برای مشهد من پرسیدم گفتند نسل سوم همراه اول هنوز تو مشهد راه نیفتاده
Printable View
برای مشهد من پرسیدم گفتند نسل سوم همراه اول هنوز تو مشهد راه نیفتاده
تو گرگانم فعاله 3g همراه اول؟ شبکه 3g که تو لیست شبکه نمیاد! باید حتما بسته بزنیم تا شبکشو بشه پیدا کرد یا همینجوری هم میاد تو لیست؟
اگه فعال شده باشه توی لیست شبکه میاد :n12:نقل قول:
اینجا همراه اول از نظر ثبات حرف اولو میزنه! ایرانسل ظهر تا 4صبح سرعتش به زور به 150 میرسه. وبگردی هم نمیشه باهاش کردنقل قول:
ایشاا... 3G همراه اولم به شهر شما میرسه.(سرعت پوشش همراه اول انصافا از ایرانسل خیلی سریعتر بوده. قبل از اینکه همراه اول مجوز بگیره توی شهرمون هیچ دکلی مجهز به 3G نبود. اما از شهریور پوششش:n02: رو سریع گشترش داد)
من هم امروز توی تهران سرعت 3 مگ همراه اول رو تست کردم، حقانی انتهای میرداماد،
البته همه این ها نتیجه برداشتن انحصار و رقابتی شدن بازار هست.
عجب آپلودی! خیلی خوبه خدا کنه بمونه اینجوری.از نطر پوشش هم پیشرفتش انصافا خوبه. امیدوارم یه سری طرح درست و حسابی هم بذاره نه فقط یکماهه!نقل قول:
یعنی چی؟نقل قول:
اسپیدتست هست دیگه
ببخشید اولش عکسا نیومد برام اصلاح کردمنقل قول:
سرچ کردن شبکه ربطی به بسته نداره. اگه تری جی داشته باشه اونجا تو لیست سرچ میاد. ولی بدون بسته نمیتونی به شبکه وصل بشی.نقل قول:
اگه همراه اول ادم شده پس بهتره دوباره برگردم. ازوقتی ۱ ماه رو اجباری کرد طرفش نرفتم.
الان با تعرفه ۱ ماه اش چند گیگ میده؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
من حجم اینترنتم تموم شده ولی از زمانش حدود 10 روز مونده!
زنگ زدم میگم چکار کنم بسته جدید بخرم میگه باید صبر کنی تا زمان بسته ای که خریدی تموم بشه
میگم تو این 10 روز بی اینترنت باید بمونم میگه اره:n04:!!!!!!!!!!
این مدلیش رو دیگه ندیده بودم
==============
کسی راهکاری نداره که بتونم بسته جدید بخرم یا بسته قدیمی رو لغو کنم؟
الان سیستم اجازه نمیده بسته بخری؟
نهنقل قول:
پیام میده (مشترک گرامی بسته برای شما فعال میباشد)+(...... تا پایان اعتبار بسته فوق امکان تغییر ان وجود ندارد!)
من اوایل ۳جی که بسته های یک روزه میگرفتم وقتی زودتر تموم میشد خودش پیغام میداد که حجم تون تموم شده و تو پیغام دوم از همون لحضه بصورت اتوماتیک دوباره ۲۴ ساعت تمدید میکرد
مگر اینکه خودم کد لغو رو ارسال میکردم
مشکل اینجاس وقتی که حجمم تموم شده بود 10تومن شارژ نداشتم که خودکار تمدید بشه.نقل قول:
حالا که شارژ کردم دیگه دیر شده بود و نمیشه کاریش کرد تا 10 روز دیگه
آخرین باری که تست کرده بودم 32 تا سرعت میداد ولی باید دوباره تست کنم ببینم چقدر سرعت میده :دی
فکر کنم این چیزی که گفتم برای سیمکارت های دایمی باشه تا وقتی حجم تموم شد بصورت مصرف ازاد نره که طرف به فنا بره
امروز تغییرات اساسی دادن و سرعتا رو باز گذاشتن:n02:نقل قول:
برای اعتباری هم هستنقل قول:
شاید بخاطر نمایشگاه تلکام باز کردن که تبلیغ کنن بعد تموم شد ببندن :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افزايش سرعت تاييد ميشه! ايول حال داد كاش اينطورى بمونه و زودتر همه جاى شهر بگيره..!
من هم تست گرفتم تا 4 مگ رفت منطقه ما..ولی انقدر قطع میشه که نشد تست درست حسابی بگیرم!
ماله من از همون اول هم رو پشت بوم از ٣٠٠-٤٠٠ كيلوبايت بر ثانيه شروع مى شد ولى زود ميومد پايين تا جايى كه قطع مى شد كلا ولى تازگيا ميومد تا همون ٣٠ اينا ولى ديگه الان كه اينجا خوندم رفتم پشت بوم و اينجورى بود و قطعى هم نداشت جورى كه دوتا از اپليكيشنامو كه ٦٠-٧٠ مگ حجمشون مى شد تو كمتر از يك دقيقه آپديت كرد!!! اميدواريم اينطورى بمونه..
تو اصفهان که تغییری نکرده
آنتن هم فوله ولی سرعت همون 32
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تست گرفتم همین الان توی منزل که تا 7 مگ رفت و سرعت کاملا ثابت هست که اگه بمونه اینجوری عالیه و همینطور اپلود هم 4 مگ و پینگ 59 میلی ثانیه وضعیت انتن هم فول و علامت H ظاهر شد نه H+نقل قول:
به نظر من یکی از مشکلاتی که همراه اول داره طرح های که برای اینترنت داده خیلی خوب نیست
مصلا ایرانسل 3ماه 12 تومن + 600مگ که خیلی با صرفه هست بری کسانی که برای چت و ... استفاده میکنن
من علامت H میادنقل قول:
یعنی گوشیم H+ را ساپورتش نمیکنه
شما کجا تست گذاشتید
منظورم کدوم شهره
?
آقا من الان داشتم سایت همراه اول رو نگاه میکردم ، دیدم قیمت بسته ها خیلی کاهش پیدا کرده !!! :n04:
خیلی وقته اینجوری شده ؟ !! من یه مدت به نت دسترسی نداشتم و بی خبرم !!
معرفی بسته های هوشمند GPRS
بسته حجم تعداد MMS مدت اعتبار قیمت (ریال) ۱ ۱۵۰ مگابایت ۱۰ ۱ روز ۱۰,۰۰۰ ۲ ۸۰۰ مگابایت ۲۰ ۷ روز ۵۰,۰۰۰ ۳ ۲,۵ گیگابایت ۵۰ ۳۰ روز ۱۰۰,۰۰۰ ۴ ۸۰۰ مگابایت- ۷روز (فقط شبها از ساعت ۲۳ لغایت ۸صبح) ۱۰,۰۰۰
نه تغييرى نكرده من چند ماهه دارم بسته ى يكماهه ده تومن ميگيرم.نقل قول:
نه بابا ، قیمت بسته ها قبلا خیلی زیاد بود !!! هر گیگ 10 تومن بود!!! (1 ماه پیش ماهانه 1 گیگ 10 تومن بود ؛ همون روز اولی که تو سایت نوشت نوتیرنو اومده !!!)نقل قول:
عجـــــــــــــــــــــــ ـــب :n02:
بابا من حداقل ٤ ماهه دارم ميخرم با همين حجم و همين قيمت!!!نقل قول:
تو پست اول تاپیک هم قیمتها یه چیز دیگه است منظورم بیشتر یک ماهه است
پست اول مربوط به نوترينو هست كه هنوز بسته هاش معرفى نشده الان و قيمت هاى فعلى مربوط به جى پى ار اس هست كه تغييرى نكرده!نقل قول:
علامت H+ که مربوط به lte میشه باید گوشیتون ساپورت کنه برای من میکنه اما سمت منزل ما که انگار انتن ها هنوز lte. نیستن شهر هم اصفهان قسمت شهرک ولیعصر بالای سه راه سیمیننقل قول:
من تقریبا مرکز و شرق اصفهان را تست کردم سرعت روی 32 تغییری نکردنقل قول:
میدا نقش جهان،خ ولیعصر،بزرگمهر،جی،پروین،ا رغوانیه،آبشار و خواجو
شما روی وضعیت نتورک wcdma only بزارید و دوباره تست کنیدنقل قول:
برای منم وقتی روی auto باشه سرعت از 50 بالاتر نمیره
من کلا گوشیم روی WCDMA only هستنقل قول:
سلام
اگه بسته یک ماهه خرید نکنیم اینترنت فعال نمیشه؟
میشه باید به 8008 پیامک خالی بزنید:n12:نقل قول:
جالبه من با یه سیم کارته دیگه تو گگشیم سرعت دانلودم تا شیش مگ هم میره و سرعت آپلود روی سه مگهنقل قول:
کسی میدونه علتش چیه
چرا من با سیم کارتم خودم روی 256 محدود شدم
?
اینترنت فعال هست،3G فعال نمیشه.نقل قول:
راهنمایی بفرمایید.