برای گذاشتن کامنت که با همون اپ رسمی اینستا میشهنقل قول:
باید به استور ویندوز10 مراجعه کنید و اپ رو دانلود کنید
اپ گذاشتن عکس رو خبر ندارم
دوستان بهتر می دونن
Printable View
برای گذاشتن کامنت که با همون اپ رسمی اینستا میشهنقل قول:
باید به استور ویندوز10 مراجعه کنید و اپ رو دانلود کنید
اپ گذاشتن عکس رو خبر ندارم
دوستان بهتر می دونن
کسی درجریان این مشکل بنده نیست ؟!نقل قول:
کامنت را دوست عزیزمون فرمودند.نقل قول:
برای اشتراک عکس هم شما عکس مورد نظرتون را با همون برنامه photo ویندوز 10 باز کنید. از نوار بالا یک آیکون هست برای اشتراک گذاری (یک دایره که سه تا نقطه روش هست.) بعد اینستاگرام را انتخاب کنید.
یعنی با خود اپ رسمی میشه؟؟؟؟نقل قول:
بله دیگه.نقل قول:
اپ اینستاگرام را از فروشگاه ویندوز 10 دانلود کنید و به همین روش اقدام کنید.
دقیق مثله اندروید که شما اشتراک گذاری را میزنی لیست باز میشه (بلوتوث، تلگرام، زاپیا و...) وقتی اون دکمه را بزنی و اینستاگرام را انتخاب کنی اَپ باز میشه و تمام ابزارهای ویرایش تصویر قابل دسترسی هست.
سلام دوستان چند سوال داشتم در مورد اینستاگرام ممنون میشم راهنمایی کنید
1) این سایت هایی که فالوور و لایک اینستاگرام میفروشند به چه صورت این فالوور ها و لایک هارو جمع میکنن ؟ ( شنیدم با استفاده از ربات هست درسته ؟ )
2) درآمد خرید و فروش لایک و فالوور و پیج چطور هست ؟ ارزش داره وقت بزارم با توجه به اینکه الان همه زدن توی اینکار
3) فالوور فیک میخام برای پیجم با فعالیت نکردنشون مشکلی ندارم چه جوری میتونم فالوور فیک ایجاد کنم ؟
احتمالا پستش رو پاک کرده.نقل قول:
و یا موقع آپلود دچار مشکل شده
جدیدا سبزجامگان مزاحمت خودشون رو بر روی اینستاگرام اعمال میکنند که کاربرها باهاش مشکل داشته باشن.
معمولا در مورد فیلمهایی که حجم بالا دارن این اتفاق میافته
نقل قول:
ويندوز من ايكس پي هست براي ويندوز من چجوري ميشه توي اينستا عكس گذاشت؟
شما چجوری روی ایکس پی اینستاگرام نصب کردید؟نقل قول:
من راهی برای ایکس پی نمیدونم.
نصب نكردم ميرم توي سايتش حالا ميخوام عكس بذارم نميشهنقل قول:
از طریق نسخه وب امکان پذیر نیست.نقل قول:
از طریق پست شماره 360 تست کنیدنقل قول:
سلام.
من قبلا یه سری افراد رو تایید کرده بودم. الان میخوام اونا رو از لیست دوستانم حذف کنم چطوری میشه. از طرف من حذف شدن .میخوام اونا که منو follow میکنن رو هم حذف کنم. چطوری میشه؟
سلام
راهی هست که بشه عکس پروفایل قبلی طرف رو دید؟
الان هیچ عکسی نداره عکس قبلیشو میخام ببینم.
نقل قول:
سلام دوست عزیز در قسمت Followers کنار مشخصات هر شخصی یه علامت سه نقطه هست که روی اون رو بزنید گزینه Remove میاد مثل عکس زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خیر ، نمیشه .
اینستاگرام من هک شده گزارش هک دادم به اینستاگرام بعد جواب دادن یک عکس بگیر از خودت یه شماره هم گفتن توی ایمیل بود اونم روی کاغذ بنویس بگیر دستت و عکس بفرست برای ما
ولی من پیجم شخصی نبوده و عکس از خودم ندارم الان چکار باید بکنم ؟ میتونم اکانتم رو پس بگیرم ؟
سلام.
دوستان راهی وحود داره که بشه لیست Follower ها و Following های اکانت اینستاگرام خودمون رو به دست بیارم؟ مثلا تو فایل text ای، یا یه پیج ساده که اسم فالوور هام لیست شده باشه. اینطوری مثلا:
amir_rahnama
salehmoalled
sw1584ap
...
یکی دو تا سایت خارجی دید، پولی بودن. هم قیمتاش برای من ایرانی سنگینه، هم من ایرانی هم نمی تونم براشون پرداختی داشته باشم.
ممنون می شم که اگه همجین سرویسی هست، معرفی کنید.
با تشکر
پول میگیرن؟ :n41:نقل قول:
از طریق وب لاگین شو و از قسمت پروفایل بر روی فالوورها بزن و کلید Ctrl+A رو بزن و کپی کن و در Notpad سیو کن
اینستاگرام کاری نداره پیجت شخصی بوده یا شخصی نبودهنقل قول:
این پیج متعلق به شما بوده یا نه؟ خب اگه متعلق به شما بوده همین کاری رو که گفته انجام بدید
دوستان برای افزایش فالوور واقعی اینستاگرام از وب سایت های زیر استفاده کنید
ربات اینستاگرام
کد:instarobat.com
:n19::n19::n19::n19::n19::n19:کد:followerbala.com
سلام
آیا امکان فرستادن فایل pdf یا ورد تو اینستاگرام برای دوستان و followers من وجود داره؟ از قسمت پیغام خصوصی یه حدی میشه تایپ کرد و متن من حدود 10 صفحه است و نمیشه همه رو تو یه پیغام خصوصی تایپ کرد و فرستاد و باید تو 3 تا 4 شایدم بیشتر پیغام خصوصی برای هر شخص متن 10 صفحه ای رو فرستاد. آیا میشه مثل ایمیل که یه فایل رو ضمیمه پیام می کنیم تو اینستاگرام انجام داد؟ بعضی از دوستان تلگرام دارن که می تونم تو تلگرام یا از طریق ایمیلشون فایل رو بفرستم اما خیلی های دیگه رو فقط با اینستاگرام در تماسم یا تلگرام ندارن و نمی خوام دونه دونه ازشون بپرسم که آیا ایمیل یا تلگرام دارید.
ممنون از شما
اول فایلت رو تو یه سایت آپلود کن مثلا picofile بعد لینک رو کوتاه کن مثلا yon.ir بعد لینک رو بده به دوستاتنقل قول:
نقل قول:
لینک کوتاه شده رو باید تو قسمت پیغام خصوصی بدم تا بصورت لینک باشه؟ منظورم اینه که دوستام با اشاره یا با کلیک روی اون فایل رو دنلود کنن و ماهیت لینک باقی باشه نه اینکه یه آدرس متنی باشه و کاربر مجبور بشه اون رو تو مرورگر کپی پیست کنه بعد فایل رو براش باز یا دنلود کنه.
تو اینستاگرام لینکها به صورت متنی ظاهر میشن و کاربر باید کپی پیست کنه، چاره ای نیستنقل قول:
ولی شما میتوی لینک رو بزاری تو قسمت وبسایت در پروفایل خودت، به دوستات بگی برن تو پیجت و رو لینک کلیک کنن
عکس:
این روش امکان پذیر نیست. چون تو این صفحه فقط حد.د 20 تا فالوور یا فالویینگ رو نشون می شده شما باید هی scroll down کنید تا یوزرهای بیشتری لود بشه. این کار هم زمان بره، هم نهایتا تا 5000 فالوور جواب بده. چون مرورگر کروم بیشتر از این نمی شه. من خودم با یه سیستم خیلی قوی (رم 32 گیگ) وقتی یوزر از 5000 تا بیشتر باشه، دیگه مرورگر نمی کشه لود کنه.نقل قول:
دنبال یه سیستمی هستم که طبق توضیحاتی که دادم، بتون تمام آیدی های فالوور ها و فالووینگ های پیجم رو بده. پیج دیگران رو هم بتونه بده که چه بهتر.
سلام
دوستان اینستاگرام اکانتم رو امروز بست. دلیلی که ذکر کردن اینه که فعالیت تجاری و اقتصادی انجام دادم در حالی که اینطور نبوذه. مگه فعالیت تجاری در اینستاگرام ممنوعه؟ پس این همه شرکت و برند تجاری که دارن تبلیغ برند و سایتشون رو تو اینساگرام می کنن چرا مشکلی براشون پیش نمیاد؟
خیلی ناراحتم. با 250 هزار فالوور که با هزار زحمت به دست آورده بودم زدن اکانت رو بستن. آخه این چه قانون مسخره ای هست. حداقل مثل گوگل 2 بار اخطار بدن بعد اکانت رو ببندن. برای حل این مشکل می شه کاری کرد؟
ممنون از همگی
نقل قول:
باید با ایمیل پشتیبانی مکاتبه کنی
اگه پیگیری کنی درست میشه
مکاتبه کردم ولی یه شرط مسخره تر از قانونشون برای ادامه کار گذاشتن. می گن باید از خودت یه عکس بگیری که یه کاغذ سفید تو دستت باشه و در اون کاغذ نام و نام خانوادگیت + نام کاربریت نوشته شده باشه. من هم نمی خوام این کار رو بکنم. چون اولا این یک صفحه شخصی نیست و دو اینکه یه درخواست کاملا غیر منطقی و غیر اصولی برای تائید هویت هست. گوگل که خیلی بزرگتر از ایناست همچین شرطی نمی گذاره ...نقل قول:
لطف میکنید تصویری از درخواستشون رو اینجا واسمون قرار بدید. (برای آشنایی من و سایر دوستان با همچین پدیدهای)نقل قول:
دوستان سلام
نسخه اندورید یا وب اینستاگرام هنوز با ترکیب دو زبان انگلیسی و فارسی مشکل داره؟ چرا که یادمه اگر شما متن فارسی نوشته باشی و بعد درون اون از لغات انگلیسی استفاده کرده باشی، ترتیب لغات به هم میخورد.
سلامنقل قول:
بله تو اندروید هنوز همون جوریه
با آپدیت جدید اینستاگرام نمیتونم عکس از گالری داخل استوری بذارم
دوستان چرا وقتی با گوشی اندروید، ویدویی آپلود میشه مشکل پیدا میکنه و خراب آپلود میشه ولی با آیفون اینطور نیست؟!
خب دیگه راهش همینهنقل قول:
یادمه یه سری فیسبوک یکی از دوستان برای چندین ماه دچار مشکل شده بود که با ارسال تصویر پاسپورت شخص برای پشتیبانی فیسبوک مشکلش حل شد
سلام
میخواستم بدونم چرا تو قسمت following پستایی که لایک کردن واسه من نمیاد الان بعضی از دوستام من میتونم ببینم چی لایک کردن ولی بعضیا نه؟ هر دو طرف هم رو فالو کردیم قبلا اینطوری نبود مگه میشه کاری کرد کسی نفهمه چی لایک کردیم یا کامنت گذاشتیم؟
اگر اشتباه نکنم اگر دوست شما یک پروفایل Private رو لایک کنه واسه شما نمی یادنقل قول:
نه همین مطالب عادی هم لایک میکنه نمیادنقل قول:
تا جایی که می دونم نباید اینجور باشهنقل قول:
شما یه بار لاگ اوت کن دوباره لاگین کن
سلام لاگین کردم حذف و نصب و کردم ورژنای مختلف امتحان کردم نشد خودمم تعجب میکنم چرا اینطوری شده :n13:نقل قول: