یعنی به هیچ عنوان توی تخیلاتمم نمیتونم تصور کنم مسی رو با لباس چلسی:دی
ولی اگه بیاد ....
Printable View
یعنی به هیچ عنوان توی تخیلاتمم نمیتونم تصور کنم مسی رو با لباس چلسی:دی
ولی اگه بیاد ....
روزنامه آس بود که دیدم تیتر زده حتی نوشته بود چند تا از بازیکن های چلسی را هم فالو کرده...البته این کار شایعه ها را هم تقویت کرد به شخصه تو لیگ انگلیس هر تیمی غیر از چلسی بره نابود میشه ...نقل قول:
یعنی اگه بیاد چلسی نمی دونم چه حالی میتونم پیدا کنم :n02:
مسی و مورینیو :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علاوه بر اینستاگرام چلسی، فیلیپه لویز و کورتوا رو هم فالو کرده
حالا از اینا بگذریم فیر پلی مالی باشگاه در چه وضعه؟ اجازه خرید داریم؟
سر این موضوع پیشنهاد یه شرط سنگین رو قبول کردم : d البته من گفتم نمیاد، تا پایان نقل و انقالات ژانویه مشخص می شه دیگه : d نظرمم این بود که بارسا ممکنه انریکه رو از دست بده اما مسی رو از دست نمی ده، از این حواشی و ... زیاده.نقل قول:
اگه خودش بخواد بیاد که 100% میشه خریدشنقل قول:
از نظر فیر پلی هم مشکلی نیست
فوقش شورله و .. رو میفروشن تا درست بشه:دی
خرید مسی اصلا به صرفه نیست
قیمتش دیگه مطمئنا حداقل 150 میلیون یورو هست که تازه فرضا این میشه فقط مبلغی که به بارسا باید بدیم دیگه خودش سالیانه چه قدر می گیره هم بحثش جداست و احتمالا اونم باید یه مبلغ تخیلی باشه!
تازه بارسا هم به این راحتی ها اونو نمی فروشه و حتی خود مسی هم بخواد هم به سختی اونو می فروشه
بعدشم فرپلی مالی هم یکمی مشکل ساز میشه و به این راحتی ها نمیشه اونو گرفت
یه بحث هم اینه که مسی می تونه لیگی مثل انگلیس هم همون جوری مثل سابق کار کنه؟
مطمئنا بازیکنا اینجا خشنترن و ممکنه وقتی بیاد زیاد مصدوم بشه
در کل نخریم بهتره
به جاش بریم رویس رو بخریم که برامون یک چهارم اون هم هزینه نداره :دی
رویس عالیه ولی رویس هم هر بازیکنی یه تکل میره رو پاش مصدوم میشه...نقل قول:
دوستان این بحث رو چقدر جدی گرفتن !! :n02:
شایعات روزنامه ها جای این همه بجث نداره (( یکی از دوستان داره فر پلی مالی چلسی رو بررسی میکنه واسه انتقال مسی :n02: ))
با همین فالو کردن قراردادش تمدید وافزایش حقوق پیدا میکنه
به قول استویچکف که تو یه مصاحبه گفت بارسا باید ناز می رو بکشه و مطمعا باشید میکشه !
انریکه کسی نیست که بارسا به خاطر اون مسی رو از دست بده !!
ولی واسه انتقال
اول اینکه قیمت مسی خیلی بیشتر از این حرف ها هست
دوما از کجا معلوم تو این برنامه فشرده انگلیس مسی جواب بده ؟؟ (( بازیکنایی که قدرت بالا تو همین برنامه فشرده کم میارن ))
نمونه اوزیل و یا دیماریا !!
فرق لیگ انگلیس با جاهای دیگه تو همین برنامه فشرده مخصوصا ژانویه هست !
به هر حال باید دید چی میشه
ولی انتقالش رو زیر 1 درصد میدونم (( اگرچه رئالی هستم :n02: ))
اون که مشخصه احتمال اومدنش خیلی کمه، بازیکنی که 220 میلیون یورو قیمت داره به این راحتیا جا به جا نمیشه. به قول شما با مربی لج کرده مربی رو میندازن بیرون! اما همچنان تا قطعی نشدن موضوع ما امید داریم :n02:نقل قول:
فیر پلی مالی رو هم کلا داشتم بررسی میکردم، نه واسه خرید مسی، واسه هر خریدی که قراره ژانویه انجام بشه. چون اگه درست یادم باشه قبلا یه بحث هایی بود که چلسی لب مرزه و احتمال خرید بازیکن توی ژانویه کمه
کسایی که می گن مسی بخواد راحته مشکل اینجاست که ایشون بارسا رو دوست داره و اگه داره می ره که احتماش کم هم نیست دیگه از رو دل نیست بلکه می گرده یه تیم خوب که پول خوبم بده پیدا می کنه که از این نظر کار چلسی سخت می شه چون من سیتی هم پول های نوجومی خرج می کنه همین طور پی اس جی پس نگین راحته
خودش به شخصه گفت به پی اس جی نمیره...من سیتی هم پول داره و هم به راحتی میتونه قوانین رو دور بزنه...تمام این پیشبینی ها به کنار بایرن هم هست که دقیقه 90 هر بازیکنی که مد نظرش باشه را میگیره... اما بارسا تیمی نیست که مسی را به راحتی از دست بده...چلسی هم که استاد تصمیم ها احساسی هست شاید گفت هازارد و شورله ، ویلیان میدیم یک پولی هم میدیم مسی را میگیریم...نقل قول:
یعنی چلسی انقدر جو گیره که بازیکن خوب و جونی مثل هازارد رو که می گن مسی و رونالدوی جدیده رو می ده و بجاش مسی27 ساله رو می خره؟؟!!نقل قول:
گفتم تصمیم احساسی همانطور که مشخصه اون سال که مهاجم کاملی نداشت میخواست ماتا را لویز و بده فن پرسی را بگیره+پول ...نقل قول:
گفته شده مورینیو طی یه کنفرانس خبری جمعه میخواد به شایعات جذب مسی و یا تکذیب این خبر صحبت کنه!
یعنی یه دفعه بگو که کلا تیم رو نابود کنیم بره دیگه! :دینقل قول:
مورینیو دیگه اینقدر هم ساده نیست و یه تصمیمی نمی گیره که تیم ضرر کنه
خودش در مورد قیمت هازارد می گفت که به پیشنهادهای زیر 150 میلیون اصلا توجه نمی کنه و مشخصه یه جورایی به هیچ وجه اونو از دست نمیده چه برسه که دیگه با بازیکنی اونو تعویض کنه!
حالا باز می گفتی شورله و ویلیان عادی تر بود ولی اینی که گفتی اصلا امکان نداره
کلا خود مورینیو هم قبلا گفته بود که به خاطر فرپلی مالی به هیچ وجه خرید مسی امکان پذیر نیست و هیچ وقت بهش فک نمی کنه
حالا باید دید الان چه نظری داره و فک نکنم از حرف خودش برگرده
کلا امکان انتقال مسی به چلسی تقریبا غیرممکنه
این خبر بیشتر بازار خبرگزاری ها رو گرم می کنه...
+
راستی جالبه تورس رو توی همین نقل و انتقالات زمستانی به میلان با مبلغ نزدیک به 3 میلیون فروختیم
میلان تازه فهمید چلسی چه بازیکنی رو بهش انداخته اونم با این حقوق بالا !
در اصل تورس اول سر چلسی رو کلاه گذاشت بعد حالا میلان و بعد دوباره آخر به زادگاه خودش برگشت! :دی
البته برای چلسی یه سری جاها خوب بود ولی بیشتر از لحاظ مبلغ قرارداد و حقوقش میگم
من مثال زدم حالا یک بازیکن دیگه جایگزین هازارد میکنم که دوستان ناراحت نشند...[emoji3]نقل قول:
رفتن تورس هم برای خودش خوب بود چون بهترین جای ممکن رفت اینجوری احتمال زیاد به دوران خوبش بر میگرده امشب حتما بازیش و میبینم... ولی در کل اومدن مسی خوبه حتی در ارزوها رقم فسخ قرار دادش 250 میلیون یورو هست ... امروز سایت های خارجی را میخوندم نوشته بودند چلسی با پدر مسی تماس گرفته!!!
یکی از دوستان یه حرف قشنگی زد، بیشتر به نظر میاد مسی داره از اسم چلسی سو استفاده میکنه برای تحریک مسئولان بارسا... ولی درکل، کلا از مسی خوشم نمیاد و هیچ وقت علاقه ای بهش نداشتم، اما بازیکنیه که بدرد تیم میخوره و مطمئنن هیچ تیمی نیست که دوست نداشته باشه به خدمت بگیرش، خبر اومدنش حتا در حد شایعه هم باشه جذابه
تا زمانی خود مسی نیاد بگه واسه چی چلسی و دو تن از بازیکنانه چلسی رو فالو کرده نباید بیاییم بگیم مسی یک سوداستفاده گره!نقل قول:
و چرا چلسی چرا تیمه دیگه ای رو انتخاب نکرده
بنظرم بهتره تا روشن شدن این اتفاقات نباید هر حرفی رو باور کرد و به کسی خورده گرفت
حتی در صورتی که صحت داشته باشه ولی با هزینه ای که برای مسی قرار هست پرداخت بشه ترجیح میدم یه بازیکنی به چلسی ملحق بشه که سابقه بازی در لیگ برتر رو داشته باشه یکی مثل رونالدو یا گرت بیل.
از لحاظ فشردگی و توان بدنی لازم هیچ لیگی با لیگ برتر تحت هیچ شرایطی قابل مقایسه نیست مسی همین جوری تو لالیگا کم میاره ار لحاظ جسمی چه برسه به اینجا.
اصلا منکر قابلیت هایی مسی نیستم اما تنها جایی که تونسته خودشو نشون بده تو بارسای پپ بوده نه حتی تو تیم ملی. حداقل بازیکنی اگه میاد چلسی باید یا قابلیت بازی در چند پست رو داشته باشه یا حداقل تو چندتا باشگاه مختلف و یا تیم ملی قابلیت خودش رو در تطبیق با شرایط نشون داده باشه.
بلاخره که باید یه تیمی رو انتخاب میکرد، چه تیمی بهتر از چلسی؟ سرمایه که داریم، صمیمی ترین دوستش هم فابرگاسه که داره واسه ما بازی میکنه، دو تا دلیل خوب واسه اومدن به چلسی، یا طبیعی جلوه دادن قضیه
من خورده نگرفتم بهش، کلا گفتم
صمیمی ترین دوستش تو منچستر سیتی بازی می کنه!نقل قول:
کی؟ آگوئرو؟ نمیدونم والا، چیزی بود که شنیده بودم، میگن صمیمی ترین دوستش فابرگاسه و حتا زن مسی و فابرگاس هم با هم رابطه نزدیک دارننقل قول:
یه نقل قول:
نقل قول:
Lionel Messi is favouring a move to Chelsea over the likes of Arsenal and Manchester United because he wants to reunite with good friend Cesc Fabregas, according to The Express.
اونکه بله درباره سسک درست میگیدنقل قول:
و اسپانسر مسی که آدیداسه باشه با اسپانسر باشگاه چلسی یکیه که یه اسپانسر میتونه پلی برای همچین قراردادی بزرگی باشه
منظورم من این بود که بحث سواستفاده و مثلا با طناب چلسی بالا رفتن قضاوت عجولانه ای هستش
مسی تا 2018 با بارسا قرارداد داره و احتمالا اگه مسی بخواد باشگاه رو ترک بکنه چلسی احتمالا باید تا 2016 صبر کنه تا محرومیت بارسا تموم بشه و جایگزین همچین بازیکنی بیاد
+
بعدش یه مورده کلی بود که تو همه جا به چشم میخوره اینکه مسی به فوتبال آزارد پایان میده!
واقعا مسخره ست که همچین نظری دارند بعضیا...مسی در پست ویلیان و یا اسکار بازی میکنه و ربطی به پست آزارد نداره اصلا
اگه بحثش زیر سایه بازیکن رفتن قضیه ش فرق میکنه ولی هم پست بازی کردنشون...!
+
آگوئرو یحیی توره و زابالتا دوستان صمیمی مسی هستند که واسه همین من سیتی رو فالو کرده
و سسک که رابطه خانوادگی زیادی باهم دارند
نقل قول:مسی پدرخوانده پسر آگوئرو هستش، تو اردوهای تیم ملی هم با هم اتاق میگیرند.نقل قول:
مسی تا 2019 با بارسلونا قرار داد داره... بارسا میتونه بازیکن بفروشه اما نمیتونه بازیکن بخره... تا اونجا که یادمه چند تا از بازیکن های چلسی را فالو کرده بود نه من سیتی !!!!نقل قول:
دوست من بحث اصلا ربطی به توانایی و ناتوایی های مسی و رونالدو و امثال اینا نیست بلکه بحث سر فالو کردن های مسی هستشنقل قول:
حتی در صورتی که صحت داشته باشه ولی با هزینه ای که برای مسی قرار هست پرداخت بشه ترجیح میدم یه بازیکنی به چلسی ملحق بشه که سابقه بازی در لیگ برتر رو داشته باشه یکی مثل رونالدو یا گرت بیل.
از لحاظ فشردگی و توان بدنی لازم هیچ لیگی با لیگ برتر تحت هیچ شرایطی قابل مقایسه نیست مسی همین جوری تو لالیگا کم میاره ار لحاظ جسمی چه برسه به اینجا.
اصلا منکر قابلیت هایی مسی نیستم اما تنها جایی که تونسته خودشو نشون بده تو بارسای پپ بوده نه حتی تو تیم ملی. حداقل بازیکنی اگه میاد چلسی باید یا قابلیت بازی در چند پست رو داشته باشه یا حداقل تو چندتا باشگاه مختلف و یا تیم ملی قابلیت خودش رو در تطبیق با شرایط نشون داده باشه.
قراداد مسی با بارسا تا پایان ژوئن 2016 یعنی تا پایان تابستان 2016 با بارساستنقل قول:
مسی تا 2019 با بارسلونا قرار داد داره... بارسا میتونه بازیکن بفروشه اما نمیتونه بازیکن بخره... تا اونجا که یادمه چند تا از بازیکن های چلسی را فالو کرده بود نه من سیتی !!!!
بله کورتوا و فیلیپه لوئیز رو همراه با چلسی فالو کرده و خیلی وقته که مسی من سیتی رو فالو کرده همراه با اون چند نفر که پست قبلیم گفتم
بارتومئو رئیس بارسا گفته که به هیچ وجه مسی رو نمی فروشه:
روزنامه Daily Star هم گفته چلسی مشتاقه که پیشنهاد 250 میلیون یورویی یعنی معادل 200 میلیون پوندی رو برای مسی بده!
اگه قرارداد مسی تا 2016 هست که چلسی می تونه صبر کنه که تا یه سال دیگه این موقع ها اگه مسی تمدید نکرده باشه راحت حتی به صورت آزاد بگیردش ولی این قیمت ها خیلی نجومیه
بازم میگم فقط تیتر روزنامه ها داغ میشه وگرنه این انتقال به هیچ وجه صورت نمی گیره حداقل به این زودی ها
البته اگه منظور شما به این تاپیکه که ما بحثمون این بود که مطمئنا چلسی نباید فرضا هازارد رو با مسی معاوضه کنهنقل قول:
بعدش یه مورده کلی بود که تو همه جا به چشم میخوره اینکه مسی به فوتبال آزارد پایان میده!
واقعا مسخره ست که همچین نظری دارند بعضیا...مسی در پست ویلیان و یا اسکار بازی میکنه و ربطی به پست آزارد نداره اصلا
وگرنه مسلما پستشون با هم فرق داره هازارد بیشتر هافبک چپ یا وینگر چپ بازی می کنه ولی مسی پستش مهاجم دوم مایل به راسته و همین طور مهاجم نوک و هافبک نفوذی...
البته مدیرای بلند پایه نمی تونن واسه روحیه تیم و بازیکن هم شده بگند مسی از همین الان رفتنیه که البته خودم هم معتقدم مسی جایی نمیره ولی زیر فشار باشگاه بودن هم نقطه مشخصی داره!نقل قول:
بارتومئو رئیس بارسا گفته که به هیچ وجه مسی رو نمی فروشه:
روزنامه Daily Star هم گفته چلسی مشتاقه که پیشنهاد 250 میلیون یورویی یعنی معادل 200 میلیون پوندی رو برای مسی بده!
اگه قرارداد مسی تا 2016 هست که چلسی می تونه صبر کنه که تا یه سال دیگه این موقع ها اگه مسی تمدید نکرده باشه راحت حتی به صورت آزاد بگیردش ولی این قیمت ها خیلی نجومیه
بازم میگم فقط تیتر روزنامه ها داغ میشه وگرنه این انتقال به هیچ وجه صورت نمی گیره حداقل به این زودی ها
البته اگه منظور شما به این تاپیکه که ما بحثمون این بود که مطمئنا چلسی نباید فرضا هازارد رو با مسی معاوضه کنه
وگرنه مسلما پستشون با هم فرق داره هازارد بیشتر هافبک چپ یا وینگر چپ بازی می کنه ولی مسی پستش مهاجم دوم مایل به راسته و همین طور مهاجم نوک و هافبک نفوذی...
نه منظورم کلی بود تو هر سایت ورزشی حتی خارجی مثل گل رو میبینیم دارن روی تداخل آزارد با مسی بحث میکنند!
البته معاوضه استعدادی مثله آزارد کاره خیلی اشتباهیه مثله پوگبا که راحت از منچستر راهی یووه شد
کوتاه اومدن و توجه بیش از حد به یه بازیکن اونم توی یه همچین مسائلی کار خیلی اشتباهی میتونه باشه، مشخصه که بارتومئو هم همچین به این قضیه راضی نیست:
"ما میخوایم که مسی توی بارسا بمونه، خیالمون هم از بابت موندنش راحت هست، اما زندگی باشگاه به مسی وابسته نیست."نقل قول:
Barcelona's president says they want Lionel Messi to stay and are relaxed about his future but the "whole life of the club does not revolve around him
فروش مسی یک نقطه تاریک تو کارنامه یک مدیر خواهد بود بنابرین بارتومئو حداقل تا تابستان رو برو هیچ کاری نمیکنه و میدون و احتمالا به لاپورتا واگذار میکنه و بخاطر همین هم انتخابات زودهنگام و مقرر کرده و اون موقع هم که لاپورتا میاد آدمی نیست که مسی رو بفروشه و البته لاپورتا وعده بازگشت پپ رو داده و رابطه پپ و مسی هم که خوب بوده و هست.
خلاصه اینکه فروش بازیکنی مثل مسی یک نقطه تاریک تو کارنامه هر مدیریه و هرکس جرات یه همچین کاری و نداره و فعلا که یکی یکی دارن در میرن!
بله صحبت بارتومئو درسته و منطقیه...نقل قول:
چون مدیر بارسا میدونه مسی از حمایت هواداران برخورداره و قضیه خنقل و انتقالات در اول فصل مطرح شد دلشون خیلی از بارتومئو چرکی شده و واسه همین واسه آرام کردن فضا فعلی یه مدیر باید همچین صحبتی رو بکنه حتی اینکه تو پشت پرده مطمئنا مسائلی بین مسی و باشگاه وجود داره
الان هوادارا این قضیه مسی تبدیل به یک بهانه برای رفتن زودتر از موعود مدیران باشگاه کردند که میگند چه بهتر همین الان مشکلات بارسا رسیدگی بشه.
جالب توی توضیحات زده بود برای اینکه چلسی قوانین فیرپلی مالی را رعایت کنه احتمالا به فکر یک تغییرات بزرگ است حالا منظورش چی بود و نفهمیدم ...
با اینکه رئال بارها اعلام کرده واران فروشی نیست اما با اینحال یه زمزمه هایی داره شنیده میشه
بازی خوبی بود، البته بجز 30 دقیقه ابتدایی بازی که اصلا خوب نبودیم و نبود اعتماد به نفس توی تیم ما کاملا مشخص بود. انتظار دیدن پیتر چک رو داشتم، اما فکر نمیکردم مورینیو واقعا بخواد همچین کاری بکنه! جلوی گربه سیاه باید دروازبان با تجربه قرار داشته باشه، خوشحالم نیمه اول که فشار روی دروازه زیاد بود چک دووم آورد و چند تا موقعیت خطرناک رو دفع کرد.
نیمه اول شانس زدن گل های بیشتری رو داشتیم، کاستا میتونست توی محوته ضربه رو خودش بزنه اما پاس رو به عقب داد و موقعیت خراب شد، در عوض نیمه دوم عالی درخشید و توی چند تا کار تیمی قشنگ حضور داشت و گلزنی هم کرد. در هر حال، گل اولمون هم روی تیز هوشی ویلیان و ایوانووچ بود، عالی بود کارشون
راستی نیمه اول، حالا نمیدونم درست فکر میکنم یا نه، ولی فکر میکنم آزپلی به شدت ضعیف نشون داد و اکثر فرار های نیو کاسل از سمت آزپلی بود... درکل،شاید بی ربط باشه، اما بعد از تعویض آزپلی با لوئیز بچه ها اعتماد به نفسشونو بدست آوردن و وضع بهتر شد.
پ.ن:
پیتر یک قدم دیگه به بالای جدول بیشترین کلین شیت ها نزدیک شد، امیدوارم این فصل بتونه رکورد رو بشکونه:n12:
حرکت کاستا توی بازی دیروز، یکی از قشنگترین حرکتای کاستاست که تا الان دیدم، اگه اون مدافع نبود گل بود، حیف
برد خوبی مقابل نیوکاسل داشتیم
ولی امیدوار بودم پرگل ببریم که انتقام بگیریم ولی فک کنم باید یه دفعه این نیوکاسل رو دبل کنیم که دیگه اینجوری گربه سیاه نشن :دی
این چند تا بازی باقی مونده ژانویه دیگه واقعا خیلی فشرده ست!
الان 12 ژانویه هستیم برنامه بازی های بعدی این ماه رو نگاه کنید:
17 ژانویه - سوانسی - چلسی
20 ژانویه - لیورپول - چلسی
24 ژانویه - چلسی - نامعلوم (جام حذفی)
27 ژانویه - چلسی - لیورپول
31 ژانویه - چلسی - من سیتی
دیگه با این وضعیت واقعا باید از بازیکنای آکادمی و خیلی جوون هم استفاده بشه
بازی با لیورپول خیلی مهم نیست حالا فرضا جام اتحادیه رو نگیریم هم مهم نیست و شاید 20 تا جام اتحادیه هم یه لیگ برتر نشه و حتی جام حذفی هم اعتبارش بیشتر از این جامه
+
روزنامه دیروز The Express نوشته بود:
Chelsea are lining up a surprise move for Borussia Dortmund's Germany attacking midfielder Marco Reus, 25, with the future of his compatriot Andre Schurrle, a 24-year-old forward, at Stamford Bridge rumoured to be uncertain
به شدت دوس دارم رویس روی توی چلسی ببینم
از اون آلمانی هایی هست که واقعا ازش خوشم میاد و خیلی هم می تونه به کار چلسی بیاد
گرفتنش توی ژانویه سخته و اگه این انتقال صورت بگیره یکی از بهترین انتقال ها می تونه باشه
کلا بعضی وقتا حرکات تکنیکی خوبی انجام میدهنقل قول:
حرکت کاستا توی بازی دیروز، یکی از قشنگترین حرکتای کاستاست که تا الان دیدم، اگه اون مدافع نبود گل بود، حیف
بازیکنی نیست که مثلا تند تند دریبل بزنه ولی توی مواقعی که لازم باشه تکنیک خوبی از خودش نشون میده
نشون میده که خون برزیلی داره :دی
واقعا کم نظیرهنقل قول:
21 هفته صدرنشینی
همین جوری ادامه بدیم شاید بتونیم حتی 38 هفته هم کامل صدرنشین باشیم!
رکورد 36 هفته است (که دست خود چلسی است در فصل 2005-2006)، و در تاریخ لیگ برتر هیچ وقت نبوده تیمی که در کل فصل صدرنشین باشه. البته در همون فصل چلسی دو هفته اول رو فقط به خاطر تفاضل گل کمتر اول نبود. ببینیم چلسی می تونه این رکورد رو بشکنه یا خیر (البته صدزنشین بودن چلسی در هفته پیش به خاطر الفبا بود ولی خب هر تیمی که میخواد چنین رکورد هایی بزنه نیاز به شانس داره :دی)نقل قول:
این نکته اصلا ربطی به تاپیک نداره اما جالبه در رای گیری توپ طلا مسی به مورینیو رای داده بود... در در حرفهاش مشکلاتش با سرمربی بارسا و رفتنش را تکذیب کرد اما در مصاحبه خبرنگاران گفت نمیدانم سال اینده کجا بازی میکنم!!!...
مهمترین قسمت انتخاب رونالدو بود که همه میدونیم این انتخاب ها از پیش تایین شده است و برند های ورزشی هرگز نمیذارند اتفاق غیر از این رخ بده ... امیدوارم سال اینده هازارد، کاستا در لسیت نهایی باشند...