دوستان البته این سرعت آزمایشی هست بعدش طبق قوانین و مجوزی که ایرانسل گرفته سرعت ها بسته می شه
Printable View
دوستان البته این سرعت آزمایشی هست بعدش طبق قوانین و مجوزی که ایرانسل گرفته سرعت ها بسته می شه
نقل قول:
دکل چسبیده به خونه ما.آنتن فوله
خوب پس اگر علامت H یا H+ بالای آنتن گوشی شما نمیاد لانچ شبکه در منطقه شما شروع نشدهنقل قول:
اگر براتون مقدور بود ممنون میشم یه عکس از از آنتن ایرانسل بگیرید بذارید اینجا ببینیم اصلاً اون آنتن ارتقاء پیدا کرده یا نه
فرق h با h مثبت در چیه
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز داشتن یه چیزایی رو جدا میکردن
اقا کسی گوشی نوت 3 داره؟ این تنظیمات رایجی که تو نت هست رو انجام میدم ولی نت وصل نمیشه!!!نوت 3 تنظیمات خاصی داره؟
زنگ زدم 700 گفت از اول شهریور بصورت سراسری توی اکثر مناطق ایران راه اندازی میشه
این دکل ماکرویو 12 gh است . ربطی به ایرانسل ندارد. ما به اصطلاح repoted atena میگیم.نقل قول:
این دکل ایرانسل نیستش که،
دیروز رفته بودم تهران گوشی خود به خود از نسل دو به نسل سه سوییچ میشد بعد که دقت کردم متوجه شدم خودم تنظیمات روی حالت نسل سه گذاشتم
این دکل ایرانسل است قسمت بالا 3g پایین وایمکس میباشد. ارتقای سخت افزاری 100 در صد بوده و ماژول و rru اضافه شده اند.محتوای مخفی: عکس
تفاوت اصلی در سرعت هست H+ نسل پشرفته نسل سوم هستنقل قول:
BTS، تهران، غرب به شرق رسالت، نرسیده به پل سید خندان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطفاًًً عکس ها ، مخصوصاً عکس های بزرگ را داخل اسپویلر قرار دهید!!!!
اها پس اون دکل مایکروویو بود.تفاوتش چیه
میشه بگین چه کاری انجام میده.بی زحمت پخ کنین
یه عکس از دکل ایرانسل هم میگیرم براتون
یک خبر برای دوستان همدانی: اینترنت نسل سوم ایرانسل در همدان راه اندازی شد(آزمایشی)
فعال شدن 3G ایرانسل در همدان:
محتوای مخفی: همدان 3G
محتوای مخفی: تست سرعت در همدان
تبریک عرض می کنم به همه دوستان همدانی عزیز
بچه ها اگر 3G ایرانسل در شهر و دیار شما هم راه اندازی شده اینجا بقیه دوستان و همشریان تون هم مطلع کنید.
با تشکر :n16:
تبلیغ 4G ایرانسل کنار زمین بازی استقلال-استقلال خوزستان
مقایسه تعرفه خدمات سیمکارت های اعتباری و دایمی همراه اول و ایرانسل
(برای اطلاع هرچه بیشتر دوستان)
میگم ایرانسل که مجوز 4G رو گرفته چرا یبارگی همین 4G ارایه نمیده که ملت رو سوپرایز کنه؟:n02:نقل قول:
تجهیزاتی که داره نصب می کنه در حال حاضر 4G هم ساپورت می کنه 3G هم اول داره ارایه میده چون گوشی ها و دیوایس هایی که در سطح بازار ایران و دست مردم هست بیشتر در حال حاضر 3G ساپورت می کنه و کمتر دستگاه 4G ساپورت می کنه با راه اندازی این نسل مردم عادی بیشتر با خدمات نسلهای جدید آشنا می شند و ایرانسل هم اقدام به راه اندازی نسل 4 می کنه تا پیان سال اون زمان هم مشترک بیشتری می تونه برای 4G خودش در ابتدای راه اندازی داشته باشهنقل قول:
کاربران رایتل در حالت رومینگ میتونن از 3G ایرانسل استفاده کنند؟!؟
در مناطقی که 3G ایرانسل فعال شده باشه بلهنقل قول:
توجه کنید که در حالت رومینگ حتی در صورت داشتن بسته اینترنت هزینه اینترنت رایتل مستقیم از شارژ پولی کاربر و برای هر 1کیلوبایت 0.5ریال از حساب کاربر رایتل کم خواهد شد
منظور شما از 4G همون LTE ئه ؟نقل قول:
فکر نکنم ایرانسل در حال حاضر تجهیزات LTE داشته باشه.تجهیزات ایرانسل HSDPA+ رو ساپورت میکنند که جزو 3G حساب میشه ولی خب سرعت بالایی داره فکر کنم میشه تا 30 مگ باهاش سرعت داد
بله مجوزی که ایرانسل گرفته برای نسل های بالاتر از 2g هست که شامل 3g و 4g هم میشود.نقل قول:
نقل قول:
خیر تجهیزات 4G هم ساپورت و پشتیبانی می کنه
ایرانسل برای این نسل هم برنامه ای از سال پیش آماده کرده بود و برای پایین تر آمدم هزینه ها تجهیزاتی خریداری شد که بتواند قابلیت ارتقاء به نسل بالاتر هم داشته باشد
الان اکثر گوشی از 4g هم ساپورت میکنن.نقل قول:
ولی میتونست 4G رو هم مثل 3G ارایه بده و خود کاربر نوع شبکه رو انتخاب کنه....
==========
راستی یه سوال:
پهنای باند هر bts مشخص هست یا اینکه از یه مرکز مادر (اصلی) تغذیه میشن و پهنای باندشون بستگی به مرکز مادر داره؟
اوایلی که 3G ایرانسل در شهر ما راه اندازی شد با رومینگ به ایرانسل وصل میشدم 3G میداد...ولی امروز چندبار که تست کردم رایتل انگار از حسادت :n02:دسترسی 3G ایرانسل رو بسته...چون فقط E میدهنقل قول:
این نظر شماستنقل قول:
افراد زیادی هم هستند در جامعه که چندین ساله از 1گوشی استفاده می کنند و اونو دارند
مدلهای گوشی و تبلتهایی که از سال 2011به بعد هم وارد بازار شد آ»ار بگیرید می بیندی درصد ساپورت نسل سه نسبت به نسل چهارم بسیار بیشتره
مشترک در این نسل با کمبود پهنای باند مواجه نخواهد شد چون کل شبکه در تعامل با هم هست.
سرچ دستي زدم اينارو آورد
IR-MCI 2G
RIGH TEL 3G FORBIDDEN
IRANCELL 2G FORBIDDEN
IRANCELL 3G FORBIDDEN
اولا اون forbidden چيه؟
دوما چطوري ميتونم با 3g ايرانسل وصل بشم؟
ضمنا فاصله از دكل هم 5 متر :n02:
وقتی max سرعت قرار 1mb باشه چه فرقی میکنه 3g باشه یا LTE ?!?!?!نقل قول:
FORBIDDEN یعنی اجازه انتخاب شبکه رو نداری شمانقل قول:
حالت 3G گوشی باید فعال باشه یا همون WCDMA
من با احترام نظر شما یا ایرانسل قبول ندارمنقل قول:
مثل این میمونه که صداوسیما برنامه اچ دی پخش نکنه بگه ممکنه خیلیا تلویزیون یا گیرنده اچ دی نداشته باشند! در تمام دنیا هر نسل که بخواییم فعال هستش خود مشترک حق انتخاب داره. شاید یه نفر نخواد گوشی چند سال عوض کنه اونوقت ما حق استفاده از نسل چهار نداریم. بنظرم کسی که میدونه این خدمات چیه حتما گوشی و سخت افزارشو بروز میکنه. مگر روزای اول که ایفون 5 اومده بود نانو سیم میخورد همه پانچ میکردم تا اینکه ایرانسل و همراه اول و .... فهمیدن از مردم عقب هستن و سیم نانو زدن. بنظرم ایرانسل عقب تره نه کاربرای واقعی. اگر نسل 4 بیاد گوشی های نمایندگی های سامسونگ و سونی هم مجبورند با ساپورت نسل 4 وارد کنند. نمیشه به مردم گفت برید گوشی نسل 4 بخرید تا ما هم خدماتش و ارایه بدیم. بازم میگم حق انتخاب با مشترک باشه بهتره تا اینکه ایرانسل تشخیص بده.
ایرانسل بزودی 4G هم ارایه می کنه گپ زیادی بین 3G و 4G به وجود نمیاد.نقل قول:
ولی برای اینکه همه بتونن از اینترنت با سرعت مطلوب استفاده کنند 3G هم ارایه داد
امروز با ماشین چند جا کار داشتم . هر جایی که رفتم سرچ دستی زدم همه جا همراه اول هم تو لیست بود ! همراه اول هم تجهیزات گذاشته فکر کنم فقط منتظر مجوز :n01: الان انتنم تو محله خودمون 3 تاست ولی mobile data که روشن میکنم اینترنت کانکت نمیشه نمیدونم جریانش چیه !!
اون هم تجهیزات در کلان شهرها نصب کرده مثل تبریز ولی مشترکین اونجا هم نمی تونند از نسل سه همراه اول استفاده کنند چون مجوز لانچ نداره. ولی به احتمال زیاد شهریور اون هم راه اندازی کنهنقل قول:
نقل قول:
بالاخره قرار نیست همیشه 1مگ بمونه.
هر محدودیتی حدی داره.
تا شهریور که تعرفه ها رو ارایه بده سرعتا معلوم میشه.ولی حداقل 3مگ رو باید بدن.
بنظر من دیگه دوره این حرفا گذشتهنقل قول:
بهترین کار اینه که سرعت رو ازاد بزارن
الان خیلی از شرکت ها مثل isp که ازش سرویس میگیرم این کار رو میکنن اسما تعرفه ام ۱۲۸ است ولی سرعت روی ۳ مگ بسته شده. اینطور هردو طرف سود میکنن
Sent from my iPhone using Tapatalk
قضيه اينه كه گوشي من 2سيمكارت ست، فقط اسلات1 ، 3g رو ساپورت ميكنهنقل قول:
سيمكارت ايرانسل رو در آوردم گذاشتم تو اسلات1 و درست شد
جالبه كه تو هال ميزنه +H ولي تو اتاق ميزنه edge !
برم تست بگيرم ببينم چه فاجعه اي به بار مياد:n02:
بالاخره وصل شد!
ولی خیلی جالبه...
h و +h
میزنه ولی سرعتش جوری هست که اسپید تست رو هم باز نمیکنه از این فاجعه تست بگیرم!!!!:n28:
نقل قول:
شرمنده میدونم جاش اینجا نیست .برای اولین بار ما دارندگان سیمکارت دایمی ایرانسل سرمون با افتخار بالاست که ارزانترین تعرقه را داریم.
سیگنال نسل سوم ایرانسل در منطقه شما ضعیف هست بخاطر این موضوع هست که میره روی حالت EDGEنقل قول: