دوستان گفتنی هارو گفتن فقط یه مسالهنقل قول:
418000*3400=1.421.200.000!!!!!!!!!!!!
چجوری جمعش کردید شد 50هزار میلیارد؟؟؟؟
معلومه شما اصلا رو حرفایی که میزنید فکر نمیکنید و همینجوری یه چیزی میگید تا فقط حرفای خودتونو به کرسی بنشونید:n13:
Printable View
دوستان گفتنی هارو گفتن فقط یه مسالهنقل قول:
418000*3400=1.421.200.000!!!!!!!!!!!!
چجوری جمعش کردید شد 50هزار میلیارد؟؟؟؟
معلومه شما اصلا رو حرفایی که میزنید فکر نمیکنید و همینجوری یه چیزی میگید تا فقط حرفای خودتونو به کرسی بنشونید:n13:
هنوز هم هیچ سریالی نتونسته به فروش قهوه تلخ برسه و قهوه تلخ فروش باورنکردنی داشتنقل قول:
درثانی اگه کارهای مهران مدیری اینقدر عالیه پس چرا فیلم های شبکه نمایش خانگی اش فروش چندانی نداره؟ من فیلم قهوه تلخ رو چند قسمت رو دیدم دیگه ادامه ندادم.
تمام فیلم های دیگه ای هم که تولید کرد به جز شوخی کردم ندیدم. تمام فیلم های که در تلویزیون پخش شده رو دیدم.
شوخی کردم هم فقط معدود صحنه های خوبی داشت. مثلا از 1 ساعت 20 دقیقه مفید بود.
تا حالا چندین بار در مورد کیفیت قهوه تلخ بحث شده مطمئننا اگه میذاشتن تموم بشه بهترین کار مدیری میشد
تاپیک سریالش تو همین سایت هم با اختلاف دوبرابر هم در تعداد پست هم تعداد مشاهده شدن تاپیک از سریال های دیگعه بالاتره
غیر از شوخی کردم مهران مدیری فقط ویلای من ساخته
یجوری میگید بقیه شو ندیدم انگار 100 تا سریال تو شبکه نمایش خانگی ساخته:n04:
هنری که توش سانسور باشه دیگه کم کم از ماهیت هنر دور میشه!
برام جالبه اگه بر فرض محال کلا همچین مسائلی وجود نداشت چه طنزهایی ساخته میشد
چون اون موقع دیگه هنرمند از تمام هنرش استفاده می کرد و شاید میشد یکمی با نمونه های خارجی مقایسه کرد
حالا میگیم مسائل سیاسی که کلا توی هیچ بعدی نمیشه بهش پرداخت و اون بحثش جداست
ولی توی زمینه های دیگه واقعا مسخره ست بازنویسی و سانسور وجود داشته باشه
یعنی الان طرف مجبوره دائما سریال رو تغییر بده که در نهایت یه سری ها راضی بشن و مهم نیست که هدف هنرمند از طنز چی بوده!
این واقعا اسمش میشه هنر؟!
الان طنزهایی که میشه ساخت بیشتر در مورد دارا و ندار به خصوص همون اون قسمت ندارها ست
چون میشه خیلی طنزها ازش ساخت و کسی هم صداش درنیاد!
دوست عزیز پست رو که پاک میکنی دلیلشم بنویس
از پنلت سو استفاده نکن
این همه اینجا بحث کردن فقط زورت به من رسید؟
اینجا نه کمپین تبلیغاتی هست که اکیپ بر علیه شخص یا اشخاصی خاص درنظر گرفته بشه نه مکانی برای توهین به رشته ی تحصیلی دیگران.تایپیک درمورد یه سریال تلویزیونیه و نام تالار هم هنر هفتمه نه مسائل حاشیه ای
هزاران بار گفته شده به عقاید همدیگه احترام بذاریم و انتقادات همراه با احترام متقابل باشه
واقعا خنده دار ترین نقشو جواد رضویان بازی میکنه اصلا بمب خنده ست تو سریال من هر وقت میبینمش روده بر میشم از خنده:n08:
جواد رضویان بهتر از همشون بازی میکنه بقیه هم خوبن فقط مهران مدیری خوب بازی نمیکنه چون خیلی جدی صحبت میکنه
دکور بیمارستان حاشیه تخریب شد! +عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نام حضرت حق؛بیمارستان حاشیه در حال تخریب است فقط دلمان به این خوش است که در فصل بعدى بتوانیم کنار شما نازنینان باشیم.یه خداقوت اساسى خدمت برادران مفاخرى، اقا رضا: طراح دکور و اقا مرتضى: سازنده دکور و بقیهء همکارانشون که بى نهایت براى این دکور زحمت کشیدند، به زودى شاهد هنرنمائى برادران مفاخرى در فصل جدید خواهیم بود.این رفیق عزیزم هم محمود اقاى خرسند صدابردار در حاشیه هستند.خدا به هممون قوت بده تا بتونیم گوشه اى از لطف و عنایت شما عزیزان رو جبران کنیم.دعامون کنید.یاحقسریال درحاشیه به کارگردانی مهران مدیری که قرار بود در ۹۰ قسمت از شبکه سوم سیما پخش شود، پس از انتقادهای جامعه پزشکی در پایان قسمت ۲۷ متوقف شد.طبق اخبار منتشر شده قرار است فصل دوم این مجموعه در ماه مبارک رمضان و در لوکیشن زندان فیلمبرداری شود.207
----------------
اینطور که معلوم هست . فصل دوم در رابطه با به زندان افتادن دکتر کاشف ، زه تاب و دکتر عشقی و دکتر صحرایی است .
فصل سوم و اخر هم درباره ترک اعتیاد و مواد مخدر هست .
طراحی سایت به گزارش بولتن نیوز، عارف لرستانی بازیگر تلویزیون روز گذشته شنبه ۱۲ اردیبهشت در برنامه «گلخانه» شبکه سه حاضر شد و به گفتگو با مسعود روشن پژوه و شاهین جمشیدی پرداخت.
وی در بخشی از این گفتگو درباره پدرش سخن گفت و در حالی که بیان می کرد نمی داند او اکنون برنامه را می بیند یا خیر به توصیفش پرداخت. او تأکید می کرد آدم خودشیفته ای نیست و هیچوقت زمانی که قرار است به برنامه ای در تلویزیون برود، برای همه پیامک نمی فرستد که مرا ببینید!
پس از پخش یک میان برنامه، جمشیدی از تماس پدر لرستانی در این فاصله با وی خبر داد و اعلام کرد قرار شده گفتگوی تلفنی نیز با او داشته باشند.
سپس لرستانی درباره مهران مدیری گفت: در کار تازه مدیری با او همکاری خواهم کرد. این کار ربطی به «در حاشیه» ندارد و در مرحله پیش تولید قرار دارد. البته پیش تولید فصل ۲ «در حاشیه» نیز آغاز شده است.
در ادامه جمشیدی از پرسش درباره کار جدید مهران مدیری پرهیز و اعلام کرد گویا قرار نیست فعلا این کار رسانه ای شود. لرستانی نیز این موضوع را تأیید کرد و درباره آخرین تجربه همکاری اش با مدیری گفت: دست دکترها درد نکند. به خاطر صبرشان، به خاطر اینکه اصلا نگفتند می خواهند تحصن کنند.
وی همچنین مدیری را کارگردانی توصیف کرد که همیشه چیز نویی برای گفتن دارد.
این نخستین بار بود که خبر کار تازه ای از مدیری در رسانه مطرح می شد و مشخص نیست او پس از وادار شدن به ناتمام گذاشتن و فصل بندی «در حاشیه» سراغ تولید چه کار دیگری رفته است.
---------------------------
فعلا هیچی نمیشه گفت فقط صبر میکنیم...:n19:
کار جدیدش چیه؟نقل قول:
از تلویزیون پخش میشه یا شبکه نمایش خانگی؟
فعلا هیچ چیزی معلوم نیست و هیچ خبری هم بیرون نیومده فقط همین حرف عارف لرستانینقل قول:
خبری اومد حتما رو سایت میذاریم:n06:
زود عکس رو پاک کن نکنه یکدفعه زندانیان سراسر ایران تجمع اعتراضی کنند:n02:
«در حاشیه» نیمه رمضان کلید میخورد
غلامرضا میرحسینی مدیر شبکه سه سیما درباره وضعیت سریال «در حاشیه» توضیح داد: تا به امروز سوژههایی که قرار است به آنها در سریال پرداخته شود، استخراج شده و نویسندگان نگارش متن را آغاز کردهاند.
مدیر شبکه سه سیما از کلید خوردن بخش جدید سریال «در حاشیه» با به حدنصاب رسیدن قسمتهای فیلمنامه در نیمه ماه مبارک رمضان خبر داد.
غلامرضا میرحسینی مدیر شبکه سه سیما درباره وضعیت سریال «در حاشیه» توضیح داد: تا به امروز سوژههایی که قرار است به آنها در سریال پرداخته شود، استخراج شده و نویسندگان نگارش متن را آغاز کردهاند.
وی افزود: گروه نویسندگان کار را ادامه میدهند تا به تعداد معینی متن مصوب برسیم و کار را کلید بزنیم. فکر میکنم در اواسط ماه مبارک رمضان فاز دوم مجموعه «در حاشیه» کلید بخورد.
مدیر شبکه سه همچنین درباره خبری که عارف لرستانی در برنامه «گلخانه» مبنی بر پیش تولید اثر دیگری از مهران مدیری داده بود نیز گفت: این موضوع را از خود آقای لرستانی پیگیری کنید.
میرحسینی در پایان اعلام کرد: طبق صحبتی که با مهران مدیری داشتیم، او فاز دوم مجموعه «در حاشیه» را برای شبکه سه میسازد و ما زمانی که ۱۰ قسمت متن آماده داشته باشیم، کار را کلید میزنیم.
به گفته وی، قرار نیست فاز دوم سریال در زندان بگذرد.
مهر
محتوای مخفی: سری جدید «در حاشیه» زیر ذرهبین قوهقضاییه!!!!
سوژه بعدی لطفا...!!!:n15:
نوشته نه تنها چار بازبینی باید انجام شود بلکه در تمام مراحل تولید برنامه باید اصلاحات و مشورت ها صورت گیرد
هیچی دیگه
در حاشیه فصل دو
زمان 30 دقیقه
5 دقیقه اول تیتراژ
20 دقیقه پشت صحنه
10 دقیقه پیام بازرگانی
5 دقیقه تیتراژ اخر
تیزر سریال درحاشیه2 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیزر فصل دوم به نظر جالب میاد حالا باید صبر کنیم ببینیم چی میشه
خلاصه داستان فصل 2 هم زندانی شدن دکتر قلابی های فصل اوله
و اینکه زندانیا دکتر صحرایی متخصص سلول های بینابینی(سیامک انصاری) با تیمور بینابینی(خلافکار بزرگ ) اشتباه میگیرن
به نظرم بهترین سوژه همین اشتباه باشه
اینم چندتا عکس از پشت صحنه برای دیدن همه تصاویر از لینک بالا استفاده کنید
ویتامین مه:n02:
زمان پخش سریال طنز درحاشیه 2 : از شنبه 12 دی ساعت 20:45
قسمت اول سری جدید در حاشیه امشب ساعت 22:45
متاسفانه خود مهران مدیری نیست تو این سری که نصف جذابیت سریال رو میبره به نظرم . حیف شد . این داستان زندان پتانسیل خوبی داره . امیدوارم کار خوبی از اب در بیاد .
گمراه میکنی؟؟؟؟ بدهم بلدالملک ..... :n02:نقل قول:
قسمت اول درحاشیه 2 امشب 20:45
به شدت منتظر قسمت اولم:n19:
گرچه از امثال کیمیا و معمای شاه قطعا بهتره ولی بعید میدونم چیز دندون گیری در بیاد
از طرفدارهای مدیری بودم و هستم ولی از ویلای من به این طرف هیچ کدوم ار کارهاش جالب نبوده (البته عطسه رو ندیدم ولی فکر نکنم چیزی رو از دست داده باشم!)
ععع ؟ واقعا ؟نقل قول:
مطمئن هستین شما ؟:n28:
نقل قول:
بشدت موافقم مگه اینکه فضای زندان بتونه موقعیت ایجاد کنه اونم شاید دو سه قسمت جواب بده..
ایندفعه نوبت زندانیا هاست به فیلم اعتراض کنن !!!!!!!! خودتونو نشون بدید ..:n02:
نوبت موضع گیری قوه قضاییه و سازمان زندان ها خواهد رسید :/
به مدیری بعد از برره خیلی سخت میگیرن ( اینو مد نظرتون باشه ) وگرنه بهترین کارها رو میتونه بسازه
اون تیکه قسمت اختلاص (عطسه) رو دیدین؟ واقعا چیا میگفت!؟
به نظر من چون توی برره خیلی با سیاست بازی کرد محدودش کردن و نمیذارن نزدیک به خط قرمزها بشه
نمیدونم چرا اینقدر به مدیری گیر میدن...
بخیه هم نکشیده بیچاره..
به هر حال امیدوارم این سریالم مثل سری اول با مشکل رو به رو نشه...
حقیقت تلخ نمیدونم چرا اینقدر به بعضیا بر میخوره
Sent from my D6502 using Tapatalk
صحنه های آشنایی در تیزر هست که ظاهرا از سوژه فیلم Prison Break یعنی فرار کردن از زندان هم در داستان الهام گرفته شده! (حفاری زمین و کار توی کارگاه)، اگه حدسم درست باشه میتونه جالب باشه!
ولی یه نکته اگر مدیری در کشوری دیگری بود و دست و بالش باز بود خدا میدونست چه کار هایی میتونست درست کنه که جهانی بشه :n02:
هر چی باشه از این کیمیای لعنتی بهتره همش جنگ و خونریزی اعصاب آدم خورد میشه
یه سکانسم دور مهران غفوریان جمع شدن دراز کشوندنش رو میز جورابشم نصفه دراومدهنقل قول:
صحنه های آشنایی در تیزر هست که ظاهرا از سوژه فیلم Prison Break یعنی فرار کردن از زندان هم در داستان الهام گرفته شده! (حفاری زمین و کار توی کارگاه)، اگه حدسم درست باشه میتونه جالب باشه!
شبیه سکانسیه که مایکل و بردن انگشت پاشو قطع کنن
(شایدم اون سکانس نباشه من با دیدنش همچین حسی بهم دست داد : دی)
تیزر امیدوارکنندست امیدوارم کار خوبی باشه
مخصوصا تصویربرداری انگار خیلی پیشرفت کرده
من عاشق اون سکانسم میگه زندانیا بیرون دوربین از بالا میاد پایین:n19:
محتوای مخفی: در مورد سانسور فصل اول
به اینجاش دقت نکرده بودم! البته زیاد شبیه نیست ولی بعید هم نیست!نقل قول:
آره مشخص شد لوکیشن زندان توی سوله ساخته شده :n02:نقل قول:
موقع داستان خوندن اون زندانی که سمت راست سیامک انصاری نشسته بود چقدر شبیه کریستین بیل بود (قیافه + ریش) :n02:
دقيقا منم با ديدنش چون كه شبيه كريستين بيل بود يه جورايي ازش خوشم اومد.نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
این قسمتش خیلی خوب بود . از در حاشیه که به نظرم بهتر میومد .
پشت صحنه خیلی جذاب هست .
فیلم بدون مهران غفوریان هیچ چی نداره :n02:
معمولی بود ...چیز خاصی هم نداشت .... بنظرم امیدی بهش نیست ....
به نظر من مهران مدیری خیلی وقت قبل! توی اوج باید خداحافظی میکرد
شروع در حاشیه دو خیلی بد بود (به نظر من ، امیدوارم دوستان خوششون اومده باشه )
بچه ها بی لطفی نکنید برای قسمت اول خیلی خوب بود
همینجوری پیش بره عالیه
یه سریا میگن آس سریال بداهیاته مهران غفوریان و جواد رضویانه در صورتی که اینارو کارگردان هدایت میکنه
دقیقا الان همین دو بازییگر همزمان با درحاشیه اومدن برنامه سه شو ولی تا الان هیچ جذابیتی نداشتن
(بخاطر همین فصل 2 درحاشیه 24 یا 25 قسمته)
به نظر من باید فرصت داده بشه.
تا الان هیچ کدوم از سریال ها مثل پاروچین نبوده . اما امیدوارم درحاشیه بتونه حداقل به پاورچین نزدیک بشه .
قیمت اول بد نبود امیدواریم قسمت های بعدی بهتر باشه .
افتضاح و مسخره. یعنی هر چقدر منتظر میشینی یه صحنه خندت بگیره دریغ...
تو یه تاپیک دیگه هم گفتم مهران مدیری وقتی زد تو کار شبکه خانگی سقوطی با شیب تند داشت . کار اخرش عطسه که دیگه اینقدر مسخره بود تو جمع خانوادگی میذاشتیم که مثلا بخندیم وسطش همه میگفتن قطعش کن ! در حاشیه 2 هم تو همین دو قسمت همون حرکات تکراری مهران غفوریان که چشماشو کج و معوج میکنه و به شدت خز شده دیگه و واس ماس گفتنای رضویان ...
یعنی مدیری از یه نابغه تو سریال سازی طنز به چه وضعیتی رسید . کاش مثه رضا عطاران که بعد مشکلاتی که با صدا و سیما پیدا کرد و تو اوج رفت و بعدشم دیگه سریال نساخت مدیری هم دیگه سریالی نمیساخت تا خودش اینقدر خراب نکنه . جالب اینجاست صبح ها ساعت 11 مرد هزار چهره رو میده با اینکه دو بار قبلا دیدی بازم میبینی کلی خندت میگیره یا سریالای رضا عطاران مثه خانه به دوش و متهم گریخت و ترش و شیرین دفعه 7-8 باشه تکرارشو میبینم بازم از خنده روده بر میشن همه .
خلاصه ترجیح میدم به جای این در حاشیه 1و2 و ... همون شب های برره و پاورچین و نقطه چین و ... پخش کنن