اگر اون جریان خروج از سمت راست رو می فرمایید مثل اینکه درست شده.نقل قول:
موفق باشید
اگر اون جریان خروج از سمت راست رو می فرمایید مثل اینکه درست شده.نقل قول:
موفق باشید
اون خروج از رستش حل شده ول حواستون باشه اگه مثلاً 3-4-3 رو بکنید 4-4-2 یکی از فوروارد هاتون رو میندازه بیرون.نقل قول:
نیمار خاک بر سر 5 امتیاز گرفت فقط !!!
یعنی باید قبل از تعویض سیستم اونی رو که میخوایم نباشه رو بندازیم بیرون تا به دلخواه خودش یکی رو حذف نکنه؟نقل قول:
آره لامصب برا منم کاپیتان بودنقل قول:
فعلا کاپیتانی رو دادم به کوادرادو ببینیم اگه خوب امتیاز نگرفت دوباره عوض میکنم ...
اینم تیم ما ( اسکارو میخواستم بر ندارما ... )
کورتوا
داوید لوییز - هوملز - تیاگو سیلوا
دیماریا - کروس - اسکار - کوادرادو
مسی - نیمار - مولر
اگر نمي نداختمش بيرون قطعا برزيل حذف ميشد:n27: شديدا تكذيب ميكنم اين تيم عمرا نمي تونه امتيازات بي سابقه(!) تيم اولم رو بياره منم كم كمنقل قول:
از صحنه رقابت ها ميكشم كنار البته ببينيم تا پايان همه بازيها بلكه گشايشي حاصل شد:n02:
آخ جووون :n02:
جیمز رودریگز گل زد:n02:
چه گلی هم زد:n12:
چه تیمی ساخته پکرمن!:n12:
توی این دور روی کلمبیا خوب سرمایه گذاری کردم که فعلا برام خوب بوده
کاپیتانم هم گفتم اولش لوئیز رو بذارم ببینم چی کار می کنه خوشبختانه گل هم به نام اون ثبت کردن و من همش استرس داشتم گل به خودی حساب نشه :دی
برای لیگ پی 30 هم صعود خوبی داشتم و یکمی امیدوارتر شدم
فقط جالبه هنوز مدیر لیگ منم و به طور اتوماتیک برای کسی دیگه نرفته
حواستون باشه که می خوام به قید قرعه چندین نفرو از لیگ حذف کنم :دی
صدر جدول رو که نگاه کردم اسم دو تیم برام ناآشنا بودن یعنی MuseUprising و AndreaAzzury و پیش خودم گفتم اگه از بچه های پی سی نیستن اینجا بگم تا حذف بشن ولی رفتم لیست اعضایی که محمد گذاشته بود رو نگاه کنم متوجه شدم اینا خودین و یکی از تیم ها هم تیم خود محمد بودش! :n09:
یعنی در اصل جفتشون محمد بودن و حیف غریبه نبودن تا حذف بشن :دی
منم کاپیتانی رو از نیمار گرفتم و دادم به رودریگز که عالی بود. نیمار رو میندازم بیرون از تیمم.نقل قول:
الان جیمز 14 امتیاز گرفت ؟!بنظرتون روبن ، بنزما ، مولر یا مسی میتونند امتیاز بیشتری بگیرند ؟ون پرسی هم بازی اول 2 گل زد و الان نگاه کردم 12 امتیاز گرفته بوده... یعنی امتیاز رودریگز خیلی خوب بوده دیگه؟ولی کاش اسپینا رو هم برداشته بودم ؛ البته باید منتظر باشم ببینم فردا اچوا چه کار میکنه؟!کسی اسپینا رو برداشته بگه امتیاز چند گرفته ؟!
آره، 14 تا گرفت. من که فکر نکنم کاپیتانمو عوض کنم، همین رودریگز رو میزارم بمونه کاپیتان. اسپینا خیلی خوب بود، من که امیدم به کیلور ناواس کاستاریکاست.نقل قول:
اونایی که من اسم بردم چی ؟!نقل قول:
البته روبن که فکر نمیکنم ... چون تیم مقابل (مکزیک) هم تیم قدریه از جهت دفاع...
اما بنزما و مولر چی که تیمای مقابلشون آسونه ؟!
یا مسی که هیچ چیز بعید نیست از این اعجوبه ؟!
نمیدونم، هیچ چیز قابل پیش بینی نیست. شاید مولر دوباره هت تریک کنه.نقل قول:
دیشب دیوید لوئیز و رودریگوئز خوب امتیاز گرفتن
این گودین هم همش هفتا بیشتر نگرفت
همش 34 امتیاز بیشتر نگرفتم
داوید لوییز الکی امتیاز گرفته، گل رو اون نزد. بازیکن شیلی به خودشون زد.
درسته رودریگوئز امتیاز عالی گرفته اما حدثم اینه همه باید داشته باشنش و برای اکثریت همه کاپیتان بوده باشه برای همین زیاد خوشحال نیستم :n29:
به عنوان صدر نشین لیگ (:27::دی) امشب اصن بازیکن ندارم ، شما چطور؟
من tejeda کاستاریکا رو داشتم با کوادرادو عوض کردم که کلا 9 امتیاز اورد ....
آقا نزن،وحید جان نزن،قربونت بشم نزن،دومی منم :n08:نقل قول:
نفرات اول و دوم رو بزن،تیم من یجوریه که میتونی بهش برسی :n02:
فکر کنم این سایته تورو میشناسه،از همون اول هم دنبال تو بود،چند بار عوض شد تا بیفته روی استارتر تاپیک،دیگه عوض نمیشه خیالت راحت !
-------------------
آقا بعضی از بازیکنان خز شدن که :n09:
خدایی کدوماتون تو مرحله گروهی جیمز رودریگز رو داشتید؟من هم این رو داشتم و هم کوادرادو،ماشاا... همه دارن الان
امیدم به بازیکنان گمنامی هست که برداشتم.خدا کنه همشون بالای 10 بگیرن
کسی جولیو سزار،دروازه بان برزیل رو داشته؟پنالتی ها که تاثیری رو امتیازش نداشته؟
من برای یه تیمم قشنگ بازیکن گرفتم و تیم دومیه رو هم تو 5 دقیقه بستم (کلاً وقتی تموم شد 1 دقیقه و 20 ثانیه وقت داشتم) و تا اومدم دکمۀ تائید رو بزنم کانکشنم قطع شد و دیگه وصل نشد و وقتی وصل شد تا رو دکمه کلیک کنم وقت ترنسفر تموم شد و من موندم بی کلاه! الان کلاً تیمم 12 تا بازیکن داره که تو این دور هستن و از این بین 7 تاشون تو تیماشون فیکس هستن. بقیه اکثرشون جالب نیستن مثلاً الان 5 تا بازیکن تو ترکیبمه که دیشب یکیشون اصلاً بازی نکرد، یکیشون مصدومه و شاید به بازی تیمش نرسه، دو تاشون ذخیرۀ الجزایر هستن و یکیشون ذخیرۀ آمریکا. کلی بازیکن گرون قیمت حذف شده دارم و بدتر اینکه از این بین ویدال هم از ترکیب بیرون موند و همون 4 متیازشم نگرفتم و نیمارم که داغون کار کرد. اگه ترنسفر انجام میشد تیم وحشی ای میشد چون خوب یار گرفته بودم. خطری بود که از بیخ گوشتون گذشت البته با توطئۀ وحید (دست نشانده) و فیفا :31:.
يه چند ساعت ليگ خودمون اول بشم ديگه هيچي از عالم فاني و باقي نمي خوام:))
3 تایی دارم ، مخصوصا روی گل نخوردن کاستاریکا حساب باز کردم یک دروازه بون و یک دفاع .نقل قول:
اتفاقا بیشتر بازیکنان من، امشب بازی می کنند و دوباره صدر جدول(حتی برای یک شب:n09:) به من می رسه.نقل قول:
منم کوادرادو رو داشتم !نقل قول:
نه نگرفته !
من به عنوان نفر سیزدهم تا این لحظه، امشب پنج تا بازیکن دارم که امید دارم تک رقمی بشه رتبه ام بعد بازی های امشب. کوادرادو و رودریگز خیلی خوب امتیاز گرفتن هم تو گروهی هم بازی دیشب، حیف شد که تو گروهی انتخاب نکرده بودمشون. من بیشترین ضربه رو از دور دوم گروهی خوردم که اکثر تیمم افتضاح بودن وگرنه تو دور اول و سوم، خوب امتیاز گرفته بودم.نقل قول:
حیف که گل های پنالتی امتیاز نداره :44:
فقط گل های حین بازی 5 امتیاز داره
به نسبت تعداد بازیها تا دیروز امتیاز بدی نیست 34 تانقل قول:
بیشترین پیشرفت رو در لیگمون داری،تیمت عالیه یک اسکرین شات بذار ببینیم چه کردی :33:نقل قول:
درسته،صدرنشین شدی امشب، :n16:نقل قول:
البته هنوز نصفه بازیهای این مرحله باقی مونده و تیمها زیاد بالاپایین خواهند شد.
مدافعت چقدر گرفت؟نقل قول:
من هم روی کاستاریکا سرمایه گذاری کرده بودم.یک دروازه بان + 3 مدافع که فقط درازه بان و یکی از مدافعان امتیاز نسبتا خوبی گرفت 10 و 9.یکیشون هم که اخراج شد.اما اگه یونان لعنتی گل نمیزد 4 تا کلین شیت به امتیازها اضافه میشد. :grrr:
بعضی از بازیکنان یجوری امتیاز گرفتند که نه میشه انداختشون بیرون و نه میشه در تیم نگهشون داشت :n08:
گذاشتم بفرماييد!:n18: !!نقل قول:
گنزالس بود ... من داشتم برای خوشحالی کلین شیت اماده می شدم که یونان چه موقع گل زد ; خیلی ضدحال خوردم .نقل قول:
اما خوشبختانه تو وقت اضافه خوب امتیاز گرفتن نسبت به کلین شیت فقط یک یا دو امتیاز ضرر کردم .
5 بازیکن از آلمان و فرانسه دارم ببینم امشب چیکار میکنند ! :n05:
هیچ کدوم از مهاجمینی که انتظار میرفت امتیاز خوبی بگیرن تا الان خوب نبودن. نیمار که 5 امتیاز گرفت، روبن 6 امتیاز و بنزما هم که فعلا کاری نکرده. فقط مونده مولر و مسی. فکر کنم آخر سر اسلام سلیمانی الجزایر از اینا بیشتر امتیاز بگیره!
بچه هائی که Mats HUMMELS رو توی ترکیب دارن این مدافع خوب به دلایل نامعلومی در بازی امشب با الجزایر غائبه ... :weird:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا هوملز چرا نمیرسه :(
bentaleb , haliche , djabou رو از الجزایر گذاشتم ...
هوملز نکبت مریض شده گویا :n27:. باید هوودس رو بر میداشتم.
بن طالب و جابو در ترکیب اصلی نیستند و شاید به زمین نیایند اصلانقل قول:
هوملز هم که به همه مون رکب زد :n03:
بدتر از اون اینکه من داوید لوییز رو کاپیتان داشتم که 13 تا گرفته بود،حواسم نبود کاپیتانی رو عوض کردم.خودزنی کردم :n02:
متوئیدی فقط 4 امتیاز گرفته!:n27:
از دست مهاجم ها دیگه کاری بر نمیاد .....
نیمار 5
بنزما 4
مسی جبران میکنه :46:نقل قول:
Rais MBOLHI دروازه بان الجزایر 14 امتیاز آورد...
چه خریتی کردم:n27:نقل قول:
رو نیمکت داشتمش:n03:
اوچوا 4 امتیاز گرفت:n03:
مگه ترکیب رو نمیشه عوض کرد؟! میخوام مدافع بیشتر بیارم بازیکنای پستای دیگم خوب امتیاز نگرفتند....:n29:
اه... اعصابم داغون شد امشب با این فانتزی:n28:
وقتی داشتم ترنسفر رو انجام میدادم ، دیدم که رایس رو از همون دور گروهی (به دلیل اینکه ارزون بوده...1 یورو! ) روی نیمکت داشتمش... و گذاشتم باشه...
دقیقا دقیقا همون موقع گفتم اوچوا اگه خوب امتیاز نگرفت اینو میارم ...
اما هرچی نزدیکتر به بازی شدیم ، بیشتر به این مساله رسیده بودم که آلمان با نتیجه پر گل میبره...
داشتم خوب پیش میرفتم توی این راند که این عاغای رایس با اون ریش:n21: گند زد به امتیاز گرفتن من! :angry: