دوستان سرعت وایبر و اینستگرام در مبین نت برای شما هم کند شده؟
Printable View
دوستان سرعت وایبر و اینستگرام در مبین نت برای شما هم کند شده؟
بله کلا سرعت همه برنامه های ارتباطی کم شده ولی با چیز شکن یکم وضعیت بهتر میشهنقل قول:
دوستان شما هم موافقید که مبین نت دزده؟ تو این دو سه سال واقعا به این نتیجه رسیدم که این شرکت به طرز وحشتناکی حجم میدزده.
سلام
ADSL منطقه ی ما بسیار افتضاح شده.
دوستان مبین نت وضعیتش از عید به بعد چطوره روان بودن شبکش؟
مبین نت افتظاح شده طرح یه مگشو زدم سرعتش بالای ده نمیرهنقل قول:
کیفیت وایمکس بستگی به منطقه استفاده داره.نقل قول:
در اصفهان اکثر مناطق سرعتش خوبه.
سرویس 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 مگ 4 گیگ - رشت
آپلودش خیلی جالبه : |
دوستان اين مودم مبين نت رو ريست كنيم تنظيماتش چظوريه؟؟ چي رو بايد تنظيم كنيم كه درست بشه. براي اين ميخوا ريست كنم كه ميگن ويروس ميره تو مودم اين جريان اسپم هاي تبليغاتي كه زياد شده البته فعلا درست شده نمياره.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
بزنگی خدمات مشتریانش بهت میگن چکار کنی یه سری یوزر پسوند میدن وارد میکنینقل قول:
دوستان کسی مودم dx350 داره؟ کار فوری دارم
اى دوستان و هموطنان گرامى
اگر ماه را در دست چپتان و خورشيد را در دست راستتان قرار دادند
به هيچ وجه طرف مبين نت نرويد
افتضاحه افتضاح
ياحق
دوستان اینستاگرام هم برای شما سرعتش کم شده ؟ با قندشکن خوب باز میشه ولی در حالت معمول خیر
چرا این طرح های اینترنتش رو محدود کردن ؟ یه طرح شش ماهه داشتم الان که رفتم برای تمدید خیلی از سرویس هاش برداشته شده ! اصلا به صرفه نیست دیگه !
سلام
از دوستان کسی 256 داره ، سرعت روزانه وشبانه چقدره؟ ممنون
سلام مبین نت طرح 256 نداره.نقل قول:
ببخشید منظورم 2048 کیلیوبیت که سرعتش باید 256 باشه هست
کسی اگه داره بگه ممنون
اگر در منطقه ای که استفاده می کنید شبکه خلوت باشه بله تا 256 کیلوبایت سرعت داره.نقل قول:
اینجا اکثر مواقع بین 2 تا 2.5 مگابیت هست.
آقا الان دو روزه برا من از حجمم کم نمیکنه !! قضییه چیه ؟ سیستمشون ترکیده !؟؟! امروز یه گیگ دانلود کردم ، حجمم اصلا یک مگ هم کم نشده !!!!! :n10:
میترسم زنگ بزنم بهشون بگن الان حجمتو کم میکنیم!!!!
داداش عادیه بعدا یهو کم میکنه سیستمش یکم ضعیفهنقل قول:
شما دعا کن بیشتر کم نکنن
ببخشيد ولي به نظر من مبين نت در بين سرويس دهنده هاي بي سيم از جز بهترين هاست من خودم يه مودم 4G ايرانسل خريدم اين ورخيابان انتن ميده اورن خيابان قطع ميشه اما مبين نت يه منطقه کامل زير پوشش داره
الان چهار روزه بیشتره که یک مگ هم ازم کم نکرده !!! اگه سیستمشون ترکیده و کم نمیکنه بزاریم یه ده بیست گیگ دانلود کنیم :)نقل قول:
شما از کجا ميگيد کم نکرده اگه از صفحه مشترکين ميبينيد اون بروز نيست بعد چند روز نشون ميده
آره از صفحه مشترکین میبینم. زده آخرین بروز رسانی ۷ ساعت پیش. آخه تا یه هفته پیش همیشه بروز کم میکرد. چند روزه اینجوری شده.
شما از تو نرم افزار موبایلش میبینی؟
صفحه مشترکين ايراد داره زنگ ميزم پشتيباني 096790 يا 021838699999
طبق اس ام اسی که دیروز اومد، امروز مودم به صورت اتوماتیک خودش رو آپدیت کرد...
بعد از آپدیت در کمال تعجب متوجه شدم که 5تا از چراغای سیگنال دهی مودم روشن شدن؛ قبلا 2تا بیشتر روشن نمی شدن،اول خوشحال شدم که با آپدیت مودم سیگنال دهی قویتر شده ولی بعد از اینکه تو تنظیمات مودم وارد شدم دیدم سیگنال دهی هیج تفاوتی نکرده و تقریبا همون CINR/RSSI قبل هست؛ عددی هم که نشان دهنده ی چراغای سبگنال دهی هست همون 2 مونده(با اینکه الان 5تا چراغش روشنه... آخه کلاه گذاشتن سر مردم تا چه حد....:n35:
ساعات رایگان مبین نت هنوز 3 تا 7 صبحه ؟؟؟
بله 2برابر حجم خريداري شده ميتوني دانلود کني
سلام
دوستان امار سرعت رو بدن چطوریه دانلودش
برای من هر پلنی خریداری میکردم سرعت پلن بعدیشو میداد
یعنی 512 اگه سفارش میدادم 1 مگ سرعت میداد
1 مگ سفارش میدادم 2 مگ سرعت میداد
سلامنقل قول:
ضریب اشتراک مبین نت 1 به 4 هست برای همین سرعت سرویس ها بیشتر از سرعت خریداری شده هست.
تست سرعت 512
قبلا 1 مگابیت داشتم سرعت روی 1.5 بوذ.
سلامنقل قول:
ممون
سرعت بالا رو همان حدود ۷۰ کیلو بر ثانیه نشون میده
بالاتر موقع دانلود نمیره برای شما؟
نقل قول:
این سرعت 70 کیلوبایت نیست.
98=8÷1024*0.77
با IDM تا 100 کیلوبایت سرعت داره.
دوستان ایرانسل دارم وایمکس 512 سرعت افتضاحه با 5 آنتن مودم 130 و روزی 30 دقیقه هم وصل نمیشه و سایتی وا نمی کنه ...
الان می خواهم بدهم مبین نت تبدیلش کنه به مبین نت آیا سرعت مبین نت چطوره ؟ من دانلود ندارم و فقط می خوام سرعت خوبی داشته باشه توی باز کردن سایت ها ...
مبین نت چطوره ؟
نقل قول:
سرعت لود پیج مبین نت 100 برابر به نظر من بهتره ایرانسله.
اینجا که خوبه مثل ADSL سایت ها رو باز میکنه.
متاسفانه دو روزه نمیدونم چرا سرعت لو صفحات کم شده با اینکه سرعتم مثل قبل هست و همون سایت هارو باز میکنم ولی ۴ برابر بیشتر طول میکشه تا باز کنه، مثل این هست اول سایت هارو خودش لود میکنه پیش خودش کامل بعد میده دست مشترک الان با چندتا مرورگر تست کردم همین جوری بود کلی هم از حجم هدر میره مثلا میزنی یه سایت باز شه دیتا با سرعت 120 وارد میشه حدود 1 مگ میاد ولی سایت هنوز در حال لودینگه اخرش شاید باز شه شاید نشه
خیلی رو مخه
دی ان اس های زیر رو در مودم ست کنید تا حدودی تاثیر داره.نقل قول:
217.218.127.127
8.8.8.8
4.2.2.4
مودم من قابلیت تغییر دی ان اس نداره!نقل قول:
توی مرورگر نمیشه؟ چون مشکل دانلود ندارم ففط صفحات دیر باز میشن
به ترتیب این مراحل انجام بدید و بعد مودم قطع وصل کنید و سیستم ریست کنید ببینید تاثیر داره.نقل قول:
متاسفانه حل نشد و هنوز هم سایت ها دیر باز میشن در حالی که قبلا با سرعت 15 هم سایت ها خیلی زودتر باز میشدن ولی الان نهنقل قول:
الان با نود 32 قسمت network connections نگاه میکردم دیدم که به محض باز کردن سایتی یه پروسه ایجاد میشه و دیتا دریافت میکنه برای همین سایت ها دیر باز میشن ولی تا مرورگر رو میبندم اون پروسه متوقف میشه، عجیب اینکه توی همه مرورگر ها این مشکل هست و تقریبا همین دو سه روز اخیر این مشکل ایجاد شده الانم که دارم این متن رو مینویسم دیتا داره دریافت میشه در حالی که چیزی در حال باز شدن نیس!!
واسه ارسال این پست 5 دقیقه طول کشید تا ارسال بشه!!
5.196.203.16:80 اینم ای پی هست که داره دیتا دریافت میکنه خود به خود
وایمکس ایرانسل هم حدود ده روزه دچار مشکل در لود کردن صفحات شده. ولی دانلود مشکلی نداره