بابا این کریم با آئودی 200 تا رفته بود گرفتنش دادگاه و جریمه و .. تازه درانک هم بوده. حالا که گفته ویرون بگیره؟ هچی دیگه هی باید400 تا بره هی جریمه بشه :n09:نقل قول:
Printable View
بابا این کریم با آئودی 200 تا رفته بود گرفتنش دادگاه و جریمه و .. تازه درانک هم بوده. حالا که گفته ویرون بگیره؟ هچی دیگه هی باید400 تا بره هی جریمه بشه :n09:نقل قول:
گفته میشه فالکائو بصورت قرضی اومده!
آلونسو هم رفت، به نظرم تصمیم خوبی گرفت. خاطرات خوبی برامون باقی گذاشت. دمش گرم
رئال چرا خوباشو میفروشه:n27:
یاد ماکلله افتادم
از وقتی رفت زمین گیر شدیم
کریس رونالدو از لیست تیم ملی خط خورد. بنتو: با اینکه بطور مداوم داره بازی میکنه، آمادگی جسمی اون سوال برانگیز هست و نمیتونه بازی کنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماسکرانو: دی ماریا جزء ۱۰ بازیکن برتر حال حاضر هست، فروش او اشتباه بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی و کنایه رونالدو به جایزه مسی در برزیل: همه دیدن و تا حالا آنالیز کردن. نمیتونم در اینباره با شما صادق باشم، چون اگه بگم چی فکر میکنم احتمالاً میرم زندان. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنجلوتی گفته فردا رونالدو بازی نمیکنه تا به ریکاوری بپردازه
بازی زیاد سختی نیست ، ایشالا که با قدرت برگرده
این مصدومیت رونالدو هم رفته رو اعصاب... چرا خوب نمیشه آخه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فالکائو لو داد: رئال رویایی است که به حقیقت تبدیل شد
از منچسترسیتی، یوونتوس و رئال مادرید به عنوان مقصدهای احتمالی فالکائو نام برده می شد اما او در صفحه توئیترش تایید کرد که راهی رئال خواهد شد.
آی اسپورت- رادامل فالکائو، مهاجم موناکو، در صفحه توئیترش، تایید کرد که در آستانه پیوستن به رئال مادرید است و به این ترتیب، به شایعات در مورد آینده اش پایان داد.
این ستاره کلمبیایی در فهرست دیدار امشب موناکو مقابل لیل، در فهرست تیمش قرار نگرفت، تا بار دیگر شایعات در مورد جدایی اش از این باشگاه قوت بگیرد. از منچسترسیتی، یوونتوس و رئال مادرید به عنوان مقصدهای احتمالی فالکائو نام برده می شد اما او در صفحه توئیترش تایید کرد که راهی رئال خواهد شد.
البته او این توئیت را چند دقیقه بعد پاک کرد اما بسیاری از کسانی که او را در توئیتر دنبال می کنند، این توئیت را بازنشر کردند. او در این توئیت نوشته بود:" رفتن به رئال؛ رویایی به حقیقت تبدیل شد."
محتوای مخفی: مصاحبه کارلتو قبل بازی
در ادامه خبر بالا، ظاهراً فالکائو یه توییتی میذاره و بعدش پاک میکنه.
اینم توئیت پاک شده ـی فالکائو:n02:
امیدوارم بیاد چون خیلی به یه مهاجم نیاز داریم
کسی در مورد مصدومیت رونالدو خبری داره ؟؟؟
چرا این صدومیت به طور کامل خوب نمیشه ؟؟؟ :n27:
++
در مورد فروش دیماریا و آلونسو
چیزی که خیلی نگران کننده هست خالی بودن نیمکت هست !!
الان فصط خدیرا - ایسکو و یارامندی رو نیمکت هستن که زیاد قوی به نظر نمیرسه !!!
تو خط حمله هم از 3 گزینه بیل - بنزما و رونالدو فقط خسه رو نیمکت هست که اونم نیمکت نشین رونالدو هست
مهاجم نوک هم فقط و فقط بنزما هست که هیچ جایگزینی نداره !! :n13:
فصل قبل یه موراتا رو داشتیم حالا چه خوب چه بد
ولی الان هیچکسی تو پست بنزما نیست !!:n29::n15:
امیدوارم تو کل فصل اذیت نشیم !! :n15:
داشتم کامنتای زیر خبر تکذیب اون توییت توسط فالکائو رو تو سایت گل میخوندم اینا جالب بودن:
شایعات:
فالکائو در مادرید هست.
چیچاریتو اوکی شده!
یک مراسم معارفه در راهه.
خیلی مفت گل میخوریم .کلا تو بازی های این فصل هر ارسالی که روی دروازه ما میشه بوی گل میده !
هر 4 تا گل روی ارسال......کارواخال افتضاح بود..... خط حمله هم هیچ برنامه ای نداشت انگار
صبر میکنیم.
خوب بودیم ها فقط خیلی آبکی گـل میخوریم ! دفاعها وحشتناک شُل هستن . اصلاً کل تیم شُل تشریف داره .
نمیخوام بـه بازیکنهایی که ازمون جدا شدن اشاره ای بکنم فقط باید بگـم که بازیکنی مثلِ "خامس" هنـوز بطور کامل در سطح تیمِ ما نیست .
تعویض های آنجلـوتی هم که خُدا بودن ! البته مهرهی آنچنانی نداشت ولی خب آربلوا ؟! خدیرا ؟! [ من خودم همیشه از آربلـوا خوشم میومد ولی دیگه باید قبول کرد تموم شده ]
از بین تمام بازیکنهایی که داشتن بازی میکردن فقط رامـوس واقعاً داشت بازی میکرد . ایسکو هم خوب بود ولی احساس میکنم خیلی تکنیک رو جدی گرفته . هیچ لزومی نیست که وقتی تیم عقبه تکنیکی استپ کرد یا بخوایم از همهی دفاعهای تیم بگذریم .
سخن آخر هم اینکه هنوز خیلی خیلی زوده که از رقابت و اینطوری چیزا حرفی زده بشه اما امیدوارم تیم تمامی مشکلاتش رو حل کنه و دوباره کهکشانی بشیم .
در رابطه با نقل و انتقالات هم یه نظری بدم . چیچـاریتو بازیکن خوبیه . شاید به این دلیل بزرگ نشده که به هیچ وجه توی منچستر بهش بازی نرسیده اما توی رئال به نظرم میتونه موفق بشه . فالکائـو هم امیدوارم با وجودِ قطعی شدنِ خبر چیچـاریتو انتقالش قطعی نشه ! چون واقعاً نیازی بهش نیست .
و در آخر .... Hala Madrid :n12:
راحت میشد برد سوسیه داد رو
بعد دو گلی که تیم زد وا داد و بی انگیزه بازی کردن
خیلی خیلی گل های مفتی میخوریم ، رئال تو دفاع مشکل داره ، مخصوصا دفاع راست
آربلوا رو که دیگه روش نمیشه اصلا حساب کرد ( دلیل تعویضش هم هر طور بهش نگاه میکنم نمیتونم درک کنم ) ، کارواخال هم بگیر نگیر داره
یه بازی مثل بازی با بایرن عالی هست یه بازی هم مثل امشب داغون
راموس در عینه اینکه تو حمله خیلی خوووب بود تو دفاع اشتباهاتی داشت ، مخصوصا رو گل دوم یا سوم ( یادم نیست دقیق )
تو این چند سال که من یادمه رئال تو سانتر از کناره ها و کرنر ضعف داشته و داره ، واقعا هر کرنری که خوب سانتر بشه خیلی خطرناکه و به قول دوستمون بوی گل میاد
از خریدهای جدید کروس خوب بازی کرد ولی میتونست یه گل بزنه که راحت از دستش داد ولی رودریگز هنوز کار داره تا هم سطح شه ، چیزه خاصی ازش ندیدم تو بازی امشب
سرعت ضد حمله های رئال خیلی اومده پایین ، با رفتن دیماریا و نبود رونالدو
تو خط حمله هم که بنزما گلنک هست که سرعت عمل خیلی پایینی داره ، تنهایی خوبی که داره پاس گل های خوبی مید ( اونم گاهی اوقات )
گل بیل خیلی قشنگ بود و لذت بردم :n12:
+
نمیشه از نبود دیماریا صحبت نکرد ، امشب واقعا نبودش حس میشد ، اگه نگهش میداشتن خیلی میتونست تو همچین جاهایی به تیم کمک کنه
الان نیمکت حسابی خالیه ، واقعا میمونم که چرا خدیرا رو نگه داشتن و جاش ژابی رو دادن بره
+
درسته الان اول فصله و تا آخرش خیلی مونده و صد در صد میشه جبران کرد البته در صورتی که نقاط ضعف برطرف شه
بازی بعدی خیلی خیلی سخت تر از این بازی هست که امکان امتیاز از دست دادن خیلی زیاده
ولی زمان زیادی تا بازی بعدی مونده که فرصت خوبی برای تقویت تیم هست و امیدوارم رونالدو هم برسه که با برد اتلتیک تو بازی بعدی هم روحیه تیمی بره بالا و هم تو امتیازات از یکی از رقبا جلو بیفتیم و کار برای آینده راحت تر بشه
رئال اصلا هیچ گزینه ای واسه تعویض نداره !!!
نیمکت خالیه !!!
تو هافبک ها فقط خدیرا و یارامندی رو داریم !!! :n29::n22:
فصل قبل حداقل یه نیمکت درست و حسابی داشتیم !!!!
این فصل هیچی !!!
هفته بعد هم با آتلتیکو بازی داریم که خیلی خیلی سخته !!!
حداقل باید از آتلتیکو امتیاز بگیریم وگرنه همین اول فصل عقب میمونیم !!!:n27:
Hala Madrid !!!!!:n12::n12:
دوستان دقیقا کی خسه برمیگرده؟ پاش شکسته بود تا الان خوب شده بود دیگه!
پای خسه که نشکسته !!نقل قول:
رباط پاره کرده فکر کنم !!
که خیلی بدتره !!
فالکائو کنسل شد !!!
چیچاریتو تو تست پزشکی رئال حاضر شد !!!!
کسی خبر داره چطور بازیکنیه ؟؟؟؟ :n13:
پست تخصصی ؟؟؟
به نظرم خرید چیچاریتو اشتباه محض هست. زیاد بازیکن خوبی نیست. چه توی مکزیک و چه منچستر همچین بازیکن تاثیر گذاری نبوده.
فالکائو خیلی بهتر از اینه.
چیچاریتو مهاجم نوک هست و من بازیهاشون تو منچستر می دیدم . هر چند بهش زیاد بازی نمی رسید ولی اصلا خرید خوبی نیست و حتی میشه گفت بنزما گزینه خیلی بهتریه برای مهاجم
خب میبینم خیلی دوستان کنجکاون در مورد چیچا
چیچا نمونه واقعی یه گل پوچر هستش...یعنی تخصصش تو محوطه جریمس توپای عجیبی رو گل می کنه
ولی کار تیمی نداره یعنی نه پاس خوبی میده نه پرس می کنه و نه حفظ توپ خوبی داره
برای رئال خرید خوبیه فکر می کنم چون مشکل خلق موقعیت نداره خیلی رئال
البته هرناندز یکم افت کرده ولی در کل خرید خوبیه به عنوان ذخیره
من فعلا منتظرم تا یک چیزی از خامس ببینم چون تا الان از خامس فقط یک بازی در حد و اندازه های معمولی و پایین تر دیدم.
دفاعمون هم که افتضاح به غیر از راموس بقیه افتضاح.
متاسفانه مشکلی که رئال داره اینه که سرسری بازی میکنن و فکر میکنن همه رو میتونن ببرن.
خامس یه جورایی شده بیل فصل قبلنقل قول:
اوایل فصل افتضاح بود و خیلی ها شاید یکیش مثل خودم ازش ایراد میگرفتن
ولی به مرور زمان جا افتاد و فقط 50 درصد تواناییش رو به نمایش گذاشت
ولی در آخر فوق العاده کار کرد به طوری که میتونیم بگیم کوپا رو واسمون آورد
و گل برتری چمپیونز رو هم زد !!
حالا اون پاس های گلی که داد به کنار (( به خصوص پاس گل به رونالدو تو بازی با بایرن ))
خامس هم کم کم باید جا بیفته و تو 3 تا 5 بازی نمیشه نظر داد !!!
خامس هم شده بیل اوایل فصل قبل !!!:n17:
دقیقا. بعد از گل دوم دوتا دیگه هم می تونستیم بزنیم که از رو سیری، از دست دادیم. دوتا هم زدیم به تیر. تو کل بازی فقط کروس و راموس با جون و دل بازی می کردن. صحنه گل سوم رو ببینید، کاسیاس حتی برای قطع کردن توپی که تو 6 قدم اومده تلاش هم نمی کنه.نقل قول:
نیمکت هم حسابی خالی شده. اوج درماندگی مربی رو میشد تو تعویض کارواخال با آربلوا دید! کارواخال انقدر که بد بود، مجبور شد عوضش کنه، گزینه تعویض؟! آربلوا!! یه صحنه تیم تو حمله بود، مستقیم پاس داد به بازیکن حریف! نتونستم جلو خنده مو بگیرم واقعا!!
تو دفاع هم نیاز داشتیم به بازیکن ، مخصوصا دفاع راست !!!!!!!!!
دفاع وسطامون خوبن ، دفاع چپ هامونم خوبن ، فقط میمونه دفاع راست که میلنگه
آنجلوتی باید یه فکری هم برای توپ های ارسالی بکنه ( هم دفاع و هم دروازبان )
آخرین خرید این فصل هم انجام شده به نظر
امیدوارم چیچاریتو خوب باشه و تو مواقع که بازی گره خورده بتونه کمک کنه ، حداقل جانشینی خوبی برای بنزما باشه
+
خبری از رویس نیست ؟؟؟ آرسنال برای جذبش پیشنهاد 50 میلیونی داده
رتبه 4 میانگین گلزنی تو لیگ برتر :
آمار آلونسو تو مدت حضورش تو رئال مادرید :
محتوای مخفی: نمرات بازیکنان رئال تو بازی با سوسیه داد
اقا من خودمو کشتم بس گفتم.....مگه بلیند دفاع راست نیست؟ چرا راحت گذاشتن بره یونایتد بازیکن به اون خوبینقل قول:
تو دفاع هم نیاز داشتیم به بازیکن ، مخصوصا دفاع راست !!!!!!!!!
ای بابا راست میگی این که دفاع چپه من انقدر جوش زدم :دینقل قول:
فکر کنم دفاع چپ باشه ، در کل نمیشه فهمی تو فکر مسئولین چی میگذره
یعنی میشه امید داشت که تو این چند ساعت اتفاق خاصی بیفته ؟؟؟
یا مثل سال قبل میشه و تو لحظات آخر یکی جدا میشه از تیم
+
اقا هرکیم میرسه برمیگرده میگه : مادرید اِ دریم کام ترو! :دی........حالا بگذریم ازین که معلومه که اره ! یکیشون یه خلاقیتی به خرج نمیدن....لوثش کردن این لفظو :دی
فکر کنم دفاع چپ باشه ، در کل نمیشه فهمی تو فکر مسئولین چی میگذرهنقل قول:
یعنی میشه امید داشت که تو این چند ساعت اتفاق خاصی بیفته ؟؟؟
یا مثل سال قبل میشه و تو لحظات آخر یکی جدا میشه از تیم :n02:
بالاخره چیچاریتو معرفی شد
نکته جالب اینکه شماره 14 رو بهش دادن !!! (( یعنی نمیتونستن 21 رو بهش بدن ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
یعنی میتونه وارث خوبی واسه گوتی و آلونسو باشه ؟؟؟ :n13::n14:
چیچا رو دادن به ما خودشون فالکائو رو گرفتن
کاش آنجلوتی هم مثل مورینیو یخورده مدیریت داشت نمیذاشت مدیرا هر کاری دلشون بخواد بکنن
آنجلوتی تو همه ی تیماش تو بازی های لیگ آدمو دق مرگ میکنه حالا امسال که تیم پوست انداخته معلوم نیست چی پیش بیاد
با فروش الونسو و دیماریا دیگه خبری از اون ضد حمله های معروف هم نیست
مشکل دیگه هم کریم هستش
خیلی بیش از حد کنده، وقتی گل چهارم رو از سوسیداد خوردیم سریع ذهنم به اون سمت رفت که اگه همین موقعیت برای کریم شکل میگرفت وایستاده بود نگاه میکرد اصلا فرض نیست.
درسته که اول فصل هست و باخت مهم نیست ولی کلا احساس خوبی ندارم، اون از رونالدو که مصدوم اون از رفتن دیماریا و الونسو و از این طرف هم ضعف دفاع از هر دو جناح چه از طرف مارسلو و چه از طرف کارواخال.
کارواخال بازیکن خوبی و خوب درگیر میشه اما وقتی می خواد توپ رو بگیره یا پا به توپ میشه قاتی میکنه و نه تیم حریف سر درمیاره و نه یارهای خودی میفهمن که این بازیکن می خواد چه کار کنه.
فکر کنم دیشب امار پاس های مردود ایسکو از پاس های صحیحش بیشتر بود.
راستی یادم رفت، ما رو نیمکت هم هیشکیو نداریم، الان فردا که بازی ها فشرده شد و زد یکی دو تا محروم یا مصدوم پیدا کردیم چه باید بکنیم؟ (نگرانم)
هرناندز مهاجم خوبیه و می تونه نیمکت تیم رو تقویت کنه و شاید بعضی جاها ذخیره طلایی باشه
ولی الان که دیگه نقل و انتقالات داره تموم میشه شاید بگن رئال توی اون فوق العاده کار کرد ولی به نظر من تنها نکته خیلی مثبتش جذب کروس بود وگرنه تیم نسبت به پارسال تقویت نشد!
جیمز اومد ولی به جاش دی ماریا رفت و نمیشه گفت این دو بازیکن فرق خاصی با هم دارن و در بهترین شرایط میگیم الان در یه سطحن
ولی توی دفاع و هافبک دفاعی بازیکنی گرفته نشد که حالا دفاع رو میشه نادیده گرفت و گفت همین بازیکنا خوبن
ولی در مورد هافبک دفاعی تقریبا می تونم بگم که آنجلوتی قراره این فصل در اکثر بازی ها بدون یه هافبک دفاعی تخصصی بازی کنه!
شاید توی خونه و بازی با تیمای نه چندان قدرتمند این جواب بده ولی به طور طولانی مدت نمیشه روی همچین سیستمی حساب کرد
الان واقعا منطقی نگاه کنیم کدوم تیم توی دنیا بدون هافبک دفاعی بازی می کنه؟!
یکی از نقاط قوت خیلی از تیما الان همین هافبک دفاعیه مثلا ماتیچ توی چلسی یا ویدال توی یوونتوس
بعضی از این هافبک دفاعی ها بازیساز و خلاق و گلزن هم هستن مثل همین دو موردی که گفتم ولی بعضی ها شاید اصلا بازیشون به چشم نیاد ولی توی جریان بازی خیلی تاثیر دارن
یه زمانی رئال ماکلله رو داشت که فوق العاده موثر بود و اینجور بازیکنا می تونن ستون یه تیم باشن
به ظاهر مثلا کروس و مودریچ یه دونشون هافبک دفاعین ولی هیچ کدوم تخصصشون این نیست
در کل من میگم توی این سیستم 3-3-4 اگه قراره اون سه هافبک وسط مودریچ ، کروس و ایسکو باشن توی زمینه های دفاعی به مشکل می خوریم و این سه بازیکنا در زمینه هایی خصوصیات مشترک هم دارن و دیگه حداکثر باید دو تاشون توی وسط زمین استفاده بشن
یه هافبک دفاعی چیزی نمیخوان این دم اخری بیارن؟ وراتی چی شد؟
اصلا داستان پوگبا چی شد یه زمانی رئال خیلی دنبالش بود.
اصلا رویس رو بیارن دیگه نیمکت خالی بخدا به مشکل میخوریم. ببینم حسرت رویس به دل من میمونه یا نه!
من یه چیزایی در مورد گوارین شنیدم (( اگه اسمش رو درست گفته باشم !!نقل قول:
هافبک (( فکر کنم دفاعی )) هست که تو اینتر بازی میکنه !!
نمیدونم چقدر شایعات در مورد درسته یا نه
ولی فقط همین خبر یه مورد به گوش میرسه !!
رویس که بیاد عالی میشه !!!:n27:
خوب هیچکس هم نیومد و نقل و انتقالات تموم شد.
امسال رقبا خوب یارگیری کردن و ما خیلی بد. باز جای شکرش باقیه خدیرا هم نرفت.
رئال در این تابستان بازیکنی مانند ژابی آلونسو، آنخل دی ماریا، دیه گو لوپس و آلوارو موراتا را فروخت و در مقابل بازیکنانی مانند کیلور ناواس، تونی کروس، خامس رودریگس و خاویر ارناندس را به خدمت گرفت.
آی اسپورت- کریس رونالدو، ستاره رئال مادرید، اعلام کرد که نمی تواند نظرش را در مورد نقل و انتقالات تابستانی این باشگاه بیان کند اما تلویحا از خرید و فروش های باشگاه رئال در این تابستان ابراز ناخرسندی کرد.
رئال در این تابستان بازیکنی مانند ژابی آلونسو، آنخل دی ماریا، دیه گو لوپس و آلوارو موراتا را فروخت و در مقابل بازیکنانی مانند کیلور ناواس، تونی کروس، خامس رودریگس و خاویر ارناندس را به خدمت گرفت.
رونالدو که در حاشیه یک برنامه تبلیغاتی برای کمپانی ساعت سازی Tag Heuer با خبرنگاران صحبت می کرد، گفت:" من نظرات محکم خودم را دارم اما نمی توانم همیشه نظرم را بیان کنم. در این صورت، فردا تیتر اصلی همه روزنامه ها خواهم بود و نمی خواهم این اتفاق رخ بدهد. اما اگر رئیس باشگاه فکر می کند که این بهترین تصمیم برای باشگاه است، باید به آن احترام بگذاریم و از آنها حمایت کنیم."
رونالدو تایید کرد که حضور بازیکنان جدید می تواند به تغییر در سبک بازی رئال منجر شود:" با بازیکنان جدید، سبک بازی ما تغییر می کند؛ بهتر یا بدتر.
دی ماریا و ژابی برای ما بازیکنان بسیار مهمی بودند اما آنها حالا رفته اند و باید از حضور بازیکنان جدید خوشحال باشیم. مطمئنا ما نتایج خوبی خواهیم گرفت."
رونالدو به دلیل مصدومیت، دیدار شب گذشته رئال مقابل سوسیه داد را از دست داد ما انتظار داشت که بتواند در دیدار بعدی رئال در لالیگا به میدان برود.
" دیروز من شروع به دویدن کردم. مطمئنم در یک هفته آینده به آمادگی 100 درصد می رسم. دیدار مقابل سوسیه داد بازی عجیبی بود. ما 2-0 جلو بودیم اما همه چیز تغییر کرد. این شکست باید درسی برای ما باشد که در هیچ دیداری فکر نکنیم پیروزی مان قطعی است. ما باید تا پایان بجنگیم."
رونالدو عملا با زبون بی زبونی میگفت گند زدیم ولی به خاطر پرز صدام در نمیاد!!
البته سوای پرز ، من ریشه خیلی از تصمیم ها رو هم در تصمیمات و انتخاب های انچلو میبینم. انچلو تصمیم گرفته که تیم رو بی تنش کنه! و بی تنش بودن همونقدر که خوبه یه بدی هم داره که خب گاهی اسوده خاطر بودن اون انگیزه رو میگیره. در واقع یه چند خواسته پرز رو انچلوتی قبول کرد یه چند تا خواسته اون رو هم پرز!
لوپز رفت ماجرای دروازه تموم شه، هافبک ها رفتن که تنش رقابت زیاد نشه ، و البته خرید چیچا.
رئال اگه میخواست و بلند پروازی دفاع از CL رو داشت میتونست فالکائو رو بخره ، اما انچلو تصمیم گرفت که مهاجم اولش به جای جایگزین به یه ذخیره نیاز داره!
یه جورایی خرید چیچا شبیه خرید سال های قبل ادبایور بود با این تفاوت که ادبایور یه گزینه متفاوت تاکتیکی هم به حساب می اومد.
تیم به شدت بازیکنانش کم شدن، مصدومیت میتونه کار دست تیم بده یه 23 نفر اماده و سطح بالا اره خیلی خوبه ولی یه تیم ناقص نه!
خدیرا هم مصدوم شد
+
مارکا رو ببینین چقدر قضیه رونالدو رو گنده کرده:|