من با پارس انلاین به راحتی lol dota1 dota 2 call of duty زدمنقل قول:
اگر تو همین بازیا من که پارس پیشنهاد میکنم
مخابرات اصلا
شاتل هم یکی از دوستان گرفته راضی نبود از پینگش تو بازی لول ولی بقیه بازی براش خوب بود
Printable View
من با پارس انلاین به راحتی lol dota1 dota 2 call of duty زدمنقل قول:
اگر تو همین بازیا من که پارس پیشنهاد میکنم
مخابرات اصلا
شاتل هم یکی از دوستان گرفته راضی نبود از پینگش تو بازی لول ولی بقیه بازی براش خوب بود
هرنوع راهنمایی مورد استقبال است.نقل قول:
سلام
کدوم شرکت دانلود رایگان شبانه داره و اینکه سرعت وبگردی خوبی داشته باشه مثل اسیاتک و مخابرات نباشه که تو ایستاگرام یا سایت هایی که سرور خارجی دارن مشکل و کندی داشته باشه
ممنون
سلام من شاتل دارم شاتل افتضاحه ب تمام معنا امیدوارم ی شرکت خوب پیدا کنم
کارم کلا با نامحدوده افتضاح شده چ art1 چ art3 هر دو سرعت دانلودشون 65 باورمیکنید؟من اهوازم 50ت میدم 65 سرعتمه برا ایران متاسفم هر یک کیلوبایت هزارتومانه...واقعا ک...لطفا کمک کنید کدوم بهترینه تو نامحدود؟
درود
برا استان اصفهان ی isp ک شبانه رایگان داشته باشه قیمتشم منطقی باشه چیه
الان تو تهران چه شرکتایی شبانه رایگان دارن ؟؟
یا مثلا دوبار حجم خریداری شده رایگان میدن ؟؟؟
:n13::n13::n13::n13:
سوال منم همین هست الان کدوم شرکت شبانه رایگان دارد ؟
صد دانه یاقوت گرفتم ولی با 100 گیگ ترافیک___ و یک ماه 70 گیگ را مصرف کردم
نبود شبانه معضلی هست (هرشب حداقل 10گیگ هم دانلود میکردم اینقدر از ترافیک بسته هم نمیرففت)(__توی طرح تابستان شبی 20 گیگ میگرفتم...حیف)
متاسفانه یا اینجا کسی پاسخگو نیست یا سرویس مناسب نداریم
الان یام ها رو میخوندم همه از سرویس هاشون ناراضی هستن
من دو مگ اسیاتک نامحدود استفاده میکردم قبلا خوب بود
الان دو ماه هست تعرفه ها عوض شده اصلا به درد نمی خوره
الان سرویس گرفتم 200 هزار تومنی 150 کیلوبایت سرعت دانلودش هست
یه سرویس نامحدود خوب معرفی کنید لطفا
محمد:نقل قول:
سلام دوست عزیز،من کرمانشاه هستم و از اینترنت حسابگر استفاده میکنم،سرویس شونزده مگابیت ده گیگ ماهانه دوتا هشت صبح هم نامحدوده،سرعتشم شبانه و ورزانه تقریبا یکیه بین ۸۰۰ تا ۹۰۰ کیلوبایته،فک کنم اسم شرکتش توی تهران داتک باشه،خودتون یه جستجویی کنید فک کنم پیدا کنید،البته اسیاتک هم بعضی سرویسهاش نامحدود شبانه داره اما از سرعت و کیفیتش اطلاعی ندارم
سلام دوستان خوبید
دوستان من بین نامحدود سرعت 256 شرکت \ارس آنلاین و شاتل موندم می شه راهنماییم کنید که کدوم سروریس بهتر هست از کدوم شرکت
سرعت کدوم بالاتر هست
و ینکه وقتی سرعت محدود می شه چقدر کاهش سرعت داریم
کلاسس که درن ممنون می شمم راهنماییم کنن
حذف شود لطفا
دوستان به نظر شما با توجه به این که فعلا امکان خط گرفتن ندارم - LTE هم نقششو نگاه کردم منطقه ما رو پشتیبانی نمیکنه ایرانسل . 4g دارم بسته 100 گیگ هم داشتم ولی الان خیلی بد شده اصلا مناسب نیست
حالا بنظر شما چه راه دیگه ای میمونه برای من که به صرفه باشه؟ با توجه به اینکه من 10-15 گیگ در ماه مصرف دارم و سرعت 1مگابیت هم بس هست.
استفاده اصلیم هم بازی آنلاین هست
با تشکر
نقل قول:خوب تنها راحت رایتل می مونه معمولا مکان هایی که ایرانسل پشتیبانی نمی کنه رایتل کار می کنه یه نگاه به نقشه رایتل کن
برای گیم زدن پینگ رایتل خیلی بهتره ولی خوب سرعتش کمرته ولی پینگش خیلی بهتره و سرعت آپلود بالاتری داره
دوستان عزیز ازتون درخواست دارم نظرتون رو راجب سرویس زیر بگید :
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
دوستان یه سرویسی میخاستم که سرعت بالایی تو 24 ساعت داشته باشه ...
حتی 10 مگابیت هم کافیه فقط ثابت باشه نوسان نداشته باشه .
اینترنت شبانه و رایگان و .... اصلا برام مهم نیست.
استفاده اصلیم iptv هستش .
از دو تا isp عصرتله کام و فن آوا adsl گرفتم متاسفانه سرعتشون مخصوصا عصر تا شب نوسان داره و خیلی کاهش پیدا میکنه .
td-lte هم با مودم داخلی z6000 تست کردم داخل منزل یا آنت نداره یا یه جا وسط خونه یک آنتن میده و بالطبع سرعتش از adsl کمتره .
سلامنقل قول:
برای استفاده بازی انلاین و IPTV کلا روی های وب و اسیاتک و ماکس نت خط بکش!
مخابرات برای تبریز و اردبیل و ارومیه خوبه پینگ داخل 20 نهایت 30 و خارج همیشه 80 تا 110 هستش!
و ایرانسل برای IPTV تا الان خوب بوده باز اونم بستگی داره!
یه راه که همیشه پاسخگو بوده اینه که پرومسی رو شیر کنی اینطوری دیگه همه چی عالی میشه!
ملا من از روش اخر بیشتر استفاده میکنم حتی رو های وب هم میشه با این روش هم IPTV و هم بازی انلاین کرد بدون هیچ مشکل
درود
من اصفهان زندگی میکنم
طرح یلدا مخابرات رو داشتم ولی حس میکنم خیلی خیلی زود حجم ها تموم میشه ! ( 20گیگ تو 10 روز پرید :/ )
الان شاتل یه طرح Eco128 داره که ماهیانه 24تومن با نت شبانس
مخابراتم طرح حرفه ای ها داره ک 17 تومنه
نظرتون رو کودومه
بازی آنلاین هم نمیکنم چون فقط pes بازی میکنم اونم سرور گندش ژاپنه :n02:نقل قول:
واقعا ژاپن و نمیشه کاریش کرد تا حالا نتوستم!
فقط iptv .
شما فرمودید ------ رو شیر کنم ؟ میشه بیشتر توضیح بدید ؟
سلام
من در حال حاضر مشترک فن آوا هستم، اما متاسفانه اخیرا کیفیت سرویس هاش پایین اومده و بدتر از اون مخصوصا تو بازی آنلاین ضعیفه، جالبه بدونین پینگ من با رایتل تازه با هات اسپات به مراتب کمتر از اینترنت فن آوا هست. میخوام درخواست جمع آوری بدم. متاسفانه شاتل تو مرکز مخابراتی ما پورت خالی نداره و چندباری هم زنگ زدم.
ضمنا پارس آنلاین و مخابرات هم داشتم ولی ازین بدتر بودند. کاربری من هم اول از همه بازی آنلاین هست و دوم دانلود شبانه (شبانه مجموعا حدود ماهی 50 گیگ). هزینه برام زیاد مهم نیست. فقط کیفیت برام مهمه. اگر دوستان کسی تجربه ای از یه ISP داشته که به درد ما بخوره یا بگه که سمتش نریم. ممنون.
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما IPTV رو با چه دیوایسی تماشا می کنید؟!
سلام.نقل قول:
دیوایس میوایس اونقدر هم مهم نیست البته اگه منظورتون این بوده !
رو سرعت و کیفیت فقط اینترنت خوب موثره بنظرم.
ولی من روی pc با ویندوز بیشتر استفاده میکنم.
vlc خوبه .
kodi هم بد نیست گرچه یکم شلوغ پلوغه .
setupbox های مختلفی هم هستند ، هم پروایدرهای iptv داخلی خودشون ارایه میدن که قاعدتا گرون هم میدن!
هم دستگاههای اندرویدی خوبی تو بازار هست که حداقل پلیرهای تکمیلی هم دارند کلی هم برنامه میشه روشون نصب کنید .
ولی چیزی که من از iptv فهمیدم اینه که با تک کانکشن باید سرعت خوب و بی نوسانی داشته باشید .
مثلا با idm که دانلود میکنی تعداد کانکشن رو بذاری روی یک . سرعتی که بهت بده رو میشه سنجید بدرد iptv میخوره یا نه ...
خوب اگه میخواین فقط با pc استریم کنید اونم با vlc که با هر isp میشه اینکارو انجام داد چه های وب چه اسیاتک و ......
پ خ بده در خدمتم
سلام
کدوم یک از isp ها الان آپلود رایگان با دانلود شبانه ارائه می کنه؟
پارس آنلاین آپلودش رایگانه - سرویس هایی هم داره که 5تا 8 صبح رایگانه بدون افت سرعتنقل قول:
اینجا ظاهرا همه دنبال بازی کردن انلاین هستن و مشکل دانلود ندارننقل قول:
من که از اسیاتک استفاده میکنم قبلا خوب بود الان افتضاح
256 ماهی خودتو بکشی 35 گیگ بتونی دانلود کنی
اگه سرویس مناسب پیدا کردی به منم بگو
سلام به عزیزان انجمن
ممنون میشم نظرتون رو در این مورد بدید
1-خط ما فیبر نوری هست و فقط دو گزینه دارم یا مخابرات یا وایرلس (مخابرات ه افتضاحه و سالهاست وایمکس دارم)
2-ماهیانه حدود 70 گیگ حجم برای بازی های انلاین احتیاج دارم (گیم سنتر دارم)
3-چه مودم و چه بسته رو پیشنهاد میدید ؟ (هزینه مهم نیست فقط سرویس و مودم خوب میخوام)
تو تایپیک lte میخوندم هیچکسی انچنان راضی از مودم های ایرانسل نیست نمیدونم یه مودم dlink یا tplink خوب بگیرم با بسته 4جی یا از همین مودم های ایرانسل بگیرم با بسته های lt
منتظر پیشنهاد شما عزیزان هستم 3 روز دیگه نت وایمکس تموم میشه و نمیخوام دوباره شارژش کنم و دنبال جایگزین مناسب هستم
با سلام به همه دوستان
یک ساله ساکن اکباتان هستم و در این مدت از ADSL شاتل استفاده کردم که به دلیل کهنگی و نویز بالای خط تلفن سرعت قابل قبولی نداشتم.با توجه به مشکل خط و اینکه مستاجر هستم و هزینه تعویض خط هم به صرفه نیست لطفا بهترین و سریع ترین راه حل استفاده از اینترنت رو در شهرک اکباتان همراه با سرویس دهنده مورد نظر راهنمایی بفرمایید
فکر می کنم وایرلس نقطه به نقطه مناسب باشه اما نمی دونم سراغ کدوم شرکت برم
مودم های جدید td-lte ایرانسل هم راه دیگه است
اگر راه بهتری هم شما سراغ دارید شنوا هستم
سلام ببخشید نظرتون اینترنت تی دی ال تی ای ایرانسل ومبین نت چطوره فرقشون چیه سرعت کدوم بهتره
سرعتش چقدره ؟؟
بدرد میخوره ؟؟؟
بعد یه سوال اگه خونه ما تو مناطق تحت پوشش نباشه با انتن تقویتی نمیشه این مشکلو حل کرد مشکل اینجاست خونه ما وسط کوچست ومناطق تحت پوشش فقط سر و ته کوچه پوشش میدن نامردا:n02::n02::n02::n02::n02:
- - - Updated - - -
سلام ببخشید نظرتون اینترنت تی دی ال تی ای ایرانسل ومبین نت چطوره فرقشون چیه سرعت کدوم بهتره
سرعتش چقدره ؟؟
بدرد میخوره ؟؟؟
بعد یه سوال اگه خونه ما تو مناطق تحت پوشش نباشه با انتن تقویتی نمیشه این مشکلو حل کرد مشکل اینجاست خونه ما وسط کوچست ومناطق تحت پوشش فقط سر و ته کوچه پوشش میدن نامردا:n02::n02::n02::n02::n02:
- - - Updated - - -
سرعتش چقدره ؟؟
بدرد میخوره ؟؟؟
لطفا یک سرویس دهنده اینترنت خوب معرفی کنید که ازش راضی هستین
من اول مخابرات داشتم بعد پارس انلاین و الان های وب دارم طرح ها وفشفشه هاش مضخرف شده دیگه و تاریخ انقضاش تموم شده های وب میخام سریع تخلیه کنم
اهل زیاد دانلود کردن نیستم بیشتر توی اینستاگرام هستم و وب گردی میکنم سرعت اینترنت هم برام مهمه
سلام . من بعد از n سال داشتن های وب از شرش راحت شدم و تخلیه کردم . چند روز پیش واسه ای دی اس ال ثبت نام کردم از یه آی اس پی دیگه . امروز وصل شد به سلامتی
یه چند تا پینگ و اسپید تست گرفتم . اینترنت 8 مگ گرفتم حجمی با 5 گیگ حجم 33 تومن .
تو دانلود منجر دقیقا سرعت دانلود یک مگ بود . واقعا عالیه. واسه شروع بد نیست !
دوست عزیز از چه سرویس دهنده ای گرفتید؟
چون خود من تازه میخواستم برم از های وب بگیرم که الان اینطوری که شما گفتید افتضاحه
قبل این که بری های وب بگیری بهتره بری تو تاپیک های وب بری ببینی چه خبره!! حتما حتما برو . فکر کنم وقتی نظرات رو بخونی چشم و گوشت باز میشه!!نقل قول:
راستش تو استان بوشهر بزرگترین آی اس پی، خلیج آنلاین هست . واسه روز اول که خیلی خوب بود . هر چند ممکنه قطعی ها و افت سرعتی داشته باشه ولی امتحانشو قبلا پس داده واسم !
بازم بهتر از های وبه.
تو تاپیک تست سرعت کاربران چند تا عکس از سرعتم گذاشتم . اگه خواستین ببینین!
های وب تاریخ مصرفش گذشته به هیچ وجه سمت های وب نیاید که جیبتون رو خالی میکنه الان من دو سال مشترک های وب هستم یکسال اول خوب بود ولی الان روز به روز
داره بدتر میشه تنوع سرویس ها کمتر شده و شما رو مجبور میکنه پول بیشتری بدید و اصلن به صرفه نیست سمت های وب نیاید تاریخ انقضاش گذشته
سلاموقت بخیر دوستان عزیز از اقوام بنده ساکن منطقه ۱۷ و مرکز مخابراتی سیدالشهدا هستند البته تهران
قصد خرید ads دارن ولی مشکلی که دارن اینکه اکثر شرکتها به این منطقه سرویس میدن منتها میگه وقتی بهشون زنگ میزنیم میگن امکان ارايه سرویس ندارن این اخری هم که به شاتل و های وب تماس گرفته همینو گفتن
از مخابرات هم نمیخواد سرویس بگیره خواستم امکانش باشه راهنمایی کنید از کدوم شرکت میتونه سرویس مثلا خوب بگیره البته کارش فقط اینستاگرام و شبکه های اجتماعی در حد دانلود چندتا موزیک از اسیاتک هم نمیخواد بگیره
من که بعد از چند سال که مشتری های وب بودم هفته پیش درخواست تخلیه دادم های وب دیگه تموم شد دورانش اون اوایل که های وب داشتم انصافا همه چیزش عالی بود و واقعا راضی بودم الان دیگه
خیلی افتضاح شده مودمم خاموش بوده اومدم دیدم حجم اینترنتم کم شده سرعتش کاهش پیدا کرده و فشفشه های به صرفه و خوبشون برداشتن های وب فقط به خاطر فشفشه هاش خوب بود
ولی الان دیگه افتضاح شده گند زدن به همه چی رفته حالا که مشتری هاشون جمع کردن دارن میکنن توی پاچه مشتری ها فقط باید پول بدید خسته شدم انقدر پول دادم بهشون
موندم بدون نت بعد از قطعی های وب
شاتل میگه پورت نداریم ، شمارتونو بدید خالی شد زنگ میزنیم .بچه های شاتل میگن ریموت خرابه !
اسیا میگه خالی داریم محدودیت داریم !!!!!شمارتون و بدید زنگ میزنیم! از اونورم بچه های اسیا میگن گیگ باکس ۳۰ گیگفعال نی و نمیشه
پارس انلاین هم نمیگیرم ولی زنگ زدم گفت شنبه جواب میدیم شمارتون بدید زنگ میزنیم
های وب هم که ما بودیم کلا هم گرون کرد هم قطع و وصلی زیاد شد و خراب کرد مثله بقیه
:)
یه سوال
من غرب تهران- شهرک گلستان-روبروی طوبی-مجتمع زیتون هستم
به ما تازه خط تلفن ثابت با پیش شماره 4602 ارائه دادند و همون روزی که تلفن ها رو دادند
مرکز مخابراتی شهید حق شناسان آگهی داد که تا فلان تاریخ در محل مجتمع برای اینترنت ثبت نام میکنه
نرفتم بگیرم...چون تو کرج یه بار از مخابرات اینترنت گرفتم واسه هفت پشتم بسه....سه هفته قطع بودن
هرچی زنگ میزدیم 2020 میگفتن درست میشه...آخرش رفتم پارس آنلاین گرفتم...اصلا پشتیبانی مخابرات خوب نیست به نسبت شرکتای خصوصی
اومدم اینجا دیدم پارس آنلاین که هنوز رو 4602 اینترنت ارائه نمیده....ولی شاتل میده
شاتل ثبت نام کردم....موقع رانژه گفتن چون فیبر نوری هست امکان ارائه خدمات نیست و وجه رو عودت کردن
اینجاها هم که مبین نت درست حسابی آنتن نمیده....یعنی پوشش خارجی داره...ولی مودم خارجی دیگه نمیفروشه
و از طرفی هم اصلا رو پشت بوم برج نمیشه چیزی نصب کرد که
الان این سرعتی بود که من امروز موقع دانلود یه فایل 8 مگی امروز از مبین نت گرفتم (4 کیلوبیت بر ثانیه، زمان باقیمانده: 51 دقیقه، آخرشم دانلود نشد) ...کلافه شدم از صب تا حالا...وضعش که بد بود...این چند روز بدترم شده
برای بنده اصلا مهم نیست سرعتم نجومی باشه....برام مهمه که وقتی اینترنت 2048 کیلوبیت بر ثانیه گرفتم....بدونم که همیشه با سرغت حداقل 256 کیلوبیت بر ثانیه میتونم دانلود کنم
یا وقتی اینترنتم قطع شد پشتیبانی اش سریع و بی دردسر باشه
به نظرتون چی کار کنم؟
من پارس آنلاین میخوام ولی نه پارس آنلاین، نه چیز دیگه
انگار اینجا فقط از خود مخابرات میشه سرویس گرفت
چی کار کنم؟:n35:
مبین نت TD-LTE هم داره که اگه توی مطقه تحت پوشش هستی میتونی بگیری.نقل قول:
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . تست های کاربرا هم نشون میده که وضعیتش خوبه .
نقل قول:
من اسیاتک استفاده میکنم قبلا 2 مگ سرعت 256 کیلوبایت رو تا اخر ماه میداد مبلغ 120 تومن
الان تعرفه ها رو برداشتن ,یا باید ماهی 220 تومن هزینه کنی که سرعت 256 کیلوبایت ثابت داشته باشی
یا تعرفه پایین تر که ماهی 60 تومن هست با سرعت 60 کیلو بایت انتخاب کنی (بینشون تعرفه دیگه ای نیست)
من خودم دنبال سرویس دهنده بهتری هستم ولی هر تاپیک مربوطه میرم همه ناراضی هستن
شاتل -های وب-پارس انلاین و .... همه شون افتضاح هستن
سلام، نه تو منطقه ما مبین نت پوشش خارچی داره فقطنقل قول: