معتمدش هنوز همون باشه انشاءالله معافینقل قول:
90 درصد کار بستگی به نامه ای که دکتر داده داره
10 سال پیش، اون دکترنقل قول:
الان احتمالا دکتر تغییر کرده، قوانین و سخت گیری هم که خبر دارید :n03:
امروز کارای پرونده رو تکمیل کردم، نظام وظیفه گفت 50 روز دیگه نامه میاد دستت بری کمیسیون، اهواز :n24: 50 روز؟ :n38:
شما معاف شدی؟
تو بانک رفتم یه فیش 10 تومنی بنویسم، 10 نفر اومدن، "آقا بیا این فیش ما رو بنویس" :n27: فکر کنم یه 40 دقیقه ای گیر بودم :n37:
حالا کد سخا رو دارم، میتونم پیگیری کنم نامه زودتر بیاد؟
الان ملاک برای طول خدمت، اینه که من دفترچه رو فرستادم؟ یا وقتی هست که رای کمیسیون مشخص بشه؟ یعنی ممکنه اگر کمیسیون معاف نکرد، 24 ماهه بشم؟ :n28:
من فکر کردم کمیسیون آخر می خوای بری مثل اینکه تازه کمیسیون پزشکی هستی که مرحله اولهنقل قول:
اصل کار آون چیزیه که همین دکتر تشخیص میده البته فقط مشکلت رو بررسی میکنه و جوابش رو میفرسته برای پزشک شهرتون
درست یادم نیست ولی فکر کنم اگه کمیسونت و دوران اقدامت بیشتر از دوره معافیت بعد از تحصیل طول بکشه غیبت هم می خوری
شرایط من از شما بدتر بود چون دیر اقدام کردم غیبت خورده بودم و ارشد هم قبول شده بودم اگه معاف نمیشدن بجای دانشگاه یراست باید می رفتم پادگان
ملاک زمان ارسال دفدرچه هست و قاعدتا شما 21 ماه حساب میشید اگر که حکم کمیسیون اعزام شما باشه .
برای اطلاعات بیشتر به :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراجعه کنید/
ملاک زمان ارسال دفدرچه هست و قاعدتا شما 21 ماه حساب میشید اگر که حکم کمیسیون اعزام شما باشه .
برای اطلاعات بیشتر به :
مراجعه کنید/
فکر کنم یه 10 تایی دکتر باید شرایط شمارو تایید کنند. اگر مشکل روحیه سعی کن یکم فیلم بازی کنی. اگر مشکلت جسمیه حتما با ته ریش و لباس یغه بسته و سر پایین دنبالش بیفت تا دکترا باحات نلجند!نقل قول:
بدو درستو بخون بینم... تست زیاد بزنیا:n01:نقل قول:
سلام دوست عزیز رفتار ناخوشایند مردو زن نداره که فدات شم.نقل قول:
دقیقا در مورد چی ببحثیم دایی؟! من فقط فعلا یه جمله روانشناسانه می تونم بگم:نقل قول:
خانم ها عاشق می شوند آقایان عاشق می مانند...
مخلصیم سعی می شود در چارچوب فیلترینگ عمل شود. تا شمارم زحمت ندیم:n01:نقل قول:
بگو بیاد ببینیم چی میگه. یکم باهاش اختلات دموکراسیانه :n24:کنیم!نقل قول:
آقایان کجا برفتند. راستی کسی لینک دانلود اهنگ خالی گیتار الکترونیک داشته بید؟!
کیتار الکترونیک ندارم ولی یه رادیو اینترنتی هست که اهنگاش باحاله من خوشم میاد سبکش هم ترنس هست این طور که خودش نوشته فیلتر هم نیست حتما مشکلی نداره دیگه
آره ولی منظورم یه چی تو مایه های chillout راکی چیزی باشه و فقط ابزاری باشه، یعنی این که همچین گیتار برقی رو مثل ویلون_ببخشید اگر اشتاه نوشتم احتمالا) بازی بده همچین ادم قلقلکش بگیره!:n02:
با عرض پوزش منظورم گیتار برقی بود یافتم:
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
دیدم تاپیک داره می افته پایین گفتم بکشمش بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تابیک بانوان رو نمی بینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فلش مموریم بعد از یک عمر طولانی و دائماً در حال کار بودن ، امروز بدرود حیات گفت :n37: .
فلش مموری همیشه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متصل بوده که بیست و چهارساعته روشن و اکثر اوقات در حال دانلود بود .
نقل قول:
جالبه تا حالا نشنیده بودم با روتر بشه دانلود مستقیم رو فلش داشت :n13:
البته الان که پست شما رو در موردش خوندم فهمیدم سرعتش در حد بنز برای دانلود کردن :دی
اقا عطا این روتر مدل دیگه ایی نداره که با سرعت همون idm دانلود کنه ؟
دوستان کسی اینجا تو کار دانلود سریال نیستش ... نسخه 720 سریال ها کم پیدا میشه :n35:
همجا 480 هستش که خیلی کیفیت پایینی هستش :n27:
تاپیکش پاک نشه :n02::n02:نقل قول:
در مورد سرعت در حد بنز ؛ با وجود تک کانکشن دانلود کردن این روترها ، سرعت دانلود رضایتبخش هست البته اگر وبگردی یا هر کار دیگه ای نکنی که قسمتی از پهنای باندت اشغال بشه ، اگر هم از سرورهای ایران دانلود بشه که سرعت خیلی بهتر میشه . ولی یه اشکال عمده ای که داره اینه که گاهی اوقات دانلود نصفه کاره انجام و Complete میشه . راهکارش این هست که فایل ناقص دانلود شده رو بفرستی به پوشه Incomplete و دوباره لینک رو وارد کنی تا از همونجایی که متوقف و ناقص انجام شده ، ادامه پیدا کنه .نقل قول:
مدلهای جدید روتر این قابلیت رو دارند ولی فکر نمیکنم در زمینه دانلود مستقل از سیستم ، پیشرفت چشمگیری نسبت به روتری که من دارم داشته باشند . اگر دانلودر حرفه ای هستید و اگر نمیخواهید سیستم را 24 ساعته روشن بذارید دو راهکار رو پیشنهاد میکنم .نقل قول:
اقا عطا این روتر مدل دیگه ایی نداره که با سرعت همون idm دانلود کنه ؟
1. خرید raspberry pi که مثل یه مینی کامپیوتر ارزانقیمت هست . انواع 512 بایتی چیزی حدود 130 هزار تومن هست که البته باید یه SD کارت هم برای نصب لینوکس بطور جداگانه بخری . دانلود منیجر مناسب هم نصب میکنین که میتونی بعنوان یک دستگاه دانلودر ازش استفاده کنی . اگر با لینوکس و دستورات متنی آشنایی داشته باشی کار با این دستگاه خیلی ساده و آسان هست . مدلهای یک گیگابایتی با پردازنده قویتر هم موجوده ولی خب فقط برای دانلود بنظرم همین مدلهای 512 بایتی هم کفایت میکنه .
خودم میخواستم بخرمش ولی اصلاً پیدا نمیکنم . یکی از تبریز بهم ایمیل زد که میتونه برام پست کنه که به دلایلی قبول نکردم . ولی بازهم میگردم پیداش میکنم .
2. یه سیستم کم مصرف و ارزانقیمتی هست که شرکت گرین تولید میکنه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که بنظرم گزینه های مناسبی برای اینکار هست . مدل GB-INX2 حدود 365 هزار تومن هست . البته رم و هارد دیسک رو باید جداگانه بخری و نصبش کنی که بازهم گرون از آب درمیاد .
نقل قول:
ممنون عطا جان برای توضیحات کاملت :n06:
راستش من قبلا با خود کامپیوتر دانلود میکردم و شب و روز روشن بود که واقعا پول برق زیاد میومد و الانم که قراره برق و گرونتر کنن که دیگه هیچی تازه غیر از تحمل صدای فن موقعه خواب ... :دی
الانم فقط با لپ تاپ دانلود میکنم که احتمال میدم با توجه به اینکه شب و روز همش روشنه تا چند سال اینده به فنا بره :دی
این دو مورد هم که گفتی یکیش پیدا نمیشه اون یکی هم که هزینه داره ... تازه اگر پول داشته باشم باید اول یه فکری به حال هارد خریدن کنم که همشون تقریبا پر شدن ... :n27:
نقل قول:
خودم میخواستم بخرمش ولی اصلاً پیدا نمیکنم . یکی از تبریز بهم ایمیل زد که میتونه برام پست کنه که به دلایلی قبول نکردم . ولی بازهم میگردم پیداش میکنم .
در این مورد هم اگر منظورت فروم همسایه هستش بهترین کارو کردی نخریدی چون توش کلاه برداری زیاده مخصوصا قسمت خرید و فروش قطعات کامپیوتری ...
============
راستی شما که کامپیوتر شرکت دستت هستش همونو بنداز زیر دانلود دیگه :دی ااستهلاک انباشته هم که نداره :n33:
من پیامبر دردم ... :41:
منم دقیقا همین روتر رو دارم.نقل قول:
البته چون سوییچ خریدم، کار روتینگ رو دادم به مودم، از اون به عنوان اکسس پوینت استفاده میکنم.
سرعت دانلودش که جالب نبود... مخصوصا چون تک لینک میگرفت. اگر یه چیزی مثل IDM روش میزدن، عالی میشد.
خب راستشو بخواي اون اوايل ميذاشتم روي دانلود بعد كارامو انجام ميدادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي از اونجايي كه نه فقط من بلكه همه پرسنل از اين كارا ميكردن (حتي يه نفر روي چندتا كامپيوتر ميذاشت رو دانلود) اينترنت همه رو محدود كردن يعني فقط ميشه وبگردي كرد نه دانلود تازه پورتهاي USB رو هم بستن ديگه نميتونم دانلودهامو بريزم تو فلش مموري ببرم خونه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای دانلود بهترین وسیله mini PC و کلاینت های مخصوص دانلود هست که معمولا روشون ویندوز XP نصب میشه تا 250 تومن هم میشه خرید
دانگل های اندروید هم که یه مانیتور یا TV وصل می شن در رده بعدی خوبن چون روشون دانلود منیجر نصب میشه. قیمت شون هم زیر 200 تومن هست
پ چی شد ؟ یهو از عشق و عاشقی پرید رو کامپیوترو اینا ؟ احسان بیا یکم پست بده تاپیک داره علمی میشه:n03:
من برا دانلود از یه روش نامتعارف تری استفاده میکنم!
از اونجایی که دلم نمیومد مدام لپ تاپ و تبلت و روشن بزارم که هی دانلود کنن اومدم یه کار دیگه ای کردم.
ما یه گوشی سامسونگی داشتیم از خانواده galaxy مدل gio و از اونجایی که دیگه ازش استفاده نمیکردم( برا کار با اپلیکیشن های اندروید تبلت داشتم و برا تماس هم یه گوشی ساده داشتم) اومدیم از این به عنوان دانلودر استفاده نمودیم:n09:
خرجش نصب یه نرم افزار ADM روش بود.که به جرات میگم دست کمی از idm کامپیوتر نداره!
دانلود با سرعت بالا و قابلیت pause و resume...دیگه نگرانی هم بابت خراب شدن و ....نداشتم چون استفاده نمیکردم ازش.خلاصه با این روش کلی فیلم و سریال گرفتم .هی رم 16 گوشی و پر و خالی میکردم!
الانم که از نت مجانی رایتل دارم با گوشی دان میکنم هی :n10:
نقل قول:
خوب شما از نت سیم کارت استفاده میکردی ... برای ما که از Adsl استفاده میکنیم باید نت رو از روی لپ تاپ شیر کنیم تو گوشی ... مگه اینکه بریم یه مودم بخریم وگرنه شاید روش خوبی باشه :n09: چون منم یه gio بی استفاده دارم :دی
فقط یه چیزی ما با همین لپ تاپ باید 500 تا سایت رو بگردیم و بدیم دوستان لینک رو لیچ کنن و ... بعد شما چطوری به راحتی با gio دانلود میکردی !! عجب اعصاب و حوصله ایی داشتی ها :n33:
منم از adsl استفاده میکردم ولی خوب مودم wifi داشتم! خو دیگه باید یه مقدار هزینه کنی:n27:نقل قول:
ولی اگهgio بی استفاده داری اکیدا بهت توصیه میکنم بزنی تو کار دانلود خیلی گوشی خر کاریه:n09:
البته این مال زمانی بود که شرکتی که ازش نت میگرفتم سرویس نامحدود میداد...یادش بخیر:n35:
البته الانم خیلی جاها نامحدود میدن ولی من حوصله تخلیه پودت و دوباره سفارش دادن و فعلا ندارم برا همین روآوردیم به نت مجانی رایتل:n09:
در مورد لینک هم من چون 90 درصد دانلودم فیلم و سریال بود اکانت یکی از این سایتای فیلم و گرفته بودم تمام لینکام مستقیم بود...البته گاهی اوقاتم مجبود میشدم لیچ کنم و ریموت کنم رو یه سرور دیگه بعد با گوشی دان میکردم:n05:
آره منم دونبال قسمت 250 به بعد ناراتو شیپودن هسته بیدم البته با کیفیت پایین اما پیدا نکردم دوستان لینکی ندارند؟!نقل قول:
پس ما هم خدای دردیم!:n11:نقل قول:
دوستان لینک دانلود چه سریال هایی رو میخواین؟
به هر حال الکی نصف عمرمون رو پا سریال دیدن هدر ندادیم:n09:
اسم و کیفیت تحویل بدین لینک تحویل بگیرین:n10:
نقل قول:
250 به بعد :n04: انیمه نگاه میکنی :n13: البته شاید طرفدارای خاص خودش رو داشته باشه خوب :n01:
من فقط یه بار قدیم یه انیمه که خیلی ها ازش تعریف میکردن دانلود کردم ... که همونم نگاه نکردم ...
آقا با ما از این شوخی ها نکن قلبمون ضعیفه ها :n39:نقل قول:
دوستان لینک دانلود چه سریال هایی رو میخواین؟
بزن زنگ و :n11:نقل قول:
به هر حال الکی نصف عمرمون رو پا سریال دیدن هدر ندادیم
من کیفیت 720 سریال ها رو میخوام که همه جا اکثرا کیفیت 480 هستش ...
خوب برای شروع سریال دکستر کیفیت 720 فصل اول تا ششم رو لینکش رو میتونی بدی :دینقل قول:
اسم و کیفیت تحویل بدین لینک تحویل بگیرین
البته این 720 که میگم نهایت حجم هر قسمت زیر 400 مگ هستشا ...
توی ایران فیلم اکثر سریال ها 720 و 1080 هستش اکانت ایران فیلم نداری :n10: