خودم می خواستم اینکارو بکنم ولی اصلا نمی شه گلد جمع کرد :n03:نقل قول:
Printable View
خودم می خواستم اینکارو بکنم ولی اصلا نمی شه گلد جمع کرد :n03:نقل قول:
نقل قول:
شما باید از منابعتون محافظت کنید در صورتی که اونا رو گذاشتی اطراف مپت و به راحتی با آرچر میشه زدشون
این مپی بود که من استفاده میکردم ( شیش ماه پیش ) مپ خوبی بود ...
ولی پیشنهاد میکنم تون هال رو بزارید بیرون ، خیلی بهتر میشه مپ رو چید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروش اکانت از 50 تا 600 الی 700 هم من قیمت داشتمنقل قول:
لول 51 رو من 60 فروختم
حالا چه فرقی میکنه دوست عزیز :دینقل قول:
اما نه اینطور نیست , اکثریت تیم از افراد در حیطه های فعالیتی مختلف تشکیل یک کمپانی رو دادن و هیچ ارتباطی با هم ندارن
چرا !؟ من تو هر اتک دارم بالای 150 هزار میزنم میلاد !نقل قول:
سطح تروفی رو تا 1400 برسون شاید وضع یکم بهتر بشه بعد دباره کاهش بده به 1250 تا 1350
نقل قول:نقل قول:
شما خوبی دوست خوبم فقط چند نکته :
- Air Defense رو حداقل به 4 آپگرید کن
- Mortar هارو یک سطح افزایش بده
- روی Barracks ها زیاد کار کردی دیگه فعلا لازم به آپگرید نیست
- تمامی دیوار ها حداقل سطح 6 باشن
- سعی کن به یک شکلی Spring Trap هارو داخل بچینی
سطح نیرو ها به چه شکله ؟
+
برای جمع کردن منابع 2 راه وجود داره :
1) تمرکز روی یک منبع
2) پیدا کردن و گشتن زیاد برای کلن هایی که هردو منبع رو زیاد داشته باشن
برای مثال در روش اول شما فقط طلا لازم داری , در اینجا شما میزان منابع Elixir خودت رو برای هر حمله محاسبه میکنی و سعی میکنی کلن هایی رو پیدا کنی که میزان طلای بالا و میزان اکسیر حداقل برای نیرو سازی بعدی شمارو داشته باشه .
برای مورد دوم هم که داستان مشخص هست یا باید شانس بیارید که در اوایل گشتن یه مورد خوب پیدا کنید یا باید انقدر طلا خرج کنید ( برای مثال 100 هزار ) تا یه کیس 300-400 هزار تایی پیدا بشه تازه اونم اگه باز شانس بیارید قدرت دفاعی در حدی باشه که بتونید همشو بزنید.
اینم 3 حمله ی آخر ما:
نقل قول:
بازیکن تیم ملی رو چرا زدی :n02:
یه ترفند توپ یادتون بدم حال کنید
توی بواستک میتونید تا زمانی که نت قطع نشه ! ( از سمت سرویس دهنده منظور) خودتون رو آنلاین نگه دارید :n09:
برنامه اتو کلیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه به صورت خودکار هر چند ثانیه کلیک میکنه(میتوانید مشخص کنید هر چند ثانیه یکبار کلیک کنه)
پس از نصب و اجرای بازی برنامه کلیک خودکار رو نصب و اجرا کنید فقط و فقط گزینه ثانیه رو از 5 به 3 تغییر بدید و بعد استارت کنید،حالا توی بازی روی یکی از کلکتر ها و یا مثلا روی یک دیوار کلیک کنید و همه چیز رو به حال خود رها کنید ! هر 3 تانیه روی اون چیزی که انتخاب کردید کلیک میشه و در نتیجه شما آنلاین محسوب میشوید:n02:
ممنون بابت راهنمایی ها :n16:نقل قول:
ظرفیت اردوگاه : 200 نفر
سطح نیرو ها :
Giant + Archer = 4
Barbarian داره می شه 4
Wall Breaker + Baloon + Goblin + Wizard = 3
Healing Spell = 3
Lighning Spell = 4
واسه بدست آوردن منابع هم معمولا اتک می دم
هر اتک حداقل 100 هزارتایی می گیرم.
با این استراتژی :
90 تا گوبلین + 5 تا وال بریکر + 6 تا جاینت + 70 تا آرچر
منم قبلا اتک هام همین طوری بود ولی 2-3 روزه خیلی بد شده max 150 k میشه !!!نقل قول:
دقت کردید بالون + درگون توی لول های بالا چقدر باگ میشن ؟؟؟ وقتی با تعداد زیاد حمله میکنن air Defense کم میارن و راحت مپ با خاک یکسان میشه
خیلی هم باگ نیست برای اینکه کلی زمان و هزینه صرف ساخت این نیرو ها میشه در ضمن شما اگه کلنتون پر باشه و ایر دفنس ها و بمب ایر ها رو خوب اپ کنید افراد هم لول به سختی میتونن مپتون رو کامل بزنننقل قول:
منظورم clan war بودش چون به هیچ عنوان صرف نمیکنه با این نیرو ها اتک معمولی رفتننقل قول:
بهترین راه برای بدست آوردن اکسیر تو th8 چی ه ؟؟
من معولا با 25تا جاینت + 1 هیلیر + 4 wallbreaker + آرچر حمله میکنم و بیشتر موقع ها 100% میشه ولی مقدار اکسیر که خرج میشه خیلی زیاده و اصلا صرف نمیکنه!!!
منم یک چند وقتیه به دوستانی کلشی پیوستم :دی و به لظف این تاپیک حواسم به جم هام بود و ازش مراقبت کردم ( فقط یه جا دستم خورد 80 تا جم ناقابل پرید :دی )
اما سوال :
بهترین زمان برای اپ کردن خونه چه موقع هست ؟ من الان TH 5 میخوام اپ کنم به 6 ...
دفاعی ها و دیوار ها همه اخرین لول ممکن هستن اما معادن ها هنوز جا دارند .... TH اپ کنم و بعد ادامه اپ معادن یا ابتدا هر چیز ممکن قابل اپدیت شدن سپس TH؟
معادن رو ولش کن فعلا وقتت رو بذار روی دفاع تا دزدی هست خودکفایی نمیخواد !نقل قول:
تمام وسایل دفاعی آپ کن سربازها رو تا جا داره آپ کن به ترتیب الویت باراک ها رو تا حد اکثر آپ کن کمپ ها رو تا حداکثر ببر هیچ چیزی نمونه اینجور بگم ! در آخر میتونی خونه یا همون تاوون حال رو آپ کنی
والا منابع خوب میبینم دیگه دقت نمیکنم اصلا کی هستنقل قول:
آقا Auto Clicker بد جواب داد :دی
فقط امیدوارم به عنوان یک Cheat حساب نشه چون داره تا بازه های زمانی یکسان این کارو انجام میده
نیرو ها خیلی مهم هستن تو هر آپگرید TH اولین کار آپگرید نیرو ها باشه خیلی بهتره و برای حملات بعدی بهتر میشه عمل کرد.نقل قول:
استراتژی نسبتا خوبیه جواب میده
یه مقدار سخت شده منابع بدست آوردن نمیدونم چرانقل قول:
نه این اصلا باگ نیست , دراگون چون خیلی جون سخته و نیروی تهاجمی بالایی داره کلا جلوش سخت میشه دووم آورد .
حالا بازم دراگون , PEKKA که دیگه یه وضعیه ! مرگ نداره :دی
واسه کدوم اکسیر ؟ دارک ؟نقل قول:
سطح نیروها چطوره ؟
شما تا TH 7 سعی کن سریع آپ کنی بعدش یه 1-2 ماه صبر کنی برای آپگرید کامل بعد دوباره اقدام کنی برای TH بعدینقل قول:
اینم مپ من در اولین روزهای تان هال 8 .
خیلی کم میشه منابع از غارت بدست آورد. الان الکی کارگرام رو دادم کالکتور آپ کنن بیکار نباشن.
یکیشون هم یخوام بذارم واسه آپه دیوار یکی دیگه هم واسه خرید دارک اکسیر.
محتوای مخفی: عکس
pekka & golem که تنهایی یه لشگر حریف اند :n02:نقل قول:
الان 2m اکسیر میخوام که آرچر لول 5 کنم یه هفته میشه هرکاری میکنم جمع نمیشه !!!
به جز جایت که تازه لول 5 شده بقیه لول 4 هستن
2-3 تا اتک با تعداد بالا آرچر رفتم بد نبود ولی خیلی باس بگردم تا ی مپ درست حسابی پیدا شه!!!
آره !نقل قول:
یبار 2-3 ماه پیش یکی بهم با 1 دونه PEKKA حمله کرد نصف دهکده رو ترکوند :دی
یه عکس از مپ ات بده بهم ببینم وضعیتت چیه که نمیتونی منابع رو پر کنی
من واسه آپگرید نیرو هام به لول 5 فکر کنم تو 20-25 روز همه رو آپگرید کردم پشت سر هم بدون وقفه .
از نظر gold و de وضعیتم خوبه (همیشه هر 4تا کارگرم مشغولن خدارو شکر:n02:)
ولی گفتنم چون با تعداد بالا جاینت حمله میکردم اکسیر زیادی برای پختن نیرو ها مصرف میشد زیاد صرف نمیکرد
الان تغییر دادم بهتر شده تو این چند ساعته 400k اکسیر جمع کردم !!!
8تا جاینت + 2wall breaker + گابیلین 30 + بقیه آرچر
th چون بیرونه هروقت از بازی خارج میشم یکی میاد میزنش بهم شیلد مجانی میده:n02:
سلام
دوستان من واسه کارگر 5ام میخوام 1200 تا جم بخرم... کسی یه جای مطمئن میتونه بهم معرفی کنه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قیمتاش از بقیه جاها مناسب تره و بچه ها هم ازش خرید داشتن
فکر نکنم انقدر ها هم پیشرفته باشه سرورها ! نمیتونن جلوش رو بگیرننقل قول:
من مشکلم این نیستنقل قول:
اصلا خدمات گوگل پلی ارور میده و میگه روی دستگاه شما جواب نمیده
لطفا افرادی که دارن در PC بازی میکنن صفر تا صد کارای لازم رو بگن
من بازی اپدیت شده رو نصب کردم و اجرا میشه ولی به اکانت وصل نمیشه
متشکر
من با یلواستکس بازی میکنم روی چندتا سیستم نصب کردم اصلا این مشکل هایی که بعضی از دوستان میگن رو ندیدمنقل قول:
اول از همه بلواستکس رو از سایت خودش دانلود و نصب کنین
بعد از نصب با قندشکن (ترجیحا کریـو یا VPN چون بقیه مثل اینکه جواب نمیدن) برنامه رو باز کنین و Search رو بزنین بعد هم Clash of Clans تایپ کنین و Search Play for ... رو بزنین که بعد از زدن این مورد یه چیزی رو دانلود میکنه که بدون قندشکن دانلود نمیشه
بعد از دانلود شدن و نصب شدن اون برنامه به راحتی دوباره همون Search رو بزنین و اسم بازی رو تایپ کنین و Search Play for... رو بزنین (تو این مرحله من بدون قندشکن میرم) و از داخل Play بازی رو نصب کنین
بعد از نصب بازی اصلا من چیز دیگه ای نصب نمیکنم و به راحتی با اکانت گوگل وصل و سینک میشه
دوستان میشه یه نقشه خوب برای لول 7 بهم معرفی کنید
عاغا من چه طور بازی رو تو بلو استکز ران کنم ؟
منظورمه که گوگل پلی رو چه طور اجرا کنم ؟ :n26: هر نسخه ای دانلود کردم نصب نشد روش.
کلش رو نصب کردم الان مهم ترین مشکلم اتصال به گوگل پلی هست + ایا امکان داره بازی از ios منتقل بشه به اندرویید ؟ چن قبلا یکبار این کار رو انجام دادیم انجام نشد :n27:
بالاخره 5 کارگره شدم :n02:
چطوره؟
پ.ن : اشتباهی 2 تا پست کردم
هر کاریم می کنم نمی تونم حذفش کنم
یکی از مدیران محترم این پست رو حذف کنه
صفحات قبل رو مرور کنیدنقل قول:
شما تو تنظیمات BlueStacks جی میل خودت رو باید وارد کنی بعد که وارد بازی بشه اوکی میشهنقل قول:
منم منتظرم جم هام به 800 برسه بعد 1200 تا بخرم و 5 کنم واقعا لازمه همش کم میارم کارگر :دینقل قول:
الان 630 تا دارم ! :n28:
آقا واقعا چه فایده داره انقدر بلیدر؟نقل قول:
وقتی نمیتونی به اندازه کافی غارت کنی. الان لول من 48 هست. لول تان هالم تازه شده 8 و دارم دیوارام رو آپ میکنم یه سری آپدیت سربازام تو لابراتوآر.
ولی شدیدا کمبود اکسیر و مخصوصاً گلد دارم. سه تا هم بیلدر دارم ولی مشکل دارم شدیداً
تند و تند دارم با گوبلین و آرچر و یار کمکی جیانت لول 5 یا 6 حمله میکنم که فقط غارت کنم ولی فایده نداره اصلا.
کاپم رو به 1300 رسوندم ولی با توجه به اینکه خودم هنوز آپدیت نشدم به لول های بالا با تان حال 9 برمیخورم و خطوط دفاعی فوق العاده قوی !!!!
البته این استراتژیک رو فعلا دارم میرم جلو و خوبه ( حمله با گوبلین و آرچر ) اما نمیدونم در مراحل بعد چه کنم.
بچه ها میگن لولت که بره بالا شدیدا گلد و اکسیر کم میاری !!!
خوبه اما میتونه بهتر هم بشهنقل قول:
فقط یه موضوعی که هست نوع حمله ی دوم که فقط با Spell Lightening انجام میشه به نظرم مزحک ترین مدل اتک کردنه ! البته بلا نسبت شما چون میدونم شما هم به تقلید از بقیه داری این کارو میکنی .
شما تو این اتک 60 هزار اکسیر رو از بین میبری و آخرش هم این مقدار منابع نصیبت میشه و از اونور 1 ساعت نیم وقت برای ساخت دوباره هدر میره
به جای این مدل اتک , کمی زمان بیشتر بزارید و با نیرو های بهتر حمله کنید نتیجه بهتری میگیرید .
میلاد جان یه جای کارت باید مشکل داشته باشه و امشب یه بررسی راجبش بکنیم مطمئنا حل میشهنقل قول:
تنها 2 مورد برای پیشبرد سریع این بازی لازمه
1. اتک های به جا و خوب و بدست آوردن منابع بالا
2. بهینه مصرف کردن منابع !
مورد دوم خیلی مهم هست .
من یه زمانی میزان گلد کلی که رکورد داشتم همیشه چند میلیون بالاتر از اکسیر بود اما الان برعکس شده !
چون من نهایت 50 هزار خرج اکسیر نیرو میکنم با برداشت بالای 150-200 هزار
یعنی میانگین هر 5 حمله -700-800 هزار تا سود داره .
تو مراحل بالا تر کم آوردن گلد و اکسیر به خاطر گرون تر شدن ساخت و ساز هست حالا چه نیرویی و چه دفاعی
و در کل میزان صبر در پیشبرد بازی باید بیشتر بشه .
یکی از معضلات خیلی ها برای منابع استفاده نا به جا از Spell هاس , اگه بتونید کنترل خوبی روی مصرف اونها داشته باشید خیلی به نفعتون میشه
حرفتون درسته ولی واسه دارک اکسیر ارزش داره... من خیلی با این روش دارک جمع کردمنقل قول:
جمع کردن دارک توی لول های 50 تا 70 خیلی مهم نیست و بیشتر شما باید نیرو های اکسیر معمولی و دفاعی رو قوی کنینقل قول:
برای جمع کردن دارک خوب که بتونید دارک های بین 1000 تا 4000 تو هر اتک بدست بیارید باید سطح تروفی رو به بالای 1600 برسونید .
