واویلا! چه خبره امروز باشگاه! بازم دوباره سیاسی؟؟؟! گیری کردیم ها
درخشان؟؟؟؟؟؟!!!؟!؟!!؟!؟!؟!؟!!؟! ؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!!؟!؟ واقعا اون گزینه جدی جانشینی علی دایی؟!؟؟! جمع کنین بابا
Printable View
واویلا! چه خبره امروز باشگاه! بازم دوباره سیاسی؟؟؟! گیری کردیم ها
درخشان؟؟؟؟؟؟!!!؟!؟!!؟!؟!؟!؟!!؟! ؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!!؟!؟ واقعا اون گزینه جدی جانشینی علی دایی؟!؟؟! جمع کنین بابا
درخشان بیاد پژمان جمشیدی و بهروز رهبری فر هم همراش میان!!!!واقعاً خنده بازار و شلم شوربایی شده باشگاه
شنیدم شش میلیارد هم باید بدن به دایی اگه بخوان برکنارش کنن
وای درخشان رسما اومد! :n03:
خدایاااا! آخه این کیه؟!
حداقل امسال که امید پرسپولیس کمرنگ تره، بذا سرمربی این باشه تا بفهمه پخی نیست و ادعاش نشه دوباره هر روز زر بزنه
کجا رسمی اعلام کردننقل قول:
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
ظاهرا قرار است امروز حميد درخشان در ورزشگاه درفشيفر به بازيکنان اين تيم به عنوان سرمربي معرفي شود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درحالی که علیرضا رحیمی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تاکید دارد که علی دایی سرمربی سرخپوشان است اما حمیدرضا سیاسی رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس هم کار خود را انجام می دهد و ظاهرا با حمید درخشان به عنوان سرمربی هم توافق کامل کرده است.
به نقل از فارس، بر همین اساس گفته می شود قرار است امروز حمید درخشان در ورزشگاه درفشی فر معرفی شود.
سرمربي سابق داماش و شاهين روي نيمکت قرمزها
درخشان: من سرمربي پرسپوليس هستم
بازيکن سابق تيم فوتبال پرسپوليس ميگويد سرمربي اين تيم شده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از برکناری علی دایی توسط حمیدرضا سیاسی، حمید درخشان میگوید به عنوان سرمربی تیم پرسپولیس انتخاب شده است.
درخشان در گفتوگویی کوتاه با ایسنا این خبر را تایید کرد.
چند سوال برام پیش اومده:
1-حالا چرا درخشان؟
از لپ لپ دراوردنش؟
2-برکناری دایی به چه مناسبت؟
3- پول علف خرسه؟
این قرارداد سنگین دایی رو باید تا ریال آخر بدن.
4-رییس هیات مدیره بطور دقیق در پرسپولیس چه تعریفی داره؟
رحیمی : اکر من مدیر عامل هستم علی دایی سرمربی تیمه
پس جفتشون با هم رفتنی شدن ولی آخه حمید درخشان :n08:
چه خبره دوستان؟؟؟
حمید درخشان شده سر مربی؟؟؟حداقل امید داشتیم امسال چهارم یا پنجم بشیم ولی با وجود درخشان فکر نکنم جز 6 تیم اول باشیم.
به قولی دوستمون مگه پول علف خرسه؟؟
اگه باشگاه پول داره چرا بخشی از طلب بازیکنا رو نمیده؟
سیاسی بی لیاقت گند زده بودی به تیم حالا بد ترش کردی.خاک بر سرت
بيانيه رحيمي درباره شايعات اخير پرسپوليس
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: از نظر من که مديرعامل باشگاه هستم، سرمربي تيم پرسپوليس علي دايي است.
حمیدرضا سیاسی رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس امروز به طور ناگهانی در باشگاه حاضر شده و در دیدار با علیرضا رحیمی مدیرعامل باشگاه اعلام کرده امروز یا باید علی دایی را برکنار کنی یا خودت هم باید بروی. این صحبت ها در حالی رد و بدل شده که در اقدامی جالب اکثر رسانه های ورزشی امروز خبر از برکناری علی دایی داده و از درخشان به عنوان گزینه جدید یاد کرده اند اما علیرضا رحیمی در اطلاعیه ای که در اختیار خبرگزاری فارس قرار داده در خصوص همه این اتفاقاتی که رخ داده صحبت هایش را مطرح کرده است:
با سلام و احترام
به اطلاع عموم مردم بویژه دوستداران فهیم باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس میرساند که امروز (19/6/93) رئیس هیات مدیره باشگاه طی تماس حضوری به اینجانب اعلام نمود که در جلسه مورخ 18/6/93 هیات رئیسه باشگاه که بدون حضور مدیرعامل برگزار گردیده تصمیم گرفته شده است که به درخواست وزیر محترم ورزش، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس برکنار شود و چنانچه تا ساعت 14 امروز (19/6/93) مراتب به ایشان ابلاغ نگردد نسبت به برکناری مدیرعامل نیز اقدام خواهد شد. لذا در این خصوص و به منظور تنویر افکار عمومی مواردی به صورت خلاصه اعلام مینمایم:
1- بدون تردید چنانچه نقل و قول رئیس هیات مدیره مقرون به صحت باشد، دستور وزیر محترم ورزش علاوه بر اینکه با قوانین و مقررات مربوطه مغایرت آشکار دارد با شئونات اخلاقی و پهلوانی در ورزش نیز سازگاری ندارد و دخالت دولت در امر باشگاه داری را تداعی میکند که به نوبه خود امری ناپسند است.
2- براساس آییننامه و مقررات باشگاهها، فرآیند عزل و نصب کادر فنی مستلزم بررسی کارشناسانه و تصمیمگیری نهایی به وسیله مدیرعامل است که باید در قبال عملکرد تیم پاسخگو باشد. بنابراین تصمیم هیات مدیره در این خصوص با رویه عرفی در باشگاههای فوتبال مطابقت ندارد.
3- آقای علی دایی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در جلسه اخیر هیات رئیسه حضور یافت و پس از بحث و تبادل نظر با اعضا صراحتا اعلام کرد که هر زمان که باشگاه تمایل به ادامه همکاری با ایشان را نداشته باشد، مراتب را کتبا اعلام نماید تا دوستانه از سمت خود کنارهگیری کنند.
4- گرچه مدیریت باشگاه بزرگ و محبوبی مانند پرسپولیس برای اینجانب مایه افتخار است اما تداوم آن به هر قیمتی را مغایر موازین مدیریتی و به ویژه اخلاق و منش پهلوانی میدانم و تا زمانی که بتوانم در چارچوب قوانین و مقررات به مسئولیت ادامه دهم همچنان در خدمت خواهم بود و در هر لحظه که احساس کنم ادامه مسئولیتم به زیان باشگاه است بیدرنگ کنار خواهم رفت.
اینک با توجه به مراتب فوق و ضمن تاکید بر این نکته که نتایج ضعیف تیم فوتبال پرسپولیس طی چند هفته اخیر مستلزم بررسی کارشناسانه است و البته نقد جدی متوجه کادرفنی است و باید در این زمینه پاسخگو باشد گرچه با توجه به برنامهریزیهای صورت گرفته توسط کادرفنی موفقیت تیم در آینده نزدیک قابل پیشبینی است. اما چنین رفتاری با پرافتخارترین قهرمان تیمملی فوتبال ایران که طی پنج سال گذشته کسب دو جام قهرمانی و یک عنوان نایبقهرمانی را نیز برای پرسپولیس به دست آورده، برخلاف موازین اخلاقی، عرفی و قانونی است. لذا اینجانب چنین روندی را منطقی نمیدانم و استدعا دارم اجازه فرمایند تا در مسیر طبیعی و قانونی نسبت به ادامه همکاری کادرفنی تصمیمگیری شود.
امیدوارم این اطلاعیه به عنوان فصلالخطاب تلقی گردیده و امکان بازگشت آرامش به باشگاه را فراهم و نیاز به بیان مطالب دیگری نباشد.
رحیمی همچنین در گفت و گو با فارس تاکید کرد: از نظر من مدیرعامل دایی همچنان سرمربی تیم است و این حرمت گذاشتن به سرمربی تیم است و مسئله من همین است. من ممطئن هستم که دایی با تیمی که خودش ساخته در آینده می تواند نتیجه بگیرد و به حرفم ایمان دارم. متاسفانه اصرار آقایان بر این بوده که قبل از بازی با نفت این اتفاق رخ دهد و می گویند اگر دایی یک برد بیاورد دیگر نمی شود او را برکنار کرد. من از جامعه ورزش این سوال را دارم که آیا سیاسی باید برای علی دایی اسوطره فوتبال کشورمان تصمیم بگیرد؟! من اگر هم برکنار شوم مشکلی ندارم ولی تاهستم دایی سرمربی تیم من است و از او حمایت می کنم.
سیاسی کاری داره گند میزنه به تیم....
بازیکنا کم کاری کردن و پشت تیم خالی شد!!...
همه رو کنار میزنن و تیم رو هم زمین میزنن...حالا چرا خدا عالمه :(
پول اخرین نگرانی منه!! چون دست دایی نرسه، دست امثال من هم نمیرسه و میره تو جیب یه نفر که معلوم نیست از کجا اومده و چه غلطی کرده و چیکارش میکنه!!!!
بین یه کسی که جز دزدی در ایران هیچ کاری نکرده، و دایی که لااقل یه زمانی برای این کشور افتخار بود و سالهای سال! من لباسی با شماره و اسم دایی در پشتش میپوشیدم برای تماشای بازی های تیم ملی، شخصا فکر میکنم بهتره دایی پول رو ببره :)
حالا درخشانم همچین بدی نیست.یادمه یه بار که سرمربی پرسپولیس بود،پرسپولیس 3-0 استقالاو برد.
به نظرم رسما گند زده شد به پرسپولیس.خوب نیست زود قضاوت کنیم اما دایی بهترین گزینه بود برای پرسپولیس با این شرایط.تازه پرسپولیس داشت جون میگرفت،بازی های ساده ای رو پیش رو داشتیم.
اگه سیاسی خیلی پول داره بره به 14 پرونده پرسپولیس تو فیفا رسیدگی کنه.
پرسپولیس خداحافظ:n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه ها چیزی شده!!؟؟ :n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ناراحت شدین!!!؟؟ :n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کجاشو دیدین..!! :n19:
والا..!! :29:
--------------------
ته! نوشت:
پرسپولیس روزهای بدتر از این رو هم به خودش دیده! حساس نشو هوادار :n06:از دست ما هم که کاری ساخته نیست(تقریبا) :n29:
هر چی باشه پرطرفدار ترین تیم ایران و آسیا و اقیانوسیه و تنها تیم دولتی مملکت هستیم! و این دعوا معواها! تنها بخشی از مصاعبش هست.. :hmm:
به امید موفقیت تیم :n12:
حضور مربي برکنر شده در تمرين
دايي در تمرين پرسپوليس حاضر شد
علي دايي، سرمربي برکنار شده پرسپوليس در تمرين امروز حاضر شد![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، در حالیکه رئیس هیات مدیره پرسپولیس دایی را از کار برکنار کرد اما علی دایی در تمرین عصر امروز پرسپولیس حاضر شده است.
احسنت مرد.... کم نیار مقابل این نامردا...
سیاسی رو باید بندازن بیرون
کريمي: اميدوارم اتفاقات به سود پرسپوليس باشد
کاپيتان پيشين پرسپوليس پس از تغييرات اخير ابراز اميدواري کرد که اين تيم در آينده روزهاي بهتري داشته باشد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی کریمی در خصوص تغییر و تحولاتی که در پرسپولیس رخ داد و با برکناری علی دایی، حمید درخشان به عنوان سرمربی این تیم انتخاب شد اظهار داشت: هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در این خصوص تصمیمگیرنده نهایی است و آنها تصمیماتی میگیرند که به سود تیم است. امیدوارم هر اتفاقی که رخ میدهد به سود پرسپولیس تمام شود.
به نقل از تسنیم، کاپیتان پیشین پرسپولیس درباره اینکه گفته میشود قرار است به عنوان مربی به پرسپولیس اضافه شود، گفت: هربار من را کمک مربی یکی از تیمها میگذارند. یک بار میگویند کمک مربی کیروش هستم و بار دیگر به عنوان کمک استیلی از من نام میبرند اما باید بگویم فعلا قصد ندارم در فوتبال کاری انجام دهم، چون هنوز دوره مربیگری نرفتهام. تنها دنبال کارهای شخصیام هستم و اگر قرار باشد کاری در فوتبال انجام دهم مطمئناً همه متوجه خواهند شد.
کریمی در ارتباط با انتخاب حمید درخشان به عنوان سرمربی پرسپولیس خاطرنشان کرد: آقای درخشان جزو پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس و متعلق به این تیم است. امیدوارم شرایطی به وجود بیاید که تیم موفق و دل هواداران شاد شود.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد پرسپولیس با استقبال پرشور تماشاگران بتواند نتایج خوبی در ادامه لیگ کسب کند.
سلام
وقتی کامپیوترم رو روشن کردم و سایت های ورزشی رو دیدم، شوکه شدم! ( دقیقا همینطوری: :n04: )
من که فعلا هنگم، نمیدونم چی بگم!
نمی دونم روی کار اومدن درخشان به نفع تیممونه یا به ضرر!
از طرفی تیم دائی داشت کم کم بهتر میشد و میشد بهش امیدوار شد از طرفی هم تیم خیلی با وجود دائی حاشیه داشت!
اگه بحثه حاشیه ها باشه که مطمئنا با برکناری دائی حاشیه دو چندان که چه عرض کنم، 100 چندان میشه.
حالا فرکی رفته سپاهان، چرا کرانچار نیومد؟؟؟
درخشان تو کارنامه اش چی داره؟؟؟
سرمربی پیکان، شهرداری بوشهر و داماش بوده که با هیچ کدوم افتخاری کسب نکرده ( البته با داماش سقوط کرده :n09: )
من نمیخوام از دائی حمایت کنم ولی من فقط یه چیز میدونم، تعویض سرمربی تو این شرایط به هیچ وجه به نفع تیم نیست.
.
.
.
.
.
.
هیچکس دلش به حال پرسپولیس نمیسوزه ( جز هوادار )
.
خدایا پرسپولیسم رو به تو میسپارم! :n28:
دم داش علی گرم
حال کردم با مصاحبش
بعید میدانم دایی به تمرین پرسپولیس برود، چون برکنارش کردهاند
مایلیکهن: آقای رحیمی؛ چند بار قهرمان ملی را در حال روزنامه خواندن در تمرین پرسپولیس دیدی؟/ چرا برخورد نکردی؟
پیشکسوت پرسپولیس گفت: از مدیرعامل پرسپولیس سوال میکنم که چند بار قهرمان ملی را با کت و شلوار در تمرین پرسپولیس دیدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد مایلیکهن در گفتوگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در خصوص تغییرات رخ داده در پرسپولیس گفت: مگر همین تغییرات همزمان در سپاهان اعمال نشد، آنجا چه اتفاقی افتاد؟ پس این داستانها چیست که برای پرسپولیس درست کردند؟ مگر سال گذشته خود رحیمی را از مدیرعاملی این باشگاه تغییر ندادند؟ آیا آن زمان هم او از رئیسجمهور کمک گرفت و خواست که رئیسجمهور به این موضوع ورود کند؟ پس این فضاسازیها برای چیست؟
وی ادامه داد: میدانید دلایل تفاوت سپاهان و پرسپولیس در چیست؟ همیشه گفتهام و باز هم تکرار میکنم سپاهان باشگاه است و ساختار دارد و حیطه وظایف افراد باشگاه از هیأت مدیره گرفته تا سرمربی مشخص است اما مشکل تیمهایی مثل پرسپولیس و استقلال این است که دارای ساختار نیستند و در مجموع باشگاه هم نیستند و همین باعث میشود به مشکل بخورند.
مایلیکهن تأکید کرد: سال گذشته رحیمی را از مدیرعاملی سپاهان برکنار کردند. آیا دلیل آن غیر این بود که رحیمی میخواست کرانچار را از سرمربیگری سپاهان برکنار کند و هیأت مدیره به او اجازه نمیداد و از رحیمی میخواستند تا تابع مصوبات هیأت مدیره باشد پس چرا این مسائل امروز در پرسپولیس اتفاق افتاده. چطور سال گذشته پای رئیسجمهور را وسط نکشیدند. مملکت ما به اندازهای مشکل دارد که خیلی سطحی است که بخواهیم شأن آقای رئیسجمهور را در این زمینهها خرج کنیم.
وی با بیان اینکه در کل با اینگونه تغییرات موافق نیستم، گفت: امیدوارم پرسپولیس از چاله به چاه نیفتد چرا که معتقد هستم پای برخی دلالان بیشتر از گذشته نسبت به الان به پرسپولیس باز شود.رحیمی یکی از مدیران لایق و کاربلد فوتبال است و تعجب میکنم که چرا اینطور صحبتها را عنوان میکند و اینکه میگوید از قهرمان ملی دفاع میکند. حالا سؤال من این است که قهرمان ملی چقدر باید یک مملکت و یک باشگاه هزینهاش را پرداخت کند.
پیشکسوت پرسپولیس ادامه داد: شما وقتی مدیرعامل پرسپولیس شدید عنوان کردید که این تیم 50 تا صد میلیارد بدهی دارد، حال این قهرمان ملی که از او نام میبرید چقدر حاضر است به خاطر شما، هواداران و باشگاه حداقل حقوقش را افزایش ندهند، او که از مشکلات مالی پرسپولیس باخبر بود. از کدام قهرمان ملی نام میبرید، او قهرمان مالی است نه قهرمان ملی و باید او را قهرمان مالی نام نهاد.
وی یادآور شد: آقای رحیمی در بخش دیگری از صحبتهایش عنوان کرده است که وا مصیبتا از سیاسی که شخصی ورزشی نبود. حالا سؤال من این است که آقای رحیمی تازه متوجه شدی که سیاسی ورزشی نبود؟ چند ماه با او کار کردید و حتی با او عکس هم انداختید چرا آن موقع این صحبتها را مطرح نکردید و تازه یادتان افتاده است که سیاسی شخصی ورزشی محسوب نمیشود.
مایلیکهن گفت: مدام میگویید بخش خصوصی به ورزش بیاید، این هم بخش خصوصی، آنها نزدیک 12.5 میلیارد به پرسپولیس پول دادند که 9.5 میلیارد آن خرج بازیکنان و کادر فنی و 3 میلیارد دیگر صرف امور جاری باشگاه شده است. وقتی میگویید بخش خصوصی، این هم از بخش خصوصی. آیا بخش خصوصی باید مثل بانک مرکزی فقط پول تزریق کند، اگر بانک هم باشد بدانید یک روز پولهایش تمام میشود. جالب اینکه پول خرج کند و در کارها هم دخالت نکند.
وی افزود: آقای رحیمی از شما تعجب میکنم، خود شما چند بار قهرمان ملی را دیدید که با کت و شلوار در تمرینات پرسپولیس مشغول روزنامه خواندن بود،آیا یک بار با او برخورد کردید؟ 2- 3 بار هم خودتان زودتر از ایشان به سر تمرین رسیدید و این مسائل را با چشمتان دیدید، به هر حال رحیمی که من میشناختم این رحیمی نیست.
مایلیکهن در خصوص اینکه علی دایی در حال رفتن به تمرین پرسپولیس است، گفت: من بعید میدانم این آقابه تمرین برود چرا که ایشان را برکنار کردند و پولش را هم دادند و او هم به دنبال همین بود که پولش را بگیرد.
وی در پاسخ به این سؤال که چرا حدود یک دهه است که پرسپولیس به این مشکلات گرفتار شده است، گفت: یک دهه نیست و از بعد از انقلاب پرسپولیس اینطور شده است. قبل از انقلاب همه چیز سر جایش بود و من هم از این حرفها نمیترسم و پس از انقلاب هم تا مدتی نتایج پرسپولیس این ضعفها را میپوشاند. اگر میخواستند این تیم امروز باید بهترین ورزشگاه را در بهترین نقطه تهران میداشت اما نخواستند این اتفاق بیفتد. استقلال هم همینطور، البته چون آنها نتیجه میگیرند کسی صدایش درنمیآید هر چند که استقلال هم تیم است نه باشگاه چرا که باشگاه هیچ موقع روی پاشنه یک نفر نمیچرخد و نباید بچرخد.
سرمربی سابق تیم ملی یادآور شد: اولی هوینس مدیرعامل بایرنمونیخ را به دلیل مشکلات مالیاتی به زندان انداختند و آب از آب تکان نخورد چون آنها ساختار دارند و ما نداریم.
مایلیکهن تأکید کرد: پرسپولیس چه خصوصی شود و چه دولتی بماند این مشکلات باقی خواهد ماند. آقایان میخواهند یکی بیاید و مانند بانک مرکزی پول بدهد بدون اینکه یک کلام در امورات باشگاه دخالت کند. آقای مربی ساعتی یک میلیون پول میگیرد و هیچکس نباید بگوید که چرا با کت و شلوار در تمرین حاضر شده و روزنامه میخواند.
- See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا کنه علی کریمی دوباره برگرده به فوتبال و خداحافظیشو پس بگیره، علی کریمی برگرد به تیمتنقل قول:
باز این مایلی کهن یاوه گویی هاش شروع شد
علی کریمی رسما از هیئت مدیره و تصمیم سیاسی حمایت کرده :n15:
جالبه هیئت مدیره رفته سراغ حسین فرکی، فرکی میدونسته چه خبره قبول نکرده و رفته سپاهانی شده
ولی تعجبم از هیئت مدیره اینه که چرا حمید درخشان؟؟ بنظرم فقط باید حسین فرکی میومد
چرت و پرت زیاد میگه ولی قاطی این چرت و پرت ها خیلی از حرفهاش هم حقه....دیگه پرسپولیس شده بود ملکی شخصی علی دایی...الان شد ملک شخصی سیاسی....خدا به داد دل هواردار برسهنقل قول:
دمت گرم نفست حقه !!!!!!! بالاخره اینجا یه هوادار واقعی پیدا کردم که حرف دلمو بزنهنقل قول:
باید زودتر از اینها دایی رو برکنار میکردن.توی بازی های قبلی هیچ تاکتیکی از تیمش ندیدیم.حتی نمیتونست به بازیکن ها ارامش بده!!!!خنده دار هم بود که تمرینات رو پشت در های بسته انجام میداد
اخه تاکتیک علی اصغری (همچنین تاکتیک ناب گل زدن با اوت دستی) دیگه چیه که پشت درهای بسته انجام میدی :دی
فقط یه چیز می تونم بگم:
از چاله دراومدیم افتادیم تو چاه
خودم اصلا دایی رو قبول ندارم ولی درخشان یکی بدتر از دایی هست. تو شرایط فعلی که وضعیت تیم کم کم داشت بهتر میشد باید به دایی فرصت بیشتری می دادن.
حالا فرصت ندادین باشه، لااقل یه مربی بیارین که از دایی بهتر باشه. آخه این بابا که متخصص فرستادن تیمای لیگ برتری به دسته 1 هست به چه دردی می خوره؟؟
همون دیگهنقل قول:
نمیدونم چرا یکی بدتر از دایی رو اوردن
قربانت..چند ساله که پرسپولیس بزرگ داره چوب ندونم کاریهای این آقا رو میخوره..خدائیش این چند سال هم تحملش کردیم.....بنظر من علی دایی سرمربی نیست، چون مقدمه سرمربی بودن داشتن روحیه نقد پذیری و جمعی کار کردن هست ...از زمانی که تو تیم ملی بود من تاکتیک تو کاری این بشر ندیدم و چون نون سابقه و تعداد گلهاشو خورده بود و به صورت لگاریتمی بدون پشتوانه علمی پیشرفت کرده بود، همه سرمربیگری پرسپولیس رو حقش میدونستند...نقل قول:
بنظر من عامل تشنج و ناآرامی تیم چه زمانی که حمید استیلی سرمربی بود و چه زمان خودش همین آقا بود......
علی دایی مانع پیشرفت خیلی ها شد.......چه زمان بازیگریش و چه زمان سرمربیگیریش......
با همه درگیر شد از مربی های سابق تیم و پیشکسوت ها: علی پروین و مایلی کهن
با همه مدیرعاملا: عابدینی، رویانیان و .....الان هم که یه سپاهانی (رحیمی)ازش حمایت کرده ببین چه قربون صدقه اش میذه چون ازش تعریف کرده
با همه بازیکنا خصوصا علی کریمی بزرگ
نمیدونم چرا فقط تو آسمون پرسپولیس ، علی دایی باید یه طرف باشه و همه یه طرف؟؟؟؟
آقای دایی نمیخوایمت...بخخخخخدا نمیخواستیمت..من چند ساله نمیخوامت!!! درسته کار هیئت مدیره غیرقانونی بود ولی بنظرم سیاسی هر کسی که هست چه بساز بفروش و .... خیلی جربزه داشت که دایی رو پرت کرد بیرون...دمش گرم
فقط منم با نظر سایر دوستان موافقم....
حالا که دایی رفت چرا از بین این همه پیغمبر ، حضرت جرجیس؟؟؟ چرا حمید درخشان؟؟؟؟
فقط و فقط باید حسین فرکی میومد.
1. تجمع هواداران پرسپولیس در درفشی فر
دقیقا موضع من نسبت به این اتفاقات اینه.نقل قول:
دمت گرم!
.
.
.
.
.
حسین هدایتی در تماس تلفنی با رحیمی: حساب كنيد سياسي چقدر هزينه كرده تا پولش را بدهم و از پرسپوليس برود!
برای خودم به عنوان یه هوادار واقعا متاسفم که عشق زندگیم (پرسپولیس) شده متاع مورد معامله آقایون خر پول که فقط پول رو می فهمند!!!!!نقل قول:
پيرواني:مشخص شد بيپولي آقايان سياهبازي بود
مربي سابق پرسپوليس گفت: واقعا درست است هر کسي که در روزنامه مصاحبه ميکند را به عنوان سرمربي پرسپوليس انتخاب کنيد؟ وقتي مديران دانش نداشته باشند اين اتفاق ميافتد و چيز عجيبي نيست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افشین پیروانی در جمع خبرنگاران در خصوص اتفاقات رخ داده در باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: آقایان همیشه به ما میگفتند که پول نداریم به بازیکنان بدهیم و الان میگویند پول کادر فنی را به طور کامل میدهیم. کاملا مشخص است که اینها نقشه و سیاهبازی بوده است.
به گزارش فارس، وی در خصوص حضور درخشان روی نیمکت سرمربیگری پرسپولیس گفت: واقعا درست است هر کسی که در روزنامه مصاحبه میکند را به عنوان سرمربی پرسپولیس انتخاب کنید؟ وقتی مدیران دانش نداشته باشند این اتفاق میافتد و چیز عجیبی نیست.
پیروانی افزود: اینها اگر پول داشتند مسلمان، پولادی و جلال حسینی را نگه میداشتند. کاملا مشخص است که همه این اتفاقات برنامهریزی شده بود. متاسفانه مشکل مملکت ما این است که بعضی از مدیران تصمیمی می گیرند که شرایط اینگونه میشود در حالی که هیچگونه دانش و تخصصی ندارند.
وی در پایان گفت: هیچگاه در باشگاه پرسپولیس سابقه نداشته که دو سرمربی همزمان بر سر تمرین این تیم حاضر شوند اما اکنون میبینیم که این اتفاق هم افتاد.
هفت هفته گند زد توی نتایج،ولی دیدیم که علی دایی ککش هم نگزید،چون در هر شرایطی پول میلیاردیشو میگرفت
باید خودش استعفا میداد ولی هیچوقت این اتفاق نمیفتاد چون طبق قرارداد ترکمانچای اونطوری دیگه پولی بهش نمیرسید...پس به گند زدناش ادامه داد..منتظر موند تا اخراجش کنن که بالاخره هم کردن
علی دایی به خبر 17:30 شبکه خبر گفت: "دفعه قبل توسط رئیس جمهور احمدی نژاد برکنار شدم الان توسط آقای وزیر!"
کلا همه چیز رو انداخت گردن وزارت ورزش و گفت که از اسفند من رو نمی خواستند ... خب برادر من اینایی که تو رو نمی خوان چرا باهاشون قرارداد می بندی؟!!
پ.ن:البته اگه منم قرار داد 2 میلیاردی بهم پیشنهاد میشد حتما با جون دل قبول می کردم:n02:
توی زندگیم بعد از خونواده امنقل قول:
بیشتر از همه پرسپولیس رو دوست داشتم و دارم!
.
منم طبیعتا دوست ندارم مجموعه مورد علاقه ام بشه بازیچه درست یه عده خر پول ولی اینو میدونم که
سگ حسین هدایتی می ارزه به صد تا امثال سیاسی!
هدایتی همیشه و همه جا ثابت کرده که عاشق پرسپولیسه.
.
حتی زمانی هم که وزارت ورزش اعلام کرد: هیچکس حاظر نیست پرسپولیس و استقلال را به این قیمت ها اجاره کنند!
هدایتی اعلام کرد حاضرم بیش از 30 میلیارد این آقایون برای پرسپولیس بپردازم.
آقای دایی با یادآوری اشک های حمید استیلی، مهدی مهدوی کیا و سایرین، اصلا برات ناراحت نیستم و خوشحالم که بالاخره اشک تو رو هم دیدم
حاشیه تمرین پرسپولیس
بغض دایی پس از خداحافظی ترکید/دودستگی بین هواداران
بغض سرمربی سابق پرسپولیس بعد از خداحافظی با بازیکنان در ورزشگاه درفشیفر ترکید.
به گزارش خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس تحت تأثیر اخراج علی دایی و انتخاب حمید درخشان به عنوان سرمربی جدید بود.
*علی دایی پس از حضور در رختکن پرسپولیس و خداحافظی با بازیکنان پرسپولیس با چشمانی اشکبار به زمین بازگشت. چند لیدر نزد دایی رفتند و به او اعلام کردند تو اگر بروی ما را میکُشند که دایی هم در حالی که بغض داشت شروع به گریه کردن کرد.
لیدرهای پرسپولیس هم با سرمربی این تیم اشک ریختند و تعدادی از هواداران هم به قدری متأثر شده بودند که اشک از دیدگانشان جاری شد.
*دایی سپس روی نیمکت حاضر شد و در گوشهای نشست.
*هنگام حضور دایی در رختکن هواداران علی دایی را تشویق کردند.
*بین هواداران دودستگی عجیبی به وجود آمده است. عدهای از هواداران با این شعار که هوادار پولکی نمیخواهیم نسبت به سایر هواداران واکنش نشان میدهند.
*غلامپور بعد از دقایقی ورزشگاه درفشی فر را ترک کرد و به خبرنگاران گفت لازم نیست من صحبت کنم و با سیاسی صحبت کنید.
*برخی از هواداران با شعار نه درخشان، نه دایی پرسپولیس قهرمان موضع بیطرف خود را اعلام کردند.
*محمد پنجعلی اعلام کرد واقعا تمرکز ندارم و نمیدانم چه چیزی باید در مورد اتفاقات امروز بگویم.
- See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار همشیگیش اینه..فرافکنینقل قول:
با امدن علی دایی به پرسپولیس خیلی چیزا عوض شد
اسطوره های تیم همه یکی کی پر پر شد
از خردبین گرفته تا علی کریمی و کریم باقری
من که خیلی خوشحالم از رفتن دایی
ما که اول خدا بعد پرسپولیس رو دوست داریم بعدش هم خانواده
امیدوارم این عذاب ها هرچه زودتر برای چهل میلیون ایرانی تموم بشه
دم اون هوادارایی گرم که جلوی دایی شعار دادن طرفدار پولکی نمیخوایمنقل قول:
نقل قول:نقل قول:حالا میبینیم.با رفتن دایی هیچی درست نمیشه و تازه عذاب ها برای 40 ملیون ایرانی مضاعف میشهنقل قول: