:18:نقل قول:
من تجربه ای در زمینه شارژ کارتریج canon ندارم ولی تا حالا نشنیدم که رنگ را روی قسمت خروجی بریزند. معمولا کارتریجهایی که قابل شارژ هستند یک یا چند سوراخ بالای کارتریج دارند که رنگ را با استفاده از سرنگ و سوزن داخل اون تزریق میکنن.
Printable View
:18:نقل قول:
من تجربه ای در زمینه شارژ کارتریج canon ندارم ولی تا حالا نشنیدم که رنگ را روی قسمت خروجی بریزند. معمولا کارتریجهایی که قابل شارژ هستند یک یا چند سوراخ بالای کارتریج دارند که رنگ را با استفاده از سرنگ و سوزن داخل اون تزریق میکنن.
باید حذفش میکردم ولی گزینه ای با این مضمون وجود نداره.
دوستان چند روز پیش من یه پرینتر R270 خریدم 138 تومن و یه تانکشو خریدم 106 تومن.
حالا با یه بدبختی نصبش کردم چراغ جوهرش یه سره قرمزه و چراغ پاور هم چشمک میزنه.
موقع خرید تانک گفت بعد از نصب باید چند بار ریست کنی تا هوای داخل لوله بیاد بیرون ( مال من الان کلی هوا توشونه ).
حالا سوال من اینجاست که چه جوری باید ریست کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا حنما باید از این دستگاههای ریست بخرم یا نه؟
دوستان خواهشا زودتر جواب بدن کارم گیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
ببین تمام کارتریج ها درست جا خورده این نوع پرینتر یه مقدار برنامه اش با دردسر نصب میشه شما برنامه پرینتر رو پاک کن دوباره نصب کن بزار کامل نصب بشه
ممنون از پاسخگویی سریعتون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارتریجها درست نصب شده. برنامه اش هم به راحتی نصب شد.( مال 5150 ام از این بد قلق ها بود ) ولی باز دوباره نصبش میکنم.
یعنی اگه دوباره نصب کنم ریست میشه؟ ریست چه جوریه؟
الان که تانکها رو نصب کردم ( فکر کنم تو همه تانکها اینجوریه ) درش بسته نمیشه. این مورد مشکلی رو برای پرینتر درست نمیکنه؟
گفتیم تانک بگیریم راحت شیم ولی مثل اینکه تازه اول دردسره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اپسون هم واقعا کیفیت ساختش پائینه. ( قطعات توش انگار از پلاستیک دمپایی ساخته شده و بسیار بسیار خشک است ) امیدوارم عمرشون مثل ظاهرشون نباشه.
دستگاه من ساخت فیلیپینه. (تفاوت کیفیتش با 5150 ساخت مجارستان از زمین تا آسمونه )
راستی میخام کارتریجهای فابریکشو بفروشم هر کی خواست PM بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواد جون امروز برنامشو دوباره نصب کردم ووقتی دگمه جوهر رو زدم دیدم راه افتاد و هوای توی لوله ها رو گرفت و
مشکلم حل شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی وقتی یه پرینت گرقتم دیدم تو رنگ سیاه خطهای کاملا واضحی وجود داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی کیفیتو رو photo می ذارم خطها کمتر معلوم میشه ولی کاملا مشخصه.
به تانک جوهر هم که نگاه میکنم میبینم مشکیش از همه کمتر مصرف شده. آیا این نشون دهنده مشکله؟
چیکارش کنم؟
یکی دو بار کلین کنی درست میشه
2 بار کلین کردم نشد که نشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هنوز خطها با همون وضوح دیده میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو Properties-گزینه pirinter Preferences تبMaintenance گزینه nozzle check رو بزن ببین بهتر میشه
نقل قول:
4 بار کلین و nozzle check کردم حتی ذره ای بهتر نشد:41:
فکر کنم مشکل سخت افزاری داشته باشه.
من حدود 20 روز پیش یک r270 حال که جوهر 2 کارتریجم تموم شده رفتم کاتریجهای مادیران خریدم ولی وقتی که کارترج رو جا زدم پرینتر نشناخت چند بار جا زدم بازم نشناخت تمام کارترجها رو درآوردم وکارتریجهای مادیران گذاشتم باز نشناخت دونه دونه جا زدم تا 5 تا کارتریج ر می شناسه و وقتی ششمی رو جا مزارم دیگه اون 5تا رو هم نمیشناسه و فرقی نمیکنه کدوم کارتریج نباشه در کل تا 5 تا رو میشناسه
اساتید لطفا راهنمایی کنین؟
سلام دوستان
نیاز فوری!!!!!!!:19:
کسی هست که در مورد شارژ کردن کارتریج سیاه و رنگی پرینتر hp color laserjet 1600 اطلاعاتی داشته باشه، اگر امکانش وجود داره، لطفا روشش رو هم بگید. دیدم توی تبلیغات HP یه شارژر با کیت وجود داره. آیا شما همچین چیزی رو دیدید یا روش خاص دیگه ای وجود داره؟
ممنون میشم اگر کسی میدونه سریع به من جواب بده.:42:
درود
لطفا1 چاپگر رنگی معرفی کنید که هزینه چاپش پایین باشه طوری که هر صفحه A4 با کیفیت خوب حداکثر 150 تا 200 تومن برام در بیاد ...
دیدم بحث پرینتر اینجا داغه دیگه نمیدونم جای این درخواست اینجا بود ؟؟!
ممنونم ./ :11:
سلام
در رابطه با تمیز کردن هد اپسون c 20 اطلاعات نیاز دارم (دو سال از این پرینتر استفاده نشده است)
اگه هدش روی کارتریج هست فایده نداره باید آکبند بگیرینقل قول:
سلام
من r270 دارم هنوز 4 تا پرینتم با هاش نگرفتم که می زنه کاتریجارو باید عوض کنم .
دیدم یکی از بچه ها همین مشکلو داشت ولی من متوجه نشدم چه کار کرد
راهنمایی کامل کنید ممنون می شوم
با سلام به خدمت همه دوستان من میخوام یه پرینتر بگیرم کارم هم زیاد نیست پرینت متن و هر از چند گاهی عکس.حالا چند تا سوال داشتم؟
1-در مورد خرید پرینتر به چه نکاتی باید توجه داشت؟
2-منظور از DPI در پرینتر چیه؟و dpi متوسط برای این چاپ عکس چند خوبه؟
3-در مورد مدلهای فتو اسمارت هم یکم توضیح بدین که کارشون چه فرقی با بقیه داره؟ و کارتریچهاش چه فرقی با بقیه داره؟ چند مدل خوب با قیمت مناسب رو میشه بگین؟
3-با توجه به نکات بالا کدوم مارک و مدل رو پیشنهاد میکنید؟با قیمت مناسب.
با تشکر از همگی
دوست عزیزنقل قول:
کار کردن با کیت خیلی راحته و به نظر من خیلی به صرفه تره .. دفعه اول کیت را می خرین به خاطر یک دستگاه هواگیر که توش داره ولی از دفعه های بعد می تونین یک قوطی بزرگتر 20 میلی بخرید و 20-30 بار کارتریج را شارژ کنید
طرز کارش هم خیلی ساده است، اول شما با سرنگ جوهر را می کشید- روی کارتریج سیاه و سفید سه سوراخ هست که یکی از اون دوتای پایین را انتخاب می کنید ( سه سوراخ به شکل مثلث قرار گرفته اون دو سوراخی که یک سمت قرار داره ).-.بعد سرنگ را داخل میبرید و آنرا پر می کنین.. فقط دقت کنید که سوزن سرنگ زیاد داخل نره چون باعث می شه که اسفنج داخل کارتریج آسیب ببینه ، بعد از آن کارتریج را روی دستگاه هوا گیری (داخل کیت ، طرز کار دستگاه هم با شکل روی دفترچه اش نشان داده شده) و با سرنگ هوا گیری هوای آنرا می گیرید تا جایی که یک کم جوهر از دستگاه بیرون بزنه
کارتریج رنگی هم همینه ..فقط روی کارتریج سه سوراخ داره که هر کدام مخصوص یک رنگه و باید دقت کنید که جا به جا رنگ ها را نریزید
البته کلا این کار یک کم دردسر داره و من خودم بعضی وقتا کارتریج را قبل از پرینت گرفتن در میارم و هوا گیری می کنم ..چون هواگیری دستی یک کم مشکل داره .ولی به هرحال برای من که زیاد پرینت می گیرم با صرفه تره :46:به زحمتش هم می ارزه...
این کارتریج خوب هواگیری نشده به پنبه و آب جوش هم ربطی نداره .. قبل از اینکه پرینت بگیرین کارتریج را بیرون بیارید و روی دستمال کاغذی بکشید که جوهرش بیاد ، بعد بذارین تو پرینت بگیرید...اگه خوب هواگیری نشده باشه هر دفعه قبل از پرینت و یا حتی هر 1 صفحه یکبار مجبورید این کار را بکنید...اگه جایی دادین که براتون شارژ کنن ببرید و بگین که دوباره هواگیری کنن چون اونا دستگاه برقی دارندنقل قول:
ممکنه که آبی و زرد گرفته باشه..اگه که مدتی از پرینت رنگی استفاده نکنید ..کارتریجش خشک میشه و کاریش نمیشه کرد به جز اینکه یک نو بخرید :41: حتما باید هفته ای 2-3 صفحه پرینت رنگی بگیریننقل قول:
منم همین مشکل را داشتم ..و همانطور که در بالا توضیح دادم باید خوب هواگیری بشهنقل قول:
پس یکی به ما جواب نمیده؟
من مشکلمو خودم حل کردمنقل قول:
کاتریجارو یک دور همرو در آوردم باز زدم جا .
مشکل حل شد
سلام
من یه پرینتر hp 1320 دارم که توی ویندوز درست کار میکنه ولی من یه برنامه تحت داس دارم که توی اون وقتی می خوام از یه گزارش پرینت بگیرم شروع میکنه به پرینت گرفتن و تا وقتی که خاموشش نکنم توی هر صفحه حدود یه خط از علائم نامفهوم رو پرینت می گیره.ولی گزارش من رو نمیگیره .البته اولین بار که پرینتر رو نصب کردم مشکلی نداشت و توی داس هم درست پرینت می گرفت.
به نظرتون راه حل این مشکل چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[quote=misaghe;1578457]سلام
من یه پرینتر hp 1320 دارم که توی ویندوز درست کار میکنه ولی من یه برنامه تحت داس دارم که توی اون وقتی می خوام از یه گزارش پرینت بگیرم شروع میکنه به پرینت گرفتن و تا وقتی که خاموشش نکنم توی هر صفحه حدود یه خط از علائم نامفهوم رو پرینت می گیره.ولی گزارش من رو نمیگیره .البته اولین بار که پرینتر رو نصب کردم مشکلی نداشت و توی داس هم درست پرینت می گرفت.
به نظرتون راه حل این مشکل چیه؟
مشکل از برنامه تحت داس هست اگه میتونی دوباره نصب کن
ممنون از جوابتون سعی میکنم این راه رو هم امتحان کنم
سلام دوستان
من مشخصات پرینتر SAMSUNG ML-1610 Series رو میخواستم.
نقل قول:کد:http://www.samsung.com/ph/products/printer/monochromelaser/ml_1610.asp?page=Specifications
با سلام وتشکر از همه دوستان
1020 hp امکان چاپ عکس با کیفیت خوب سیاه و سفید رو روی کاغذ مخصوص عکس داره؟
با تشکر
بله...80 گرم elemental بگیر سفید وشفاف باشه عالیهنقل قول:
سلام از كجا مي تونم كاغذ مخصوص پرينتر كنون رو بخرم
با تشکر از دوستان اگه ممکنه به این سوالات هم جواب بدین ممنون میشم:
1-آیا 4183 فتواسمارته؟ اصلا فتواسمارت چیه؟
2-کیت شارژ چیه و کدوم مدلها کیت شارژ دارن؟
3-c4183 قبلیت OCR رو داره وآیا میشه برای متن فارسی هم استفاده کرد؟کدوم مدلها این قابلیت رو دارن؟
با تشکر
[quote=javadshahvand;1578547]سلامنقل قول:
من داس و برنامه رو دوباره نصب کردم ولی مشکل حل نشد . فکر می کنم این نوع پرینتر با داس مشکل داره . اگه راهی بجز خرید یه پرینتر جدید به نظرتون می یاد لطفا به من بگید.
با سلام من یه پرینتر Hp laser jet1300 دارم میخوام کارتریجش رو شارژکنم اولاً که چه جوهری واسش بگیرم دوماً درام رو باید چه طوری بازش کنم تا آسیب نبینه متشکر میشک اگه توضیح بدین
تونر رو در میراری دو تا پین دو طرف تونر هست اونارو با ضربه با استفاده از میله نوک تیز بیرون میاری تونر دو قسمت میشه که داخل اون قطعه که بزرگتر (مخزن) پودر میریزینقل قول:
بری نمایندگی ها بگی پودر این مدل پرینتر رو میخوام بهت میدن
من خودم هم يه زماني نياز به راه اندازي پرينتر ليزري در محيط داس داشتم.
براي اين كار بايد نرم افزار فارسي ساز داس رو نصب مي كردم. نهايتاً تونستم كاري كنم كه متن فارسي مورد نظر رو پرينت كنه اما صفحه بندي منظمي نداشت. دست آخر هم با وجود اين كه 65 تومن بابت اون نرم افزار داده بوديم، به دليل مشكلاتي كه داشت بي خيال شديم و حسابداري شركت با همون شيوه دستي ادامه پيدا كرد.
احتمالاً فايل فارسي ساز داس بايد تو پوشه خود برنامه باشه. مثلاً فايل vegaf.exe يكي از فارسي سازهاي داس هست.
ضمناً نرم افزارهاي تحت داس، بعضي وقتها خودشون يه گزينه براي راه اندازي پرينتر ليزري در داس دارند. به تنظيمات نرم افزار رجوع كنيد شايد باشه.
سلام
من یه Printer Laserjet1020 Hp گرفتم ولی یه مشکلی با کابل Usb دارم
یعنی کامپیوتر Printer رو نمیشناسه ولی وقتی تو تنظیمات اولیه ی Bios اگه Usb2 رو غیر فعال کنم درست میشه با یه کامپیوتر و یه کابل دیگه هم استفاده کردم مشکل حل نشد
در ضمن Bios , Chipset , Printer Driver رو Update کردم درست نشد
تو فرومهای دیگه و حتی سایت Hp هم که سرچ کردم خیلی ها این مشکل رو داشتن ولی راه حلی نبود
شما راه حلی دارین؟؟؟؟؟/
با سلام
من یک کامپیوتر با مشخصات main abit و cpu دو هسته ای دارم که روی آن xp professional x64 edition نصب کرده ام حال میخواهم پرینتر hp laserjet 1300 را روی این سیستم نصب کنم اما در انتهای نصب دوباره مراحل نصب بازگشت به عقب میزنند و نصب نمیشوند فکر کنم چون درایور چرینتری که من دارم متعلق به ویندوزهای 32 بیتی است و من برای ویندوز 64 بیتی درایورش را ندارم حال میخواستم درایور ش را دانلود کنم ااما چند سایت را پیدا کردم امات کامل نبود و کار نکرد حال اگر میشود سایتی یا راه حلی یا لینکی را اینجا بگذارید
ممنون
شما برو تو تنظیمات bios و usb2 را غیر فعال کن ببین درست میشه.(فکر کنم درست شه منم همین مشکل رو دارم:13:)
اگه نشد این درایورش
کد:http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Home.jsp?&lang=en&cc=us&prodTypeId=18972&prodSeriesId=238320&lang=en&cc=us
سلام
من یک پرینتر HP deskjet 3420 دارم که از کارتریج های شماره 27 و 28 استفاده می کنه متاسفانه مدتی استفاده نشده و حالا این دو کارتریج دیگه کار نمی کنه!
راه حلی هست که دوباره بشه از اونها استفاده کرد؟
شما باید در قسمت toolbox پرینتر در قسمت service باید از گزینه clean , و بعد لز اون از calibrate استفاده کنی تا نازلهای مسدود که توش جوهر خشک شده باز بشننقل قول:
موفق باشید
کارتریج آبی هنکامیکه ÷رینتر رو روشن میکنم ارور میده. و نمیتونم باهاش چاپ کنم . باید چند بار کارتریج آبی رو در بیارم و دوباره جا بزنم تا درست بشه. از اول هم این مشکل رو داشت .
چکارش کنم ؟