حالا خارج از این داستان کلا استفاده از Lightening بیشتر برای استراتژی های Clan Wars جواب میده نه برای بازی معمولی .
که اونم من خیلی کم دیدم استفاده بشه .
سعید جان. این مپ من.
نظرت چیه؟
من دارم فعلا دیوارا رو آپ میکنم.
آرچر لول 4 شده الانم داره جیانت لول 4 میشه !
سلام دوستان ...
منم تازه لولم شده ۱۰۴ ... سوالی باشه در خدمتم ....
البته اینم بگم با برادزم Coplay می کنیم ..
تا حدودی حرفتون رو قبول دارم ولی هر کسی که بیشتر از 500-600 تا داشتبه باشه نقششو جوری چیده که کسی با لول 50 نمی تونه بزنتشنقل قول:
lightening spell خوبیش اینه که خیلی راحت هر کی رو خواستی هدف قرار می دی.چه قوی باشه چه ضعیف
روش حمله کردنم عوض کردم الان خیلی بهتر شده !!!نقل قول:
شما تمرکز بذار رو حداکثر طلایی که میتونی غارت کنینقل قول:
همین روش (تعداد بالا آرچر و گوبلین ) ادامه بده چون که مقدار اکسیر مصرفی خیلی کمه
فقط باید روش کار دست بیاد که چطوری حمله کنی که 1 ستاره و حداکثر منابع غارت کنی
لیگ گلد هم نرو که لهت میکنن !!!
سعید ولی به نظر من خیلی شرایطی هم هست که چنین اتک هایی لازمه. من یه Barrack لول 9 دارم، 2 تا لول 7، یدونه لول 3 و واقعا بیشتر از این نیازی ندارم. آرمی کمپ هام هم مکس شده. نیرو هام هم فقط Dragon و Wizard و Healing Spell رو میتونم آپگرید کنم که اونا رو گذاشتم واسه یه مدت دیگه چون فعلا استفاده خاصی ازشون ندارم. الان هم یه Cannon و 2 تا Air Defense دارن آپگرید میشن (max level) و به جز Cannon ها و دیوار ها بقیه نیرو های دفاعیم مکسن. 1.5میلیون گلد دارم و 800ک الیکسیر. ولی باربرین کینگ هنوز ندارم. از امروز عصر شروع کردم، با باربرین و آرچر و 20 تا گابلین و 3 تا لایتنینگ اسپل (البته اول گابلین نمیذاشتم، ولی توی چند تا مورد با وجود اینکه هیچ مانعی بین نیرو هام و دارک الیکسیر استوریج نبود، میرفتن سراغ ساختمون های دیگه، این 20 تا رو هم گذاشتم که تو چنین مواقعی مستقیم برن سراغ دارک الیکسیر.) میرم سراغ بیس هایی که بیشتر از 400 تا دارک الیکسیر دارن + استوریجشون حداقل پوشش اسپلش دمیج رو داشته باشه. با 2 تا لایتنینگ اسپل یه مورتار رو خراب میکنم، بقیه چیزایی که سر راه باشه (مثلا یه مورتار که مکس نشده باشه رو هم میتونم راحت بزنم، یا ویزارد تاور رو باربرین میت شیلد میفرستم جلو آرچر ها راحت میزنن) رو دیگه راحت میشه زد، بعد هم که میرن سراغ دارک الیکسیر استوریج خیلی شیک. :دی همینطوری تا الان با وجود اینکه چند ساعتش رو بیرون بودم 3ک دارک الیکسیر جمع کردم. حدود 150 تا تروفی از دست دادم و کلی الیکسیر (البته وسطاش یه سری سوژه ی خوب پیدا کردم که مثلا علاوه بر دارک الیکسیر، 100-150ک گلد و الیکسیر هم زدم. :دی 2 تا سوژه هم بود یکیشون 250 و یکیشون 300 تا الیکسیر بود، اونا رو هم زدم. :دی)، ولی واقعا الان واسه الیکسیرم مصرفی به اون شکل ندارم و همینطوری پیش رفتم.نقل قول:
در نهایت تو خیلی از موارد من واسه ی 400-500 تا خیلی بیشتر از 3 تا لایتنینگ اسپل هزینه کردم. ولی تو شرایطی که هیچی ب جز دارک الیکسیر نیاز ندارم، به نظرم حرکت بدی نیست.
کلا امروز روز خوبی بود. :دی خوب غارت کردم. :دی
خوبه میلاد جان پیشروی متعادلی داری .نقل قول:
فقط یک نکته توی آپگرید کردن دیوار ها اینه که نباید یکدفعه چتر بشی روی دیوار ها و همه رو آپ کنید بهتره که به صورت همزمان با آپگرید دفاعی ها اونها هم آپ بشن که اینطوری از آپگرید دفاعی ها عقب نمونی
در ضمن میلاد جان الان TH 7 هستی تو 8 شرایط اوایل خیلی سختر میشه اما به مرور بهتر میشه و تازه از لول های 55 الی 60 بازی یه جونه دیگه ای میگیره .
خوشحال میشیم دوست عزیزنقل قول:
یه عکس از وضعیت و چیدمان برامون میزاشتی استفاده میکردیم
خب ببین عزیزم برای همین دارم میگم شما نیازی به دارک نداری !نقل قول:
وقتی توانایی زدن لول 50 رو نداشته باشی یعنی از نظر نیرویی هنوز ضعیف هستی و تو این بازی واقعا زیر لول 5 کاره خاصی نمیشه کرد . یعنی شاید درصد موفق حملات 50 باشه اما توی لول 5 به 70-80 میرسه
فوکوس کردن روی آپگرید نیرو ها جزو اولین مهم های هر آپگرید TH هست .
کلا یه کاری کردی برات کامل شرح بدم داستان رو :دینقل قول:
ببینید تو این بازی ما همواره رو به پیشرفت هستیم و در واقع چیزی به عنوان عدد منفی وجود نداره به غیر منابع و تروفی که خب شما اونقدر منابع و تروفی از دست نمیدی که به صفر برسی حتی تو مدت چند روز اگه بازی نکنی .
برای پیشبرد سریعتر یک چیزی نیاز هست که شما باید به اون واقف باشید اونم موارد مورد نیاز هر TH هست , برای مثال وقتی در TH 8 نیرو هارو به سطح 5 میرسونید برای آپگرید نهایی یکسری از اونها به TH 10 نیاز دارید یعنی شما یک پیش نیاز برای TH 9 در TH 8 دارید که باید سریعتر انجام بدید .همونطور که در TH7 شما امکان ساخت و بدست آوردن Dark Elixir براتون مهیا میشه در TH8 باید مقداری از اون استفاده کنید نه اینکه دائما هدف بازیتون معطوف به جمع کردن دارک بشه چون اصلا استفاده آنچنانی به جز ساخت King و آپگرید اون ندارید
( مگر اینکه در اواخر حضور در TH 8 بخواید نیرو های Dark رو هم یه دستی رو سرشون بکشید که اونم پیش نیاز TH 9 میتونه باشه )
پس در اینجا فقط افزایش درصد پیشرفت هست که اونم با استراتژی های امتحان شده و جواب داده و یا حتی استراتژی های نوین و تازه یافته میشه این بازی رو پیشبرد .
خب در حال حاضر این وضعیت Map من :
خب الان تو مپ من وضعیت بدین شکله :
Mortar : سطح 4 ( 2 عدد در حال آپگرید به 5 که سطح Max هست در این لول)
Air Defense : سطح 4 ( نسبتا خوب )
WizTower : سطح 4 ( بسیار مهم برای آپگرید به سطح 6 )
Archer Tower : سطح 8 ( نیازمند به 1 یک سطح افزایش برای حالت Max )
Canon : سطح 10 ( سطح Max هست الان و یک نمای خوبی به مپ میده و تقریبا به خاطر نوع رنگ طلایی و بزرگ شدنش بیشتر باعث ترس در حریف میشه )
Hiden Tesla : سطح 1 ( یکی سطح 2 ) این مورد رو فعلا دست نزدم چون باید یکدفعه شروع به آپگریدش کرد و از سطح 4 به بعد بسیار دفاعی قوی و کارآمدی رو داره
دیوار هم که لایه داخلی رو آپ کردم چون بالاخره هر کسی از لایه اول رد میشه و لایه دوم به بعد براش مسئله ساز میشه
Barracks هارو هم 3 تا سطح 9 و یکی سطح 8 گذاشتم به خاطر افزایش سرعت در ساخت نیرو ها بهتره هم سطح هم باشن چون اگه بخوایم تقسیم نیرون کنیم برای ساخت بر فرض تو سطح 8 فقط Healer بسازیم و تو سطح 4 Archer از نظر زمانی کندتر پیش میریم .
بقیه موارد دفاعی هم که دیگه چیز خاصی نداره به جزء دفاعی عای Bomb که خوبه هر از چند گاهی بعد از آپگرید ساختمان ها اون هارو هم یکدفعه با هم آپگرید کنید
وضعیت نیرو ها :
اکثرا Max هستن به غیر از نیرو های Dark که اصلا بهشون دست نزدم به جزء King که با جمع شدن میزان دارک لازم آپگرید میکنمش چون حداقل سطح 5 برای افزایش قابلیت ها و قدرت حجومی لازم داره .
الان اگه کلا توجه کنی پارسا یکسری موارد دست نخورده و یکسری موارد دیگه در حالت آخر هستش , اونم به این خاطر هست که میزان تاثیر شون تو هر TH فرق داره
مثلا توی TH های اولیه Barbar و Giant و Goblin بیشتر استفاده میشه و در TH های بالاتر Archer و Giant و گاهی هم Barbar .
اما برای مثال Balloon ب هیچ وجه به کار من نمیاد و اصلا بهش دست نزدم و منابه مورد نیازش رو برای موارد مهم تر خرچ کردم .
الانه Dragon من داره 3 میشه , اما این نیرو اصلا برای حمله های معمولی کارایی نداره و فقط برای War هست اونم زمانی که بقیه نیرو ها در حالت Max باشن و نیازی دیگه به آپگرید براشون نباشه .
اولیت بندی برای این بازی خیلی تاثیر گذار میتونه باشه .
اینم جدا میزارم براتون که یکم بخندیم با هم :دی
یعنی چیدمانش چه دلبری میکنه :n12:
:n08:
سلام شرمنده چند وقت نبودیم از دور نظاره گر بودیم این از مپ من
محتوای مخفی: نقشه
اینم از وضعیت لابلاتوار
محتوای مخفی: آزمایشگاه
کلن جدیدی که راه انداختیم خیلی خوبه از بچه های اینجا هم توش هستن بدون وقفه کلن وار داریم و چون 5 نفر بالای اتحاد قوی ان همیشه برنده میشیم:) (چون کلنمون 10 نفرس همیشه کلن هایی خوبی به تورمون میخوره)
منم بعد ویزارد که دیروز گذاشتم واسه اپ میخوام وال بریکر و بعد دراگون اپ کنم بعدشم میزنم تو خط اسپل ها
سلام...
سعید جان این که میگی بالن به کار نمیاد (البته من خودمم اصلا آپ نکردمش :31: ) فکر نکنم اینطور باشه چون اواخر فصل که داشتم پلیر های برتر رو میدیدم....یکی رو دیدم که 300 تا برد داشت...یه نگاه به زمینش که انداختم دیدم فقط بالن با مینیون ساخته...یعنی چند بار که نگاه کردم دیدم فقط با همینا اتک میده...که ظاهرا همه هم موفقه...به خود من هم یه بار با همین استراتژی اتک دادن که 100% شد...