حداقل نمره ی قبولی رو بگیرین کافیهنقل قول:
ولی در کل با توجه به کنکور داشتن معمولا کار سختی پیش رو ندارین
اگه مستمر ندارین سعی کنین نمره پایان ترم رو خوب بگیرین در اون صورت دبیر هم نمیتونه از این هوسا بکنه فوقش اعتراض میزنین و درست میشه.
Printable View
حداقل نمره ی قبولی رو بگیرین کافیهنقل قول:
ولی در کل با توجه به کنکور داشتن معمولا کار سختی پیش رو ندارین
اگه مستمر ندارین سعی کنین نمره پایان ترم رو خوب بگیرین در اون صورت دبیر هم نمیتونه از این هوسا بکنه فوقش اعتراض میزنین و درست میشه.
من برای ریاضی در طول سال جزوه معلممون رو مرتب خوندم و حل کردم ، وقتی هر فصل تموم میشد هم از خیلی سبز تستاشو میزدم . تو دوره هم بسته به فصل یکی از این دو تا رو(برای معدود فصل ها هر دو) کار میکنم .نقل قول:
آزمون امروز با اینکه بازم ترازم بد شد ، خیلی راضی بودم چون پیشرفت از نظر استرس و بی دقتی رو احساس میکردم و میشه گفت برای اولین بار در این یه سال بی دقتی نداشتم :
ریاضی 80 ، بهم تراز 8000 داد .(4 تا مقاطع رو نزدم : دی)
فیزیک 75 بهم 7600 داد .
زیست هم 80 که 7300 داد . یه دور دیگه قارچا رو خونده بودم ، تا 90 میرفت . یه کم مثال های انواع قارچا رو قاطی کردم و 3 تا تستو از دست دادم .
ولی شیمی رو خیلی کم زدم(48% با توجه به راحتی نسبیش) که البته دلیلش این بود که اون حفظیای ته الکترو رو نخونده بودم که فیکس یک سوم سوالا از اونا اومد .
همین شیمی یه تنه ترازو کشوند زیر 7000 .
عمومی ها عربی 90 ، زبان 100 ، دینی 70 و متاسفانه ادبیات 60 . این تاریخ ادبیات بد داره کار دستم میده .
کلا دیگه تراز قلمچی برام مهم نیست و فقط رفع اشکال میکنم . به محض اینکه اومدم اون حفظیای آخر الکترو رو برای مثال خوندم ، و چند بارم همه ی این بخش های حفظی فصل رو بلند بلند تکرار کردم(گالوانی روی-مس ، سلول سوختی ،خوردگی آهن و 3 روش جلوگیری ازش ، روش کلی برقکافت ، با اون 4 حالت خاصش)
مشکلم با زمین شناسیه ی روز کامل وقت میگیره! ترجیح میدم اون ی روز خلاصه نویسیامو برا کنکور دوره کنم میتونم نرم؟ مشکلی پیش نمیادنقل قول:
(میدونم بی ربطه من یکم وسواسیم ولی) اگه امسال کنکور دربیام یا درنیام این زمین شناسیه برام دردسر نمیشه؟
امتحان پایان ترم نرین؟نقل قول:
نه بهتره حتما برین البته اگه امتحان ندین و حتی قبول نشین در صورت قبولی در دانشگاه بازم شهریور فرصت دارین ولی اصلا به دردسرش نمیارزه خودتونو درگیر اینچیزا کنید.
آقایون ببخشید زمان برگزاری مراسم کیه؟! و چه چیزایی برای شرکت در مراسم لازمه؟!
ممنون:n01:
هر گروهی کنکورش متفاوته. 21 یا 22 خرداد .نقل قول:
برای شرکت در مراسم دو عدد ساندیس + یه کلچه یا تعدادی خرما و انجیر خشک لازمه به همراه دو عدد مداد تراشیده شده و مدادتراش و پا کن با کیفیت. به همراه کارت ورود به جلسه که از قبل اثر انگشت روش زده باشین. کارت شناسایی هم ببرین بد نیست شاید لازم شد.
فقط شرمنده این کارت ورور به جلسه رو از کجا پیدا کنیم برادر؟
نمیشه جای اونا پیتزا ببریم(شوخی:n01:)
کارت ورود به جلسه اواسط خرداد از ایت سازمان نجش ارائه خواهد شد و باید برین پرینت بگیرین.نقل قول:
پیتزا رو که نمیزارن ولی نون پنیر رو میزارن. من خودم حلوا با نون حصیری برده بودم :n02:
امیدوارم موفق باشین .نقل قول:
واسه کنکور 95 تاپیک ایجاد نمیکنین ؟
دوستان به نظرتون برای کنکور 95 ، یک نفر که دیپلم دوم انسانی بگیره و برای تاثیر معدل تا 25 درصد داشته باشه بهتره یا کسی که دیپلمش ریاضی باشه و معدلش 10 باشه اما بعضی دروس که براش موجود نیست ، کنکورش از همون 100 حساب بشه و کنکور خوب امتحان بده خوبه ؟
منظورم اینه که :
1- منی که بخوام رتبه 3 رقمی بیارم واسه کنکور 95 انسانی با دیپلم ریاضی با معدل 10 امتحان بدم بهتره؟ ( و تابستان بکوب بخونم واسه کنکور 95 انسانی )
2- یا شهریور ماه دیپلم دوم انسانی بگیرم با معدل خوب ؟
آخرین قدم های ماراتن حساس و سرنوشت ساز رو داریم برمیداریم.
از استاد خوبم آقای دکتر سیدمحمدی عزیز بابت تلاشی که برای آماده سازی من و برای این تاپیک کشیدن تشکر میکنم و برای همه شما شرکت کنندگان کنکور 94 آرزوی قبولی در رشته روزانه مورد علاقتون رو دارم.
علیرضا خان لطفا کمکم کنین :نقل قول:
علیرضا خان ، لطفا راهنماییم کنین ، من متولد 74 هستم ، دانشجوی ترم 2 پیام نور هستم ، آیا میتونم واسه کنکور 95 از شاخه علوم تجربی شرکت کنم؟ بعدش اگه قبول شدم برم دانشگاه ؟نقل قول:
===
در ضمن میشه این متن رو برام به زبان ساده بگین؟ منظورش دقیقا چیه؟
-درخصوص شرایط دانشجویان انصرافی گفت: دانشجویان در طول تحصیلات دانشگاهی (از دیپلم تا دکتری) فقط یکبار مجاز به انصراف بوده (من تاحالا انصراف ندادم)
-همچنین از دیگر شرایط اصلی این است که دانشجو باید در مدت سنوات اولیه تحصیلی در دانشگاه انصراف دهد، یعنی وارد سنوات ارفاقی نشده باشد
(اینجاشو متوجه نمیشم! منظورش چیه؟سنوات اولیه تحصیلی یعنی چی؟سنوات ارفاقی چیه؟ منظورش همون معافیت تحصیلی که هنگام ثبت نام پیام نور گرفتم هست؟)و از زمان انصراف وی تا شروع به تحصیل مجدد در دانشگاه نیز بیش از یکسال سپری نشده باشد(سال بعد هنگام قبولی قطعیم در دانشگاه میخوام انصراف بدم)
-همچنین با توجه به اینکه برای هر مقطع تحصیلی تنها یکبار معافیت تحصیلی صادر میشود، بنابراین تحصیل مجدد دانشجو در مقاطعی که قبلا از آن فارغالتحصیل شده مجاز نیست (منظورش چیه؟ من الان برای مقطع کارشناسی مدیریت تا سال 98 معافیت تحصیلی گرفتم و هنوز تمام نکردم! آیا منظورش اینه که بعدا اگه کنکور بدم و مثلا در مقطع کارشناسی پرستاری قبول بشم و یا دکتری داروسازی قبول بشم آیا نمیتونم در دانشگاه بعدا ثبت نام کنم؟)
ممنونم:n16:
ببین دوست عزیز مشکل تو و خیلی از بچه ها اینه که زیاد به این چیزای بی اهمیت فکر میکنین و وقت و انرژیتون رو صرفش میکنین. شما یه بار تحقیق کردی دیدی که حق داری انصراف بدی و برای 95 شرکت کنی دیگه چه لزومی داشته که رفتی دنبال این چیزا و این متن رو خوندی؟ یه بار برای همیشه اطمینان حاصل کن که حق داری برای 95 اانصراف بدی و بعد از اون به هیچ وجه دنبال نظام وظیفه و انصراف و مشمولیت و .. نرو حتی اگه قانون هم عوض کنن بازم عطف به ماسبق نمیشه و اثری روت نداره.نقل قول:
همین الان برو کتاب شیمی رو بزار جلوت ببین آیا میتونی بفهمیش و مفاهیمش رو درک کنی؟؟ نه ! چون تمرکز نداری و دلیلش هم اینه که 50% فکرت رو یاین مساله نظام وظیفه متمرکز شده. تازه علاوه بر این، خود این مشکل باعث اضطراب میشه و اضطراب قاتل تمرکز و انگیزه برای درس خوندن هست و اشتباهات و خطاها رو هم افزایش میده.
بیا از همین الان تصمیم بگیر که دیگه به جز درس روی چیز دیگه ای به هیچ وجه وقت نزاری چون وقتت خیلی باارزشتر از این حرفاست و قراره الان برای آیندت سرمایه گذاریش کنی.
آقای سید محمدی ازتون ممنونم ، حق با شماست ، علیرضاجان :n40:نقل قول:
من قبلا رشتم ریاضی بود ، تابستان ان شاء الله میخوام دیپلم دوم تجربی بگیرم ، اگه پرستاری هم قبول بشم راضی هستم ، بابت همه چیز ازتون کمال تشکر رو دارم آقای سید محمدی:n16:
ماشالله خودتون دانشجوی پزشکی هستین ، امیدوارم همیشه و همه حال موفق و موید باشین ؛
بابت همه چیز ازتون ممنونم علیرضا خان ؛ :n40:
دوستان ، رسیدیم هفته ی آخر .
کسی پیشنهادی داره واسه هفته ی آخر ؟ میخوام اون بخشایی که یادم ممکنه رفته باشه رو دوره کرده باشم .
اخیرا خوشبختانه بعد از این سه روز یک بار ها و دوره ها ، احساس میکنم پیشرفت کردم ، که یکی از دلایلشم اینه که تو مدیریت زمان کارم بهتر شده . آزمون قبلی رو 7300 شدم ، که البته حالم شدید بد بود ، وگرنه بدون بی دقتی ها(آخر آزمون رو به موت بودم و تست میزدم ! همه محاسباتم بی دقتی میشد) ریاضی و فیزیک هر کدوم یه 15 درصد بالا تر میرفتن .
زیست سالای قبل رو هم زیر 90 نمیزنم ، ولی این آزمونا رو همش 70 و خرده ای میزنم(که البته فکر کنم وضع همه همینه ، چون 71 درصد آزمون قبلی بهم رتبه ی خیلی خوب با تراز 7600 داده بود)
یه عده میگن صبح تا شب این هفته رو دوره کنید ، یه عده میگن آروم تر برید جلو که از نظر روانی آماده تر باشید . نظر شما چیه ؟ من خودم این دو هفته آخرو یه کم آرومتر گرفتم و فعلا روزی هفت - هشت ساعت میخونم(که البته با همین میزان ساعت ، زیست و شیمی رو هر هفته دوبار کامل دارم دوره میکنم از روی همایش)
کارتای انسانی رو یکشنبه میدن آیا؟!:n40:
این یه هفته آخر رو سعی کن بیشتر روی مسایل روحی و ذهنی کار کنی تا درس. سعی کن اضطراب و ناراحتی رو به حداقل برسونی..نقل قول:
در مورددرس هم این هفته آخر تاریخ ادبیات رو مرور کن کامل ببین از قسمتای مهم چیزی یادت نرفته باشه که 12% درصد ادبیات از دستت میره. از دینی هم به متن تاب درسی سعی کن مسلط تر بشی. در عربی هم یه دور کامل منصوبات + فعل + اعراب رو مرور کن طوری که بالای 10 ساعت نشه.
شیمی هم یه بار کل واکنش ها و لوویس ها رو مرور کن + خواص و رنگ مواد و ... زیست هم یه بار اگه نکته های مهم و علاتم گذاری شده کتاب همایش و یا نکته های یادداشت شده رو مرور کنی کافیه.
و اما مهمترین کار در این یه هفته مرور روزانه چندین باره همه فرمول های فیزیک و ریاضی و و فرمول ها و تعریف های شیمی هست. در شیمی فرمول های غلظت و اسیدوباز خیلی مهم هستن همینطور تعاریف مربوط به انرژی های مختلف. در فیزیک هم تمام فرمول ها باید مرور بشن حتی فرمول هایی که بهشون مسلط هستی. در ریاضی هم فرمول های حد و مشتق و هم ارزی ها و فرمول های مهم مثلثات باید مرور بشن. لگاریتم و توابع دیگه هم فرمول هاشون خیلی مهمن ضمنا یه بار از بخش پیوست کتاب خیلی سبز چک کن که کل فرمول های ساده و حتی اتحادها حفظ باشی و یادت نرفته باشن.
ممنوننقل قول:
خوشبختانه شیمی رو تو یه ماه اخیر شاید 20 بار دوره کردم این مواردو و کارم راحت تره توش . ریاضی هم همینطور ، ولی فیزیکو باید سریع یه نگاه به فرمولا بندازم .
حقیقتش تنها چیزی که نخوندم درست برا کنکور ، همین تاریخ ادبیاته . دوم رو عالی بلدم ، سوم هم در حد خوب رو به بالا ، ولی پیش در حد صفر . به نظرت یه هفته ای میشه خوب جمعش کرد ، یا دیگه از خیر 4 درصد بگذرم ؟(معمولا دو تا از سه تا رو جواب میدم)
از تاریخ ادبیات نگذر حیفه. سعی کن اقلا نصف تاریخ ادبیات پیش رو هم بخونی که اقلا تو رد گزینه ها بتونی خوب کار کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به امید موفقیت هممون ...
سنجش امروز رو بدک ندادم .
ادبیات : 82
عربی : 68 . به نظرم مسخره بودن سوالاش(به خصوص بخش ترجمه و تعریب) . من معمولا عربیم زیر 85 نمیومد ، اینبار 16 درصد غلطام از همون 8 سوال اول بود !
معارف : 91
زبان : 100
ریاضی : 87
زیست : 75 . یه سری بی دقتی مسخره داشتم که رو هم یه 10 درصد اوردنم پایین . ذوق زده میشدم ، سوالو کامل نخونده ، گزینه رو میزدم :|
فیزیک : 84 . اینم فقط یه نزده و یه غلط واقعا مشکل داشتم توشون . 2 تا بی دقتی خنده دار داشتم بعدش .
شیمی : 60 . مایه ترس اصلیم تو این آزمون . 3 تاش واقعا بی دقتی بود . ولی بقیشونو مشکل داشتم . میشه تو یه هفته آدم حفظی ها رو تکمیل کنه ؟(منظورم از حفظی واکنش اینا نیست ، منظور مواردی مثل رنگ ها اینجور چیزاست . درس الکترو رو البته کامل بلدم و مشکلی توش نیست از نظر حفظیا)
خوبی اصلیش ولی این بود که فهمیدم باید حفظی شیمی با یه سری حفظی های ریز(نه حفظی های مفهومی و مهم ، یه سری حفظی که چیز خاصی ندارن) زیست رو یه بار دیگه بخونم + درس تولید مثل جانوری که توش زیاد میلنگم .(تیکه ی چرخه ها رو بلدم ، ولی اون بخش جانوری با بخش نمو جنین رو فهمیدم در حد صفر یادمه)
من زبان 100 زدم امروز بقیه درسام افتضاح بودن
دکتر کیاسالار که سوالات رو دید گفت زبان امروز هر درصدی بیاری کنکور هم احتمالا همونو خواهی آورد.
زیست پیش2 یکم از کنکور فاصله داشت
شیمی سخت بود فیزیک هم معمولی بود. امیدوارم این یه هفته باقی مونده بدون استرس بگذره بتونم همین درصدا رو تو کنکور تکرار کنم.
اره خوب بود درکل. نه زیاد سخت. نه زیاد راحت.نقل قول:
عربی اره منم همون 8 سوال اول که انتظار نداشتم خراب کرد.
شیمی پیش بخش آخرش رو دو دور خونده بودم. ولی انگار باید یه دور دیگه هم ببینم حفظیاش رو خوب نیست از دست بدیم. فیزیک هم همینطور.
ولی به نظرم بهتره دیگه چه خوندنی چه دوره هایی که مونده تا روز دوشنبه تکمیل کنیم. دو روز آخر مخصوصا روز آخر بهتره هیچی نخونیم!
سلام
دوستان میخواستم برای دانشگاه پیام نور شرکت کنم ولی موقع ثبت نام پیام نور رو انتخاب نکردم، کارتشم نخریدم.
حالا سیستم برای ویرایش باز میشه؟؟
میخواستم برای بدون کنکور پیام نور شرکت کنم. نوع دیپلم مهمه؟؟ میشه با دیپلم تجربی روانشناسی خوند؟؟؟
ممنون
ویرایش که دیگه نمیشه چون کارت ها صادر شدن ولی زمان انتخاب رشته میتونی هر علاقمندی خواستی اعلام کنی و کارتشو بخری و رمزشو وارد کنی.نقل قول:
سلام ...نقل قول:
برو یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن !
تا اونجایی که من میدونم باید موقع ثبت نام گزینه پیام نور رو انتخاب میکردی !؟
ممنون دوستان
آره خوب اون موقع نمیخواستم شرکت کنم. اما الان میخواستم ببینم راهی هست بشه پیام نور هم شرکت کرد یا نهنقل قول:
دوستان
من مشخصات کنکور آزمایش سنجش خواهرم رو وارد سایت قلمچی میکنم که رتبه ای حدود 20 هزار میده ولی وضعیت معادل کنکور 93 خود سنجش میگه 50 هزار!!
بعد این زیرگروه های 1 2 3 4 5 که نوشته یعنی چی؟
سلام ...نقل قول:
تو هر زیرگروه یه سری رشته هست که با زیرگروه دیگه فرق میکنه مثلا اگه رشته تجربی هستی پزشکی تو زیر گروه یکه و ضریب دروس در زیر گروه ها متفاوته .
هیچکدوم درست نیستن! عملا هیچ تخمین رتبه ای دیگه به درد نمیخوره چون معدل هم تاثیر مستقیم داره و از وضعیت تراز معدل هم هیچکس خبر نداره-نقل قول:
هر زیر گروه رشته های خاص خودش رو داره و ضریب دروسهم فرق میکنه
مثلا رشته های پزشکی و مرتبط با اون در زیر گروه یک قرار داره و ضریب زیست 4 هست و ضریب ریاضی 2 و شیمی 3
ولی در زیرگروه دو که داروسازی و رشته های مرتبط قرار داره ضریب شیمی 4 و ریاضی 3 میشه
توی رشته های دیگه هم به همین صورتِ، رشته های مرتبط به هم تو یه زیر گروه قرار دارن.
آره تجربیه - مثلا میگه ; کاردانی - کارشناسی - دکتری « متوسط» یعنی چی؟نقل قول:
سنجش تو منطقه 2 شدم 280 . زیرگروه 1 هم 560 کشور . برای معادل 93 ولی گفت 90 منطقه !(این 279 تا که جلومن هیچن آخه ؟!) . فکر کنم میاد عین همین درصد رو میذاره تو کنکور 93 ببینه حدودی شخص چند میشه !
به شدت امیدوارم که بی دقتی نکنم تو خود کنکور . یه مدت بی دقتی رو به صفر رسونده بودم ، ولی یهویی این دم آخری برگشته ، با این که به نظرم استرس ـم خیلی کمه و در حده نرمال ـشه و به نسبت این که چند روز دیگه کنکورمه خیلی آرومم(البته از دیروز احساس میکنم اطلاعات دارن از ذهنم میپرن ! که البته فکر کنم یه تفکر الکی باشه)
+
وضعیت معدل من بدک نیست . اختصاصی ها زیست رو 19 شدم ، بقیه 20 . عمومی ها هم عربی و دینی 20 ، ولی ادبیات 18 و زبان انگلیسی 17.5 !(زبانی که 11 ساله دارم کار میکنم و سه سالم هست که خیلی جدی تر شده کارم باهاش و برا چند جا کار ترجمه در دست دارم) اشتباهی که کردم این بود که سر زبان وزارتیو نخوندم رفتم سر جلسه ، نصف سوالاتو به اطلاعات فراتر از کتاب خودم نوشتم همه رو مصحح غلط گرفته . ولی چون میدونم درصدشو خوب میزنم ترسی ندارم . ترسم از ادبیات ـه ، چون ادبیات من در مقایسه با بقیه عمومی هام پایین تره و اینکه اون نمره ی عالی که میخواستمو ندارم ، میترسم بعدا ضرر برسونه .
ولی به هر حال ، دیره واسه دل نگران شدن سر اینجور چیزا . امیدوارم خود کنکور رو خوب بدم(ادبیات من همیشه یه روند سینوسی داره . یه بار 90 میزنم یه بار 50 ! باشد که این کنکور تو 90 ها باشه !)
+
اتود نبرم ؟! من خیلی با اتود راحت ترم تو نوشتن ، ولی انقدر بد میگن ازش نمیدونم استفاده کنم یا نه . کلا وقتی اتود دستمه یه آرامش خاصی دارم : دی
+
تنها چیزی که استرس میده بهم ، اینه که همین یه کنکوره که مهمه ! یعنی اصلا مهم نیست که این همه آزمون کارم خوب بوده ، همین یکیو به هر دلیلی(بی دقتی ، از دست دادن وقت و غیره) خراب کنم ، تمومه همه چی و تلاش یه سالم به هدر میره .
متاسفانه تصحیح برگه ها خیلی سلیقه ای هست و بازهم متاسفانه خیلی از دبیرایی که دارن تصحیح میکنن اصلا دبیر زبان نیستن مال رشته های دیگه هستن که از روی کلید آموزش پرورش دارن تصحیح میکنن مخصوصا در دروس عمومی این کار بسیار دیده شده. دوست خودم زبان رو گرفته بود 11 ولی اعتراض داد و شد 17 در حالی که فقط یه 0.25 غلط داشت. ظاهرا دست خطش مثل دکترا به صورت چسبیده بوده و مصحح های اول چون دبیر زبان نبودن نتونسته بودن بخوننش !!نقل قول:
اتود چیه دقیقا ؟ اولین باره میشنوم اسمش رو .
همین الان اعلام علاقمندی رو میشه درست کرد سریعتر برو درستش کن بعد کارتتو بگیر.نقل قول:
مداد نوکی : دینقل قول:
+
من یکی از غلطام ، این بود که گفته بود کسی که دارو میسازه و میفروشه چیه اسمش ؟ من لغت حقیقیش رو نوشتم به جای کلمه ی شیمی دان که مد نظر طراح بوده . نمیدونستم که شیمی دان ها شخصا بعد ساخت دارو اقدام به فروش میکنن !
نه مشکلی نداره از نظرمن ولی همراهش معمولی هم برده بشه خوبه واسه محکم کاری، 0.9 باشه بهتره، خود مداد معمولی خطرش از همه بیشتره موقعی که میتراشی گاهی اوقات انقدر تیز میشه که راحت میشه باهاش سر برید:دینقل قول:
در مورد اون احساس هم سراغ همه میاد و آدم رو دچار وسواس میکنه اگه کسی درست و منطقی خونده باشه و گرفتار تبلیغات موسسه ها نشده باشه در طول سال، تو خود کنکور خیلی بهتر از آزمایشی ها میزنه
در مورد معدل هم بگم حتی نمره های 17 18 هم تراز های خوبی میگیرن وضع تصحیح برگه ها و نمره دهی نهایی خیلی داغونِ و میانگین نمره هر درس دانش آموزها خیلی پایین تر از این حرفاس پس نباید در این مورد هم نگرانی به خودت راه بدی
+
پ.ن: در پایان هم اعلام میکنم شما عجیب ترین کنکوری هستی که به عمرم دیدم:دی تو سال کنکور اینهمه فعالیت های مجازی و سریال و اینچیزا و همچین سطحی علمی واقعا نمونه ـس.
امیدوارم کنکور رو به خوبی پشت سر بذاری:n01:
آقایون یه سوال می بخشید این یعنی چی:
توجه داشته باشيد که کارت شرکت در آزمون بدون عکس و مهر فاقد اعتبار است.
مهرو کجا بزنیم یا تو پرینت خودشون زدن. شرمده حس و حال زدن کد ملیو اینا نداشتم به شما زحمت دادم.ممنون:n01:
سلامنقل قول:
بله کارتتون هم عکس داره هم مهر داره نیازی نیست کاری بکنین
شما هم میتونی پرینت رنگی بگیری هم سیاه و سفید، فرقی نداره
+
تو کارت ورود به جلسه یه قسمت هست که باید امضا و اثر انگشت بزنید، اینکار رو هم تو خونه میتونید انجام بدین هم تو جلسه، اونجا خودشون استامپ میارن برای انگشت زدن ولی توصیه میشه اینکارا رو تو خونه انجام بدین تا توی جلسه وقتتون گرفته نشه
سر جلسه هم حواستون باشه بعضی موقع ها نخاله هایی پیدا میشن که مزه پرانی میکنن مواظب باشن تمکزتون به هم نخوره ف قبل از اینکه امتحان شروع بشه آدرس دقیق توالت هم از افراد بپرسین که اگه وسط کنکور چیزی شد سریع برین کارتون رو انجام بدین
یه نکته ی دیگه هم که هست اینه مثل اینکه تو سال های اخیر این آقایون اجازه خروج قبل از تمام شدن کنکور رو به داوطلب ها میدن! بازم مواظب باشید تمرکزتون به هم نخوره.