پخش زنده مراسم افتتاحیه به همراه مراسم ویژه جام جهانی از شبکه Merci TV تایید شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hotbird : 11054-27500-H-5/6
Yahsat : 11958-27500-V-7/8
پخش زنده مراسم افتتاحیه به همراه مراسم ویژه جام جهانی از شبکه Merci TV تایید شد.
Hotbird : 11054-27500-H-5/6
Yahsat : 11958-27500-V-7/8
شبکه هایی که بازیها رو پخش می کنند افتتاحیه رو هم معمولا پخش می کنننقل قول:
منظورش بعدا بود... آره لینک دانلود ازش گیر میاد.نقل قول:
آقا این شبکه سه چی شد؟ از رو ماهواره بدر نمیشه دید؟!!!! آنتن نداریم ما! این چه مسخره بازیه
فکر کنم تو جام جم هم بذاره.یه نگاهی بنداز.نقل قول:
من کنداکتور کانالها رو که نگاه می کردم ، کانالهای زیر هم مراسم افتتاحیه و هم بازی افتتاحیه رو نشون خواهند داد:
1) SRF zwei
2) TVP Sport
3) TRT1
و ...
مراسم افتتاحیه از ساعت 10 شب به وقت تهران، با کارناوال خیابانی شروع خواهد شد. در ساعت 11 شب نیز مراسم ورزشگاه پخش خواهد شد و در ساعت 30 دقیقه بامداد جمعه 23 خرداد، شاهد پخش بازی میزبان با هموطنان برانکو خواهیم بود.
برنامه پخش کامل مسابقات جام جهانی در کنداکتور پکیج srg ssr سوئیس منتشر شد.
کانالهای RSI La 2 / HD و RTS Deux / HD و SRF Zwei / HD تمام بازیها را پخش خواهند کرد.
+
طی روزهای گذشته دو کانال beIN Sport 1,2 France که جزء کانال های بین اسپورت جهت کشور فرانسه در ماهواره هاتبرد هستند در سرور های شیرینگ با ثبات نسبی بازگشایی شدند..
اگر فرض رو بگیریم که طی روزهای اینده مالکین سرور ها و تیم های متخصص شبکه بتونن مشکل این کانال ها در شیرینگ رو به طور کامل حل کنند و بازگشایی این کانال ها رو به ثبات برسونند خدمتتون عرض کنم که این کانال ها نیز جام جهانی رو با کیفیت HD پوشش خواهند داد.
این دو کانال در پکیج اصلی بین اسپورت در ماهواره های نایل ست و سهیل ست زیر مجموعه پکیج اصلی به شمار میرن..
عزیزان کسی اینجا به د*یش گردان مخصوصاً بخش u*sals آشنایی کامل داره؟مشکل دارم
میدونم بعد از پخشش منظورم بود.نقل قول:
نقل قول:
من باز هم میگم احتمال پخش نشدن بر رویه ماهواره بدر بسیار کمه
ولی برای احتیاط اگر زیر پوشش ترکست هستید این ماهواره رو نصب کنید
دوستان که به جهت 10 درجه شرقی دسترسی دارند احتمالا امسال هم فرکانس های فید وجود داره و میتونید به صورت رایگان و با کیفیت بسیار بالا بازی ها رو دنبال کنید
صدا هم احتمالا انگلیسی می باشد
این جریانش چیه؟نقل قول:
دوستان که به جهت 10 درجه شرقی دسترسی دارند احتمالا امثال هم فرکانس های فید وجود داره و میتونید به صورت رایگان و با کیفیت بسیار بالا بازی ها رو دنبال کنید
صدا هم احتمالا انگلیسی می باشد
چی لازمه؟ باید چکار کنیم؟
من الان ویدئوش رو از یه جا دانلود کردم دیدم. کجا این ویدئو رو منتشر کرده این گروه؟ تو صفحه فیسبوق که چیزی نیود.نقل قول:
گروه حکر های ناشناس(Anonymous) در پیامی بین اسپورت را به دلیل محروم کردن فقرا از تماشای بازی ها تهدید به حک کرد
نبود که؟!
من کارت ----- روی کامپیوترم دارم ایا راهی داره بتونم جام جهانی ببینم؟
ماهواره من روی یاهست هستش:n03:
معلوم نیست اصلا ویدئو از کجا اومده بعضی ها میگن فیکه اولبن بار از طرف یک سایت عربی پخش شدنقل قول:
tapatalk
...
REAPER CREW
فرکانس فید feed فرکانسی هست که برای ارتباط بین دو محل از طریق ماهواره استفاده میشه ..نقل قول:
مثلا فوتبال در بوشهر برگزار میشه برای انتقال تصویر به تهران از طریق ماهواره از فرکانس های فید استفاده میکنند
با میخوان با فلان خبرنگار یا .... به صورت زنده ارتباط برقرار کنند از فرکانس فید استفاده میشه .. این فرکانس ها موقت هستند و فقط برای همون لحظه که نیاز است وصل میشه
و پس از اون کاملا قطع میشه ... این فرکانس ها معمولا به عنوان فرکانس های مخفی معروف هستند چون در صورت عمومی شدنش از جهات مختلف ممکنه مشکل ساز باشه ...
اما در سال های اخیر بعضی از گروه ها با تجهیزات خاص اقدام به ردیابی این فرکانس ها کرده و در اینترنت قرار میدن .اینجوری در اون لحظه وصل شدن فرکانس شما هم اگر اون فرکانس
رو سرچ کنید میتونید تصویر یا صوتی که برای گیرنده اصلی فرستاده میشه رو دریافت کنید ..مثلا تصویر بر روی یک فرکانس خاص ار برزیل مخابره میشه به فلان ماهواره از فلان ماهواره هم فرستاده میشه برای استدیو پخش فلان شبکه حالا شما هم با سرچ فرکانس میتونید تصویر رو ببینید ... این تصاویر معمولا به صورت خام هستند یعنی فقط تصویر و صدای ورزشگاه رو دارند و بدون هیچ تبلیغاتی
اما اگر گزارشگر شبکه در استادیوم باشه صدای گزارشگر هم روش هست ....
اما این که چی لازمه :نقل قول:
بعد از عمومی شدن این فرکانس ها کمپانی های رسانه ای هم بیکار ننشستند و اقدام به کد کردن فرکانس ها کردند اما به دلایلی فقط میتونند از کد بیس استفاده کنند که همون موقع حک میشن
اما بعضی کمپانی های دیگه اومدند با تغییر فرمت پخش امکان دریافت تصاویر رو برای ----- های معمولی نا ممکن کردند یا از فرکانس های با مدولاسیون های خاص استفاده کردند که فقط با کارت --- و
گراف های خاص امکان دریافت باشه .. اما هستند شرکت های که هنوز با همون سیستم معمولی کار میکنند و نه از مدولاسیون خاص استفاده میکنند و نه از فرمت خاص
فرکانس های فید اکثرا روی دو ماهواره یوتلست 7 درجه و 10 درجه هستند و باید یکی از این دو جهت رو داشته باشید و ----- مجهز به تیونر s2
اما این که چکار کنید :نقل قول:
فقط باید صبر کرد دید چی میشه
من فرکانس های فید رو قبل از بازی ها سعی میکنم قرار بدم در پست اول تا اگه دوستان خواستند استفاده کنند
فرکانس های فید معمولا چند ساعت قبل از رویداد ورزشی یا حتی غیر ورزشی فعال میشن میشه ازشون برنامه مورد نظر رو دیدنقل قول:
یکی از سایتایی که این فید ها رو اعلام میکنه:
بدرد کسایی می خوره که دیش گردون دارند
دوستان وقتتون بخیر
من دنبال یه cccam هستم اگر سایت خوبی می شناسید که اکانتهاش اذیت نمی کنه فریز شدن نداره معرفی کنید خیلی خیلی ممنون میشم.
خصوصی شد...نقل قول:
این قضیه g*share چیه؟بهتر از c*c*cam هست؟
اقا من از شانس بدم چند روزی هست که فرکانسی که کانالهای RSI La 2 و SRF Zwei هستند ندارم و فقط فرکانسی که RTS Deux هست رو دارم ، میخواستم ببینم هر سه شبکه همزمان مسابقات رو نشون میدند یا بازیها بین این سه شبکه تقسیم شدند ؟
مرسی
نقل قول:
من کنداکتور کانالها رو که نگاه می کردم ، کانالهای زیر هم مراسم افتتاحیه و هم بازی افتتاحیه رو نشون خواهند داد:
1) SRF zwei
2) TVP Sport
3) TRT1
و ...
مراسم افتتاحیه از ساعت 10 شب به وقت تهران، با کارناوال خیابانی شروع خواهد شد. در ساعت 11 شب نیز مراسم ورزشگاه پخش خواهد شد و در ساعت 30 دقیقه بامداد جمعه 23 خرداد، شاهد پخش بازی میزبان با هموطنان برانکو خواهیم بود.
برنامه پخش کامل مسابقات جام جهانی در کنداکتور پکیج srg ssr سوئیس منتشر شد.
کانالهای RSI La 2 / HD و RTS Deux / HD و SRF Zwei / HD تمام بازیها را پخش خواهند کرد.
فرکانس بین اسپورت تو بدر چنده؟
حذف شود...
دوست عزیز...نقل قول:
هر ۳ شبکه واسه پکیج SRG سوئیس هستن و از اونجایی که سوئیس کشوری ۳ زبانه هست این ۳ شبکه به ۳ زبان مختلف هستن...
SRF Zwei آلمانی، RTS Deux فرانسوی و RSI La2 ایتالیایی.
هر ۳ شبکه هم کل مسابقات رو پوشش میدن.
خیلی عجیبه شبکه های اسپورت معروف اروپا مث اسکای اسپورت سیستم دوزبانه(ایتالیایی-انگلیسی) نداره..
حیف شد.هر چی میگردم تو شیراز کارت D*V*B S2 گیرم نمیاد.دلم میخواست بازی هارو رو Full HD ببینم :n02:
شما اگر کارت ----s هم داشته باشید میتونید با پلاگین vplug و جدیدترین softcam بطور مجانی از پکیج srg بازیها رو ببینید.هم فول اچ دی داره هم اس دی.نقل قول:
حیف شد.هر چی میگردم تو شیراز کارت D*V*B S2 گیرم نمیاد.دلم میخواست بازی هارو رو Full HD ببینم :n02:
حالا مشکل من اینه که یکی از دو فرکانس چند روز پا-را-زیتی شده.حالا من به همون sd هم راضی شدم.
شما برای تماشا از بین اسپورت باید گیرنده مخصوصش رو خریده باشید.اما فرکانسها رو از لینک زیر میتونید پیدا کنید:نقل قول:
فرکانس بین اسپورت تو بدر چنده؟
کد:http://www.flysat.info/satlist.php
خوب میخواستم مثلا فول اچ دی نگا کنم نه اس دی :thumbsup:
توجه نفرمودید ، گفتم هم فول اچ دی و هم اس دی .کانال RSI LA 2 با اینکه فول اچ دی هست ولی روی فرکانس S1 هست.یعنی با یک کارت --- معمولی میتونید فول اچ دی ببینید:n20:.حالا برو به جای من هم فول اچ دی ببین حالشو ببر:n22:نقل قول:
خوب میخواستم مثلا فول اچ دی نگا کنم نه اس دی :thumbsup:
ممنون...ولی مگه میشه روی فرکانس S فول اچ دی پخش کرد؟:n13:نقل قول:
با سلام چنتا سوال داشتم و خواهش میکنم نگید برو پست اولو نگاه کن همینجا خلاصه و راحت جواب بدین
کانال trt sport در یوتلستw3a چنتا مسابقه رو پوشش میده؟بازی های یک شانزدهم به بعد رو نشون میده؟
در دو ماهواره بدر و یوتلست چه کانال رایگان با پوشش 64 بازی میتوان پیدا کرد؟کیفیت و زبان اصلا مهم نیست
ایا کانال bein sport در عربست پخش میشه؟و ایا این کانال 64 بازی رو رایگان در عربست نشون میده؟
ممنون
شبكه ٣ كيفيت تصويرش به حالت 16:9 در اومد يعني همون HD
Sent from my iPhone using Tapatalk
چرا نمیشه ، فقط خیلی برای شبکه ها مقرون به صرفه نیست چون گرونتر از S2 براشون درمیاد.من با کارت S1 الان نزدیک 10-12 کانال HD دارم.سندش هم پایین میگذارم.(با عرض پوزش کانالش اچ دی هست ، فول اچ دی نیست ولی بیت ریت که مهم هست 10 مگابیت هست)نقل قول:
ممنون...ولی مگه میشه روی فرکانس S فول اچ دی پخش کرد؟:n13:
سومی رو مطمئنم نه ، اگر پست همین صفحه رو هم خونده بودید گفتم که گیرنده مخصوصش رو باید بخرید.نقل قول:
با سلام چنتا سوال داشتم و خواهش میکنم نگید برو پست اولو نگاه کن همینجا خلاصه و راحت جواب بدین
کانال trt sport در یوتلستw3a چنتا مسابقه رو پوشش میده؟بازی های یک شانزدهم به بعد رو نشون میده؟
در دو ماهواره بدر و یوتلست چه کانال رایگان با پوشش 64 بازی میتوان پیدا کرد؟کیفیت و زبان اصلا مهم نیست
ایا کانال bein sport در عربست پخش میشه؟و ایا این کانال 64 بازی رو رایگان در عربست نشون میده؟
ممنون
دومی : در بدر احتمال 99 درصد هیچ کانالی و روی یوتلست نمیدونم
ممنون...مجبورم اگه S2 نشد با همین S خودمون سر کنم دیگه :n02:نقل قول:
فعلا Sky*star usb 2 دارم....اگه گیرم نیومد s2 ، همینو راه میندازم:n29:
سلام
شبکه ZDF افتتاحیه جام جهانی رو کامل میزاره؟؟؟؟
در لیست پخشش هست اما معلوم نیست کدوم zdf چون دو تا هستند یکی بر روی استرا یکی بر روی هاتبرد ..استرا رو نمیشه گرفتنقل قول:
این اسکای اسپورت ایتالیا اصلا برای پخش انگلیسی نیست ما پکیج اسکای انگلیس داریم اما قابل دریافت در ایران نیستنقل قول:
خیلی عجیبه شبکه های اسپورت معروف اروپا مث اسکای اسپورت سیستم دوزبانه(ایتالیایی-انگلیسی) نداره..
جی شیر سیستم شیرینگ مختص دستگاه های کمپانی گلوبال استار هست مثل استار ست استار مکس و...کهنقل قول:
این قضیه g*share چیه؟بهتر از c*c*cam هست؟
به صورت رایگان در ابتدا بر روی این ----- ها وجود داره و بعد از اون با دادن سریال نامبر به شرکت باید تمدید کنید
اینکه بهتر باشه یا نه به خیلی چیز ها بستگی داره ..اما چیزی که هست سایت های ایرانی که مدعی فروش هستند 10000 درصد کلاه بردار میباشند .به دو دلیل 1. این سیستم قابل استفاده در سایر دستگاه ها نیست
2.شرکت گلوبال استار هیچ نمایندگی ندارد ..
ببخشید کانال ی هست که با کد بیس بازی ها رو دید البته کیفیت فوق اچ دی یا اچ دی خوب
TRT HD ......نقل قول:
1-تمام بازیها رو پوشش میده ولی روی یوتلست باز نمیشه فقط ترکست!نقل قول:
2-بین اسپورت هم فقط با دستگاه خودش باز میشه در تمام جهات ..
دوستان TRT ها روی ترکست فقط HD ها دوزبانه میشه یا SD ها هم زبان انگلیسی رو اضافه میکنند ؟ :n13:
به نظر میرسه هم sd و هم hd ولی بهتره تا فردا شب صبر کنیمنقل قول:
شبکه 3 مجددا در فرکانس11881 دارای علامت دلار شد .اگر با پیغام کانال کارتی هست مواجه شده اید کد بیس رو مجددا وارد نموده و ذخیره نمایید .نقل قول: